Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Ισχυρός σεισμός στην Καρδίτσα, εγινε αισθητός ακόμη και στην Πάτρα

http://media2.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/01/seismografos-seismos-1300.jpgΣεισμική δόνηση ταρακούνησε στις 19:15 της Δευτέρας την Καρδίτσα.

Το μέγεθος του σεισμού αρχικά δόθηκε στους 5,3 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ, στη συνέχεια ωστόσο με νέα ενημέρωση, «κατέβηκε» στα 4,9 Ρίχτερ.
Το επίκεντρο εντοπίζεται στα 16 χιλιόμετρα δυτικά της Καρδίτσας και μόλις ένα χιλιόμετρο βορειοδυτικά του Μορφοβουνίου.
Ο σεισμός έγινε αισθητός στην ευρύτερη περιοχή, αλλά και σε άλλες περιοχές στην Ελλάδα, ακόμη και στην Πάτρα, καθώς ο εστιακό του βάθος ήταν μόλις 5 χιλιόμετρα.

Με βολές κατά Τσίπρα η Eldorado Gold ανακοίνωσε το πάγωμα της επένδυσης

4224018 Με βολές κατά Τσίπρα η Eldorado Gold ανακοίνωσε το πάγωμα της επένδυσης

Μια μόλις μέρα μετά την ομιλία Τσίπρα στην ΔΕΘ ο Καναδικός όμιλος Eldorado Gold Corporation ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο    πρόεδρος της εταιρείας George Burns, πως «παγώνει» την επένδυση στη χώρα μας,Ο πρόεδρος της εταιρείας George Burns ανέφερε πως «Από το 2012 η Eldorado

Γ. Ψυχογιός: «Εργόσημο αλλοδαπών εργατών γης, ένα σημαντικό στοίχημα που κερδίσαμε με συντονισμένες και επίμονες ενέργειες»



Πριν λίγες ημέρες δημοσιεύτηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ υπ’ αριθμ. 27354/06.09.2017) που τροποποιεί τον ανώτατο αριθμό αλλοδαπών εργατών γης, κτηνοτρόφων και άλλων ειδικοτήτων που έχουν δικαίωμα να λάβουν «εργόσημο». Πρόκειται για μια πολύ ουσιαστική και