Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Προσλήψεις διανομέων στα ΕΛΤΑ (προκήρυξη)

Ανακοίνωση για πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά σαράντα δύο (42) ατόμων ΔΕ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ πλήρους απασχόλησης χρονικής διάρκειας οκτώ (8) μηνών, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών για τις Υπηρεσιακές Λειτουργίες Αθήνας και Πειραιά των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Α.Ε., που εδρεύουν στο Νομό Αττικής και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

Εγκύκλιος με μεγάλες αλλαγές στη λειτουργία Γυμνασίων - Λυκείων

Εγκύκλιος με μεγάλες αλλαγές στη λειτουργία Γυμνασίων - Λυκείων
Μεγάλες αλλαγές προωθεί το υπουργείο Παιδείας στη λειτουργία γυμνασίων και λυκείων στη χώρα, καθώς με την επικαιροποίηση του θεσμικού πλαισίου που διέπει την οργάνωση και τη λειτουργία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην οποία προχώρησε, με σχετική Υπουργική Απόφαση. Οι διατάξεις που ρυθμίζουν με ενιαίο τρόπο θέματα που αφορούν τα γυμνάσια και τα λύκεια (γενικά και επαγγελματικά), όπως η διάρκεια του σχολικού και διδακτικού έτους, τα υπηρεσιακά βιβλία και έντυπα, οι εγγραφές και μετεγγραφές, η φοίτηση και η διαγωγή...
eklogika.gr

Τη σφραγίδα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη φέρει η νέα είσοδος της Σπάρτης


Υπεγράφη την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018 από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη και την ανάδοχο εταιρεία η σύμβαση υλοποίησης του έργου της νέας εισόδου της Σπάρτης.
«Πρόκειται για ένα ακόμα μεγάλο έργο στη Σπάρτη και τη Λακωνία, το οποίο διεκδικήσαμε, εξασφαλίσαμε τους απαιτούμενους πόρους ύψους 6,5 εκατομμυρίων ευρώ, σε περίοδο κρίσης μάλιστα, προετοιμάσαμε και υλοποιούμε»

Ο Πρόεδρος της Βουλής θα εγκαινιάσει έκθεση για τον Ιωάννη Καποδίστρια στο Ναύπλιο

 
Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης θα τελέσει τα εγκαίνια της έκθεσης «Ιωάννης Καποδίστριας: Διαδρομές στην ιστορία του» στο Βουλευτικό του Ναυπλίου, αύριο Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 18:00. Την έκθεση συνδιοργανώνουν η Βιβλιοθήκη της Βουλής των Ελλήνων, ο Δήμος Ναυπλιέων και το Ναυπλιακό Ίδρυμα «Ιωάννης Καποδίστριας».

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Δ.Σ. ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ 29/1/2018

Σχετική εικόνα
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ  ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ 

Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου                      Ξυλόκαστρο 25 Ιανουαρίου 2018 
                                                       Αριθμ.Πρωτ. 932

     Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η


       Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, που θα πραγματοποιηθεί τη ΔΕΥΤΕΡΑ 29  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 & ΩΡΑ 20:00΄  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κέντρου Νεότητας Ξυλοκάστρου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:  

Kαρκινογόνες ουσίες που βρίσκονται στο φαγητό μας. Οι αφλατοξίνες, η μούχλα και πώς προκαλούν καρκίνο

Σήμερα είναι γενικώς αποδεκτό, ότι τα 2/3 έως και τα 4/5 των κακοηθών νεοπλασιών του ανθρώπου οφείλονται σε παράγοντες του περιβάλλοντος. Σύμφωνα με σύγχρονες έρευνες, παράγοντες της διατροφής ευθύνονται για τα

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Ενσωματωμένη εικόνα 1
Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κορινθίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. σας προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της, την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου στις 20:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων ΜΕΚΡΙΖΗΣ, στην Κόρινθο (παράλληλος Ν.Ε.Ο., έναντι πεδίου βολής). Στην εκδήλωση θα παραστεί ο Υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης.

ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Δίκαιη ανάπτυξη: Η προπαγάνδα και η αλήθεια


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Αλέξης Τσίπρας, ομιλία στη ΔΕΘ, 9 Σεπτεμβρίου 2017: «Γιατί μόνο η δίκαιη ανάπτυξη, που συμπαρασύρει τους πολλούς όχι αποκλειστικά στον μόχθο, αλλά και στα δικαιώματα, και στα οφέλη, μπορεί να είναι μια ανάπτυξη σταθερή, θεμελιωμένη, με προοπτική και με ευεργετικές επιπτώσεις σε όλες τις κοινωνικές ομάδες».
Αλέξης Τσίπρας, ομιλία στην Κρήτη, 29 Σεπτεμβρίου 2017: «Αυτό, με μια κουβέντα περιγράφει, αυτό που λέει εδώ το σύνθημά μας, τον όρο «Δίκαιη Ανάπτυξη». Δηλαδή, ανάπτυξη, της οποίας το όφελος διαχέεται σε ολόκληρη την κοινωνία. Και δεν λειτουργεί ως εργαλείο συσσώρευσης πλούτου για κάποιους λίγους και ισχυρούς».

Απόκτησε τον Μάκη Μυργιώτη η Κόρινθος

Τα ποδοσφαιρικά … ύδατα ταρακούνησε η Κόρινθος, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάκη Μυργιώτη, που έμεινε ελεύθερος από τον Πέλοπα Κιάτου.