Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Κορυφή για τον Πέλοπα Κιάτου με «τεσσάρα» επι του Παναργειακού

Με το... δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής ο Πέλοπας Κιάτου, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει 4-0 του Παναργειακού εντός έδρας.
Στο 25' ο Στασινόπουλος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με το 1-0 να μένει μέχρι την ανάπαυλα.
Στην επανάληψη ο Πέλοπας μπήκε δυνατά και στο 47 ο Μπούκης έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του, ενώ ο Μιχαλόπουλος στο 70' και ο Κίσσας στο 78' έκαναν το 4-0 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση των γηπεδούχων.
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ (Βασίλης Τζαλακώστας): Χασαμπέλι, Χουσελάς, Μιχαλόπουλος, Στασινόπουλος Δ., Βελέντζας, Παπαϊωάννου, Πετρόπουλος, Παπαβασιλείου, Πράττος (76' Λυμπερόπουλος), Στασινόπουλος Π. (60' Κίσσας), Μπούκης (65' Λίλιος).
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Δουβίκας): Νάστας, Δρούλιας, Μπούρας, Μπόμπος, Φίλης, Ζαχαράκης (46' Κουτσοδήμος), Ζίου, Παπαϊωάννου (75' Φλώρος), Τριμπόνιας, Αγγελόπουλος, Κάπλατζης (50' Καστρίτης)

Στους αλλους αγώνες του 7ου ομίλου μεγάλο το «διπλό» του Ερμή Ερμιονίδας που πέρασε από την έδρα των Λουκισίων με 3-1, την ώρα που η Χαλκίδα πήρε το πρώτο της «τρίποντο» με 2-0 κόντρα στον Πορτοχελιακό.
Παρνασσός-Πανελευσινιακός και Πανναυπλιακός-Ευβοϊκός Αγ. Νικολάου ήταν τα μοναδικά ματς που δεν σημειώθηκαν γκολ.
*Ο Ευβοϊκός έκανε το ντεμπούτο του στην Δ' Εθνική.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα στον 7ο όμιλο:
Πέλοψ Κιάτου - Παναργεικός 4-0
Λουκίσια - Ερμής Ερμιονίδας 1-3
Πορτοχελιακός - ΑΟ Χαλκίς 0-2
Παρνασσός Αράχωβας - Πανελευσινιακός 0-0
Πανναυπλιακός - Ευβοϊκός Αγ. Νικολάου 0-0

6ος όμιλος
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για την Δ’ Εθνική ο Ατρόμητος Λάππα ο οποίος στο ντέρμπι με τη Δόξα Μανολάδας επικράτησε 2-1 και βρέθηκε από νωρίς μπροστά. Επίδειξη δύναμης με 3 - 0  έκανε ο ΠΦΟ Πανόπουλου που είχε εύκολο έργο απέναντι στον Εθνικό Μελιγαλά.
Ο Πάμισος Μεσσήνης επικράτησε 1-0 του Εθνικού Σεγέικων την ώρα που και ο Παναρκαδικός επέστρεψε δυναμικά στο περιφερειακό πρωτάθλημα επικρατώντας 1-0 της Εράνης στα Φιλιατρά.
Τέλος, χωρίς γκολ και νικητή τελείωσε το παιχνίδι της Αχαϊκής με τον Διαγόρα Βραχνέικων.