Ο κ.Ρουπακιώτης εισήχθη ξανά στο χειρουργείο επειδή οι γιατροί διαπίστωσαν μετά από εργαστηριακές εξετάσεις ότι παρουσίασε και πάλι ένα μικρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο στο ίδιο σημείο όπου είχε παρουσιασθεί πριν από λίγα 24ωρα.
Έτσι χρειάσθηκε να τον οδηγήσουν και πάλι στο χειρουργικό τραπέζι το βράδυ της Κυριακής προκειμένου να του το αφαιρέσουν. Σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου χρειάσθηκε να παραμείνει μία ώρα στη μονάδα εντατικής θεραπείας κατά τη διάρκεια της ανάνηψης αλλά αμέσως μετά μεταφέρθηκε σε κανονικό θάλαμο του νοσοκομείου Αττικόν.
Ο Αντώνης Ρουπακιώτης είχε παρουσιάσει πριν από λίγα 24ωρα αιμάτωμα στον εγκέφαλο και έπειτα από έντονες ενοχλήσεις και πονοκεφάλους οδηγήθηκε στο Αττικόν και στο χειρουργείο.
Οι θεράποντες ιατροί του πάντως είναι αισιόδοξοι και επισημαίνουν ότι η πορεία της υγείας του εξελίσσεται ομαλά. Ωστόσο βρίσκεται υπό συνεχή παρακολούθηση ενώ υποβάλλεται και συνεχώς σε εργαστηριακές εξετάσεις προκειμένουν να αποφευχθούν τυχόν επιπλοκές.
Σύμφωνα με το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν: "Κατά την διάρκεια της ημέρας χθες ο Υπουργός Κ. Α. Ρουπακιώτης παρουσίασε κάποια αδιαθεσία.
Η αξονική τομογραφία του εγκεφάλου παρουσίασε μετεγχειρητικό ύγρωμα.
Εισήλθε στο χειρουργείο και έγινε παροχέτευση.
Η μετεγχειρητική εικόνα είναι σταθερή και ο ασθενής νοσηλεύεται στον θάλαμο νοσηλείας του στην νευροχειρουργική κλινική."
iatropedia.gr