Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Βόλος – Ιωνικός 4-0: Τον…σκόρπισε και προκρίθηκε

 Βόλος – Ιωνικός 4-0: Τον…σκόρπισε και προκρίθηκε   

Ο Βόλος…σκόρπισε τον Ιωνικό στο Πανθεσσαλικό (4-0) και πήρε πανάξια την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Χωρίς πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, τον Κούτσια (αντί του Οζέγκοβιτς) να σημειώνει δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και τους Πάολο Φερνάντες (ήταν σχεδόν μέσα σε όλες τις φάσεις του πρώτου ημιχρόνου), Ντέλετιτς (24' δοκάρι) να κάνουν…όργια στο ίδιο διάστημα, ο Βόλος «καθάρισε» την πρόκριση πριν καλά-καλά οι δυο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Κορονοϊός (10/10 - 16/10): 55.242 κρούσματα την τελευταία εβδομάδα - 107 θάνατοι - 74 διασωληνωμένοι

Κορονοϊός (10/10  16/10): 55242 κρούσματα την τελευταία εβδομάδα  107 θάνατοι  74 διασωληνωμένοι 

 55.242 τα νέα κρούσματα στη χώρα σύμφωνα με την εβδομαδιαία αναφορά του ΕΟΔΥ. Στους 107 υπολογίζονται οι ασθενείς που έχασαν την ζωή τους ενώ 74 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ

Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορονοϊό (COVID-19). Τα δεδομένα αφορούν την εβδομάδα αναφοράς ISO 41/2022 (10 Οκτωβρίου 2022 – 16 Οκτωβρίου 2022).

Ναύπλιο: Σε οπλοστάσιο και αποθήκη ναρκωτικών είχαν μετατρέψει αγροικία μέλη συμμορίας – Εξι συλλήψεις

  

Εξαρθρώθηκε, μετά από ενδελεχή έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας διακινούσαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, σε περιοχές της Αργολίδας, στην οποία φαίνεται να εμπλέκονται ένας αστυνομικός και μια δικηγόρος.Η επιχείρηση έγινε σε περιοχή εξω από το Ναύπλιο

Για την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης, πραγματοποιήθηκε χθες (17.10.2022) το μεσημέρι, ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, σε συνεργασία με τις Ομάδες Δίκυκλης

Κύπελλο Ελλάδος: Με ΑΕΚ και ομάδες της Super League η 5η φάση της διοργάνωσης

 Κύπελλο Ελλάδας: Με ΑΕΚ και ομάδες της Super League η 5η φάση της διοργάνωσης 

Το τριήμερο 18-19-20 Οκτωβρίου διεξάγεται η πέμπτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με την πλειοψηφία των ομάδων της Super League 1 να μπαίνουν στη σέντρα.

Από την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ξεχωρίζουν τρεις αναμετρήσεις ανάμεσα σε ομάδες της Super League 1, σε Πανθεσσαλικό, «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και «OPAP Arena», ενώ οι σύλλογοι των “μικρότερων” κατηγοριών έχουν το πλεονέκτημα της έδρας.

Να αναφέρουμε ότι από την επόμενη φάση θα μπουν στη διοργάνωση και

Σάκης Αρναούτογλου: Έρχεται το «γαϊδουροκαλόκαιρο», το καλοκαίρι του Αγίου Δημήτριου

  

Εμφανής ήταν η πτώση της θερμοκρασίας τις τελευταίες μέρες, ωστόσο, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου, το φθινοπωρινό σκηνικό του καιρού δεν θα κρατήσει για πολύ, καθώς σε λίγες μέρες θα είναι και πάλι καλοκαιρινός.

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει σημαντική άνοδος της θερμοκρασίας, γεγονός που συνάδει με το λεγόμενο «γαϊδουροκαλόκαιρο» του Αγίου Δημητρίου. Η θερμοκρασία σε αρκετές περιοχές θα φτάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 7 μποφόρ. Ο καλοκαιρινός καιρός θα διατηρηθεί τουλάχιστον μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

Αλλεπάλληλοι σεισμοί ανοιχτά από τη Σάμο στα τουρκικά παράλια – 4,1 Ρίχτερ ο ισχυρότερος

  

Αλλεπάλληλοι σεισμοί καταγράφονται στα μικρασιατικά παράλια της Τουρκίας στο ύψος της Σάμου. Ελαφρώς διαφορετικά είναι τα επίκεντρα των σεισμικών δονήσεων, στη θάλασσα αλλά και στη στεριά.

Οι συνεχόμενοι σεισμοί στη δυτική Τουρκία απέναντι από τη Σάμο σημειώθηκαν με μικρή διαφορά ο ένας από τον άλλον, το μεσημέρι της Τρίτης (18.10.2022). Ο ισχυρότερος σεισμός είναι της τάξης των 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και ο ασθενέστερος 2,7 R.  Το επίκεντρο του σεισμού της τάξης των 4,1 βαθμών εντοπίζεται στη θαλάσσια περιοχή που βρίσκεται 26 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Βαθέως της Σάμου στα τουρκικά χωρικά ύδατα. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί υλικές ζημιές ή τυχόν τραυματισμοί.

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΑΑΔΕ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Αθήνα, 16/10/2022

Αγαπητή Κυρία/Αγαπητέ Κύριε,

Παρακαλούμε για την άμεση προσοχή σας σε ηλεκτρονική αλληλογραφία που αποστέλλεται και αναγράφει ότι "η Εφορία υπολόγισε την φορολογική σας δήλωση και δικαιούστε επιστροφή φόρου".

Πρόκειται για απόπειρα εξαπάτησης μέσω παραποίησης εικόνας και στοιχείων.

Για την προστασία σας:

1. ΜΗΝ ανοίξετε κανένα συνημμένο αρχείο του μηνύματος

2. ΜΗΝ επιλέξετε τυχόν προτεινόμενο σύνδεσμο (link)

3. Διαγράψετε ΑΜΕΣΩΣ το μήνυμα, καθώς είναι πλαστό και περιέχει κακόβουλο περιεχόμενο.

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο και τη συνεργασία σας.

Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι 10οι Εθνικοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού

 

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ 

Με μία εντυπωσιακή τελετή απονομής μεταλλίων, όπου ο ενθουσιασμός των αγωνιζομένων ήταν διάχυτος, ολοκληρώθηκαν οι 10οι Εθνικοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού. Στη διοργάνωση συμμετείχαν εκατοντάδες εργαζόμενοι από, σχεδόν, 60 εταιρείες και φορείς, κάτι που δείχνει ότι ο εργασιακός αθλητισμός έχει μπει για τα καλά στη ζωή του Έλληνα εργαζόμενου.