Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

Ιωνικός-Ολυμπιακός 0-2: «Ζωγράφιζε» για ένα ημίχρονο και έκανε εύκολο διπλό

 Ιωνικός-Ολυμπιακός 0-2: «Ζωγράφιζε» για ένα ημίχρονο και έκανε εύκολο διπλό 

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε ο Ολυμπιακός που επικράτησε με 2-0 του Ιωνικού στη Νίκαια και εκμεταλλεύτηκε την ήττα της ΑΕΚ στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ. Οι Πειραιώτες μείωσαν τη διαφορά τους από τους «κιτρινόμαυρους» στους τρεις βαθμούς και την ερχόμενη Κυριακή περιμένουν το αθηναϊκό ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο που πέτυχε τα δύο γκολ με Μπακαμπού (34’) και Φορτούνη (40’) και στην επανάληψη απλά έκανε διαχείριση του σκορ. 

Υπογραφή σύμβασης για ανέγερση κτιρίου στο Αστεροσκοπείο του Κρυονερίου Κορινθίας


Ιδιαίτερα σημαντική στιγμή για την Περιφέρεια Πελοποννήσου χαρακτήρισε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας την υπογραφή, αύριο Τετάρτη 4 Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, της σύμβασης για την ανέγερση κτηρίου πολλαπλών χρήσεων στον χώρο του Αστεροσκοπείου Κρυονερίου, έργο προϋπολογισμού 4.300.520 ευρώ.

Η υπογραφή της σύμβασης θα γίνει στον πιο πάνω χώρο, όπου εκτός από τον περιφερειάρχη θα είναι παρόντες επίσης, μεταξύ άλλων, οι υφυπουργοί Ερευνας και Τεχνολογίας Χρίστος Δήμας και Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος Νίκος Ταγαράς, καθώς και αντιπροσωπεία από την διοίκηση του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στο οποίο υπάγεται το Αστεροσκοπείο Κρυονερίου.

Υπενθυμίζεται, ότι τον Δεκέμβριο του 2021 υπογράφηκε προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης και της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας.

Η εν λόγω σύμβαση προβλέπει τον σχεδιασμό της γενικής διάταξης και τον στρατηγικό σχεδιασμό (master plan) για την ολοκλήρωση της ολότητας του Αστρονομικού Πάρκου, καθώς και την μελέτη εφαρμογής της α΄ φάσης που περιλαμβάνει, α) κτήριο με αίθουσα συνεδριάσεων – πολλαπλών χρήσεων, β) μικρό εκθεσιακό χώρο, κυλικείο, χώρους υγιεινής, γ) δημιουργία πρόσβασης προς τα κτήρια και δ) τα τεύχη δημοπράτησης.

 

ΗΠΑ: «Βατερλώ» για τους Ρεπουμπλικανούς στη Βουλή – Δεύτερος σε ψήφους ο Μακάρθι

 mccarthy3 

Μπροστά σε μια ανταρσία με ευρύτερες πολιτικές συνέπειες βρίσκεται το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα στις ΗΠΑ, το οποίο βρέθηκε στην πολιτικά δυσάρεστη θέση να μην μπορέσει να εκλέξει με την πρώτη ψηφορορία πρόεδρο στη Βουλή των Αντιπροσώπων για να διαδεχτεί την Νάνσι Πελόζι.

Ο Κέβιν Μακάρθι έλαβε 203 ψήφους ενώ χρειαζόταν 218 ψήφους για μια -έστω και οριακή- εκλογή. Αυτό σημαίνει ότι σχεδόν 20 Ρεπουμπλικάνοι δεν ψήφισαν τον Μακάρθι, που δεν έπεισε τους τραμπικούς βουλευτές που τον θεωρούν μάλλον υποχωρητικό. «Ο Κέβιν δεν πιστεύει τίποτα, δεν έχει ιδεολογία», είπε για τον υποψήφιο του κόμματός του ο «αντάρτης» Ματ Γκετς από τη Φλόριντα.

ΠΑΣ Γιάννινα - AEK 2-1: «ΠΑΣ-ας» στα Γιάννινα (και χωρίς τον κόσμο του)!

 ΠΑΣ Γιάννινα - AEK 2-1: «ΠΑΣ-ας» στα Γιάννινα (και χωρίς τον κόσμο του)!  

Δεν πα να μην είχε τον κόσμο στο πλευρό του;

Ο, τιμωρημένος με δύο αγωνιστικές για τα όσα έκαναν οι οπαδοί του στην επική ισοπαλία (από 0-2, 2-2) με τον Ολυμπιακό ΠΑΣ Γιάννινα υποχρέωσε την AEK σε ήττα 2-1 πριν την μετωπική της με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Η «Ένωση» που είχε να βρεθεί πίσω στο σκορ από τη 2η αγωνιστική (κόντρα στο Bόλο, στη Ριζούπολη) βρέθηκε με δύο γκολ στην πλάτη στο 32'!

Πελέ: Η Βραζιλία και ο κόσμος αποχαιρέτησε τον μύθο του ποδοσφαίρου - Αυτή είναι η τελευταία του κατοικία.

Πελέ: Η Βραζιλία και ο κόσμος αποχαιρέτησε τον μύθο του ποδοσφαίρου  Αυτή είναι η τελευταία του κατοικία 

 Από εδώ και στο εξής η σορός του Πελέ θα βρίσκεται στο Μνημείο Οικουμενικής Νεκρόπολης , «αντικρίζοντας» την αγαπημένη του «Vila Belmiro». Ο Πελέ είχε αγοράσει 19 χρόνια πριν από το θάνατό του, ένα δωμάτιο στην Οικουμενική Νεκρόπολη της πόλης-λιμάνι στη νοτιοανατολική Βραζιλία. 

Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είπε το 2003 ότι ήθελε να ξεκουραστεί σε αυτό το μέρος γιατί «δεν έμοιαζε με νεκροταφείο» και θα του έφερνε «πνευματική ειρήνη και ηρεμία», όπως ανέφερε ο βραζιλιάνικος Τύπος τις τελευταίες ημέρες.

Αλ Νασρ: Ποια είναι η ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο - Εχει αγωνιστεί και ο Άγγελος Χαριστέας

  

O Κριστιάνο Ρονάλντο υπέγραψε συμβόλαιο αξίας 200.000.000 ευρώ τον χρόνο με την Αλ Νασρ, ομάδα από την Σαουδική Αραβία. Όμως ποια είναι η ομάδα από την Μέση Ανατολή που έκανε δικό της τον Πορτογάλο σούπερ-σταρ;

Η Αλ Νασρ ιδρύθηκε στις 24 Οκτωβρίου του 1955, στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας. Το «Νασρ» στα Αραβικά σημαίνει νίκη, κάτι το οποίο οι ιδρυτές της ομάδας, Zeid Bin Mutlaq Al-Ja’ba και Zeid Bin Mutlaq Al-Ja’ba, ήθελαν να πρεσβεύει η ομάδα. Έδρα της είναι το Mrsool Park, το οποίο είναι ένα γήπεδο χωρητικότητας 25.000 φιλάθλων.

Τα χρώματα της ομάδας είναι το κίτρινο και το μπλε. Το κίτρινο για την άμμο που υπάρχει στις Αραβικές ερήμους, ενώ το μπλε εκπροσωπεί τα νερά της Αραβικής θάλασσας, του Περσικού κόλπου και της Κόκκινης θάλασσας, τα οποία περιτριγυρίζουν την Αραβική χερσόνησο.

Το λογότυπο της ομάδας απεικονίζει την χώρα της Σαουδικής Αραβίας, με την χρήση των χρωμάτων της ομάδας, του κίτρινου και του μπλε.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ ΑΙΘΟΥΣΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟ.

20221228_112913.jpg

Σύσκεψη για τα Άγια Θεοφάνεια με εκπροσώπους όλων των αρμοδίων Φορέων της πόλεως Κορίνθου (Πολιτικών, Στρατιωτικών, Αστυνομικών, Φιλαρμονικής, Διώρυγος Α.Ε. κ.ά.), πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022, στην «Κροκίδειο» Αίθουσα της Ι. Μητροπόλεώς μας υπό τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Διονύσιο παρουσία του Πρωτοσυγκέλλου, Βοηθού Επισκόπου αγίου Κεγχρεών κ. Αγαπίου και των Ιερέων του Καθεδρικού Ι. Ναού του Απ. Παύλου και του Ι. Ναού του Αγίου Νικολάου.

Γρίπη: Τι ισχύει με τις απουσίες των παιδιών από το σχολείο

 

Εγκύκλιο για το τι θα ισχύει με τις απουσίες των παιδιών που θα νοσούν με γρίπη εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. 

Η εγκύκλιος προβλέπει οι απουσίες (έως πέντε εργάσιμες ημέρες) που οφείλονται σε εποχικό επιδημικό ρεύμα της γρίπης από τον Νοέμβριο 2022 έως και τον Μάρτιο 2023  να καταχωρίζονται, χωρίς να προσμετρώνται.

Η εγκύκλιος εστάλη στις σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και

Ο Χρήστος Σταϊκούρας υπουργός Οικονομικών της χρονιάς για την Ευρώπη

  

Υπουργός Οικονομικών της χρονιάς για το 2023 αναδείχθηκε ο Χρήστος Σταϊκούρας σύμφωνα με τα βραβεία του «The Banker».  

Τα συγκεκριμένα βραβεία αποτελούν θεσμό, αντανακλούν και τιμούν τις κυβερνήσεις και τους υπουργούς και αξιωματούχους που κατάφεραν περισσότερο και καλύτερα από κάθε άλλον να τονώσουν την ανάπτυξη και να σταθεροποιήσουν την οικονομία τους.

Σε δήλωσή ο Χρήστος Σταϊκούρας αναφέρει: 

Αυτές ειναι οι υποψήφιες του ΠΑΣΟΚ ανά την επικράτεια (όλα τα ονόματα)

  

Του Χρήστου Δρούζια

Στην τελική ευθεία για τις ανακοινώσεις των υποψηφίων που θα δώσουν τη μάχη των εκλογών βρίσκονται στη Χαριλάου Τρικούπη. 

Άπαντες στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ διαβεβαιώνουν ότι θα επέλθει ανανέωση των ψηφοδελτίων σε ποσοστό τουλάχιστον 50%, ενώ στόχος είναι κατ’ ελάχιστον ένας στους τρεις σχεδόν (30%) να είναι νέοι κάτω των 40 ετών. Η ανανέωση εξάλλου, σε συνδυασμό με την εμπειρία των νυν βουλευτών, είναι ένας από τους στόχους που έχει θέσει η ηγετική ομάδα του κόμματος.

Η ανανέωση αυτή τη φορά πάντως θα είναι και γένους θηλυκού, καθώς η ποσόστωση σε συνδυασμό με την αύξηση των εδρών του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ αυξάνει τις πιθανότητες για περισσότερες γυναίκες στην ΚΟ του κόμματος, η οποία στο παρελθόν είχε σχετικά μικρό ποσοστό.

Μάλιστα, στη Χαριλάου Τρικούπη πιστεύουν πως η πολυπόθητη ανανέωση του χώρου θα γίνει και με την απαραίτητη παρουσία από το «ασθενές» φύλο.

Σας παρουσιάζουμε ένα μικρό δείγμα των γυναικών που θα δώσουν τη μάχη του σταυρού και θα αναμετρηθούν στις εκλογές. 

 ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ MARE WEST

  

Νέα χρονιά, ευκαιρία για ανανέωση φυσικά, στο Mare West!
Χειμερινές Εκπτώσεις 9 Ιανουαρίου – 28 Φεβρουαρίου
Καταστήματα ανοιχτά και την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, 11.00 – 19.00
  • Οι καλύτερες τιμές σε brands για κάθε ηλικία και γούστο
  • Ξεκούραστη βόλτα, πολύ παιχνίδι και χαλάρωση για όλη την οικογένεια.

(Κόρινθος, 03 Ιανουαρίου 2023): Μία νέα χρονιά ξεκινά με νέα διάθεση και ευκαιρίες για ανανέωση για όλη την οικογένεια στο Mare West. Από τις  9 Ιανουαρίου έως και τις 28 Φεβρουαρίου, με τις καλύτερες τιμές σε αγαπημένα brand, άνετες εγκαταστάσεις για απολαυστικό παιχνίδι αλλά και χαλάρωση για μικρούς και μεγάλους, το Mare West γίνεται ο απόλυτος προορισμός των εκπτώσεων.
Οι fitness στόχοι της νέας χρονιάς ξεκινούν από τη Decathlon με μεγάλη επιλογή αθλητικών ειδών για κάθε περίσταση και εξόρμηση. Στα αγαπημένα σας καταστήματα H&M, Pepco, Celestino, Funky Buddha, LC Waikiki, Women’ Secret, American Stars, Mango, Sagiakos Emporio και Tsakiris Mallas ανανεώνετε στυλ και διάθεση. Ταυτόχρονα στα Occhio, Chrysostomos Jewels for Men, Achilleas Accessories, Bijouagie, Gregio και στο Rouge βρίσκετε τα αξεσουάρ και το άρωμα που θα σας συνοδεύει το 2023.
Απολαύστε και εσείς τη βόλτα σας στο Mare West με άνεση, ασφάλεια και την καλύτερη θέα στον Κορινθιακό και ξεκινήστε τη νέα χρονιά με κέφι και θετική διάθεση! 

epic communication

Γ. Ψυχογιός: Στη Βουλή η άμεση καταβολή των αποζημιώσεων στους πληγέντες από την πυρκαγιά του 2020 στις κοινότητες Αθικίων, Ξυλοκέριζας, Γαλατακίου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 3/1/2023

 Ο Νομός  Κορινθίας, τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο επίκεντρο μεγάλων ζημιών που οφείλονται σε ακραία  καιρικά φαινόμενα, αλλά και στην ανικανότητα της Πολιτείας  αντιμετωπίσει  τα φαινόμενα και να προστατέψει  τους πολίτες, τις υποδομές και την παραγωγή.

  Πληγέντες  από τις καταστροφικές πυρκαγιές του 20202 στις κοινότητας Αθικίων Γαλατακίου και Ξυλοκέριζας, διαμαρτύρονται πως ακόμα δεν έχουν λάβει καμία αποζημίωση για τις μεγάλες ζημιές που υπέστησαν .    

Super League 1, Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 0-1: Δεν έπεισε αλλά με το ζόρι επέστρεψε στις νίκες

 Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός 0-1: Με το ζόρι το «τριφύλλι» 

Ο Λεβαδειακός έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό στη Λιβαδειά αλλά τελικά η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε τη νίκη (0-1) με πρωταγωνιστές τους Βέρμπιτς (σκόρερ), Σπόραρ (ασίστ και δοκάρι) αλλά και τον Μπρινιόλι ο οποίος στο 63’ σταμάτησε τον Βρακά.

Ο Λεβαδειακός πίεσε ψηλά, η άμυνά του ήταν επίσης ψηλά και δεν υπήρχαν χώροι για τον Παναθηναϊκό που φάνηκε να αιφνιδιάζεται από τον τρόπο που προσέγγισε την αναμέτρηση η ομάδα της Λιβαδειάς. 

Βέβαια οι Βοιωτοί που

ΟΦΗ - Βόλος 0-0: Άντεξαν οι Θεσσαλοί στην πίεση των γηπεδούχων

ΟΦΗ - Βόλος 0-0: Άντεξαν οι Θεσσαλοί στην πίεση των γηπεδούχων (vids) 

Καλύτερος ο ΟΦΗ, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Βόλο, μένοντας στο 0-0 με την ομάδα της Μαγνησίας στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 16ης αγωνιστικής.

Απειλητικός αρκετά νωρίς στο ματς, ήταν ο ΟΦΗ, ο οποίος στο 8′ έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Ντίκο, ο οποίος βρέθηκε

Καταιγιστικός ο ΠΑΟΚ Β’ | Νίκη πρωτιάς για τον Πανσερραϊκό


Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο έπειτα από την καθυστερημένη έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 και στο πλαίσιο αυτό ξεκίνησε σήμερα το πρωτάθλημα με την 9η αγωνιστική (πρεμιέρα για το νέο έτος)  με τρεις πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις τόσο για τη μάχη της ανόδου για τη Super League όσο και για την παραμονή.

Ισθμός: Τροχαίο με βυτιοφόρο – Κυκλοφοριακά προβλήματα από το πετρέλαιο που χύθηκε στο δρόμο

 Ισθμός: Τροχαίο με βυτιοφόρο – Κυκλοφοριακά προβλήματα από το πετρέλαιο που χύθηκε στο δρόμο  

Επικίνδυνο τροχαίο με  βυτιοφόρο σημειώθηκε στις 06:30 το πρωί μπροστά στα ΚΤΕΛ στον Ισθμό της Κορίνθου.  Το ατύχημα έγινε όταν το βυτιοφόρο αποκολλήθηκε από τον τράκτορα με αποτέλεσμα να πέσει και να χυθεί πετρέλαιο στον δρόμο. Στο σημείο έσπευσαν ταχύτατα πυροσβεστικά οχήματα και περιπολικά της αστυνομίας που απέκλεισαν την περιοχή. Μετά από λίγη ώρα ο οδηγός του οχήματος κατάφερε να σταματήσει τη διαρροή.

 Ευτυχώς δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός από το ατύχημα. Ο δρόμος στο συγκεκριμένο σημείο έκλεισε μέχρι να ολοκληρωθεί ο καθαρισμός, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα που ξεπεράστηκαν δύο και πλέον ώρες αργότερα.


 

Super League 1: Στη σέντρα... οκτώ ομάδες!

Super League: Στη σέντρα... οκτώ ομάδες!

Με τέσσερα παιχνίδια ανοίγει σήμερα η αυλαία της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, πρώτης για το 2023. Πρώτο χρονικά παιχνίδι, στις 16:30, ανάμεσα στον ΟΦΗ, ο οποίος θέλει να δώσει συνέχεια στο θετικό αποτέλεσμα στη Λεωφόρο, υποδεχόμενος τον Βόλο, που προέρχεται από την εντός έδρας συντριβή από την ΑΕΚ.

Στις 17:00 ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν έχει νίκη στα τελευταία δύο ματς . Ο Τιμοτέους Πούχατς συμπεριλήφθηκε στην πρώτη του αποστολή με τον Παναθηναϊκό για το ματς κόντρα στον Λεβαδειακό. Εκτός της 22άδας έμεινε ο Ρούμπεν Πέρεθ που είναι τιμωρημένος, ο Αργύρης Καμπετσής που ταλαιπωρείται από ίωση, αλλά και ο Σβόνιμιρ Σάρλια, ο οποίος πήρε ειδική άδεια, επειδή έγινε μπαμπάς. Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Σαβιέρ, Κυριόπουλος, Τερεζίου.

Στις 20:00 ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί την ΑΕΚ, η οποία θέλει τη νίκη για να πάει στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό με τη μικρότερη δυνατή διαφορά. Μία επιστροφή και δύο απουσίες για την ΑΕΚ στα Γιάννενα. Ο Ντομαγκόι Βίντα, οποίος έφτασε μέχρι τον μικρό τελικό του Μουντιάλ, προπονήθηκε τις τελευταίες ημέρες κανονικά στα Σπάτα και πλέον είναι ξανά στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα. Για πρώτη φορά στην αποστολή ο Πάολο Φερνάντες. Ο Λάζαρος Ρότα ένιωσε αδιαθεσία και του συστήθηκε να μείνει στο σπίτι του ενώ ο Νταμιάν Σιμάνσκι θα εκτίσει αύριο τιμωρία λόγω καρτών. Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Ραντόνια, Τζαβέλλας, Γιόνσον, Πινέδα, Φράνσον, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τζούμπερ, Αραούχο, Φερνάντες και Κοσίδης.

Η αυλαία της πρώτης δόσης των αγώνων της αγωνιστικής πέφτει στις 21:30 στη Νίκαια, όπου ο Ιωνικός υποδέχεται τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, ο οποίος προσπαθεί να «ροκανίσει» τη διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας. Για το ματς ο Μίτσελ έχει συμπεριλάβει τον Ροντινέι στην αποστολή, καθώς έχει δικαίωμα συμμετοχής πλέον στους Πειραιώτες και μάλιστα διεκδικεί θέση βασικού. Αντιθέτως, ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός τον Μαρσέλο, ο οποίος είχε αγωνιστεί ως αλλαγή στο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ.

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής:

Καιρός για δίαιτα, αποτοξίνωση. Τι να κάνετε για να απομακρύνετε τοξίνες και επιπλέον βάρος;

 

της Θάλεια Γούτου, κοσμετολόγου, αισθητικού, medlabnews.gr

Hρθε η στιγμή να κάνουμε αποτοξίνωση και να αποβάλουμε όλες τις τοξίνες που έχει το σώμα μας από τα πολλά γλυκά, το αλκοόλ και τα υπόλοιπα βαριά φαγητά.

Υπάρχουν τρόποι να αποτοξινωθείτε τρώγοντας έξυπνα και υιοθετώντας μερικές κινήσεις που θα βοηθήσουν τον οργανισμό σας να απομακρύνει τις τοξίνες.

Δεν είναι καιρός για εξαντλητικές δίαιτες. Η περίοδος επιστροφής στην κανονικότητα θα είναι σχετικά μικρή εφόσον ακολουθήσετε τους παρακάτω τρόπους: .................

read more


Αυτές είναι οι 13 ελληνικές συμμετοχές της Eurovision που είναι ανάμεσα στις κορυφαίες!

 https://ogaegreece.com/wp-content/uploads/2023/01/Top-Greek-Eurovision-Entries.jpg 

Μέσα από μια καθιερωμένη ψηφοφορία όλων των φίλων του διαγωνισμού διαμορφώνεται το Top 250 των συμμετοχών της Eurovision! Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο τα τελευταία 14 χρόνια έτσι και φέτος μέσω της ιστοσελίδας songfestival.be το κοινό από όλες τις χώρες με μαζική συμμετοχή επέλεξε τα αγαπημένα

Super League 2: Τρίτη ,Τετάρτη και Πέμπτη η 9η αγωνιστική

 ΠΑΟΚ Β': Με Κουαλιάτα η αποστολή για Απόλλων Λάρισας

Βόρειος Όμιλος

Τρίτη 3/1 – 14:45

Απόλλων Πόντου-Πανσερραϊκός 

Αναγέννηση Καρδίτσας-Ηρακλής  

ΠΑΟΚ Β-Απόλλων Λάρισας 

Τετάρτη 4/1 – 14:45

ΑΕΛ-Παναθηναϊκός Β

Ηρακλής Λάρισας-Θεσπρωτός

Διαγόρας-Αλμωπός Αριδαίας

Πέμπτη 5/1 – 15:15

Βέροια-Μακεδονικός

Ρεπό: Νίκη Βόλου

Νότιος Όμιλος

Αιγάλεω-Καλαμάτα (15:15)

Ηλιούπολη-Απόλλων Σμύρνης

Προοδευτική-Παναχαϊκή

Athens Kallithea-Χανιά

ΠΑΟ Ρουφ-Επισκοπή

Κηφισιά-Ηρόδοτος

ΟΦ Ιεράπετρας-Ολυμπιακός Β

Ρεπό: ΑΕΚ Β

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ