Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Ανασκόπηση της Γ2 κατηγορίας Κορινθίας , με τη Λυκοποριά να να κόβει πρώτη το νήμα και να στεφθεί πρωταθλητρια

Φωτογραφία του χρήστη Revista.gr.

Ο Α.Ο. Λυκοποριάς , από χθες Κυριακή, είναι η πρώτη ομάδα της Κορινθίας, για την περίοδο 2016 - 2017, που κατακτά και τυπικά Πρωταθλήτρια. Οι "Φυτωριούχοι" της Δυτικής Κορινθίας, στο φινάλε του πρωταθλήματος της Γ2 κατηγορίας ( 18η αγωνιστική), με την εκτός έδρας νίκη τους , με 3 - 0 στο Κιάτο επί της Αναγέννησης Κιάτου έκοψαν πρώτοι το νήμα μόλις στην τελευταία   στροφή του πρωταθλήματος και ανακηρύχτηκαν αυτοί Πρωταθλητές, και ανεβαίνουν επάξια στη Β΄κατηγορία Κορινθίας.

Φωτογραφία του χρήστη Revista.gr.Χαρές και πανηγύρια λοιπόν για την "Ερυθρόλευκη" ομάδα  της Δυτικής Κορινθίας που με 42 βαθμούς φιγουράρει επικεφαλής  στον πίνακα της τελικής βαθμολογικής κατάταξής, ένα μόλις  βαθμό μπροστά από τις αξιόμαχες ομάδες του Πανευρωστινιακού και των Ταρσινών ΄97. που θα λύσουν την διαφορά τους διεκδικώντας το δεύτερο "εισιτήριο" ανόδου στη Β΄ Κορινθίας σε αγώνα μπαράζ.

Αύριο Τρίτη (21/3) η κηδεία του Θόδωρου Νικολαΐδη

Την Τρίτη η κηδεία του Θόδωρου Νικολαΐδη
Ένα τεράστιο κενό, άφησε στον χώρο της δημοσιογραφίας ο χαμός του Θόδωρου Νικολαΐδη.

Η κηδεία του εκδότη του «Φωτός» θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 21/3 στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.
Η εξόδιος ακολουθία θα ξεκινήσει στις 11.00, ενώ η οικογένεια δεν επιθυμεί να εκφωνηθούν επικήδειοι.

Μάλιστα, η οικογένεια, αντί στεφάνου, επιθυμεί τα χρήματα να κατατεθούν στα Παιδικά Χωριά SOS.

Ο Αραούχο και ο «Αραούχο»

Ενσωματωμένη εικόνα 1

Η ΑΕΚ ζει μια απίστευτη Αραούχο-μάνια. Όχι άδικα, δεδομένου πως ο Αργεντινός έχει αποδείξει σε ελάχιστο χρονικό διάστημα πως είναι παίκτης τοπ επιπέδου, που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα και να δώσει πολύτιμες λύσεις στην Ενωση. Και θεωρείται δεδομένο, πως για τη νέα χρονιά η ΑΕΚ πρέπει να έχει στην κορυφή της επίθεσης έναν πρωτοκλασάτο παίκτη. Τον Αραούχο ή κάποιον σαν τον Αραούχο, με δεδομένες μάλιστα τις δυσκολίες που υπάρχουν για την παραμονή του Αργεντινού.
Είναι ξεκάθαρο, πως η ΑΕΚ θα κάνει ό,τι μπορεί για να μείνει ο Αραούχο και τη νέα χρονιά. 
Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Maria Nikolaidou

Κινητικότητα: Πώς θα αξιολογούνται οι υποψήφιοι για μετάταξη -Όλες οι προϋποθέσεις

Η αξιολόγηση των υποψήφιων προς μετάταξη υπαλλήλων θα γίνεται από τριμελές όργανο του φορέα που έχει ζητήσει να δεχτεί υπαλλήλους για την κάλυψη των κενών του. Το όργανο αυτό θα στελεχώνεται από τον γενικό διευθυντή και τον διευθυντή της υπηρεσίας στην οποία ανήκει η προς κάλυψη θέση, καθώς και τον διευθυντή

Πώς θα μειώσω τον λογαριασμό του σούπερ μάρκετ;

supermarketbudgetromanou.jpgΠώς θα μειώσω τον λογαριασμό του σούπερ μάρκετ;


Όσο οι μισθοί πέφτουν, και οι λογαριασμοί ΔΕΚΟ αδειάζουν το οικογενειακό πορτοφόλι, αναζητάτε τρόπους να περιορίσετε τον λογαριασμό του σούπερ μάρκετ. Ευτυχώς, υπάρχει τρόπος να μειώσετε τα χρήματα που ξοδεύετε στο σούπερ μάρκετ και μάλιστα χωρίς να

ΚΕΔΕ: Οι Δήμαρχοι δε ζήτησαν ποτέ ειδική μεταχείριση για το συνταξιοδοτικό τους

Με αφορμή δημοσίευμα, που κάνει λόγο για ειδική μεταχείριση και προστασία των συντάξεων των πολιτικών από τις περικοπές, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης, επισημαίνει ...
airetos.gr

Ποιοι «κλειδώνουν» σύνταξη από τα 55 έως τα 60 έτη

Σύνταξη από τα 55 έως τα 60 έτη «κλειδώνουν» πολλές κατηγορίες παλαιών -προ του 1993- ασφαλισμένων, οι οποίοι μέσα στο ...
airetos.gr

ΑΣΕΠ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τις 404 θέσεις στα Δικαστήρια


Ξεκινά σήμερα η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για τις 404 θέσεις στα Δικαστήρια (1Κ/2017) του ΑΣΕΠ. Η προθεσμία λήγει στις 3 Απριλίου 2017, ημέρα Δευτέρα.

ΟΑΕΔ-Κοινωφελής: Έρχονται οι οριστικοί πίνακες για 24.451 θέσεις εργασίας

Στη τελική ευθεία έχει μπει η διαδικασία για την ανάρτηση των οριστικών πινάκων για τις 24.451 θέσεις κοινωφελούς εργασίας πλήρους απασχόλησης στους 274 δήμους της χώρας.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της aftodioikisi.gr, τα τελικά αποτέλεσμα και οι πίνακες με τους επιτυχόντες αναμένεται

Αυτό είναι το νέο κόλπο για να κλέβουν τον κωδικό του κινητού σας

Αυτό είναι το νέο κόλπο για να κλέβουν τον κωδικό του κινητού σας

Έναν νέο τρόπο για να μαθαίνουν τον κωδικό pin που έχετε στα smartphone σας, φαίνεται πως έχουν ανακαλύψει οι κακοποιοί!
Αφού πατήσετε στα ψηφία, οι κλέφτες μπορούν με μια μικρή θερμική κάμερα να δουν την «εικόνα» που αφήνει η θερμότητα από τα δαχτυλικά σας αποτυπώματα! Μπορούν να ανακαλύψουν ακόμα και την  ...
Περισσότερα techit.gr 
TechIT.gr

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ

Αποτέλεσμα εικόνας για kazino loutraki
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                    Λουτράκι    20/03/2017
          ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                        Αριθμ. Πρωτ.: 4761
                       ΔΗΜΟΣ          
   ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ -
    ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ


Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως, Λουτράκι) την 20η   Μαρτίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 6:30 μ.μ. σε έκτακτη συνεδρίαση, για συζήτηση του κατωτέρω μοναδικού θέματος της ημερήσιας διάταξης:

1.Λήψη Απόφασης επί της δικονομικής θέσης που θα τηρήσει ο Δήμος επί της αίτησης υπαγωγής της Κ/ΞΙΑΣ “ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Α.Ε. Ο.Τ.Α. - ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε. – ΚΛΑΜΠ ΟΤΕΛ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΖΙΝΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ” στο άρθρο 99 επ. του Πτωχευτικού Κώδικα,

καθότι η ανωτέρω αίτηση θα συζητηθεί ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Κορίνθου στις 22/3/2017. 
 Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
  ΠΕΤΡΟΥ Παναγιώτης

Μειώνουν μισθούς και εισοδήματα για να… κρατήσουν «την κοινωνία όρθια»!

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη



Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία (ΕΛΣΤΑΤ) που δόθηκαν στη δημοσιότητα στις 13 Μαρτίου, το δ΄ τρίμηνο του 2016 ο δείκτης μισθών στο σύνολο της οικονομίας μειώθηκε κατά 0,7%, έναντι μηδενικής μεταβολής το αντίστοιχο διάστημα του 2015 σε σχέση με αυτό του 2014.
Μάλιστα, ο ίδιος δείκτης, με διόρθωση ως προς τον αριθμό των εργασίμων ημερών αλλά χωρίς εποχική διόρθωση, εμφάνισε μείωση 2%, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του δ' τριμήνου 2015, έναντι μείωσης 0,7% την αντίστοιχη σύγκριση το 2015 προς το 2014.

Σταθερή η άνοδος της Μυθικής Πελοποννήσου στη Ρωσική αγορά. Με μεγάλες αξιώσεις η Μυθική Πελοπόννησος στη ΜΙΤΤ 2017

Εμφάνιση IMG_7876.JPG
Με συνέπεια και μεθοδικότητα στο σχεδιασμό και την εξωστρέφειά της, η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετέχει σε όλα τα μεγάλα τουριστικά γεγονότα, που διαμορφώνουν το προφίλ της, ως τουριστικού προορισμού.
Έτσι και φέτος, η Μυθική Πελοπόννησος ταξίδεψε στη Ρωσία για να συμμετάσχει στο κορυφαίο τουριστικό γεγονός, την τουριστική έκθεση ΜΙΤΤ 2017 στη Μόσχα.

Δημοσκόπηση: Χαμηλότερα από τον Μάη του 2012 ο ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλη η διαφορά της ΝΔ

Δημοσκόπηση: Χαμηλότερα από τον Μάη του 2012 ο ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλη η διαφορά της ΝΔ
Μια ακόμη δημοσκόπηση καταγράφει την τεράστια διαφορά στην πρόθεση ψήφου μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Η νέα δημοσκόπηση τοποθετεί την διαφορά στις 14,6 μονάδες υπέρ της Νέας Δημοκρατίας, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει να επιστρέφει σε ποσοστά μικρότερα ακόμα και από εκείνα του Μαΐου του 2012. Στην δημοσκόπηση της εταιρείας Marc για λογαριασμό της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”, στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 28,1%, ενώ έπεται ο ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό μόλις 13,5%.
Το ποσοστό του είναι μικρότερο από το 16% που είχε καταγράψει στις εκλογές του Μαΐου του 2012 και που μεγάλωσε απότομα τον επόμενο μήνα, φτάνοντας το 26%.
 Στην ίδια δημοσκόπηση το ΚΚΕ βρίσκεται τρίτο κόμμα με 6,4% και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6,3%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 5,4%.
Ακολουθούν τα κοινοβουλευτικά κόμματα που φαίνεται να παλεύουν για την παραμονή τους στο κοινοβούλιο.
Η Ένωση Κεντρώων καταγράφει 2,7%, ενώ Ποτάμι και Ανεξάρτητοι Έλληνες βρίσκονται μόλις στο 2,1%.

Τα επαγγέλματα που συνδέονται με μεγαλύτερο κίνδυνο αυτοκτονίας

depressedprofessionalromanou.jpgΤα επαγγέλματα που συνδέονται με μεγαλύτερο κίνδυνο αυτοκτονίας


Διπλάσιος από τον μέσο όρο είναι ο κίνδυνος αυτοκτονίας για τους νοσηλευτές και σημαντικός για τους δασκάλους του δημοτικού σχολείου- καθώς φτάνει το 42%.

Διαβάστε περισσότερα 

healthyspermdietromanou.jpgΠοιες τροφές βλάπτουν το σπέρμα;


Η υπογονιμότητα είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα δημόσιας υγείας που επηρεάζει το 15% όλων των ζευγαριών της αναπαραγωγικής ηλικίας. Ο ανδρικός παράγοντας, όπως η κακή ποιότητα του σπέρματος,

Χαιρετισμός του Προέδρου της Βουλής στην απονομή μαθητικών βραβείων δοκιμίου για τον Ελευθέριο Βενιζέλο

              
     Αθήνα,  18 Μαρτίου 2017
                                                                                                         
                                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ          
                                                                                                                 
                                                                                   
«Η Συνθήκη της Λωζάννης (1923)», ήταν το θέμα του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Δοκιμίου για τον Ελευθέριο Βενιζέλο, που διοργανώνει για 15η χρονιά το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, ως Πρόεδρος του Εθνικού Ιδρύματος απέστειλε χαιρετισμό στην εκδήλωση απονομής των βραβείων, τονίζοντας ότι «η συζήτηση γύρω από τη Συνθήκη της Λωζάννης, που αποτέλεσε το θέμα του εφετινού διαγωνισμού, είναι ίσως πιο επίκαιρη από ποτέ, σε μια εποχή που ο αναθεωρητισμός των συνόρων εμφανίζεται ξανά στο προσκήνιο της διεθνούς πολιτικής σκηνής».
Με αφορμή και το Πολιτικό Μνημόσυνο Ελευθερίου & Σοφοκλή Βενιζέλου, που θα πραγματοποιηθεί αύριο στους Τάφους των Βενιζέλων στα Χανιά, ο κ. Βούτσης υπογραμμίζει πως «και μέσω της συζήτησης γύρω από τη Συνθήκη της Λωζάννης, αποδεικνύεται ότι η πολιτική κληρονομιά του Βενιζέλου δεν αποτελεί μια αφηρημένη έννοια απομονωμένη στο ιστορικό περιβάλλον της εποχής του. Οι εθνικές επιλογές του, ή η συμβολή του στη χάραξη των διεθνών ισορροπιών και του διεθνούς συσχετισμού δυνάμεων μετά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο καθόρισαν –και καθορίζουν μέχρι και σήμερα- τα σύνορα του ελληνικού κράτους».

Επιτυχημένη εκδήλωση με δωρεάν εξετάσεις από τον Ροταριανό Ομιλο "Κόρινθος" και την Ενωση Μικρασιατών Νεάπολης Κιάτου

                   Εκδήλωση του Ροταριανού Ομίλου "Κόρινθος"
Σε μια πρωτοβουλία που στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία οι Ροταριανοι Όμιλοι “Κόρινθος” και “Αγία Παρασκευή” πρόσφεραν στην αίθουσα της Ένωσης Μικρασιατών Νεάπολης Κιάτου δωρεάν πνευμονολογικες εξετάσεις.
Πολύ καλή δουλειά έκανε στην ενημέρωση για την εκδήλωση η Ένωση Μικρασιατών με αποτέλεσμα να επωφεληθούν πάνω απο 80 άτομα ενω ακόμα περισσότεροι
άκουσαν την Ομιλία του επικεφαλής του Ιατρικού κλιμακίου καθηγητή Πνευμονολογιας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Μπουρου με θέμα:
Χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια

Tweet: Η σωτηρία του ευρώ είναι πολύ μεγάλο πράγμα...