Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Στην Κόρινθο το φυσικό αέριο - Παρουσία Χρίστου Δήμα και Νίκου Ταγαρά τα εγκαίνια των εργασιών για το δίκτυο.

  


Μετά τη Μεγαλόπολη και την Τρίπολη, το φυσικό αέριο, τώρα και στην πόλη της Κορίνθου.

Τη σύνδεση με το δίκτυο παροχής φυσικού αερίου, εγκαινίασε η Κόρινθος.

Σε ειδική εκδήλωση που έγινε, σήμανε η έναρξη των εργασιών για το δίκτυο.

Η εταιρεία Hengas Gaz, είναι αυτή που έχει αναλάβει την επέκταση του δικτύου παροχής στην Κόρινθο.

Στην εκδήλωση των εγκαινίων, παρευρέθηκαν οι υφυπουργοί Χρήστος Δίμας, Νίκος Ταγαράς, η δημοτική αρχή, τα στελέχη της εταιρείας, οι εκπρόσωποι της ΔΕΣΦΑ, αλλά και οι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων.

Όπως τόνισαν οι περισσότεροι ομιλητές, με το φυσικό αέριο, θα μειωθεί το κόστος της ενέργειας, περίπου 40%, σε επιχειρήσεις, αλλά και σε άλλα, δημόσια κτίρια.

Από το φυσικό αέριο, αναμένεται να έχουν οφέλη και οι επιχειρήσεις που είναι να εγκατασταθούν στο επιχειρηματικό πάρκο της πόλης.

Όπως γνωστοποιήθηκε, η σύνδεση των κατοικιών και των επαγγελματικών χώρων, εντάχθηκε σε επιδοτούμενο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ και σύντομα η εταιρεία θα δέχεται αιτήσεις σύνδεσης.

Επιπλέον, εκπονείται μελέτη, χωρίς κόστος για το δήμο Κορινθίων, για σύνδεση φυσικού αερίου, σε δημοτικά κτίρια, χωρίς κόστος.

 

Στο ντέρμπι των "μικρών" AEK B' - Oλυμπιακός Β' 1-2: Με γκολάρες Λάτσιου η Πειραιώτικη ανατροπή μετά το πέναλτι-εφεύρεση!

 AEK B' - Oλυμπιακός Β' 1-2: Με γκολάρες Λάτσιου η Πειραιώτικη ανατροπή μετά το πέναλτι-εφεύρεση! 

Tην παρθενική του εκτός έδρας επιτυχία στο τρέχον πρωτάθλημα της Super League 2 πέτυχε ο Ολυμπιακός Β' στο εναρκτήριο ματς της 11ης αγωνιστικής του B' oμίλου, επικρατώντας με 2 - 1 της ΑΕΚ B' στο «Σεραφείδειο», των Σπάτων και μάλιστα με ανατροπή! 

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Χρήστος Λάτσιος που σκόραρε (26' και 39') και τα δύο τέρματα των νικητών, με υπέροχη απευθείας εκτέλεση φάουλ και απίθανο μονοκόμματο, φαλτσαριστό σουτ, αντίστοιχα, «ακυρώνοντας» το πέναλτι ...εφεύρεση με το οποίο προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι στο 22ο λεπτό.

Aπό την άσπρη βούλα ευστόχησε ο Ευθύμης Χριστόπουλος, ενώ την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Αποστολής Χριστόδουλος από τον Χρυσόπουλο, αλλά το μαρκάρισμα ήταν εκτός περιοχής, με τον παίκτη της «Ένωσης» να συνεχίζει και να πέφτει εντός, παίρνοντας το σφύριγμα.

Ωστόσο VAR για να διορθώσει την απόφαση του Γκορτσίλα δεν υπήρχε...

Οι «κιτρινόμαυροι» προσπάθησαν σε ένα ματς με πολλά νεύρα κι ένταση ν' αντιδράσουν στην συνέχεια αλλά δεν τα κατάφεραν κι όχι μόνο έχασαν αλλά υπολείπεται των Πειραιωτών με τους οποίους ισοβαθμούσαν.

ΑΕΚ Β' (Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Κάτσικας, Ντάικο, Παρράς, Ευθ. Χριστόπουλος, Απ. Χριστόπουλος (61' Σπυριδάκης), Γερολέμου, Ρουκουνάκης (87' Γ. Σταμούλης), Γκολφίνος (61' Σκόνδρας), Ζίνι.

Ολυμπιακός Β' (Οκκάς): Παπαδούδης, Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος, Χρυσόπουλος, Μαυρουδής, Κατσουλίδης (70' Νίκολιτς), Κωστή, Καράκουτης (76' Ιμπαγάσα), Λιάτσος (84' Κουτσίδης), Μαρίνος (84' Κεραμίδας), Βλαχομήτρος (70' Μπα).

 Το παιχνίδι της ΑΕΚ Β' με τον Ολυμπιακό Β' τράβηξε πάνω του τα βλέμματα. Και ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας των κιτρινόμαυρων» βρέθηκαν στις κερκίδες και παρακολούθησαν την αναμέτρηση, όπως οι Μάνταλος, Μήτογλου, Γαλανόπουλος και Κοσίδης. Επίσης εθεάθη και ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Λεονάρντο. 

Εκτός από τους ποδοσφαιριστές, όμως στις κερκίδες του «Σεραφείδειου» βρέθηκε και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ένωσης, Ντέμης Νικολαΐδης. Ο παλιός άσος της ΑΕΚ δίνει το παρών και στα ματς της πρώτης ομάδας στην Opap Arena κι έκανε το ίδιο και τώρα με τη δεύτερη.

Η 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (13/1)
ΑΕΚ Β’ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ 1- 2
ΣΑΒΒΑΤΟ (14/1)
Κηφισιά - Παναχαϊκή
ΚΥΡΙΑΚΗ (15/1)
ΠΑΟ Ρουφ - Απόλλων Σμύρνης
Αιγάλεω - Ηλιούπολη
ΟΦ Ιεράπετρας - Χανιά
Προοδευτική - Επισκοπή
ΔΕΥΤΕΡΑ (16/1)
Καλλιθέα - Καλαμάτα
Ρεπό: Ηρόδοτος

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Πολιτικές κατά της βίας: Όσα έγιναν και όσα πρέπει να γίνουν» | Τετάρτη 18/1 στις 18:00

 

Η Νέα Δημοκρατία διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση με θέμα: «Πολιτικές κατά της βίας: Όσα έγιναν και όσα πρέπει να γίνουν».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα Banquet), την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου στις 18:00.

Στη συζήτηση συμμετέχουν:

-Τάκης Θεοδωρικάκος, Υπουργός Προστασίας του Πολίτη
-Ζωή Ράπτη, Υφυπουργός Υγείας
-Γιώργος Κώτσηρας, Υφυπουργός Δικαιοσύνης
-Άννα Ροκοφύλλου, Αντιδήμαρχος Πολιτικών Ισότητας, Αντιμετώπισης Διακρίσεων και Έμφυλης Βίας Δήμου Αθηναίων

Χαιρετισμό θα απευθύνoυν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης και η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιώργος Ευγενίδης.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ