Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Κατάθεση συνδυασμού Νέα Πελοπόννησος-Πέτρος Τατούλης



Την Κυριακή 5 Μαΐου κατατέθηκε με δικαστικό αντιπρόσωπο στο πρωτοδικείο Τρίπολης ο συνδυασμός Νέα Πελοπόννησος - Πέτρος Τατούλης.
 Τη δήλωση κατάρτισης συνδυασμού υπογράφει ο επικεφαλής του συνδυασμού, υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης .
Ο συνδυασμός θα συμμετάσχει στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 για την ανάδειξη Περιφερειάρχη και Περιφερειακών Συμβούλων  της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Το έμβλημα του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ» αποτελείται από 5 τετράγωνα διαφορετικού χρωματισμού, κάθε ένα από τα οποία διαιρείται στα δύο συστατικά του τρίγωνα. Τα πέντε τετράγωνα διατάσσονται κατά τρόπο    που δημιουργούν ως σύνολο το αρχίγραμμα της Πελοποννήσου, το κεφαλαίο γράμμα πι (Π) και συμβολίζουν τους πέντε νομούς Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία.
Το έμβλημα, κάτω από το σχεδιαστικό μέρος του, φέρει τον διακριτικό τίτλο του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» στον άνω στίχο και το όνομα του υποψήφιου περιφερειάρχη «ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ» στον κάτω στίχο σε μαύρο χρώμα.




Ο Συνδυασμός μας έχει ως εξής:

Πέτρος Τατούλης "Πρότυπο άδολου πατριωτισμού και άσβεστου πάθους για την ελευθερία ο Αρσένιος Κρέστας (Παπαρσένης)"


Πρότυπο άδολου πατριωτισμού, αυτοθυσίας και άσβεστου πάθους για την ελευθερία χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης τον οπλαρχηγό και αγωνιστή της Ελληνικής Παλιγγενεσίας Αρσένιο Κρέστα (Παπαρσένη) σε δήλωσή του κατά τη διάρκεια των επετειακών  εκδηλώσεων μνήμης του το Σάββατο 4 Μαΐου 2019 στο Κρανίδι.

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε αήττητος το πρωτάθλημα

Το αήττητο πρωτάθλημα, σε ποιο πρωτάθλημα;
Με την 30η αγωνιστική ολοκληρώθηκε η φετινή δράση της Super League. Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 (60' Άκπομ, 79' Σακχόφ) και κατέκτησε αήττητος το πρωτάθλημα.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε εκτός έδρας της ΑΕΛ με 3-0 (24' Χασάν, 50' Ομάρ, 86' Καμαρά), ενώ με το ίδιο σκορ (45' Μπακασέτας, 54' Λιβάγια, 67' Πόνσε) η ΑΕΚ πέρασε από την έδρα του Λεβαδειακού. Σε ένα ματς που τα γκολ έπεφταν βροχή ο Άρης νίκησε τη Ξάνθημε 7-2 (28' Γιουνές, 34', 82' Γκαρσία, 69', 79' Ντιγκινί, 73' Κόρχουτ, 95' Σιώπης/ 15' Κάστρο, 51' Τζουρίτσκοβιτς).
Ο ΟΦΗ σημείωσε σπουδαίο διπλό στην έδρα του Ατρόμητου με 2-0 (21' Νέιρα, 74' Σάσι),  όπως και ο Αστέρας που επικράτησε στην Τρίπολη του Πανιώνιου με 3-0 (25' αυτ. Παπαγεωργίου, 59' Ιγκλέσιας, 83' Καλτσάς) και εξασφάλισε την παραμονή του στην Super League.
Στα ματς που προηγήθηκαν η Λαμία πέρασε από την έδρα του Απόλλωνα με 3-0 (Μπαράλες 50΄, Μπερτόλιο 62΄, Οριέλα 70 αυτ),. ενώ ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Παναιτωλικού με 4-0 (14΄ πέν Χατζηγιοβάνης, 19΄, 40΄ Μακέντα, 81΄ Εμανουηλίδης).
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής:

"Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο" Πλήρες ψηφοδέλτιο κατέθεσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας στο Πρωτοδικείο Τρίπολης

Πελοπόννησος: Πλήρες ψηφοδέλτιο κατέθεσε ο Παν. Νίκας στο Πρωτοδικείο Τρίπολης
Κατατέθηκε σήμερα στο Πρωτοδικείο Τρίπολης η υποψηφιότητα του συνδυασμού "Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο" με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Παναγιώτη Νίκα.
Όπως έγινε γνωστό η δήλωση του συνδυασμού εξαντλεί το μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό υποψηφίων που προβλέπεται από τη νομοθεσία, δηλαδή περιλαμβάνει 77 υποψηφιότητες από όλες τις εκλογικές περιφέρειες της Περιφέρειας Πελοπόννήσου.
Ειδικότερα ο συνδυασμός κατεβάζει 12 υποψηφίους στην Αργολίδα, 12 στην Αρκαδία, 20 στην Κορινθία, 12 στη Λακωνία και 21 Μεσσηνία) εκ των οποίων 31 γυναίκες και 46 άνδρες. 

Οι 20 υποψήφιοι περιφερειακοί Σύμβουλοι για την Π. Ε. Κορινθίας (7 γυναίκες και 13 άνδρες) είναι κατά αλφαβητική σειρά οι εξής:
1). Αντωνοπούλου - Ρούκη Κατερίνα
2). Βυτινιώτης Χάρης
3). Γιαννούλης Χρήστος
4). Γκιολής Αναστάσιος
5). Δαρσινός Κων/νος
6). Δασκαλόπουλος Γιώργος
7). Κασσίμη Ιωάννα
8). Κορδαλής Νικόλαος
9). Κόρκα - Κωνστα Αθηνά
10). Μουρίκης Σωτηρης
11). Μπαζιωτόπουλος Λεωνίδας
12). Μπινιάρης Δημήτριος
13). Μπίσιας Στράτος
14).Πλασσαράς Παναγι'ωτης
15).Πίκουλα Αργυρώ
16). Ροβήλος Αθανάσιος
17). Σιάτος Δημήτριος
18).Τσουραπά Άννα
19).Τόλη Έλσα
20). Χαρλαύτη Πέννη

Τέλος εποχής (και αρχή μιας καινούριας)…


Του Νίκου Φυλάγγελου
Ο επόμενος “Αμερικής”… Η Ορθοδοξία περιμένει πλέον το καινούριο κεφάλαιο στη “μεγάλη” Αρχιεπισκοπή, πέραν του Ατλαντικού.
Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Αρχιεπίσκοπος κ. Δημήτριος υπέβαλε την παραίτησή του, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο, ρίχνοντας την αυλαία σε μια μακρά περίοδο προσφοράς στο Σώμα της Εκκλησίας.

ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Της Λέττας Καλαμαρά 

Έτσι ξαφνικά 20 νύχτες πριν από τη λαϊκή ετυμηγορία για τον απεγκωβισμό της Ελλάδας έπειτα από τέσσερα και πλέον έτη στα δεσμά του ψέματος, της φτωχοποίησης και της κοροϊδίας  μας αναδύθηκε το έγκλημα στο Μάτι. Ίσως

Τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Κορινθίων

Αποτέλεσμα εικόνας για λαικη συσπειρωση κορινθου
Κατατέθηκαν το Σάββατο 3/5 στο πρωτοδικείο Κορίνθου τα ψηφοδέλτια της Λαικής Συσπείρωσης για το Δήμο Κορινθίων: Δημοτικό και τοπικό ψηφοδέλτιο Κοινότητας Κορίνθου

Παρουσιάζουμε το ψηφοδέλτιο του Δήμου Κορινθίων και το ψηφοδέλτιο της Κοινότητας Κορινθου

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ