Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Καλάβρυτα:Κορυφώνονται αύριο οι εκδηλώσεις μνήμης για το Ολοκαύτωμα - Παρών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

 ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΡεΣΒΗΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ-2013
Ημέρα μνήμης είναι η αυριανή για τα Καλάβρυτα, καθώς συμπληρώνονται 72 χρόνια από το Ολοκαύτωμα των Γερμανών. Το πάνδημο μνημόσυνο που θα τελεστεί θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος σήμερα Σάββατο στις 16:30 τελέστηκε η επιμνημόσυνη δέηση στον τόπο της εκτέλεσης των Καλαβρυτινών προγόνων μας, στον λόφο του Καπή.

Καλάβρυτα: ΟΛΕΣ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Κυριακής για τις εκδηλώσεις μνήμης του Ολοκαυτώματος

Καλάβρυτα: ΟΛΕΣ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Κυριακής για τις εκδηλώσεις μνήμης του Ολοκαυτώματος Από νωρίς το πρωί
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι κατά τις εκδηλώσεις μνήμης της 13ης Δεκεμβρίου 2015 για το Ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων, στα Καλάβρυτα, θα ισχύσουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Σεισμός στην Ηλεία - 4,5R στο Αρκούδι Βαρθολομιού

Σεισμός 4,5 Ρίχτερ στη Ζάκυνθο
Ισχυρή σεισμική δόνηση 4,5R κατέγραψε το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών στις 10:34 π.μ. που έγινε αισθητή στην Ηλεία . με επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή στο Αρκούδι Βαρθολομιού 11 χλμ νότια - νοτιοδυτικά της Κυλλήνης, 19 χιλιόμετρα βόρειοανατολικά της Ζακύνθου και 71 νοτιοδυτικά της Πάτρας, , με εστιακό βάθος 10 χλμ.
Ακολούθησε στις 10:41 π.μ. μετασεισμός εντάσεως 3 R στην ίδια περιοχή.
Μέγεθος 4,5 R δίνει το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο της Ιταλίας απόλυτα επιφανειακό στην θαλάσσια περιοχή ανάμεσα σε Ηλεία και Ζάκυνθο.
 Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, δεν έχουν αναφερθεί τυχόν ζημιές από τον σεισμό, ο οποίος έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές της Ηλείας, της Ζακύνθου, της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας.



Η Λυκοποριά δοκιμάζεται κόντρα στον Φωκά



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEggmp9ILv8qzjL-HjlNk9eIibT4um0UxZLKlQROtKWP4rNejZcWEcXtv3OWncUi9AdkV-8aFHfX3cY63vhbEvMmJTClgCPFg9HKPm1YEEKtEXg7iiV_d5Tn1CoI-evp0GBi8w744bj7jZs/s400/%CE%9B%CE%A5%CE%9A%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A1%CE%99%CE%91+2010-2011.JPG 
Με αρκετούς ενδιαφέροντες αγώνες συνεχίζεται αύριο η 9η αγωνιστική στο πρωτάθλημα  των ομίλων της Γ κατηγορίας Κορινθίας
Στη Γ1 Κατηγορία   ο πρωτοπόρος ΑΟ Ρομά αντιμετωπίζει τον Εθνικό Ξυλοκερίζης, ενώ ο Αστέρας Κορίνθου υποδέχεται τον Μαψό, την στιγμή που η Περαχώρα  αντιμετωπίζει εκτός έδρας Πσειδώνα Κυρα Βρύσης

 αγωνιστική
ΑΟ ΡΟΜΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΗΣ 
ΠΟΣΕΙΔΩΝ Κ. ΒΡΥΣΗΣ-ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ 
ΑΙΑΣ ΑΓΙΟΝΟΡΙΟΥ - ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΙΟΥ  0 – 3 α.α.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΑΟ ΜΑΨΟΥ 
ΣΟΦΙΚΟ '05 - ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ 
ΑΟ ΣΟΛΩΜΟΥ - ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 

Στη  Γ2 Κατηγορία   ο πρωτοπόρος Άρης Βοχαϊκου αντιμετωπίζει την Λαύκα, ενώ  στον όμιλο δεσπόζει το ντέρμπι του Φωκά με την  Λυκοποριά.  Την στιγμή που Παμφενεατικός και έοι Στιμάγκας υποδέχονται Πανευρωστινιακό και ‘Αετό Κρυονερίου αντίστοιχα

 αγωνιστική
ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ - ΑΠΕΣΣΑΣ 
ΑΟ ΛΕΧΑΙΟΥ - ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 
ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ- ΑΟ ΛΑΥΚΑΣ 
ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ-ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ 
ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ-ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ 
ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ. ΚΛΕΩΝΩΝ -ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ 

Πεντάρα ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου στην Πρόοδο. Πανσολυγειακός & Ισθμιακός ξέφυγαν στο +8

http://www.sfedona.gr/sites/default/files/styles/node-detail/public/field/image/%CE%95%CE%A0%CE%A3_0_0.jpg?itok=5C7vGZqf
Με τέσσερις  αγώνες άνοιξε σήμερα Σάββατο,  η 12η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β΄ Κορινθίας. Με νίκες προχώρησαν οι δύο πρωτοπόρες της κατηγορίας και μάλιστα ξέφυγαν στους +8 βαθμούς από τους Αγίους Θεοδώρους και τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου.
Ο Πανσολυγειακός , στο «Γεώργιος Βλάσσης» του Σοφικού, επικράτησε με 3 - 0 επί της ουραγού ομάδας των Ταρσινών, την στιγμή που ο ισόβαθμός του  Ισθμιακός στο «Γιάννης Στέφας» επικράτησε με 2 - 0  του Άρη Αρχαίας Κορίνθου. 
Την ίδια ώρα στο Ξυλόκαστρο ο Ηρακλής  συνέτριβε με 5 - 0   την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου και ισοβάθμισε τους Αγίους Θεοδώρους που έμειναν στην "λευκή" ισοπαλία με  τον Σαρωνικού Γαλατακίου.
Η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή με την ομάδα της Κλένιας να αντιμετωπίζει την Θύελλα Κάτω Διμηνιού. 
Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στο Σπαθοβούνι και τον ΠΑΟ Κουταλά όπως και η αναμέτρηση του Αγίου Γεωργίου με την Προοδευτική  Περιγιαλίου , στο γήπεδο των Εξαμιλίων.
12η αγωνιστική
Σάββατο 12.12.15  / 15:00
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ-ΤΑΡΣΙΝΑ '97  3 - 0
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ-ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ 2 - 0
ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ-ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ  0 - 0
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 5 - 0
Κυριακή 13.12.15 / 15:00
ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ -ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ-ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ 
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ-ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑ 
 

«Διπλό» του ΠAΣ στα Χανιά , «Χ» στο Καυτανζόγλειο

Ηρακλής - Πανθρακικός: 0-0
Παιχνίδια «παγίδες» περιλαμβάνει για τους πρωτοπόρους το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής της Super League. Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι Ηρακλής και Πανθρακικός μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στην αυλαία της 14ης αγωνιστικής  Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, δημιουργώντας μάλιστα μόλις τρεις αξιόλογες φάσεις σε όλο τον αγώνα. Δοκάρι στο 47’ είχε ο «Γηραιός» με τον Βέλλιο..

Μεγάλο παιχνίδι στη Ζάκυνθο 3-3 με τα Χανιά

Μεγάλο παιχνίδι στη Ζάκυνθο 3-3 με τα Χανιά
Το ωραιότερο παιχνίδι της ημέρας διεξήχθη ανάμεσα στη Ζάκυνθο και τα Χανιά στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Football League. Τα τέρματα για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι: (34') Ναζίμ και (38'), (61') Ζαϊρί, ενώ για τα Χανιά σκόραραν οι: (27') Μπριλάκης, (56') Τσούτσης, (83') Δεινόπαπας.
Οι δύο ομάδες προσέφεραν πλούσιο θέαμα και αναδείχτηκαν ισόπαλες με 3-3σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από την κίνηση των φιλοξενούμενων, που δέχθηκαν γκολ χωρίς να μαρκάρουν, σε μια αποθεωτική κίνηση του fair play.

Δήμητρα κατά πάντων σε 500 σελίδες - Η Λιάνη τα βάζει με ΓΑΠ, Σημίτη και Μαργαρίτα

Δήμητρα κατά πάντων σε 500 σελίδες
Η Μαργαρίτα Παπανδρέου στο βιβλίο της δεν ανέφερε πουθενά το όνομα της «ξανθιάς αεροσυνοδού». Η Δήμητρα Παπανδρέου στο δικό της βιβλίο προτιμά να αποφεύγει το όνομα του Γιώργου Παπανδρέου, επιλέγοντας απαξιωτικά το ΓΑΠ. Το πρώτο βιβλίο χρειάστηκε μεταφραστή για να εκδοθεί στα ελληνικά. Το δεύτερο είχε την πολυτέλεια γλωσσικού επιμελητή. Ισως γι’ αυτό προέκυψαν φράσεις όπως «αντιποίηση πολιτικής ιδιοταυτότητας» και «οργανικός διανοούμενος του Γκράμσι» πλάι σε φράσεις όπως «θα του κουνιόταν η κάθε Μέρκελ;» και «έχω ράμματα για τη γούνα πολλών».

Γιατί η Λατινική Αμερική στρίβει... κεντροδεξιά

Γιατί η Λατινική Αμερική στρίβει... κεντροδεξιά
Τις δεκαετίες του ‘60 και του ‘70 οι περισσότερες χώρες της Λατινικής Αμερικής ήταν μπανανίες των ΗΠΑ που κυβερνιούνταν από δικτάτορες -εντολοδόχους της CIA. Στα χρόνια του ‘80 ξεκίνησε η αποκατάσταση της δημοκρατίας, που φορτώθηκε τις αμαρτίες του παρελθόντος (υπερδανεισμό, χρεοκοπίες όπως αυτή του Μεξικού και της Ουρουγουάης και «επεμβάσεις» του ΔΝΤ). Οι αντιλαϊκές πολιτικές του Ταμείου κορυφώθηκαν τη δεκαετία του ‘90, προκαλώντας αντιδράσεις στα όρια της εξέγερσης (βλέπε Κοτσαμπάμπα της Βολιβίας, ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού) και οδηγώντας έναν οικονομικό ταύρο του Νότιου Ημισφαιρίου, όπως η Αργεντινή, στην ιστορική χρεοκοπία του 2001.

Αργολίδα: Τραγωδία με 3 νεκρούς σε τροχαίο δυστύχημα - Σκληρές εικόνες στο σημείο (Βίντεο)

Αργολίδα: Τραγωδία με 3 νεκρούς σε τροχαίο δυστύχημα - Σκληρές εικόνες στο σημείο (Βίντεο)!
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα στον καινούργιο δρόμο για Λυγουριό 500 μέτρα μετά την διασταύρωση για το ΧΑΝΙ. Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί αγροτικό 4Χ4 συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο αυτοκίνητο. Από τη σύγκρουση σκοτώθηκαν δύο άνδρες που επέβαιναν στο αγροτικό αυτοκίνητο και η οδηγός του ΙΧ.
Όπως διαπιστώθηκε, οι τρεις νεκροί ηταν συγχωριανοί από το χωριό Αδάμι. Στο σημείο κατέφθασε το διασωστικό της πυροσβεστικής καθώς χρειάστηκε ο απεγκλωβισμός των ατόμων από τα συντρίμμια των αυτοκινήτων. Στο σημείο του δυστυχήματος διακόπηκε η κυκλοφορία, με διερχόμενους οδηγούς να σταματούν και να κοιτούν σοκαρισμένοι τις άμορφες μάζες σιδερικών που είχαν απομείνει...

argolikeseidhseis.gr

Υπουργείο Παιδείας: Πότε κλείνουν τα σχολεία για Χριστούγεννα και πότε ανοίγουν ξανά (εγκύκλιος)

Εκδόθηκε εγκύκλιος από το υπουργείο Παιδείας σχετικά με τις διακοπές των Χριστουγέννων και με την οποία δίνονται τέλος στα σενάρια για την δήθεν αργία της Παρασκευής 8 Ιανουαρίου.
Έτσι οι διακοπές των Χριστουγέννων όπως πάντα, θα ξεκινήσουν στις 24 Δεκεμβρίου ημέρα Πέμπτη, και θα ολοκληρωθούν την 7η Ιανουαρίου ημέρα επίσης Πέμπτη.
Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν και πάλι την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016.
Αναλυτικά η εγκύκλιος:
ΘΕΜΑ : «Διακοπές Χριστουγέννων»
Ύστερα από ερωτήματα που δέχεται η Υπηρεσία μας, σας ενημερώνουμε ότι:
Α) Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση:
Σύμφωνα με τα άρθρα 4, §§ 1.δ των Π. Δ 200 & 201 /1998 (ΦΕΚ 161Α), τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία της χώρας, δε λειτουργούν από 24 Δεκεμβρίου μέχρι και 7 Ιανουαρίου (Διακοπές Χριστουγέννων).
Β) Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση:
Σύμφωνα με το άρθρο 2, § 1α του Π.Δ 104/1979 (Α΄23) και την § 1α του άρθρου 2 της υπ΄ αριθμ. 80033/Γ2/04-08-2006 Υ. Α (Β΄1286), τα Γυμνάσια, τα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ της χώρας, δε λειτουργούν από 24 Δεκεμβρίου έως και 7 Ιανουαρίου. (Διακοπές Χριστουγέννων).

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ



Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Παρακολουθώντας τα όσα είπε χθές στη Βουλή ο κ. Τσίπρας, απαντώντας σε ερώτηση της κας Μπακογιάννη και ακούγοντας τη σημερινή ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, επιβεβαιώνονται τα όσα υποστήριξα στην ομιλία μου, κατά την συζήτηση του Προϋπολογισμού για το “εγωιστικό συννεφάκι του” .
Ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να καταλάβει ότι είναι πολύ βαρύ το τίμημα, του να είσαι Πρωθυπουργός. Ας σταματήσει να αναπολεί την περίοδο που ήταν Κομουνιστής και έκανε σκληρή αντιπολίτευση και ας αναλάβει τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να αρθεί, το πολιτικό πρόβλημα της χώρας.
Εάν δεν μπορεί, ας αναγνωρίσει την αδυναμία του να κυβερνήσει και ας αποχωρήσει».

ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κας ΣΟΦΙΑΣ ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ. ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΝΤ, ΤΗΝ FRONTEX, ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΝΓΚΕΝ



Η Γραμματέας Πολιτικής Τεκμηρίωσης και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας κα Σοφία Βούλτεψη, με αφορμή τις αντικρουόμενες δηλώσεις του κ. Τσίπρα και των υπουργών του για το ΔΝΤ, την Frontex, τον φράχτη και τη Σένγκεν, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

 Όποιος καταλάβει τι πιστεύουν και τι θέλουν κερδίζει το Τζόκερ του κ. Τσακαλώτου

Να μείνει ή να φύγει το ΔΝΤ; Να έλθει ή όχι η Frontex; Να πέσει ή όχι ο φράχτης; Να μείνουμε ή να φύγουμε από τη Ζώνη Σένγκεν;
Οι δηλώσεις τους αποτελούν την  επιτομή του ψεύδους και της αναξιοπιστίας

H Kόρινθος ΄06 πέρασε με 2 - 0 από το Δερβένι

http://sfedona.gr/sites/default/files/styles/node-detail/public/field/image/PA250039.JPG?itok=eJZftoFm

Νικηφόρα πέρασε από το ηλιόλουστο Δερβένι η πρωτοπόρος Κόρινθος ΄06 όπου στό πλαίσιο  της 12ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας Κορινθίας, επικράτησε 0 -  2 επί του τοπικού Αστέρα.

Η Κόρινθος προηγήθηκε  στο 43’ με τον Λίλιο , ενώ ζευγάρωσε τα τέρματά  της στο 49’ με σουτ του  Αράπογλου που αιφνιδίασε τον γκολκίπερ του Αστέρα Στέφανι

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ: Στεφάνι, Κακογιάννης, Κουτρούλης, Βασιλάρης (75΄ αν αλ. Μελισσαρόπουλος), Μετεβελής, Αντωνόπουλος, Πρίφτης , Αλούσι, Χαφούς(48Πεθαίνος), Βυζάς (65’ Χάντης), Τάφα  

 ,

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006: Μούζος, Παππάς Γ. (58’ Κόκκας), Φίλης, Παππάς Τ., Ντερτιλής, Αμπαδιωτάκης Κ., Λίλιος, Μπουλούμπασης (46΄’ Βλάσσης),, Αράπογλου (70΄ Κοσμάς), Δημητριάδης, Παπαγεωργίου 

Ο αγώνας του Δερβενίου ανάμεσα στον Αστέρα και στην Κόρινθος ΄06 , μεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο, σε απευθείας ραδιοφωνική σύνδεση με το γήπεδο «Κώστας Βυζάς»,με χορηγό επικοινωνίας τους «ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ», από  το  GREEKRADIO Web CHANNEL. Την περιγραφή του αγώνα έκανε ο Τάσος Μητσόπουλος. Ήταν μια προσφορά του ιστολογίου μας στους φιλάθλους του Κορινθιακού ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Την ίδια ώρα νικηφόρα  πέρασε από το «Θώδειον» του Λουτρακίου  και ο ΑΟ Ζευγολατιού όπου επικράτησε  με 2 - 1 επί του τοπικού Ολυμπιακού, ενώ στη Νεμέα , ο Παννεμεατικός επικράτησε με το ίδιο σκορ του Πανκαμαριακού. στο Στο Συνοικισμό η Κόρινθος επικράτησε με 2 - 1 του Πέλοπα Κιάτου σε ένα αγώνα με αρκετά επεισόδια, ενώ στο Χιλιομόδι ο Ατρόμητος πήρε την νίκη  απέναντι στη Θύελλα Πετρίου με το ίδιο σκορ
Εκτός έδρας νίκη με σκορ 3 - 1 σημείωσε επί της Δάφνης στα Εξαμίλια ο Τενεάτης Αθικίων. 
Στο Βέλο η τοπική Ελλάδα επεβλήθηκε με το ευρύ 4 - 1 του ουραγού Κύψελου Κορίνθου, ενώ τέλος, στην Αρχαία Κόρινθο το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στον Ηρακλή Λεχαίου και τον Ολυμπιακό Άσσου έληξε με 12 - 0 υπέρ του Ηρακλή.
H 12η αγωνιστική
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ 2 - 0
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ-ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ  2 - 1
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ-ΤΕΝΕΑΤΗΣ 1 - 3
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ-ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ 4 - 1
ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ 1 - 2
ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ 2 - 1
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ-ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ 2 - 1
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 0 - 2


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
( Σε 12 αγώνες)
1
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06
41
-12
34
2
Α.Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ
30
-9
31
3
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
22
-11
27
4
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ
26
-11
23
5
ΠΑΣ ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
21
-18
21
6
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ
21
-18
19
7
ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ
25
-17
18
8
ΑΣΤΗΡ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
15
-13
17
9
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ
13
-17
15
10
Π.Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ
13
-16
14
11
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ
12
-22
14
12
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ
11
-21
13
13
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
11
-31
8
14
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ
12
-20
7
15
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
8
-24
7
16
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ
7
-28
3