Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 1 -0 : Τον… έπνιξε στη λίμνη!

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός : Τον… έπνιξε στη λίμνη!  

Από εκεί που σταμάτησε την Τετάρτη συνέχισε ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό… Το σκηνικό μεταφέρθηκε από το «Απόστολος Νικολαΐδης» στους Ζωσιμάδες, η διοργάνωση άλλαξε από το Κύπελλο στο πρωτάθλημα, αλλά ο νικητής παρέμεινε ο ίδιος: ο Άγιαξ της Ηπείρου, αυτή τη φορά με 1-0!

Είναι η τρίτη συνεχόμενη νίκη που πετυχαίνει ο ΠΑΣ Γιάννινα σε βάρος του Παναθηναϊκού, μετά τις επικρατήσεις με 2-1 στους δύο προημιτελικούς.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ ΤΑΣΟΥ ΓΚΙΟΛΗ & ΑΘΗΝΑΣ ΚΟΡΚΑ ΣΕ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΩΝ ΑΘΙΚΙΩΝ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σε ιστορικά διατηρητέα μνημεία της περιοχής των Αθικίων έκαναν αυτοψία, την Πέμπτη 4 Μαρτίου, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής και η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κα Αθηνά Κόρκα -και συγκεκριμένα στους ναούς του Αγίου Δημητρίου Αθικίων και της Παναγίας Ρητού.

 

Τους Αντιπεριφερειάρχες συνόδευσε κλιμάκιο στελεχών της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων υπό τον διευθυντή κ. Νίκο Λούτα, ενώ παρόντες ήταν ο πρόεδρος των Αθικίων κ. Τάσος Μαρίνος, καθώς και μέλη της επιτροπής Αρχείο Ρητού – Αθικίων «Η Μνημοσύνη».

   

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος Αθικίων εξέφρασε ευχαριστίες προς την περιφερειακή Αρχή «για την καλή και ουσιαστική συνεργασία», όπως σημείωσε, καθώς και για τα αντιπλημμυρικά αλλά και τα έργα οδοποιίας που υλοποιούνται στην περιοχή, αναφερόμενος ιδιαίτερα στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα «για το ενδιαφέρον που δείχνει, ώστε τα μνημεία -που τόσα χρόνια δεν έχουν συντηρηθεί- να συντηρηθούν και να αναδειχθούν».

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ