Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Η Ελληνική Αστυνομία προειδοποιεί με ένα βίντεο ΟΛΟΥΣ τους πολίτες


Προσοχή! Αυτό το θέμα μας αφορά ΟΛΟΥΣ!
«Συναγερμός» έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία για τους απατεώνες που «θησαυρίζουν», σπέρνοντας τον τρόμο σε ανυποψίαστους πολίτες με ένα τηλεφώνημα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες συνήθως παριστάνουν, είτε τους αστυνομικούς, είτε τους δικηγόρους και ζητούν χρήματα για δήθεν τροχαίο που προκάλεσε συγγενής του επίδοξου θύματος των απατεώνων. 
Στο πλαίσιο αυτό, η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο, στο οποίο αναπαριστάται ο τρόπος με τον οποίο δρουν οι δράστες. Παράλληλα, εφιστά την προσοχή των πολιτών και δίνει συμβουλές, ώστε να μην πέσουν θύματα των απατεώνων.

Μέτρα φύλαξης-προστασίας φυτωριακών μονάδων του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016, στις 12:00μμ., πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, σύσκεψη για την λήψη επιπρόσθετων μέτρων φύλαξης των φυτωριακών μονάδων του Δήμου.
Στη σύσκεψη πήραν μέρος από το Δήμο, ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος και ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Κάσσιος, από το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου, ο Διοικητής κ. Παναγιώτης Γκιούλης και ο Υποδιοικητής κ. Κων/νος Ασημακόπουλος, από το Δασαρχείο Ξυλοκάστρου ο δασολόγος κ. Περικλής Μενούνος, και από το Σύλλογο Φυτωριούχων ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Δημόπουλος και το μέλος κ. Χαράλαμπος Διαμαντόπουλος.

Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι, το τελευταίο χρονικό διάστημα παρουσιάστηκε ξανά το φαινόμενο της κλοπής φυτωρίων, γεγονός που έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση και ανησυχία στους φυτωριούχους της περιοχής μας. Για να μην υπάρξει εξάπλωση του φαινομένου και να σταματήσουν οι κλοπές φυτωρίων, θα πρέπει να ληφθούν επιπλέον μέτρα  φύλαξης τους.
Στη συζήτηση που ακολούθησε αποφασίστηκε η συνεργασία όλων των φορέων (Δήμου, Αστυνομίας, Δασαρχείου και Συλλόγου Φυτωριούχων) έτσι ώστε εντατικοποιηθούν τα μέτρα προστασίας των φυτωριακών μονάδων και να αποφευχθεί η επανάληψη τέτοιων φαινομένων.

Με βροχή από γκολ ολοκληρώθηκε η φάση των “32” στο Κύπελλο Κορινθίας. Πέρασαν Ηρακλής Ξυλοκάστρου, ΠΑΣ Κλένια , ΠΑΣ Κόρινθος , Ολυμπιακός Άσσου

1482793_1037805362946455_194530820055113565_n

Με την διεξαγωγή των τεσσάρων τελευταίων αγώνων του Κυπέλλου Κορινθίας ολοκληρώθηκε η φάση των “32”. Άλλες 4 ομάδες, συμπλήρωσαν, με την πρόκρηση τους, το παζλ της τρίτης φάσης
( φάση των 16) του κορινθιακού Κυπέλλου. Οι ομάδες είναι ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου, ο ΠΑΣ Κλένια, ο ΠΑΣ Κόρινθος και ο Ολυμπιακός Άσσου που νίκησαν με βροχή από γκολ τους αντιπάλους τους .
 Στο γήπεδο Σολομού ο ΑΟ Μαψού έχασε με 0  - 5 από τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου. Η ομάδα του Ξυλοκάστρου  προηγήθηκε 0 - 1 μόλις στο 9′ με ατομική ενέργεια του Κώστα Καλύβα, ενώ  στο 28′ ο Νίκος Τσιπάς  μετά από ασίστ του Μιχάλη Καφαντάρη σημείωσε το  0 - 2Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε και στο 57′ ο Μιχάλης Καφαντάρης με εξαιρετική ενέργεια, ντρίπλα και διπλή προσποίηση, διεύρηνε το σκορ στο 0 - 3. Στο 77′ ο Σπύρος Πιλιαφάς πέτυχε το γκολ της ημέρας όταν λίγα μέτρα μετά τη σέντρα σούταρε και “κρέμασε” τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 0 - 4. Το τελικό 0 - 5 πέτυχε ο Καλύβας με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 87′    
Στο Χιλιομόδι ο Ατρόμητος έχασε με το ίδιο σκορ (0 - 5) από τον ΠΑΣ Κόρινθο,  που επέστρεψε στις νίκες μετά την σαββατιάτικη ήττα του στο Δερβένι από τον Αστέρα. Τα τέρματα του ΠΑΣ σημείωσαν από δύο ο Ράπτης και ο Κούσης και ένα ο Λάλαης. 
Στην Κλένια ο τοπικός ΠΑΣ επικράτησε με 4 - 0 επί της Προόδου Αγίου Βασιλείου, Τενώ τέλος  ο Ολυμπιακός Άσσου νίκησε με 4 - 1 τον Αστέρα Κορίνθου.

Τα σημερινά αποτελέσματα του Κυπέλλου:
ΑΟ Μαψού – Ηρακλής Ξυλοκάστρου 0 - 5
ΠΑΣ Κλένια – Πρόοδος Αγίου Βασιλείου 4 - 0
Ατρόμητος Χιλιομοδίου – ΠΑΣ Κόρινθος 0 - 5
 Ολυμπιακός Άσσου – Αστέρας Κορίνθου 5 - 1

Πρόκριση στην επόμενη ( 3η) φάση πήραν οι ομάδες:  Αστέρας Δερβενίου, Ισθμιακός, ΑΠΣ Αγιάννης, ΠΑΟ Κουταλά, Αετός Κρυονερίου, Πανκαμαριακός, Παννεμεατικός, Αίας Κορίνθου, Ελλάδα Βέλου, Τενεάτης Αθικίων, Δάφνη Εξαμιλίων ,Κόρινθος ΄06, Ηρακλής Ξυλοκάστρου, ΠΑΣ Κλένια, ΠΑΣ Κόρινθος και Ολυμπιακός Άσσου.

5 προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για τη βελτίωση του καθεστώτος δωρεάς οργάνων και μεταμοσχεύσεων στην Ελλάδα


Η Νέα Δημοκρατία παρουσίασε χθες, Τρίτη 1 Νοεμβρίου, Πανελλήνια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων και Μεταμοσχεύσεων, 5 προτάσεις για την βελτίωση του καθεστώτος δωρεάς ανθρωπίνων ιστών – οργάνων και μεταμοσχεύσεων στην Ελλάδα.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος, από την Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπο, βουλευτή Επικρατείας, κυρία Νίκη Κεραμέως και τον υπεύθυνο του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Λάρισας, κ. Χρήστο Κέλλα.

Οι 5 προτάσεις είναι οι εξής:

1.       Κινητές μονάδες Ε.Ο.Μ. διαπίστωσης εγκεφαλικού θανάτου


Η αδυναμία - απροθυμία διαπίστωσης του εγκεφαλικού θανάτου όταν υφίσταται καρδιακή λειτουργία, επιλύεται με τη δημιουργία κινητών μονάδων διαπίστωσης εγκεφαλικού θανάτου, που θα

Οι χρήστες του Facebook ζουν περισσότερο...

logo newsletter


 

Οι χρήστες του Facebook ζουν περισσότερο

fb.us.2ets.jpg
Μεγάλη μελέτη δείχνει ότι το Facebook σχετίζεται με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, όταν χρησιμοποιείται για να διατηρήσει και να ενισχύσει τους κοινωνικούς δεσμούς που έχει κανείς στην πραγματική ζωή.

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσιο: Όλες οι προσλήψεις που «τρέχουν» την τελευταία εβδομάδα

Τις προσλήψεις στο Δημόσιο που «τρέχουν» την τελευταία εβδομάδα δημοσιεύει η aftodioikisi.gr. 
Συνοπτικά:
ΑΣΕΠ – Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ)(Προκήρυξη 2Ε/2016): Επιλογή 30 μελών
Γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 2E/2016 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του ΑΣΕΠ, που αφορά στην επιλογή τριάντα (30) μελών στην Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ) με θητεία πέντε ετών, σύμφωνα με το ν. 4412/2016 και το άρθρο 19 του ν. 2190/1994 ως ισχύει.
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

To ΕΣΡ «φρενάρει» την κινητικότητα στο δημόσιο

Ακόμη μία καθυστέρηση στην ψήφιση του νομοσχεδίου για το νέο σύστημα κινητικότητας των δημοσίων υπαλλήλων από τη Βουλή προκαλεί η «εμπλοκή» με τη σύνθεση του νέου ΕΣΡ.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr,

Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης



Εμφάνιση 14.jpg 

Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης


Όπως κάθε Οκτώβριο και φέτος, υψηλόβαθμα στελέχη της Eurobank και διευθυντές καταστημάτων από το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο της Eurobank, και τα ΕΛ.ΤΑ. επισκέφθηκαν σχολεία σε όλη την Ελλάδα, για να μεταδώσουν το μήνυμα της αποταμίευσης στα μικρά παιδιά, με την ευκαιρία της 31ης Οκτωβρίου, Παγκόσμιας Ημέρας Αποταμίευσης.

O Περιφερειάρχης Πελοποννήσου στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνολογίας, Οικονομίας και Διοίκησης που διοργανώθηκε στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. «Επιτακτική η ανάγκη για νέα χρηματοδοτικά εργαλεία στην ευθύνη των Περιφερειών»



Εμφάνιση IMG_1314.JPG 
«Ο Καλλικράτης ήταν η μεγαλύτερη μεταρρύθμιση στη χώρα γιατί δημιούργησε τις προϋποθέσεις ανάπτυξης θεσμικού πλαισίου νέων και καλύτερων προοπτικών αντιμετώπισης της κρίσης» υποστήριξε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στην τοποθέτησή του στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνολογίας, Οικονομίας και Διοίκησης που διοργανώθηκε στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

NASA: Ο «αστεροειδής του Halloween» πέρασε «ξυστά» από τη Γη

NASA: Ο «αστεροειδής του Halloween» πέρασε «ξυστά» από τη Γη

Τον ονόμασαν «ο αστεροειδής του Halloween» και έγραψε ιστορία… Το ουράνιο σώμα, μήκους πάνω από 25 μέτρα, πέρασε σε -αστρικά- πολύ κοντινή απόσταση από τη Γη και ήταν το πρώτο που εντοπίστηκε από το νέο σύστημα της NASA, το οποίο ενεργοποιήθηκε μόλις πριν 5 ημέρες, για τον

Προσοχή! Νέα απάτη στο διαδίκτυο με κουπόνι από πασίγνωστο σουπερμάρκετ

Νέα ανάρτηση στο διαδίκτυο που καλεί τους χρήστες να κερδίσουν 850 ευρώ σε κουπόνι.
Από σήμερα 1 Νοεμβρίου έκανε την εμφάνιση του πάλι μια ανάρτηση που προτρέπει τον κόσμο να κερδίσει 850 ευρώ σε κουπόνι για αγορές σε πασίγνωστης αλυσίδας σουπερμάρκετ.
Οι επιτήδειοι έχουν αναρτήσει μια φωτογραφία επίσης με το λογότυπο της εταιρίας, αλλά έχουν

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Φτιάξε τη Δική σου Ταινία»

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Φτιάξε τη Δική σου Ταινία»Ο καθηγητής Θάνος Βερέμης συζήτησε το βιβλίο του «Το Απομνημόνευμα του Πατέρα μου», με τους μαθητές του 1ου Λυκείου Τρίπολης στην κατάμεστη αίθουσα της συν διοργανώτριας Δημόσιας Βιβλιοθήκης Τρίπολης, σε μιαν εκδήλωση που οργάνωσαν ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολης, η Διεθνής Αρκαδική εταιρεία και το εργαστήριο ντοκιμαντέρ ´Φτιάξε τη Δική σου Ταινία´ που συνδιοργανώνει ο Δήμος Τρίπολης με το StoryDoc. Μαθητές του 2016 συνάντησαν ένα μαθητή του 1912

Κύπελλλο σήμερα στην Κορινθία αλλά και αγώνα πρωταθλήματος Γ. κατηγορίας

1482793_1037805362946455_194530820055113565_n
Βρίσκονται σε εξέλιξη από τις 14:30 οι τέσσερις τελευταίοι αγώνες του Κυπέλλου Κορινθίας για την ολοκλήρωση της φάσης των “32”. Στην Κλένια ο τοπικός ΠΑΣ συγκρούεται με την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου, ενώ στο γήπεδο Σολομού ο ΑΟ Μαψού αγωνίζεται με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου. Στο Χιλιομόδι ο Ατρόμητος μάχεται με τον ΠΑΣ Κόρινθο, την ίδια ώρα που ο Ολυμπιακός Άσσου υποδέχεται στην έδρα του τον Αστέρα Κορίνθου.
Το σημερινό πρόγραμμα του Κυπέλλου:
ΑΟ Μαψού – Ηρακλής Ξυλοκάστρου
ΠΑΣ Κλένια – Πρόοδος Αγίου Βασιλείου
Ατρόμητος Χιλιομοδίου – ΠΑΣ Κόρινθος, 
 Ολυμπιακός Άσσου – Αστέρας Κορίνθου
Μέχρι στιγμής πρόκριση στην επόμενη ( 3η) φάση έχουν πάρει οι ομάδες:  Αστέρας Δερβενίου, Ισθμιακός, ΑΠΣ Αγιάννης, ΠΑΟ Κουταλά, Αετός Κρυονερίου, Πανκαμαριακός, Παννεμεατικός, Αίας Κορίνθου, Ελλάδα Βέλου, Τενεάτης Αθικίων, Δάφνη Εξαμιλίων και Κόρινθος ΄06.
Ακόμη σήμερα στις 15:00, στο Λεχαιο διεξάγεται ο εξ αναβολής αγώνας της πρεμιέρας για τον 2ο όμιλο της  Γ’ κατηγορίας Κορινθίας  ανάμεσα στον ΑΟ Λεχαίου και την Αναγέννηση Κιάτου.

Έρχεται «μαχαίρι» σε επιδόματα -Ποια είναι τα 15 που κινδυνεύουν (λίστα)

Μία πρώτη λίστα με τις περικοπές σε προνοιακά επιδόματα, στις περιπτώσεις που αυτά επικαλύπτονται από το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης – ΚΕΑ, διαμορφώνει η κυβέρνηση, μέσω των αρμόδιων υπουργείων, προκειμένου να αποσταλεί στους θεσμούς. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει οριστικοποιηθεί  ποια επιδόματα θα περικοπούν άμεσα, ποια θα διατηρηθούν για λίγους ακόμα μήνες και ποια θα διασωθούν.

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Γιώργος Βασιλείου


Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 χρόνων ο ηθοποιός Γιώργος Βασιλείου. Ο αγαπημένος σε όλους Ταξίαρχος Θεοχάρης μετά από δύσκολη μάχη που έδινε με τον καρκίνο, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 66 χρόνων... Ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης ο Γιώργος Βασιλείου σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Μπέλλου από όπου και αποφοίτησε με άριστα. Υπήρξε βουλευτής στη Β’ περιφέρεια Πειραιά με την Νέα Δημοκρατία (2004 – 2007) και επίτιμος πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Τμήματος του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λάρνακας. Τους τελευταίους μήνες έδινε μάχη με τον καρκίνο στον πνεύμονα.
Ο Γιώργος Βασιλείου γεννήθηκε το 1950 στην Λαμία, όπου και μεγάλωσε. Από μικρός εργάστηκε σε διάφορες δουλειές, παράλληλα με το σχολείο. Στις 17 Νοεμβρίου του 1973, ανήμερα του Πολυτεχνείου, γνώρισε την σύζυγό του, Λία Θερμογιάννη, φοιτήτρια τότε της Νομικής σχολής Αθηνών, την οποία παντρεύτηκε μετά από 4 χρόνια και απέκτησε τα 2 παιδιά του, Βασίλη Βασιλείου (1979) και Ιουλιέττα Βασιλείου (1988).
  Εργάστηκε δίπλα σε μεγάλα ονόματα του ελληνικού θεάτρου όπως: Θανάσης Βέγγος, Ρένα Βλαχοπούλου κ.α. Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και ύστερα από πολλές συμμετοχές σε θεατρικές παραστάσεις, βιντεοκασέτες και τηλεόραση, γνώρισε τον Νίκο Φώσκολο, τον οποίο αποκαλεί από τότε δάσκαλο και ο οποίος του εμπιστεύτηκε σπουδαίους ρόλους, όπως αυτόν του ‘Στάθη Θεοχάρη’ της καθημερινής σειράς Καλημέρα Ζωή (26-11-1993 έως 31-3-2006). Στις εκλογές του 2004 εξελέγη Bουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Από το 2007, μετά το πέρας της βουλευτικής του ιδιότητας, έως και σήμερα, εργάζεται κατά καιρούς σε θέατρο και τηλεόραση. Το Νοέμβριο του 2011 ανακοίνωσε την προσχώρηση του στο κίνημα της «Δημοκρατικής Συμμαχίας», και την απόφασή του να πολιτευτεί στην εκλογική περιφέρεια της Β’ Πειραιώς.
Ο Γιώργος Βασιλείου έχει πάρει μέρος και έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά θεατρικά έργα, τηλεοπτικές παραγωγές και ταινίες. Επίσης έχει δώσει τη φωνή του σε πολλές μεταγλωττίσεις και παιδικές παραγωγές, καθώς επίσης έχει διδάξει στη δραματική σχολή της Τράγκα.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                                       Αγ. Θεόδωροι:  2 -11-2016
ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ
ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ                         
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ                                      Αρ. Πρωτ: 20048
ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
                                                                               

  Σας καλούμε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό κατάστημα (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (άνωθεν του Πολυϊατρείου) της Δημοτικής Ενότητας Αγίων Θεοδώρων, την 7η  Νοεμβρίου 2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 για Τακτική Συνεδρίαση σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων του Ν. 83,88,89 του Ν. 3852/10 για την συζήτηση και λήψη των παρακάτω θεμάτων:
                             

1) Περί προέγκρισης άδειας λειτουργίας  καταστήματος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ   
   ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ» της  
   Σταυρούλας καρύδα του Θεοδώρου ,το οποίο θα λειτουργήσει στην οδό
   ΠΕΟΑΚ αρ. 61. 

2) Περί προέγκρισης άδειας λειτουργίας καταστήματος « ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
    ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ» (Εργαστήριο   
    Δερματοστιξίας )  του Θεόδωρου Μπρεζετού του  Γεωργίου ,το οποίο θα     
    λειτουργήσει στην οδό Μιλτιάδη Στάμου και Χρήστου Νικολάου.

3) Περί άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων και παράταση ωραρίου    
    ετήσιας διάρκειας  της  Φωτεινής Βαϊοπούλου  του Βαϊου για το   
    κατάστημα της που βρίσκεται επί των οδών Σαρωνικού και πάροδος 
    Σαρωνικού.

4) Περί άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων και παράταση ωραρίου    
    ετήσιας διάρκειας του Βλάσσιου Μέντζου του Ιωάννη για το κατάστημα
    του που βρίσκεται στο 64ο χλμ της οδού ΠΕΟΑΚ.

 5) Περί της στέγασης  της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγίων Θεοδώρων.

                                    
                                             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
                                                  ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ


                                    ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ-ΣΚΟΥΛΙΚΑΡΙΤΗΣ  

Ζωοτροφές θα έφερνε ο κ. Παππάς από τη Βενεζουέλα ή στρατό για να φρουρεί τα κανάλια;

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Σύμφωνα με δική του δήλωση (31 Οκτωβρίου, Real fm, Ν. Χατζηνικολάου), ο Ν. Παππάς επισκέφθηκε την Βενεζουέλα τον Αύγουστο μαζί με «άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ» (και τον δικηγόρο κ. Αρτεμίου), προκειμένου να διερευνήσει «δυνατότητα επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στη Βενεζουέλα, αλλά και να προμηθευτεί η Ελλάδα προϊόντα από τα κρατικά σούπερ μάρκετ της Βενεζουέλας εκείνο τον καιρό»!
Ειλικρινά αυτό είναι κάτι που ξεπερνά κάθε όριο!
Όχι μόνο επειδή τον «άδειασε» ο συνταξιδιώτης του γράφοντας ειρωνικά στο τουίτερ «σιγά μην πήγαμε στη Βενεζουέλα για να αγοράσουμε πιπεριές και φασόλια».
Αλλά και επειδή είναι αδιανόητο να λαμβάνει εδώ και δύο σχεδόν χρόνια μέρος στη λήψη σημαντικών αποφάσεων για τη χώρα, ως κορυφαίος υπουργός (για τον οποίο ευθύνεται αποκλειστικά ο κ. Τσίπρας), ένας άνθρωπος που μπορεί με τόση άνεση να λέει τέτοιες τερατολογίες.

Καραμανλής – Μεϊμαράκης απαντούν με «συναίνεση» στον πόλεμο όξυνσης και λάσπης

karamanlis-meimarakis-nd.JPG
Τις δύσκολες ώρες της θεσμικής και πολιτικής κρίσης, κάποιοι τις εκμεταλλεύονται για να κεφαλαιοποιήσουν από το χάος και τη διάσπαση.
Είναι η περίπτωση του Αντώνη Σαμαρά, που με το άκουσμα της υποψηφιότητας του Β. Πολύδωρα, βρήκε την ευκαιρία να αδειάσει (πάλι) κουβάδες λάσπης κατά του Κώστα Καραμανλή, χρεώνοντας κατά το σύνηθες, όποιες επιλογές του Αλέξη Τσίπρα στην Καραμανλική ΝΔ. Επιπλέον στόχευσε και κατά του Κ. Μητσοτάκη, προσπαθώντας να δημιουργήσει άλλο ένα ρήγμα. Η άμεση απάντηση που ήρθε από τους συνεργάτες του Κώστα Καραμανλή και το διακριτικό «άδειασμα» στην υποψηφιότητα Β. Πολύδωρα, κράτησε σαφώς τη ΝΔ ενωμένη, πλην όμως δεν κάλυψε τον Αντώνη Σαμαρά, που πέρασε το Σαββατοκύριακό του στέλνοντας sms με εντολές επίθεσης για τον Καραμανλή, προς τους δακτυλογράφους του στο blog antinews. Έφτασαν στο σημείο να παρουσιάσουν και μικτό

Στο Νοσοκομείο του Ρίου μεταφέρθηκε ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος
Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο "Παναγία Βοήθεια", μεταφέρθηκε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος. Σύμφωνα με το tempo24.gr, η μεταφορά του Ιεράρχη από το Νοσοκομείο Αιγίου, όπου μπήκε χθες, κρίθηκε αναγκαία για  να γίνουν περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις, ενώ πηγές αναφέρουν πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την κατάσταση της υγείας του.
Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα της Δευτέρας ο κ. Αμβρόσιος, μετά από ξαφνική αδιαθεσία μεταφέρθηκε στο Νοσηλευτικό ίδρυμα του Αιγίου, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως σήμερα επρόκειτο να λάβει εξιτήριο...
Πηγή: Tempo24