Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Αναβάλλεται ο τελικός Κυπέλλου λόγω κρούσματος κορωνοϊού

  

Αναβάλλεται ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό που επρόκειτο να διεξαχθεί την Κυριακή (30/8, 21:00).

Κι αυτό γιατί εντοπίστηκε κρούσμα κορονοϊού στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, Μάξι Λοβέρα. Υπενθυμίζεται ότι θετικοί στον ιό είχαν βρεθεί μέσα

Η αποστολή της ΑΕΚ για τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό

 Η αποστολή της ΑΕΚ για τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό  

Χωρίς απρόοπτα η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό. Η τελευταία προπόνηση έγινε στο ΟΑΚΑ και ξεκίνησε στις επτά το απόγευμα. Μετά το τέλος της ο Μάσιμο Καρέρα επέλεξε την αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τους παίκτες που είναι μέσα να φεύγουν στην συνέχεια για το ξενοδοχείο της Αττικής Οδού, που χρησιμοποιεί σε αυτές τις περιπτώσεις η Ένωση.

Ο Ιταλός τεχνικός παίρνει μαζί του 22 ποδοσφαιριστές, τους: Τσιντώτα, Αθανασιάδη, Μπακάκη, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα, Παουλίνιο, Σταμούλη, Μιτάι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνη, Μάνταλο, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρα, Μπότο, Λιβάια, Ολιβέιρα, Χριστόπουλο.

Στην «Ελαφρά Ταξιαρχεία» το εισιτήριο της Super Leage! Ζευγάρωσε τις νίκες της κόντρα στη Ξάνθη

Απόλλων Σμύρνης - Ξάνθη 3-1: Στην «Ελαφρά Ταξιαρχεία» το εισιτήριο της Super Leage! 

 

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 3-0 της Ξάνθης στη Ριζούπολη, ζευγάρωσε τις νίκες του στους αγώνες των μπαράζ και πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τη Super League.

Έχοντας παρακαταθήκη το 0-1 του πρώτου αγώνα, η ομάδα των Αθηνών μπήκε

Αυτή είναι η αποστολή του Ολυμπιακού για τον τελικό του Κυπέλλου

  

Είκοσι παίκτες επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με την ΑΕΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί αύριο (21:00) στο ΟΑΚΑ.

Ο Πορτογάλος προπονητής  του Ολυμπιακού γύμνασε τους παίκτες του σήμερα το πρωί και στη συνέχεια έκανε γνωστά τα ονόματα των κληθέντων.

Η αποστολή: Αλέν, Καραργύρης, Παπαδούδης, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μπα, Σισέ, Μαρτίνης, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Σουρλής, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Διαδηλώσεις στην Ευρώπη κατά της «ιατρικής τυραννίας» «Ο κορωνοϊός είναι ένα μεγάλο ψέμα»

  

Οι πολέμιοι της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας και των περιοριστικών μέτρων κατά του κορονοϊού κατέβηκαν κατά χιλιάδες στους δρόμους σήμερα σε αρκετές πόλεις της Ευρώπης.

Η μεγαλύτερη διαδήλωση στο Βερολίνο διαλύθηκε λίγα λεπτά μετά την έναρξή της από την αστυνομία λόγω έλλειψης σεβασμού στην τήρηση της απόστασης μεταξύ των διαδηλωτών.

“Ο κορονοϊός είναι ένα μεγάλο ψέμα”, δήλωσε ένας 50χρονος διαδηλωτής στο

Κορωνοϊός: 177 τα νέα κρούσματα- Ένας νέος θάνατος στη χώρα – Ο χάρτης των κρουσμάτων ( 1 στην Κορινθία)

 Κορωνοϊός: 177 τα νέα κρούσματα- Ένας νέος θάνατος στη χώρα 

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε τo Σάββατο τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην χώρα που βεβαιώθηκαν τις τελευταίες 24 ώρες.

Σήμερα ανακοινώνουμε 177 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων τα 20 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 9977, εκ των οποίων το 55.6% άνδρες.

Από τα 156 εγχώρια κρούσματα,  τα 21 συνδέονται με επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, 18 με γνωστές συρροές και 12 με πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας.

Αναλυτικά:

Εξαφάνιση 15χρονης στην Κυπαρισσία – Τι αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού

  

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση 15χρονης από την Κυπαρισσία, από το μεσημέρι της Παρασκευής.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Στις 28/08/2020, μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή Φαρακλάδα της Κυπαρισσίας, η Χριστίνα Κ., 15 ετών.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Χριστίνας σήμερα, 29/08/2020, πρωινές ώρες και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης.

Η Χριστίνα έχει ύψος 1.60 μ., είναι κανονικού βάρους, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπλουζάκι, κίτρινο παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».

 

Φοιτητική στέγη σε τιμές… Airbnb – Αναλυτικά οι πίνακες με τις τιμές

 Τι αλλάζει στις δηλώσεις μισθώσεων ακινήτων - Οι πέντε αλλαγές που πρέπει όλοι να ξέρετε  

Τα νεότερα από το μέτωπο του κορονοϊού αναμένουν οι γονείς, μεταθέτοντας για τα τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου το «κυνήγι» της φοιτητικής στέγης, που παραδοσιακά ξεκινούσε με την ανακοίνωση των βάσεων.

«Η κίνηση στα κτηματομεσιτικά γραφεία είναι υποτονική, με τα όποια τηλεφωνήματα -τουλάχιστον σε αυτή τη φάση- να είναι διερευνητικά», σχολιάζουν

Σήμερα εορτάζει ο Αηγιάννης του Κούτου (Χελυδορι) και ο Ιερος Ναός Αγίου Ιωάννου Στομιου

 Αποτέλεσμα εικόνας για Αποτομή Της Τίμιας Κεφαλής Του Αγίου Ιωάννου Του Προδρόμου. Χελυδορι 


Σήμερα Σάββατο 29 Αυγούστου 2020 , η Εκκλησία μας εορτάζει την Αποτομή Της Τίμιας Κεφαλής Του Αγίου Ιωάννου Του Προδρόμου.
 
Μνημονεύει σήμερα η Ορθόδοξη Εκκλησία μας, την ≪αποτομή της τιμίας κεφαλής≫, τον αποκεφαλισμό του Ιωάννη του Προδρόμου από τον βασιλέα της Ιουδαίας Ηρώδη. Η Εκκλησία μας κηρύσσει αυτή τη μέρα ως μέρα νηστείας, διότι ο Ιωάννης θανατώθηκεεξαιτίας της οινοποσίας και του ακράτου ηδονισμού ενός βασιλιά σε ένα συμπόσιο, αυτό της εορτής των γενεθλίων του. Πρόκειται για τον

Οι αποκαλύψεις του “Παρασκηνίου” για τα ελληνοτουρκικά

  Οι αποκαλύψεις του “Παρασκηνίου” για τα ελληνοτουρκικά 

Του Μανώλη Κομνηνού

Με ένα ακόμη αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο κυκλοφορεί το “Παρασκήνιο”, εστιάζοντας στις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά.

Η εφημερίδα του Νίκου Καραμανλή, δια χειρός Νίκου Ελευθερόγλου, επισημαίνει τα εξής:

“Ταγίπ, τα έμαθες τα νέα; Το colpo grosso του Κυριάκου που μεγάλωσε την Ελλάδα. Τα 12 μίλια, η ΑΟΖ με την Αίγυπτο και το μήνυμα ΗΠΑ και Ευρωπαϊκής Ένωσης στον “σουλτάνο”. Τα άγνωστα “θερμά” επεισόδια και το άγριο παζάρι… με τους εξοπλισμούς”.

ysterografa.gr

Αναβάλλεται λόγω κορονοϊού το 49ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο

  

Σε ανακοίνωση ο Σύλλογος Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β) αναφέρεται ότι:

«To Δ.Σ του Σ.ΕΚ.Β με μεγάλη λύπη ανακοινώνει την αναβολή του 49ου Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο 2020 με απόφαση που λήφθηκε κατά πλειοψηφία (5 έναντι 1), λόγω της τρέχουσας υγειονομικής κατάστασης. Η συνεχής αύξηση των κρουσμάτων της πανδημίας του κορονοϊού δημιουργεί αβέβαιη ολοκλήρωση, αλλά