Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Απόκτησε τον Μάκη Μυργιώτη η Κόρινθος

Τα ποδοσφαιρικά … ύδατα ταρακούνησε η Κόρινθος, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάκη Μυργιώτη, που έμεινε ελεύθερος από τον Πέλοπα Κιάτου.

Ο έμπειρος επιθετικός και σχεδόν … μόνιμος 1ος σκόρερ των πρωταθλημάτων της Α’ Κορινθίας, αποφάσισε να αφήσει τους «ερυθρόλευκους», με τους οποίους την περασμένη σεζόν κατέκτησε τον τίτλο, αλλά και την άνοδο στη Γ’ Εθνική.
Σίγουρα πρόκειται για μια κίνηση που προκάλεσε αίσθηση, με την Κόρινθο να έχει πλέον μια εξαιρετική επιθετική τριπλέτα, αν υπολογίσει κανείς και τους Βαζέχα και Ζήση.
Ο Μυργιώτης, που τη φετινή σεζόν είχε σημειώσει τα 4 από τα 6 τέρματα του Πέλοπα στη Γ’ Εθνική, στην όχι και τόσο καλή πορεία της ομάδας του Κιάτου, επιστρέφει μετά από χρόνια στην «Μπάρτσα», με σκοπό να τη βοηθήσει να φτάσει στην επίτευξη του στόχου της, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση τίτλων.
Επιθετικός που έχει περάσει με μεγάλη επιτυχία από ομάδες όπως ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου, ο Αστέρας Δερβενίου, ο Παννεμεατικός, ο ΑΟ Ζευγολατιού, έχοντας κατακτήσει τίτλους, αλλά και προσωπικές διακρίσεις.
apopsi24.gr