Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020

Superleague: Οριστικό! Ξεκινάει το πρωτάθλημα - Την Κυριακή (5/1) το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Τέλος η αποχή των διαιτητών: Την Κυριακή (5/1) το Ολυμπιακός - ΠαναθηναϊκόςΜετά από συνεχόμενες αναβολές, οι διαιτητές έλαβαν τελικά την απόφαση να συμμετάσχουν κανονικά στους αγώνες της 17ης αγωνιστικής της Superleague, με το πρωτάθλημα να διεξάγεται βάσει προγράμματος, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.
Μετά από ψηφοφορία μέσω e-mail και των 76 διαιτητών που συμμετέχουν στους αγώνες της λίγκας, βγήκε… λευκός καπνός ώστε να μην ισχύσει η αποχή που είχαν ανακοινώσει για τα πρώτα ματς του 2020.
Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας δεν έγινε γνωστό. Εκείνο που βάρυνε στην απόφαση της πλειοψηφίας ήταν οι συνέπειες μιας τέτοιας κίνησης, αφού οι διαιτητές κινδύνευαν με αγωγές και αξίωση αποζημιώσεων.
Το μόνο ουσιαστικό που κέρδισαν ήταν η δημόσια καταδίκη κάθε μορφής βίας ή απειλής εναντίον τους από το Δ.Σ. της Super League, καθώς και η δέσμευση της πλειοψηφίας των ΠΑΕ ότι «θα συζητηθεί το πλαίσιο των δημόσιων δηλώσεων και των αναρτήσεων στο διαδίκτυο» κατά των διαιτητών.

Ως εκ τούτου, θα διεξαχθούν κανονικά και τα ντέρμπι της αγωνιστικής, καθώς το Σάββατο είναι προγραμματισμένο το Άρης – ΠΑΟΚ και την Κυριακή το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, το οποίο και θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής

Σάββατο 04/01
17.15 ΟΦΗ – Βόλος
19.30 Άρης – ΠΑΟΚ
20.00 Ατρόμητος – Αστέρας
Κυριακή 05/01
15.00 ΑΕΚ – Παναιτωλικός
17.15 Ξάνθη – ΑΕΛ
17.15 Πανιώνιος – Λαμία
19.30 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
Η πρώτη μέρα του νέου χρόνου γιορτάζεται πάντα με λαμπρότητα σε όλες τις γωνιές τις Ελλάδας, φέρνοντας μια νότα ελπίδας και αισιοδοξίας. Οι Έλληνες καλωσορίζουν τη νέα δεκαετία που ξεκινά αναβιώνοντας έθιμα των οποίων οι ρίζες χάνονται βαθιά μέσα στο χρόνο. Από το έθιμο της Καμήλας στη Βόρεια Ελλάδα μέχρι την Κρεμύδα στην Κρήτη, αυτά είναι μερικά από τα πιο παλιά πρωτοχρονιάτικα ήθη και έθιμα.
Το έθιμο της Καμήλας –Θεσσαλονίκη

Η ομάδα του petamazon.gr σας εύχεται Καλή Petοχρονιά!

merry christmas 

petamazon.gr

ΑΓΩΓΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ

Της Λέττας Καλαμαρά 

Παρά τη λυσσαλέα προσπάθεια του Βαθέως Κράτους της Ελλάδας και Τουρκίας ο αγωγός "ειρήνης και συνεργασίας" και γιατί όχι "ειρήνης, συνεργασίας και ευημερίας" παίρνει σάρκα και οστά αύριο με την υπογραφή των 3 Πρωθυπουργών Νετανιάχου, Αναστασιάδη και Μητσοτάκη. Ένας

Γιώργος Παπαδόπουλος και Patra Guitar Ensemble, στo Φεστιβάλ Κιθάρας της Αττικής.

 
Στο 5ο Φεστιβάλ Κιθάρας Αττικής, που διοργανώνεται από τον Δήμο Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη με την στήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών στο Δημοτικό Θέατρο Ιάκωβος Καμπανέλλης στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη 10 & 11 Ιανουαρίου 2020,  θα εμφανιστούν το Patra Guitar Esemble με την Καλλιτεχνική Επιμέλεια και Διδασκαλία του Γιώργου Παπαδόπουλου.  Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ είναι ο Σολίστ & Καθηγητής Κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη Ηλίας Διαμαντάκης και είναι η 65η διοργάνωση του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών. Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν το κιθαριστικό ντουέτο της Παύλος Γράψας και Σάββας Χριστοδούλου, ο  Καλλιτεχνικός Διευθυντής της νεοσύστατης Κιθαριστικής Ορχήστρας Αγ. Ι. Ρέντη, Δημήτρης Λογαράς με τους κιθαριστές Μάγδα Στρατούλη, Τζίνα Κυριακίδου, Μαρίνα Τρουπιώτη, Ηλία Διαμαντάκη. Θα εμφανιστούν ακόμη η Κιθαριστική Ορχήστρα Λαμίας, υπό την διεύθυνση - διδασκαλία του Καθηγητή Πύρρου Πουλίτσα. Όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, θα είναι με Ελεύθερη Είσοδο.

Χρόνια πολλά 🎄 2️⃣0️⃣2️⃣0️⃣

ACP-EU Νίκος Ανδρουλάκης - Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ - Μέλος S&D
www.androulakisnikos.gr

Ευχές από το Λογιστικό Γραφείο Δ.& Α. Λυμπερίου για Καλή Χρονιά!

Ενσωματωμένη εικόνα
Το 2020 να είναι γεμάτο υγεία, αγάπη και ευημερία.

Τάσος Λυμπερίου

Παράταση μέχρι 12/1/2020 για την εκδήλωση ενδιαφέροντος στο BLUE PROTOTYPE μετά από αιτήματα νέων ερευνητών και ομάδων – στο επίκεντρο η καινοτομία στη θαλάσσια οικονομία



Παράταση στην προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στην πρωτοβουλία Blue Prototype by TEE, HCMR-ΕΛΚΕΘΕ and Attica Region” μέχρι 12 Ιανουαρίου 2020, αντί της σημερινής ημέρας (31/12/2019) που έληγε αρχικά, δόθηκε κατόπιν αιτήματος νέων ερευνητών και ομάδων που θέλουν να προετοιμάσουν καλύτερα τις προτάσεις τους.

Το Blue Prototypeαποτελεί πρωτοβουλία που ανέλαβαν από κοινού το Τεχνικό

ΚΑΛΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ Ι ΔΕΡΒΕΝΙ 31-12-2019 Ι ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ


 Τα Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς, όπως τα παιάνισε στις γειτονιές του Δερβενίου η Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου.




ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ