Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο.

http://www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4yMDEuMTAuMjMwL3Byd2ViZGF0YS9maWxlcy8xLzIwMTYvMDQvMTEva3lyaWFrb3MtZGltaXRyaW9zLmpwZw%3D%3D&t=0&w=820&h=457&a=CenterΟ πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε τη Δευτέρα με τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο.
Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ τον Αρχιεπίσκοπο κ. Δημήτριο και να τον συγχαρώ και προσωπικά για το εξαιρετικά πλούσιο έργο το οποίο έχει επιτελέσει.

»Πάντα οι συζητήσεις μαζί του είναι εξαιρετικά ευχάριστες και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες. Είναι ένας άνθρωπος με μία έμφυτη και φυσική διάθεση για τη βελτίωση των ζητημάτων όχι μόνο του ποιμνίου του, αλλά και ένα πολύ έντονο ενδιαφέρον για τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα.

»Του διαβίβασα και πάλι το προφανές ότι και εγώ προσωπικά και η Νέα Δημοκρατία θα είμαστε αρωγοί στη μεγάλη προσπάθεια την οποία κάνει εδώ στην Αμερική».

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής».

 http://www.naftemporiki.gr/fu/p/1037837/638/399/0x0000000000f2e5f7/2/institouto-dimokratias-konstantinos-karamanlis.jpg
Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, συγκροτείται το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Ειδικότερα ορίζονται:

Πρόεδρος: κυρία  Ρόδη Κράτσα (π. Ευρωβουλευτής)   
Μέλη: κ. Πέτρος Αλιβιζάτος  (Επιχειρηματίας, π. Υφυπουργός Πολιτισμού)    
 κ. Γιώργος Σοφρώνης (Οικονομολόγος, Δήμαρχος Σαρωνικού)
κυρία Ζέττα Μακρή (Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, π. Υφυπουργός)         
κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος (Σύμβουλος Επικοινωνίας και Πολιτικής Διαχείρισης)
κ. Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος (Καθηγητής Πληροφορικής, π. Πρύτανης Χαροκοπείου Πανεπιστημίου)
κ. Γεώργιος Ιωαννίδης (Πολιτικός Μηχανικός, Ομότιμος Καθηγητής Ε.Μ.Π.)
κ. Αθανάσιος Μπαλέρμπας (Εκπαιδευτικός, Συγγραφέας)
κ. Σπύρος Λίτσας (Αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων Πανεπιστημίου Μακεδονίας)
κ. Μιχάλης Καρλούτσος (Σύμβουλος Στρατηγικής και Ανάπτυξης)
κ. Γεώργιος Στεφανάκης (Δικηγόρος, Μέλος Ε.Σ.Ρ.)     
κυρία Βασιλική Νάκου (Δημοσιογράφος, Δημοτικός Υπάλληλος)           
κ. Αλέξιος Παπασταύρου (Δικηγόρος)      
                 

O Κυριάκος Μητσοτάκης, παρακολούθησε την Κυριακή 10 Απριλίου, ως τελετάρχης την παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, παρακολούθησε σήμερα, χθες Κυριακή 10 Απριλίου, ως τελετάρχης την παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης, προσκεκλημένος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης.   

      Αμέσως μετά έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:



      

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος, που έχω τη δυνατότητα να συμμετέχω σε αυτήν την ξεχωριστή γιορτή της Ομογένειας. Δεκάδες χιλιάδες Έλληνες της Αμερικής παρελαύνουν, σήμερα, στην 5η Λεωφόρο, διατρανώνοντας την καταγωγή τους, την αγάπη τους για τον τόπο από τον οποίο έφυγαν.

Η αποστροφή του Καραμανλή που έκανε τους “νταβατζήδες” να… ανασκουμπωθούν

Αντίο φίλε… Ο Κώστας Καραμανλής εκφώνησε τον επικήδειο για τον Γιάννη Αγγέλου
Twitter@EmOikonomidis
Ήσουν το φως. Και στο τέλος το φως πάντα νικάει το σκοτάδι”… Ο εμβληματικός επικήδειος λόγος που εκφώνησε ο Κώστας Καραμανλής για τον Γιάννη Αγγέλου, ήταν δομημένος για να ξαναπιάσει το νήμα με μια πολιτική εποχή που χάθηκε.
Μια εποχή κατά την οποία ένας ηγέτης μπορούσε να συγκινήσει, να εμπνεύσει και να πείσει πλατιές κοινωνικές πλειοψηφίες, πέραν των παραδοσιακών ορίων του ακροατηρίου του κόμματος το οποίο εξέφραζε.
Μια εποχή κατά την οποία η πολιτική ηγεσία είχε ευρεία κοινωνική νομιμοποίηση, και εκ των πραγμάτων μπορούσε να αντιμετωπίσει διαφορετικά τους εχθρούς ή έστω τους… σκεπτικιστές της Δημοκρατίας.
Εκείνη η εποχή φαντάζει σήμερα σκανδαλιστικά μακρινή, καθώς ζούμε σε μια άλλη εποχή. Στην εποχή της κρίσης πολιτικής ηγεσίας, της κρίσης αντιπροσώπευσης, με εκείνους που έχουν δικαίωμα υπογραφής για τη ζωή μας, να είναι αφόρητα κατώτεροι των περιστάσεων και της ιστορικής συγκυρίας.
Η αποστροφή του Κώστα Καραμανλή από τον επικήδειο του Γιάννη Αγγέλου, για το φως που νικάει πάντα το σκοτάδι, έστω και… στο τέλος, ως κορύφωση της υπενθύμισης του πόσο βάρβαρα κανιβαλίστηκε ένας ευπατρίδης της πολιτικής, από τους μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού, που πλήρωσε το τίμημα για τη συνέπεια, την αξιοπρέπεια και την ηθική ακεραιότητά του, υποχρέωσε αρκετούς να ανασκουμπωθούν.
Κυρίως τους “νταβατζήδες”, στους οποίους και αναφερόταν. Εκείνους που πολέμησαν μέχρι θανάτου, τον ίδιο και τον Γιάννη Αγγέλου. Εκείνους που, μέχρι και σήμερα, επιδιώκουν να κυριαρχήσουν ακόμη και πάνω στα ερείπια της χώρας. Ένα εθνικό… κουσούρι από το οποίο η Ελλάδα δεν έχει καταφέρει ακόμη να απαλλαγεί.
Το φως που… είναι πάντα εκεί. Και περιμένει τον καιρό του, για να νικήσει το σκοτάδι.

ysterografa.gr

Αντίο φίλε… Ο Κώστας Καραμανλής εκφώνησε συντετριμμένος τον επικήδειο για τον Γιάννη Αγγέλου

Μετά το 2009 και την αποχώρησή του από την πρωθυπουργία και την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, ο Κώστας Καραμανλής έχει επιλέξει συνειδητά να αποφεύγει τις δημόσιες παρεμβάσεις.
Ο κανόνας έσπασε τον Ιούλιο του 2015, όταν ο πρώην πρωθυπουργός έκανε ηχηρή παρέμβαση υπέρ του “ναι” στο δημοψήφισμα για την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ο κανόνας αυτός έσπασε και πάλι σήμερα, όταν ο Κώστας Καραμανλής εκφώνησε τον επικήδειο για τον Γιάννη Αγγέλου.
 Κηδεύτηκε ο Γιάννης Αγγέλου - Συντετριμμένος ο Κώστας Καραμανλής εκφώνησε τον επικήδειο (ΦΩΤΟ)
Τον άνθρωπο που έγινε “αδελφός” του, επί πολλές δεκαετίες, ως στενός συνεργάτης, διευθυντής του πολιτικού γραφείου του, αλλά πάνω από όλα ως φίλος.
Φίλος με συνέπεια ηθικής και αξιοπρέπειας, στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα. Χωρίς εκπτώσεις στην ηθική και την αξιοπρέπειά του.

Σύνταξη πριν από τα 62 «κλειδώνουν» πάνω από 400.000 ασφαλισμένοι

Σύνταξη πριν από τα 62 «κλειδώνουν» πάνω από 400.000 ασφαλισμένοι από όλα τα Ταμεία, οι οποίοι, σύμφωνα με εκτιμήσεις ειδικών, έχουν τις προϋποθέσεις για να θεμελιώσουν  ...
airetos.gr

Συμφωνία κυβέρνησης-δανειστών για 6.500 προσλήψεις στο Δημόσιο – Τι θα γίνει με τις μειώσεις μισθών

Σε συμφωνία για το θέμα των προσλήψεων στο Δημόσιο κατάληξαν κατά τη χθεσινοβραδινή συνάντηση ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χριστόφορος Βερναρδάκης με τους επικεφαλής των κλιμακίων. Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι θα πρέπει να τεθεί ως στόχος σε βάθος χρόνου η σταδιακή κατάργηση της αναλογίας προσλήψεων-αποχωρήσεων και γι’ αυτό, σύμφωνα με τις ίδιες πληρφορίες, κατέληξαν ότι:

Σε όλους τους δήμους τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας

Επέκταση της νέας γενιάς προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας τους επόμενους μήνες σε όλους τους δήμους της χώρας αποφασίστηκε μετά από σύσκεψη συναρμοδίων υπουργών που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Ράνιας Αντωνοπούλου  ...
airetos.gr

7 απλές τροφές που αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου.

logo newsletterlogo newsletter

 

7 απλές τροφές που αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου.

fileskollagono_853486692.jpg
Αν βλέπετε σημάδια γήρανσης στο πρόσωπό σας, ταλαιπωρημένα μαλλιά, κουρασμένο δέρμα και αδύναμα νύχια, τότε σκεφτείτε το κολλαγόνο η έλειψη του οποίου είναι η κυριότερη αιτία.
Διαβάστε περισσότερα

Αλλεργίες την άνοιξη; Αντιμετωπίστε τες!

allergy-660.pngΗ άνοιξη, πέρα από προθάλαμος του καλοκαιριού αποτελεί για εκατομμύρια άτομα και το "σύνθημα" για την εκδήλωση έντονων αλλεργικών συμπτωμάτων, όπως η ατοπική δερματίτιδα. Μπορούμε ωστόσο να προστατευθούμε από αυτές και ποιά "όπλα" έχουμε στη διάθεσή μας για να απαλύνουμε τα συμπτώματά τους;Διαβάστε περισσότερα


Τοπικό πάχος τέλος μόνιμα και με φυσιολογικό τρόπο.


cryoliopol.jpgΠρόκειται για μία θεραπεία που «εξαφανίζει» τα λιποκύτταρα μέσω μιας φυσιολογικής διαδικασίας απόπτωσης. Η μέθοδος αναπτύχθηκε στο Harvard University από τους επιστήμονες Dieter Manstein, MD και Rox Anderson, MD, PhD, οι οποίοι παρατήρησαν αρχικά πως τα παιδιά που τρώνε γρανίτα παγωτό έχουν «λακκάκια» στα μάγουλά τους.
Διαβάστε περισσότερα

Τα φρέσκα φρούτα εναντια στο έμφραγμα και το εγκεφαλικό.


155473c70510797633b420a175bc1757_XL.jpgΗ τακτική κατανάλωση φρέσκων φρούτων μπορεί να λειτουργήσει προστατευτικά έναντι του εμφράγματος και του εγκεφαλικού επεισοδίου, σύμφωνα με μεγάλη μελέτη που έγινε στην Κίνα.
Διαβάστε περισσότερα


Η καλή στοματική υγιεινή βοηθάει τη στύση στους άνδρες.


BCD-n2.jpgΟι άνδρες που βουρτσίζουν τακτικά τα δόντια τους, μειώνοντας με αυτό τον τρόπο τους κινδύνους ανάπτυξης παθήσεων των ούλων, είναι λιγότερο πιθανό να πάσχουν από στυτική δυσλειτουργία, σε σχέση με εκείνους που δεν φροντίζουν την υγιεινή του στόματός τους.
Διαβάστε περισσότερα

Πώς να «εξαφανίσετε» τα σπυράκια!


pimples cremaΈνα πρόσωπο γεμάτο σπυράκια ή ακμή μπορεί να είναι τρομερά οδυνηρό για ένα άτομο. Αυτό που χρειάζεται να γνωρίζουμε είναι ότι τα σπυράκια δεν είναι πάντοτε αποτέλεσμα λιπαρότητας του δέρματος και δεν εμφανίζονται μόνο στην εφηβεία.
Διαβάστε περισσότερα

stogiatro.gr

«Να γιατί ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου!»

man dogs best friend
Γνωρίζετε γιατί όλοι οι άνθρωποι θα έπρεπε να έχουν σκυλάκι; Μάθετε τα οφέλη της σχέσης με τον πιο πιστό φίλο του ανθρώπου.

Περικοπές στους μισθούς και λιγότερες προσλήψεις στο Δημόσιο

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δανειστές ζητούν μία μείωση της τάξης του 0,25% του ΑΕΠ, ένα ποσοστό που μεταφράζεται σε 440 εκατομμύρια ευρώ...

Διαβάστε περισσότερα airetos.gr

«Κίνησης Πολιτών Αχαΐας για την Συγκρότηση και Ενοποίηση του Σοσιαλδημοκρατικού Χώρου»

Androulakis Nikos Video
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα και με την συμμετοχή σημαντικών ομιλητών, διοργανώθηκε την Κυριακή 10 Απριλίου στην Πάτρα, η ανοικτή εκδήλωση της «Κίνησης Πολιτών Αχαΐας για την Συγκρότηση και Ενοποίηση του Σοσιαλδημοκρατικού Χώρου».
Ομιλητές ήταν οι Νίκος Ανδρουλάκης, Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΕΛΙΑ, Χάρης Θεοχάρης βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Σιακαντάρης μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, Γιώργος Ελενόπουλος Συντονιστής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Παύλος Αθανασόπουλος μέλος της Κίνησης Πολιτών και Πάνος Σκοτινιώτης πρώην Δήμαρχος Βόλου, ενώ την εκδήλωση συντόνισε ο Μαρίνος Σκανδάμης, Δικηγόρος και πρώην Γ.Γ. Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Πώς χορηγείται η άδεια άνευ αποδοχών

Η χορήγηση άδειας άνευ αποδοχών γίνεται έπειτα από συμφωνία των μερών εργοδότη – ασφαλισμένου. Κατά τη διάρκεια της άδειας άνευ αποδοχών ο εργαζόμενος δεν δικαιούται αποδοχές σύμφωνα με την αρχή ότι ο μισθός αντιστοιχεί σε πραγματική εργασία.
Σε περίπτωση συμβάσεως ορισμένου χρόνου η χορήγηση της άδειας αυτής μπορεί να θεωρηθεί ότι επιφέρει αναστολή λήξης της σύμβασης για ίσο χρόνο προς το χρονικό διάστημα της άδειας.

Δήλωση του Προέδρου της Βουλής για τη διεθνή διάκριση του Αρχαιολογικού Μουσείου Τεγέας

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiGtuT8fh_xHn0PNEqwG5YGFijx6c5n6FENcYwDmCt1ri26kXDqjNx4gnfasrF70IL5JtedAQtjjRA-bmfT5nxfDIpNIHYffOXtBTyLlTlG8ioK-2avtDDEwsCY8dnIi82bc7mEukGDxDo/s1600/t4.jpg 
Ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Νικόλαος Βούτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση για τη διεθνή τιμητική διάκριση του Αρχαιολογικού Μουσείου Τεγέας:
«Συγχαίρω θερμά τους αρχαιολόγους και όλο το ανθρώπινο δυναμικό του Αρχαιολογικού Μουσείου της Τεγέας, καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στη διεθνή διάκρισή του στον διαγωνισμό European Museum of the Year Award υπό την αιγίδα του Συμβουλίου της Ευρώπης. Θα ήθελα ταυτόχρονα να εκφράσω αισθήματα συγκίνησης, αγάπης και ευγνωμοσύνης προς τους συμπολίτες μου που κρατούν διαχρονικά ζωντανό το φορτίο των ανθρωπιστικών και πολιτιστικών αξιών του Ελληνισμού, αναδεικνύοντας διεθνώς τον τόπο και την πατρίδα μας με τη φιλεργατικότητα, τις διαρκείς προσπάθειες και τις καινοτόμες ιδέες τους».

ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ: 6ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας: Βραβεύτηκε η…Συμμετοχή (βίντεο ΟΡΤ)


Η Ντόρα Μπακογιάννη ομιλήτρια στο 4ο Συνέδριο Exposec Defense World

http://www.liberty-news.gr/wp-content/uploads/2015/03/%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B71.jpg
Η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη θα μιλήσει αύριο Τρίτη 12 Απριλίου και ώρα 10:30 στο 4ο  Συνέδριο Exposec Defense World, με θέμα: «Η Ελλάδα στο κέντρο των γεωπολιτικών εξελίξεων και των μεταναστευτικών ροών. Η ασφάλεια στην Ν.Α Ευρώπη». 
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Athens Ledra Hotel.

Εθιμοτυπική συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Πελοπίδας Καλλίρης με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου κ. Αδαμάντιο Μαρκόπουλο



Εθιμοτυπική συνάντηση πραγματοποίησε  ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Πελοπίδας  Καλλίρης με τον  Γενικό Αστυνομικό  Διευθυντή Πελοποννήσου κ. Αδαμάντιο Μαρκόπουλο.
Οι δυο τους αντάλλαξαν απόψεις για διάφορα ζητήματα που απασχολούν τόσο το Νομό όσο και την  ευρύτερη  Περιφέρεια  Πελοποννήσου.


Γραφείο Τύπου Αντιπεριφερειάρχη

Επισκέψεις του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Πελοπίδα Καλλίρη στους ΔΔήμους Κορινθίων και Λουτρακίου...



Με πρωτοβουλία  της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, έγιναν συναντήσεις με το Δήμαρχο Κορίνθου κύριο Αλέξανδρο Πνευματικό και το Δήμαρχο Λουτρακίου  - Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κύριο Γεώργιο Γκιώνη, για το σχεδιασμό του νέου ΕΣΠΑ σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε χωροταξικής ενότητας.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες θα συνεργασθούν μεταξύ τους, ώστε τα ώριμα έργα κάθε Δήμου να προταθούν στον σχεδιασμό του Νέου ΕΣΠΑ στη Περιφέρεια Πελοποννήσου, σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη κ. Πέτρο Τατούλη  και σύμφωνα με τους άξονες που έχει προτάξει η Περιφέρεια  Πελοποννήσου.
Οι επισκέψεις του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κυρίου Πελοπίδα Καλλίρη θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν αφού επισκεφθεί όλους τους Δημάρχους της Κορινθίας.
Τόσο οι Δήμαρχοι όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης έμειναν ικανοποιημένοι από τη συζήτηση, διότι μέσα από το διάλογο χαράσσεται η στρατηγική των αναγκών της ΠΕ Κορινθίας με σκοπό την όσο δυνατόν μεγαλύτερη απορρόφηση κονδυλίων  των έργων  ΕΣΠΑ.
Η προσπάθεια και ο αγώνας είναι κοινός για όλους. Το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας θα είναι να βελτιωθούν αρχικά οι προσφερόμενες υπηρεσίες στους συμπολίτες μας και εν συνεχεία η Κορινθία να αποκτήσει το βηματισμό που της αξίζει και να πάψει να είναι ουραγός σ αυτή τη νέα προγραμματική περίοδο (2014 – 2020).

Γραφείο Τύπου Αντιπεριφερειάρχη

Πέτρος Τατούλης «Κόσμημα για την Πελοπόννησο, την Ελλάδα και την Ευρώπη το Μουσείο της Τεγέας» «Θερμά συγχαρητήρια για τη βράβευση του Μουσείου Τεγέας»

http://www.fnews.gr/wp-content/uploads/2016/01/tegea-708_-500x280.jpg


Με αφορμή τη βράβευση του Αρχαιολογικού Μουσείου της Τεγέας από την Κριτική Επιτροπή του European Museum Forum ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους όσους εμπνεύστηκαν και εργάστηκαν για την υλοποίηση ενός έργου εμβληματικού για το πολιτιστικό γίγνεσθαι της Πελοποννήσου, του «νέου» Αρχαιολογικού Μουσείου της Τεγέας, το οποίο βραβεύτηκε με την «ύψιστη αναγνώριση για εξέχοντα επιτεύγματα» από την Κριτική Επιτροπή του European Museum Forum στο Σαν Σεμπαστιάν της Ισπανίας


http://www.naftemporiki.gr/fu/p/1054959/638/399/0x0000000000f6f93e/2/to-arxaiologiko-mouseio-tegeas.jpgΤο Αρχαιολογικό Μουσείο Τεγέας συνιστά ένα κόσμημα για την Πελοπόννησο, την Ελλάδα και την Ευρώπη και ισχυροποιεί την πολιτιστική μας θέση, ανταποκρινόμενο στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών επισκεπτών, αναδεικνύοντας παράλληλα την Ευρωπαϊκή διάσταση του Αρκαδισμού.


Δ Η Μ Ο Σ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ: ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ



   http://10dim-tripol.ark.sch.gr/autosch/joomla15/images/athletism.jpg

 ΕΛΛΗΝΙΚΗ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                              Λουτράκι  11/4/2016
         ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                          Αριθ. Πρωτ.: 6147
                   Δ Η Μ Ο Σ
   ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ -
   ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ
              

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

           
Ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων, αναγνωρίζοντας τη συνεισφορά των Συλλόγων στην προαγωγή του πολιτιστικού και αθλητικού έργου του,
ΚΑΛΕΙ τους Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους που εδρεύουν εντός των ορίων αρμοδιότητάς του κι επιθυμούν να επιχορηγηθούν για το έτος 2016, να καταθέσουν σχετική αίτηση συνοδευόμενη από τα κάτωθι δικαιολογητικά:
      1.Φωτοαντίγραφο Κατασταστικού του Συλλόγου, στο οποίο να εμπεριέχονται όλες οι τροποποίήσεις του
      2. Βεβαίωση του Πρωτοδικείου, περί ισχύος του ανωτέρω καταστατικού
3. Αντίγραφο απόφασης Γενικής Συνέλευσης, περί εκλογής μελών Δ.Σ.           
4. Αντίγραφο απόφασης Δ.Σ, περί συγκρότησής του σε Σώμα
5. Πρακτικό Γ.Σ (Απολογισμός συνολικής δραστηριότητας για το έτος  2015, έσοδα- έξοδα αναλυτικά)                              
 6. Πρακτικό Γ.Σ (Απολογισμός  της επιχορήγησης για το έτος 2015, με θέμα αναλυτική κατανομή εσόδων - εξόδων που καλύφθηκαν από την επιχορήγηση)
      7. Αντίγραφο Βιβλίου Εσόδων - Εξόδων
 8. Αναλυτική έκθεση δραστηριοτήτων του Συλλόγου κατά το έτος 2015
 9. Πρακτικό Γ.Σ  περί έγκρισης προϋπολογισμού  2016
10. Πρόγραμμα πολιτιστικών ή αθλητικών δραστηριοτήτων - εκδηλώσεων          του Συλλόγου, για το έτος 2016, με αντίστοιχη προϋπολογισθείσα δαπάνη
11. Αναλυτική Κατάσταση όλου του εν ενεργεία δυναμικού του Συλλόγου, η     
 οποία θα περιλαμβάνει:
     Για τους Πολιτιστικούς Συλλόγους: ονοματεπώνυμο & ημερομηνία εγγραφής  
     Για τους αθλητικούς Συλλόγους: ονοματεπώνυμο, χρονολογία γέννησης, άθλημα, ημερομηνία έκδοσης δελτίου αθλητικής ιδιότητας ή ημερομηνία εγγραφής στο Σύλλογο για τους μικρότερους αθλητές.         


      Επισήμανση: Σύμφωνα με τα άρθρα 3 & 4 της υπ’ αριθμ. ΔΗΔ/Φ40/1057/14-1-2015 Υ.Α. Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, η οποία επισυνάπτεται στην παρούσα, οι Σύλλογοι που κατά τη διάρκεια του έτους 2015 εισέπραξαν από φορείς της Γενικής Κυβέρνησης (Δήμους, Γενική Γραμματεία κλπ) επιχορηγήσεις ποσού άνω των 3.000,00 € οφείλουν να εγγραφούν στο «Μητρώο Επιχορηγούμενων Φορέων του Προγράμματος ΔΙΑΥΓΕΙΑ». 

Οι ενδιαφερόμενοι θα καταθέτουν τις αιτήσεις τους στο Πρωτόκολλο του Δήμου (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως, Λουτράκι), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, το αργότερο μέχρι και τις 13 Μαΐου 2016, ημέρα Παρασκευή.
Υπεύθυνος για την παραλαβή αιτήσεων: κ. Γιάννης Μαυροειδής - Γενικός Γραμματέας Δήμου (τηλ. 2744360126)
Αρμόδια υπάλληλος για πληροφορίες: κα Σιώκου (τηλ. 2744360138)
            Η παρούσα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου, στον πίνακα ανακοινώσεών του, καθώς και στα Γραφεία των Δημοτικών Κοινοτήτων και της Τοπικής Κοινότητας. 

                                    Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
           Πολιτισμού - Αθλητισμού


               Αναστάσιος ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ