Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς και την Παρασκευή – Ποιες περιοχές κινδυνεύουν

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς και την Παρασκευή – Ποιες περιοχές κινδυνεύουν 

Σε υψηλά επίπεδα αναμένεται να κυμανθούν και την Παρασκευή οι θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα, που σε συνδυασμό με την έλλειψη υγρασίας και τους αυξημένους ανέμους δημιουργούν έναν εκρηκτικό συνδυασμό για την εξάπλωση πυρκαγιάς σύμφωνα με τον σχετικό χάρτη.

Συγκεκριμένα, για πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προειδοποιεί την Παρασκευή, 29 Ιουλίου η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας όπως φαίνεται και στον σχετικό χάρτη. 

  

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr), για αύριο Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για τις εξής περιοχές:

«Πολιτικός σεισμός» στην Ιταλία - Η Ρωσία «έβαλε το χέρι της» για να πέσει ο Ντράγκι - Δημοσίευμα «βόμβα» της Stampa

«Πολιτικός σεισμός» στην Ιταλία  Η Ρωσία «έβαλε το χέρι της» για να πέσει ο Ντράγκι   Δημοσίευμα «βόμβα» της Stampa 

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας La Stampa στην Ιταλία, το κόμμα της Λέγκα είχε επαφές στο παρελθόν με υψηλόβαθμους διπλωμάτες της ρωσικής πρεσβείας στην Ρώμη

Πιο αναλυτικά, η εφημερίδα του Τορίνο γράφει σήμερα ότι στα τέλη Μαΐου ο Αντόνιο Καπουάνο, σύμβουλος διεθνών σχέσεων του γραμματέα της Λέγκα, Ματέο Σαλβίνι, συναντήθηκε με τον

Αμαλιάδα: Στο Νοσοκομείο κοριτσάκι 2,5 χρονών που ήπιε νέφτι!

 Αμαλιάδα: Στο Νοσοκομείο κοριτσάκι 25 χρονών που ήπιε νέφτι 

Στο Νοσοκομείο Πύργου διακομίσθηκε ένα κοριτσάκι μόλις 2,5 ετών, λόγω κατάποσης επικίνδυνης χημικής ουσίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του patrisnews και τις πρώτες πληροφορίες, το παιδί διέφυγε της προσοχής των γονιών του, και κατάπιε νέφτι.

Πολύ γρήγορα άρχισε να παρουσιάζει συμπτώματα δηλητηρίασης, και η οικογένεια του αντιλήφθηκε τι έχει συμβεί. Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με το οποίο το παιδί διακομίσθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο, όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου.

 

Πρωτοβουλία Μητσοτάκη για να ξεκαθαριστεί το θέμα των παρακολουθήσεων

Πρωτοβουλία Μητσοτάκη για να ξεκαθαριστεί το θέμα των παρακολουθήσεων 

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα και του ζήτησε να συγκληθεί η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής το ταχύτερο δυνατόν, ακόμη και αύριο, προκειμένου να διερευνηθεί το ζήτημα των παρακολουθήσεων που έχει προκύψει μετά την μηνυτήρια αναφορά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη.

“Ο άνθρωπος του Βασιλιά: Το ξεκίνημα” Πέμπτη 28 - Παρασκευή 29/7 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ "Το Διάλειμμα"

  


“Ο άνθρωπος του Βασιλιά: Το ξεκίνημα”

  

                                            

 

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ "Το Διάλειμμα"