Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Κόρινθος '06 και ΑΟ Ζευγολατιού μοιράστηκαν τον τίτλο του "Πρωταθλητή Χειμώνα" - Καταιγίδα από γκολ στο Δερβένι ( Επτάσφαιρος Αστέρας)

http://www.sfedona.gr/sites/default/files/styles/node-detail/public/field/image/thielanemea.png?itok=a1bXa1Qn


Φινάλε πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Κορινθίας  η 15η  (2η  της νέας χρονιάς) αγωνιστική, και τον άτυπο τίτλο του "πρωταθλητή Χειμώνα" να μοιράζονται οι δύο συγκάτοικοι στο "ρετιρέ" του βαθμολογικού πίνακαΚόρινθος ’06  και  Α. Ο. Ζευγολατιού με 40 βαθμούς έκαστη ομάδα. 
Η Κόρινθος 2006 κατόρθωσε να νικήσει με ανατροπή  και σκορ 2 - 1 τον Παννεμεατικό, ο οποίος "πάγωσε" το ΔΑΚ , καθώς προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Λελούδα από τα αποδυτήρια (2΄) . Η ΄06 ισοφάρισε σχετικά γρήγορα στο 7΄ με τον Ντερτιλή και πήρε το τρίποντο στο 50΄με γκολ του Παππά.
Στο Ζευγολατιό ο ΑΟΖ σημείωσε άνετη νίκη με 4 - 0 επί του Τενεάτη Αθικίων, που υποχώρησε στην 8η θέση.
 Στο Κιάτο ο Πέλοπας Κιάτου νίκησε με 3 -1τον Πανκαμαριακό και πέρασε στη τρίτη θέση της βαθμολογίας, μετά την ισοπαλία 1 - 1 που απέσπασε η Ελλάδα Βέλου , με τον Ατρόμητο, στο Χιλιομόδι.
" Άστραψε και βρόντηξε" στον πρώτο  αγώνα  στην έδρα του για το 2016 ο Αστέρας Δερβενίου όπου στο «Κώστας Βυζάς» σκόρπισε με 7 - 1 τη Δάφνη  Εξαμιλίων , ενώ  την ίδια ώρα   στον Άσσο ο τοπικός Ολυμπιακός,  επικρατούσε με 4 - 1 επί του ουραγού Κύψελου Κορίνθου. 
Στο Συνοικισμό η Κόρινθος με ένα ανάποδο ψαλίδι του Κονιδάρη στο πρώτο ημιχρόνιο νίκησε με 1 - 0 τον Ολυμπιακό Λουτρακίου, ενώ στο Πετρί η Θύελλα και ο Ηρακλής Λεχαίου μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις με το ισόπαλο 1 - 1 . 

15η αγωνιστική
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ-ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ  4 - 1
ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ-ΤΕΝΕΑΤΗΣ 4 - 0
ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ-ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ  3 - 1
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ 1 - 1
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06-ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ 2 - 1
ΑΣΤΗΡ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ-ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ  7 - 1
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ-ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ 1 - 1
ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1 - 0



Η Βαθμολογία
(Σε 16 αγώνες)

1
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06
49
-17
40
2
Α.Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ
38
-10
40
3
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
31
-14
33
4
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ
31
-17
27
5
ΠΑΣ ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
26
-22
26
6
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
26
-19
23
7
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ
25
-22
23
8
ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ
30
-23
22
9
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ
19
-20
19
10
Π.Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ
18
-23
18
11
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ
16
-28
16
12
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ
18
-29
15
13
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
16
-33
15
14
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
10
-26
10
15
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ
14
-31
7
16
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ
8
-41
3
 

Ο Πλατανιάς πήρε πόντο στο Περιστέρι

Ο Πλατανιάς «τσίμπησε» βαθμό στο ΠεριστέριΤο πρώτο του βαθμό μετά από 35 ημέρες και τρεις σερί ήττες πήρε ο Πλατανιάς. Οι Χανιώτες στον εναρκτήριο αγώνα της 17ης ημέρας για την Super League που διεξήχθη στο γήπεδο του Περιστερίου, απέσπασαν «λευκή» ισοπαλία (0-0) από τον Ατρόμητο, όπως δηλαδή είχε συμβεί και πριν από μερικά 24ωρα στην Κρήτη για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας (α` αγώνας, φάση «16»).

Ολυμπιακός: Φιλοδοξεί να σπάσει άλλο ένα ρεκόρ, κάνοντας το εμφατικό 17 στα 17! - Οι παίκτες καλούν τον κόσμο στο Καραΐσκάκη

Ολυμπιακός: Φιλοδοξεί να σπάσει άλλο ένα ρεκόρ, κάνοντας το εμφατικό 17 στα 17!
Οι παίκτες των Πειραιωτών κάλεσαν τον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το Καραϊσκάκη στο αυριανό ματς με τον Λεβαδειακό για να σπάσουν όλοι μαζί άλλο ένα ρεκόρ και να φτάσουν τις 17 διαδοχικές νίκες.

Στην κάμερα του καναλιού του Ολυμπιακού μίλησε ο Τζίμι Ντουρμάζ που τόνισε πως «το αυριανό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό θα είναι πολύ σημαντικό, γιατί θα έχουμε την ευκαιρία να σπάσουμε ένα σπουδαίο ρεκόρ. Γι’ αυτό θα χρειαστούμε όλους εσάς, για να μας υποστηρίξετε. Πρόκειται για μια καταπληκτική ημέρα για εμάς και για την ιστορία της ομάδας μας. Θα σας δούμε την Κυριακή. Πάμε για το νέο ρεκόρ».
Ο Τσόρι από την άλλη υπογράμμισε: «Αύριο, στο παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό, έχουμε την ευκαιρία να πετύχουμε τη 17η νίκη σε ισάριθμους αγώνες. Θέλουμε τη στήριξή σας, θέλουμε να είστε όλοι στο γήπεδο, για να γράψουμε ιστορία όλοι μαζί».
Ο Μάρκο Σίβλα, μετά το τέλος της σαββατιάτικης προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τους Βοιωτούς. Οι επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού προκάλεσαν μία μίνι έκπληξη, καθώς συμπεριέλαβε στην αποστολή και πάλι τον Μανιάτη και τον Ερνάνι, οι οποίοι δεν υπολογίζονται και γίνονται προσπάθειες να αποχωρήσουν από το ρόστερ της ομάδας στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ενώ άφησε εκτός αποστολής τον ηγέτη των Πειραιωτών, Φορτούνη, για άγνωστους προς στιγμήν λόγους.
Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας και Ζντιέλαρ.
Οι Φινμπόγκασον και Μπουχαλάκης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και έμειναν, όπως είναι φυσικό, εκτός αποστολής.

Εργοδοτικός εμφύλιος για τις ασφαλιστικές εισφορές - Πυρ ομαδόν από ΕΒΕΑ για το «ΝΑΙ» ΣΕΒ, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, ΣΕΤΕ στο κυβερνητικό σχέδιο

Εργοδοτικός εμφύλιος για τις ασφαλιστικές εισφορές
Ο πρόεδρος της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕ), Κωνσταντίνος Μίχαλος
 
Εργοδοτικό εμφύλιο προκάλεσε η συγκατάθεση των τεσσάρων κοινωνικών εταίρων (ΣΕΒ, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, ΣΕΤΕ) στο σχέδιο της κυβέρνησης να αυξήσει τις ασφαλιστικές εισφορές, για να μη μειωθούν οι συντάξεις, με την επιμελητηριακή κοινότητα της χώρας να εκφράζει σύσσωμη την αντίρρησή της.

«Πρέπει να καταστεί σαφές ότι το ασφαλιστικό δεν μπορεί να λυθεί μόνο με μέτρα που αυξάνουν τις επιβαρύνσεις, όπως για παράδειγμα οι αυξήσεις των εργοδοτικών εισφορών και των εισφορών των εργαζομένων. Αντίθετα, πρέπει να συνδυαστεί με ένα νέο αναπτυξιακό πλαίσιο, αλλά και με μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας», επισήμανε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕ), Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Ο Χίτλερ σκηνοθέτησε την αυτοκτονία του και "το ‘σκασε" στην Τενερίφη μέσω... Ελλάδας – Απόρρητα έγγραφα του FBI στο φως


Ακόμη μια θεωρία συνωμοσίας ή μια καλοστημένη απάτη που επέτρεψε στον μεγαλύτερο serial killer της Ιστορίας να ζήσει ξέγνοιαστα τη ζωή του, έχοντας βυθίσει την υφήλιο στον πόλεμο και το θάνατο; Αυτοκτόνησε ή όχι ο Αδόλφος Χίτλερ στα υπόγεια του καταφυγίου του στο Βερολίνο λίγο πριν η γερμανική πρωτεύουσα πέσει στα χέρια των Σοβιετικών;
Ομάδα πρώην ερευνητών της CIA ανακάλυψαν απόρρητα έγγραφα του FBI, τα οποία (όπως υποστηρίζουν) αποκαλύπτουν ακριβώς τι συνέβη στον Χίτλερ. Πως δηλαδή όχι μόνο δεν αυτοκτόνησε για να μη συλληφθεί αλλά διέφυγε στον Τενερίφη μέσω... Ελλάδας!
Η ομάδα υποστηρίζει πως έχει αποδείξεις ότι ο ηγέτης της ναζιστικής Γερμανίας δεν αυτοκτόνησε αλλά σκηνοθέτησε το θάνατό του. Οι πρώην ερευνητές της CIA έχουν στα χέρια τους αρχεία του FBI που αποχαρακτηρίστηκαν πρόσφατα και μέχρι πρότινος ήταν απόρρητα. Σε ένα από αυτά αναφέρεται: "Αξιωματούχοι του αμερικανικού στρατού στη Γερμανία δεν εντόπισαν το σώμα του Χίτλερ ούτε καμία αξιόπιστη πηγή πως ο Χίτλερ είχε πεθάνει".

Ψηφίζεις Μητσοτάκη και παίρνεις δώρο την Dream Team της νεοφιλελεύθερης «ανανέωσης»

mitsotakis-neofileleytheri-dreamteam
Δεν είναι αστείο. Είναι όλοι αυτοί που έχουν στηρίξει με πάθος τον Μητσοτάκη. Το υιό του επιτίμου. Μέχρι χτες οι περισσότεροι από αυτούς έβριζαν χυδαία την οικογένεια Μητσοτάκη, αλλά τι να κάνεις ...όταν πρόκειται για δουλειά...
Με αυτούς ο Μητσοτάκης θα «ανανεώσει» τη ΝΔ με σκληρή αξιοκρατία. Όλοι τους νέο αίμα. Φρέσκιες ιδέες.
Το κοινό τους γνώρισμα; Όλοι τους ΔΕΝ ανήκουν στη ΝΔ!! τη χρησιμοποιούν κατά βούληση και ανάλογα με τις συγκυρίες… Η απόφαση στους ψηφοφόρους της Κυριακής…. Δίλημμα δεν υπάρχει!
Μία φωτογραφία, χιλιάδες θλιβερές αναμνήσεις και κακές σκέψεις για το μέλλον της ΝΔ και της Ελλάδας!..
διαβάστε τη συνέχεια...   

Ιωάννης Καλαμίδης
www.tokentro.com 

Συγκλονιστικό: Ο Μητσοτάκης πριν δύο μήνες καθύβριζε «εμπορικά» τη ΝΔ – Ήρθε ο Κορκίδης και της έδωσε «εργοδοτική» αξία

mitsotakis-nd-magazi-xoris-emporeyma

Αυτός είναι ο Κ. Μητσοτάκης, ο άνθρωπος που βλέπει τη ΝΔ ως μαγαζί και μάλιστα χωρίς εμπόρευμα.
Λιγότερο από δύο μήνες πριν, δήλωνε στην Καθημερινή, ευθαρσώς, πως η ΝΔ είναι κενή... εμπορεύματος. Ο Μητσοτάκης άλλωστε ξέρει από μπίζνες.
Μα ο Μητσοτάκης δεν ήταν πριν από μερικούς μήνες κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής ομάδας Σαμαρά;
Όταν έκανε αυτές τις πολιτικές εκδουλεύσεις στον Σαμαρά του 14%, δεν έβρισκε τη ΝΔ μαγαζί χωρίς εμπόρευμα; Μήπως γιατί περίμενε το δαχτυλίδι της μικρής αλλά απόλυτα ελεγχόμενης ΝΔ;...
διαβάστε τη συνέχεια... 

Ιωάννης Καλαμίδης
www.tokentro.com

Αποδοχές υπαλλήλων κατά τη διάρκεια αναστολής άσκησης καθηκόντων – Τι αναφέρει η γνωμοδότηση του ΝΣΚ που έκανε δεκτή το ΥΠΕΣ (έγγραφο)

Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους με την υπ΄ αριθ. 244/2014 Γνωμοδότηση του Ε’ Τμήματος, αναφορικά με το ποιες αποδοχές δικαιούται ο υπάλληλος όταν βρίσκεται σε αναστολή άσκησης καθηκόντων, γνωμοδότησε ότι δεδομένου ότι δεν είναι δυνατή η αναλογική εφαρμογή των αντίστοιχων συνεπειών της αργίας ως προς το ύψος των αποδοχών, για όσο χρόνο διαρκεί η αναστολή άσκησης καθηκόντων, ο υπάλληλος θα πρέπει να λαμβάνει το σύνολο των αποδοχών του. Η Γνωμοδότηση αυτή έγινε αποδεκτή από τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις είναι υποχρεωτική η εφαρμογή της για τη Διοίκηση.
Δείτε το πλήρες κείμενο
ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 

aftodioikisi.gr

ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΡΗΤΗΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΥΡΙΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ



Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, για την ανάδειξη νέου Προέδρου στη Νέα Δημοκρατία θα ψηφίσει αύριο, Κυριακή 10 Ιανουαρίου, στις 09:30, στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.