Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Εκτάκτως στο νοσοκομείο με καρδιακή ανακοπή η 54χρονη κόρη του Έλβις

 Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Στο νοσοκομείο με καρδιακή ανακοπή η 54χρονη κόρη του Έλβις 

Εκτάκτως στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ έπειτα από έμφραγμα που υπέστη ενώ ήταν στο σπίτι της. Η 54χρονη τραγουδίστρια και κόρη του Έλβις Πρίσλεϊ υποβλήθηκε σε ΚΑΡΠΑ στην κατοικία της στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια από διασώστες.  Σύμφωνα με την Daily Mail οι γιατροί κατάφεραν να «ανακτήσουν τον σφυγμό της», προτού μεταφερθεί στο νοσοκομείο η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ ενώ όπως αναφέρει το ΤΜΖ της χορηγήθηκε αδρεναλίνη για να επανέλθει ο σφυγμός της.

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ είναι το μοναδικό παιδί που απέκτησε ο θρύλος της μουσικής, Έλβις Πρίσλεϊ με τη σύζυγό του, Πρισίλα Πρίσλεϊ.

Μάλιστα η Πρίσλεϊ είχε δώσει το παρών το βράδυ της Τρίτης στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών στο Μπέβερλι Χιλς μαζί με την μητέρα της, όπου είδαν τον Όστιν Μπάτλερ να κερδίζει βραβείο για την ερμηνεία του ως Έλβις Πρίσλεϋ στην ταινία «Elvis».

Η 54χρονη Λίζα Μαρί έχει 3 παιδιά και είναι η ιδιοκτήτρια του «Graceland», του θρυλικού κτήματος του Έλβις στο Μέμφις,  ενώ στο παρελθόν είχε παντρευτεί τους Μάικλ Τζάκσον (1994–1996), Νίκολας Κέιτζ (2002–2004) και Mάικλ Λόκγουντ (2006–2021)