Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022

Χανιά: Περιπέτεια στην ομίχλη για κυνηγό

Χανιά: Περιπέτεια στην ομίχλη για κυνηγό 

 Κυνηγός στα Χανιά θα αργήσει να ξεχάσει τα φετινά Χριστούγεννα. Το μεσημέρι βγήκε οπλισμένος αλλά οι καιρικές συνθήκες όχι μόνο δεν τον βοηθούσαν άλλα κάποια στιγμή του προκάλεσαν φόβο. Ο ίδιος έχασε τον προσανατολισμό του και αναγκάστηκε να τηλεφωνήσει στην πυροσβεστική για βοήθεια. Ο άντρας διασώθηκε και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του, μετά την περιπέτεια που έζησε.

Συναγερμός σήμανε ανήμερα Χριστουγέννων στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων για τον εντοπισμό ενός κυνηγού στην περιοχή του Ομαλού.

Σπάρτη: Επέστρεψε να πάρει το αυτοκίνητό του και το βρήκε σε αυτή την κατάσταση – Η κλοπή μυστήριοΣπάρτη: Επέστρεψε να πάρει το αυτοκίνητό του και το βρήκε σε αυτή την κατάσταση – Η κλοπή μυστήριο

 Σπάρτη: Επέστρεψε να πάρει το αυτοκίνητό του και το βρήκε σε αυτή την κατάσταση – Η κλοπή μυστήριο 

Η εγκληματικότητα προβληματίζει και στην Σπάρτη. Οι δράστες δεν κάνουν διακοπές ούτε τις γιορτές των Χριστουγέννων…

Θύμα κλοπής έπεσε προχθές 23 Δεκεμβρίου, ένας αγρότης στην περιοχή Καλάμι στη Σπάρτη κοντά στον υποσταθμό της ΔΕΗ.

Όπως αναφέρει το flynews.gr, άγνωστοι δράστες έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου του, το οποίο ήταν σταθμευμένο κοντά στο χωράφι του όπου μάζευε τον ελαιόκαρπο.

Οι δράστες άρπαξαν αγνώστου αριθμού αντικείμενα από το όχημα και εξαφανίστηκαν.

Μερομήνια: Πώς θα είναι ο καιρός την Πρωτοχρονιά και τον Ιανουάριο

 Μερομήνια: Πώς θα είναι ο καιρός την Πρωτοχρονιά και τον Ιανουάριο

Η αντίστροφη μέτρηση για την Πρωτοχρονιά έχει αρχίσει και πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται πώς θα είναι ο καιρός για να οργανώσουν τις εξορμήσεις τους. Σύμφωνα με τα Μερομήνια, αυτό το διάστημα αναμένεται να επικρατήσουν άσχημες καιρικές συνθήκες. 

Την Πρωτοχρονιά δεν θα έχουμε καλό καιρό, όπως τα Χριστούγεννα. Σύμφωνα με τα Μερομήνια, σε πολλές περιοχές της Ελλάδας θα έχουμε χιόνια και κρύο. Οι πρώτες μέρες του Ιανουαρίου, μέχρι περίπου και τις 18, ο καιρός θα είναι όπως και τον Δεκέμβριο με βροχές.

Σώοι οι 8 ερασιτέχνες σκιέρ που θάφτηκαν από χιονοστιβάδα στην Αυστρία - Αναζητούνται άλλοι 2

 Χιονοστιβάδα σκιέρ 

Οκτώ ερασιτέχνες σκιέρ βρέθηκαν σώοι και άλλοι δύο ακόμη αναζητούνται, αφού καταπλακώθηκαν από μια χιονοστιβάδα στην Αυστρία.

Το ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα, σε υψόμετρο 2.700 μέτρων, στην περιοχή του Φόραλμπεργκ. Η αστυνομία, βασιζόμενη στο βίντεο που είχε τραβήξει ένας σκιέρ, έκανε αρχικά λόγο για δέκα αγνοούμενους.

Ο ένας από τους εκδρομείς σώθηκε, ενώ ένας δεύτερος βγήκε σκάβοντας μόνος του τα χιόνια και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Οι άλλοι έξι που διακρίνονται στα πλάνα εντοπίστηκαν σώοι και αβλαβείς. «Δεν έχουμε ωστόσο κανένα νέο για δύο άτομα και συνεχίζουμε τις έρευνες», είπε ο Χέρμαν Φέρχερ, ο διευθυντής της υπηρεσίας τουρισμού που έχει αναλάβει να ενημερώνει για την εξέλιξη των ερευνών.

Κάθε χρόνο στην Αυστρία σκοτώνονται από χιονοστιβάδες 20 άνθρωποι κατά μέσο όρο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Η γουρουνίτσα που κέρδισε μόνη της την ελευθερία και ζει πλέον μια δεύτερη ζωή στη Vrouva Farm της Αίγινας

https://www.newsbeast.gr/image/s1903/file/files/1/2022/12/gourouni01.jpg 

Κέρδισε μόνη της τη ζωή της καθώς την ώρα που τη μετέφεραν στο σφαγείο πήδηξε από το αγροτικό. Ταξίδεψε «καμουφλαρισμένη» στο πλοίο με προορισμό την Αίγινα γιατί η μεταφορά της ήταν «απαγορευμένη» και έτσι κατάφερε να φτάσει στη Vrouva Farm. Η γουρουνίτσα «Γκούτση», όπως την ονόμασε η γυναίκα η οποία τη διέσωσε και τη φρόντισε μέχρι να οδηγηθεί στο καταφύγιο – φύλακα άγγελο για τα κακοποιημένα ζώα, πλέον ζει ευτυχισμένη και έχει το δικό της σπίτι εδώ και περίπου 2,5 χρόνια.

Η Γκούτση είναι ιδιαιτέρως φιλική, απολαμβάνει τα χάδια και τα παιχνίδια και ξετρελαίνεται για το φαγητό. Όπως δε εξηγεί στο Newsbeast γελώντας η ιδρύτρια και εθελόντρια της Vrouva Farm, Αλεξία Παπαγιάννη, που με πολλή αγάπη αποφάσισε σε ένα χωράφι της σε ξέφωτο στο πευκοδάσος του νησιού να φτιάξει μία φάρμα όπου τα ζώα θα έχουν μία δεύτερη ευκαιρία για να ζήσουν, «υπάρχουν στιγμές που η Γκούτση μπερδεύεται και νομίζει πως είναι πρόβατο ή σκύλος».

 «Είναι τριών ετών. Μας ήρθε από ένα άλλο νησί και η ιστορία της είναι ιδιαίτερη. Όταν μεταφερόταν στο σφαγείο μαζί με τα αδέλφια της αυτή πήδηξε από το αγροτικό. Από πίσω ερχόταν μία γυναίκα με ένα ποδήλατο. Την άρπαξε αμέσως, την έβαλε κάτω από τη μπλούζα της και την πήρε σπίτι», επισημαίνει η Αλεξία Παπαγιάννη που μαζί με την αδερφή της Μαρίνα και άλλους εθελοντές έχουν στήσει στην Αίγινα έναν μικρό «Παράδεισο» φροντίδας για ζώα που έχουν υποστεί κακοποίηση ή έχουν εγκαταλειφθεί. 

Περισσότερα στο newsbeast.gr


Καναδάς: Τροχαίο με λεωφορείο σε αυτοκινητόδρομο - Πάνω από 50 τραυματίες

hioni-kakokeria 

 Περισσότεροι από 50 άνθρωποι νοσηλεύονται σε διάφορα νοσοκομεία του δυτικού Καναδά, έπειτα από τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη ένα λεωφορείο, σε αυτοκινητόδρομο της Βρετανικής Κολομβίας.

Τα αίτια του ατυχήματος παραμένουν προς το παρόν αδιευκρίνιστα. Η περιοχή αυτή ωστόσο, σε απόσταση 3 ωρών ανατολικά του Βανκούβερ, πλήττεται από σφοδρή χιονοθύελλα τις τελευταίες ημέρες.

Κακοκαιρία στις ΗΠΑ: Τουλάχιστον 26 οι νεκροί – Σχολεία και εκκλησίες μετατράπηκαν σε καταφύγια

 

Ανταρκτική θυμίζουν οι ΗΠΑ από την επέλαση της σφοδρής κακοκαιρίας και τα ΜΜΕ να κάνουν λόγο για τουλάχιστον 26 νεκρούς. Η σφοδρή χιονοθύελλα που σαρώνει τη χώρα έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Χιλιάδες σπίτια έχουν μείνει χωρίς ρεύμα, πολίτες εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους, πτήσεις ακυρώνονται.

Η πρωτοφανής κακοκαιρία έχει κυριολεκτικά παγώσει και παραλύσει τις ΗΠΑ, με τις εικόνες που έρχονται από την άλλη πλευρά του πλανήτη να είναι απόκοσμες. Και οι πληροφορίες για τον αριθμό των νεκρών από την σφοδρή χιονοθύελλα παραμένουν συγκεχυμένες. Οι μέχρι τώρα

Επισκόπηση τοπικών πρωταθλημάτων Α' κατηγορίας των 7 ΕΠΣ Πελοποννήσου

 https://sikionia.gr/wp-content/uploads/2021/11/752528f7e473d94587257358fa6aedac_XL.jpg

Με την ευκαιρία της διακοπής λόγω Χριστουγεννιάτικων εορτών των τοπικών πρωταθλημάτων  Α κατηγορίας ας δούμε πως διαμορφώνεται η ποδοσφαιρική κατάσταση στις 7 ΕΠΣ της Πελοποννήσου .

ΚΟΡΙΝΘΙΑ:

Σε 12 αγώνες  προηγειται ο ΠΑΣ Κόρινθος με 34β. (31-4) και ακολουθούν ο ΑΟ Λουτράκι με 31β. (38-14) , ο Κύψελος Κορίνθου με 29β. (24-8) και ο Πέλοπας Κιάτου με 25β. (34-13). Ο περισινός πρωταθλητής Τενεάτης Αθικίων βρισκεται στην 5η θέση με 23Β. (22-8) και έπεται ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου με 20β. (27-22).

ΑΡΓΟΛΙΔΑ:

Σε 12 αγώνες  προηγειται η Κορωνις Κοιλάδας με 34β. (39-5) και ακολουθούν ο Πανασιναϊκός με 27Β. (22-15) , ο  Αργοναύτης Νέα Κίου με 22Β. (20-13) και ο Ατρόμητος Παναριτίου Ναυπλίου με 22Β. (16-13).

ΑΡΚΑΔΙΑ:

Σε 9 αγώνες προηγείται ο ΑΟ Μελιγγού με 27Β. (37-5) και τον ακολουθούν το Λεωνίδιο με 25Β. (23-2) και η ΑΕΚ με 21Β. (28-8).

ΑΧΑΪΑ:

Στον Α΄όμιλο σε 8 αγώνες προηγείται η Θύελα Πατρών με 24Β. (22-6) και την ακολουθούν η Αχαϊκή με 17Β. (11-6) και ο Πανμοβριακός Ριόλου με 16Β (14-6) σε 7 αγώνες. Στον Β΄’ομιλο προηγείται σε 8 αγώνες ο Άρης Πατρών με 21Β. (18-5) και τον ακολουθεί ο Παναιγιάλειος με 19Β. (14-2) σε 7 αγώνες.

ΗΛΕΙΑ:

Σε 10 αγώνες προηγείται ο ΠΑΟ Βάρδας με 26Β. (34-4) και τον ακολουθούν ο Αστέρας Αμαλιάδας με 25Β. (30-6) και ο Ηλειακός Βαρθολομιού με 24Β. (26-7).

ΛΑΚΩΝΙΑ:

Σε 10 αγώνες προηγείται ο Αμυκλιάκος με 20Β. (29-4) και τον ακολουθούν ο Μολαϊκός με 19Β. (13-3), ο Αίαντας Ευρώτα με 17Β. (19-8) και ο Άρης Σκάλας με 16Β. (18-9).

ΜΕΣΣΗΝΙΑ:

Σε 11 αγώνες προηγείται η Εράνη Φιλιατρών με 27Β. (34-6) και ακολουθούν ο Πανθουριακός με 26Β. (30-9), καθώς και (σε 10 αγώνες) ο Πάμισσος Μεσσήνης με 25Β. (28 – 7) και ο ΑΟ Κυπαρισσίας με 22Β. (19-4).

 

Οι 10 καλύτερες επιθετικές ομάδες της Πελοπονήσσου:

Κορωνίς Κοιλάδας 39

ΑΟ Λουτράκι 38

ΑΟ Μελιγγού 37

Πέλοπας Κιάτου 34

Εράνη Φιλιατρων 34

ΠΑΟ Βάρδα 34

ΠΑΣ Κόρινθος 31

Ερμής Κιβερίου 30

Πανθουριακός 30

Αστέρας Αμαλιάδας 30

 

Οι 10 καλύτερες σε άμυνα ομάδες της Πελοποννήσου

Λεωνίδιο 2

Παναιγιάλειος 2

ΑΟ Κυπαρισσιας 4

Κόρινθος 4

Αμυκλιακός 4

Κορωνίς Κοιλάδας 5

Μελιγού 5

Άρης Πατρών 5

Αετός Πατρών 6

Αστέρας Αμαλιάδας 6

Φαμπιάν Ο’Νίλ: Πέθανε σε ηλικία 49 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής

 Φαμπιάν Ο’Νίλ: Πέθανε σε ηλικία 49 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής 

Μια ακόμα δυσάρεστη είδηση από το χώρο του ποδοσφαίρου και του ιταλικού πρωταθλήματος. Λίγες ημέρες μετά το θάνατο του Σινισα Μιχαΐλοβιτς, ήρθαν τα… άσχημα νέα και για τον 49χρονο παλαίμαχο Ουρουγουανό ποδοσφαιριστή, Φαμπιάν Ο’Νίλ.

Ο Φαμπιάν Ο’Νιλ βρισκόταν στην εντατική σε νοσοκομείο του Μοντεβιδέο τις τελευταίες τρεις ημέρες με πολλαπλά προβλήματα

Meteo: Χριστούγεννα ακόμα και με 20 βαθμούς – Σε ποιες περιοχές καταγράφηκαν οι υψηλότερες θερμοκρασίες

  

Φέτος ο καιρός τα Χριστούγεννα μόνο χειμώνα δεν θύμιζε, αφού είχαμε λιακάδα και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Σύμφωνα με meteo.gr, ο υδράργυρος σε πολλές περιοχές της χώρας πλησίασε ακόμα και τους 20 βαθμούς Κελσίου. 

Ο καιρός σήμερα (25.12.2022), ανήμερα Χριστουγέννων, ήταν ιδιαίτερα καλός και -όπως αναφέρουν τα στοιχεία των μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr– καταγράφηκαν υψηλές για την εποχή μέγιστες θερμοκρασίες. Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα οι θερμοκρασίες ήταν έως και 7 βαθμούς Κελσίου πάνω από το μέσο όρο της περιόδου 2010-2020. 

Ο υδράργυρος σε πολλές περιοχές πλησίασε και τοπικά στην Κρήτη ξεπέρασε τους 20 βαθμούς. ΣΣύμφωνα με meteo.gr, οι υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες καταγράφηκαν σε Παλαιοχώρα Χανίων (20,1), Μακροχώρι Βέροιας (20,1), πόλη Βέροιας (19,9), Δίον Πιερίας (19,9), Πετροκεφάλι Μοιρών (19,9), Καλαμάτα (19,8), Μοσχάτο (19,8) και Σπάρτη (19,8 βαθμοί).

Ο Πρωθυπουργός προτείνει βιβλία για τις γιορτές - Ποια διαβάζει εκείνος

  

Αντί της εβδομαδιαίας ανασκόπησης που συνηθίζει να γράφει στο Facebook ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, επέλεξε ελέω των ημερών να γράψει ένα κείμενο πιο κοντά στις γιορτές.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει στην ανάρτησή του πως τα πιο όμορφα Χριστούγεννα που έχει περάσει «αυτά που έρχονται κατευθείαν στο μυαλό μου χωρίς δεύτερη σκέψη, είναι τα τρία πρώτα των παιδιών μου». Ενώ, στη συνέχεια προτείνει βιβλία τόσο για να διαβάσει κάποιος που το επιθυμεί αυτές τις ημέρες, όσο και κάποια βιβλία που προσφέρονται για δώρο στους αγαπημένους τους.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Κορωνοϊός: Το Πεκίνο «κόβει» την καθημερινή ενημέρωση εν μέσω πρωτοφανούς κύματος κρουσμάτων

china_hospital 

Η Εθνική Επιτροπή Υγείας της Κίνας (η μετεξέλιξη του κινεζικού υπουργείου Υγείας), η οποία εδώ και περίπου τρία χρόνια δημοσιοποιούσε σε καθημερινή βάση δεδομένα για την εξάπλωση της Covid-19 στη χώρα, ανακοίνωσε σήμερα πως σταματά την καθιερωμένη ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας.

«Πληροφορίες σχετικά με την Covid-19 θα δημοσιεύονται από το κινεζικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων για αναφορά και έρευνα», αναφέρει η ανακοίνωση της Εθνικής Επιτροπής Υγείας της Κίνας.

Ουκρανία: Τα Χριστούγεννα των Ελλήνων εν μέσω πολέμου – «Ευχή να λάμψει το φως της ειρήνης»

 Ουκρανία: Τα Χριστούγεννα των Ελλήνων εν μέσω πολέμου – «Ευχή να λάμψει το φως της ειρήνης» 

Η ευχή τους είναι μία και μοναδική, να επιστρέψει η ειρήνη στην Ουκρανία. Είναι άλλωστε κάτι που όλος ο κόσμος θέλει να πραγματοποιηθεί. 

Ελληνες που μένουν στην Ουκρανία μιλούν για τα φετινά διαφορετικά Χριστούγεννα που βιώνουν. Τις νύχτες των γιορτινών ημερών θα χρειαστεί και πάλι να σαρώνουν με τα μάτια το σκοτάδι αναμένοντας τις λάμψεις του κακού που έρχονται ξαφνικά κι απροειδοποίητα με τη μορφή πυραύλων και ρουκετών. Θαρραλέα και αισιόδοξα, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα στο Κίεβο, την Οδησσό και άλλες πόλεις της ταλαίπωρης Ουκρανίας ένας γνωστός συγγραφέας κρατά «τις σημειώσεις του πολέμου». 

ΗΠΑ: Πάγωσαν τα πάντα από τον κυκλώνα «βόμβα» – Περιοχές έχουν «θαφτεί» στο χιόνι - Πολικές θερμοκρασίες στους -48°C έπεσε το θερμόμετρο

   

Δεν έχει προηγούμενο το κύμα  κακοκαιρίας που σαρώνει τις ΗΠΑ... Η σφοδρή χιονοθύελλα έχει παγώσει τα πάντα, περιοχές έχουν θαφτεί στο χιόνι, ενώ τουλάχιστον 17 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή ους

Περίπου 530.000 νοικοκυριά παρέμεναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα το απόγευμα του Σαββάτου (τοπική ώρα, ξημερώματα Κυριακής ώρα Ελλάδος) — έναντι 1,5 εκατ. δώδεκα ώρες νωρίτερα — ιδίως στη Βόρεια Καρολίνα, το Τενεσί και το Μέιν, σύμφωνα με τον εξειδικευμένο ιστότοπο Poweroutage.us. Και στις τρεις πολιτείες καταγράφονταν θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν. 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΗΜΑ.

 Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα, άτομα που στέκονται, χριστουγεννιάτικο δέντρο και εσωτερικός χώρος 

🎄
Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο με υγεία!

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΝΙΚΟ ΤΑΓΑΡΑ.

 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "YMNYNTωN "Επί Γης ειρήνη εν ανθρώποις ευδοκία" Το διαχρονικό και πανανθρώπινο μήνυμα ειρήνης και αγάπης της Γέννησης του Θεανθρώπου, ας δυναμώσει την ελπίδα όλων για έναν καλύτερο κόσμο Εύχομαι ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά γεμάτη υγεία, δημιουργία και ευτυχία Η Γέννηση του Χριστού, Μονή Δοχειαρίου Τοιχογραφία Τράπεζα, 1676 Νίκος Ταγαράς Τφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας"

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "MERRY Christmas"
Η διοίκηση, οι παίκτες και το τεχνικό team του Αστέρα Δερβενίου σας εύχεται χρόνια πολλά! Οι μέρες των Χριστουγέννων ας μεταφέρουν την μαγεία τους στο σπίτι σας.
Το 2023 να είναι η χρονιά που θα γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα όλων σας.

 

Ώρες αγωνίας για τον Πελέ: Προετοιμάζονται για την κηδεία του; - Τοποθέτησαν χρυσό φέρετρο στο γήπεδο της Σάντος

 Ώρες αγωνίας για τον Πελέ: Προετοιμάζονται για την κηδεία του;  Τοποθέτησαν χρυσό φέρετρο στο γήπεδο της Σάντος 

Την πιο κρίσιμη μάχη δίνει τις τελευταίες ώρες ο Πελέ, καθώς πλέον ο καρκίνος από τον οποίο νοσεί, αρχίζει να επηρεάζει την καρδιά και τα νεφρά του. Η υγεία του, δυστυχώς, επιδεινώνεται διαρκώς. Οι κόρες του του Πελέ  ανέβασαν ένα βίντεο

Ιταλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών ο Φράνκο Φρατίνι – Υπήρξε υπουργός στις κυβερνήσεις Μπερλουσκόνι

 

Ο Φράνκο Φρατίνι, πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας και πρώην υπουργός στις κυβερνήσεις Μπερλουσκόνι πέθανε σε ηλικία 65 ετών, το απόγευμα του Σαββάτου στο νοσοκομείο Gemelli της Ρώμης, όπου νοσηλευόταν για καρκίνο.

Ήταν πρόεδρος του κρατικού συμβουλίου και υπουργός Εξωτερικών (2002-2004) και Δημοσίων Υποθέσεων (2008-2011) σε δύο κυβερνήσεις του Μπερλουσκόνι.

Ο Frattini ήταν αναπληρωτής από το 1996 έως το 2004 με τη Forza Italia και ξανά από το 2008 έως το 2013 με το PdL και ήταν Ευρωπαίος Επίτροπος για τη Δικαιοσύνη στην επιτροπή Barroso I (2004-2008).

 

«Κυκλώνας-βόμβα» στις ΗΠΑ: Δρόμοι-παγοδρόμια, πολλοί εγκλωβισμένοι σε αυτοκίνητα Τουλάχιστον 19 νεκροί - Πάνω από 1,7 εκατ. νοικοκυριά χωρίς ρεύμα - Βελτίωση από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας

siatle

Για εκατομμύρια Αμερικανούς, το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων αναστατώθηκε από την πρωτοφανή χειμωνιάτικη χιονοθύελλα, που συνοδεύεται από ακραίες θερμοκρασίες και οδήγησε σε διακοπές στην ηλεκτροδότηση, χάος στις μεταφορές, αλλά και στον θάνατο τουλάχιστον 19 ανθρώπων. Την ίδια ώρα, οι μετεωρολόγοι μεταθέτουν χρονικά τη βελτίωση του καιρού, τοποθετώντας την στα μέσα της εβδομάδας.
Περισσότερα από 1,7 εκατομμύρια νοικοκυριά έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, ιδίως στη Βόρεια Καρολίνα, το Τενεσί και το Μέιν, σύμφωνα με τον εξειδικευμένο ιστότοπο Poweroutage.us. Και στις τρεις Πολιτείες καταγράφονταν θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν.