Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

Η Στέλλα παρέδωσε την κούπα σε Κουντούρη, Μαρινάκη! (vid)

Η «κάπτεν» του Ολυμπιακού παρέλαβε το κύπελλο του πρωταθλητή και αμέσως μετά την απονομή το παρέδωσε στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη και τον επικεφαλής της ΠΑΕ Ολυμπιακός!
Η Στέλλα παρέδωσε την κούπα σε Κουντούρη, Μαρινάκη! (vid)
Ιστορικές στιγμές ζει το τμήμα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού από το βράδυ της Τετάρτης, καθώς οι «ερυθρόλευκες» του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς κέρδισαν ξανά τον Πανναξιακό και με 3-0 νίκες κατέκτησαν το 7ο συνεχόμενο νταμπλ στην Ελλάδα!
Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού, που είχε 7 σερί πρωταθλήματα βόλεϊ γυναικών, και κυνηγάει πλέον το ρεκόρ σε όλο τον ελληνικό αθλητισμό, της Αναγέννησης Άρτας, που έχει 9 συνεχή νταμπλ στο χάντμπολ γυναικών!
Αμέσως μετά την απονομή των μεταλλίων και της κούπας του πρωταθλητή στη Στέλλα Χριστοδούλου, η Ευρωστίνια την καταγωγή αρχηγός του Ολυμπιακού παρέδωσε την κούπα στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη, αλλά και στον διοικητικό επικεφαλής της ΠΑΕ, ΒαγγέληΜαρινάκη, οι οποίοι συμμετείχαν με την ψυχή τους στα πανηγύρια που ακολούθησαν στο κλειστό του Ρέντη!
Δείτε το βίντεο:
fosonline.gr

Στέλλα Χριστοδούλου: «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Μιχάλης Κουντούρης μας έχουν οδηγήσει σε όλες μας τις επιτυχίες»

«Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Μιχάλης Κουντούρης μας έχουν οδηγήσει σε όλες μας τις επιτυχίες»
Στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Μιχάλη Κουντούρη αναφέρθηκε στις δηλώσεις της η Στέλλα Χριστοδούλου μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.
Η Ευρωστίνια την καταγωγή αρχηγός του Θρύλου τόνισε ότι χωρίς τη βοήθειά τους οι «ερυθρόλευκες» δεν θα είχαν φτάσει σε αυτό το σημείο, ενώ ευχήθηκε να ακολουθήσουν ακόμα περισσότερα κύπελλα γιατί ο Ολυμπιακός το αξίζει.
Αναλυτικά:

Πέτρος Τατούλης για το Δημοτικό Σχολείο Ανυφίου «Ένα ακόμα μεγάλο έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου γίνεται πραγματικότητα»


Το Δημοτικο Σχολειο Ανυφιου ευχαριστει τη Vodafone
Την ιδιαίτερη ικανοποίησή του εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης για την ανακοίνωση του Δημάρχου Ναυπλιέων της δημοπράτησης του έργου του Δημοτικού Σχολείου Ανυφίου μέσα στο Μάιο.
«Εξασφαλίσαμε όλες τις προϋποθέσεις υλοποίησης ενός ακόμα μεγάλου έργου σχολικής στέγης στην  Περιφέρεια Πελοποννήσου σε αγαστή συνεργασία με τη Δημοτική αρχή και όλους τους θεσμικούς φορείς. Με μεγάλο προσωπικό αγώνα,

Ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Ηλίας Ανδρικόπουλος έκανε τον απολογισμό των πεπραγμένων της δημοτικής θητείας 2014-2019

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και εσωτερικός χώρος 

Την παρουσίαση του συνδυασμού «Ομόνοια» έκανε ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, στο θέατρο «Άγγελος Σικελιανός», όπου έκανε τον απολογισμό των πεπραγμένων της δημοτικής θητείας 2014-2019.  Ο δήμαρχος μίλησε για την  προσπάθεια εξυγίανσης των οικονομικών του Δήμου αλλά και για  έργο, συνολικού προϋπολογισμού 18.000.000€,  Πάντως από το κοινό του " Άγγελος Σικελιανός" αισθητή ήταν η απουσία εκτός ελαχίστων κοινού αλλά και η παντελης έλειψης υποψηφίων δημοτικών συμβούλων μέσα από το Δερβένι ...

Aιτήσεις από Πέμπτη για θέσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις (έγγραφα-οδηγίες)


Ξεκινούν την Πέμπτη οι αιτήσεις για την επιλογή σπουδαστών και σπουδαστριών στις 
Ένοπλες Δυνάμεις. Σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την 
επιλογή σπουδαστών (ακαδημαϊκού έτους 2019-20)  η υποβολή της ηλεκτρονικής 
αίτησης θα γίνει μέσω ειδικής εφαρμογής που βρίσκεται στην τοποθεσία 
Η πλατφόρμα θα δέχεται αιτήσεις έως και 20 Μαΐου 2019.

1o ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ, ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, 5-7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019, ΜΕ ΘΕΜΑ: H ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ FIRST INTERNATIONAL CONFERENCE ON CHILDREN’S WELL-BEING: 5-7 JULY 2019 CHILDREN’S WELL-BEING AND PERSPECTIVES ON ITS ENHANCEMENT

Δελτίο Τύπου.
Αξιότιμες-οι Κυρίες-οι, το Ερευνητικό Έργο C.W.-SMILE, το Χαμόγελο του Παιδιού και το Πάντειο Πανεπιστήμιο, σας ανακοινώνουν ότι από την 5-7 Ιουλίου 2019 θα διεξαχθεί το 1o ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ, με θέμα: H ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ και με καταληκτική ημερομηνία υποβολής των περιλήψεων (abstract) την 5η Ιουνίου 2019. 

Ρεκόρ Συμμετοχής στη συγκρότηση της Επιστημονικής Επιτροπής του Συνεδρίου… 

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι σπάσαμε κάθε ρεκόρ στις συμμετοχές των μελών της Επιστημονικής Επιτροπής και των Συνέδρων. Στην Επιστημονική Επιτροπή συμμετέχουν καταξιωμένοι επιστήμονες στο πεδίο της Παιδικής Ευημερίας από όλον τον κόσμο. Μεταξύ αυτών

Ο Μάιος μας έφτασε...


Ο  ΜΑΪΟΣ
(Ποίημα Αγγελου  Βλάχου)


Ὁ  Μάιος μᾶς ἔφτασε.
Ἐμπρός.  Βῆμα ταχύ
νά τόν προϋπαντήσωμε
παιδιά στήν ἐξοχή.

Δῶρα  στά χέρια του πολλά
καί ὅμορφα κρατεῖ.
Καί τά μοιράζει γελαστός
σέ ὅποιον τοῦ ζητεῖ.

Φέρνει τραγούδια καί χαρές,
λουλούδια καί  δροσιά.
Καί μυρωδάτη φόρεσε
ὡραία φορεσιά.

Πᾶμε  κι' ἐμεῖς νά πάρωμε.
Μή χάνωμε καιρό.
Μᾶς φτάν' ἕνα τριαντάφυλλο
κι' ἕνα  κλαρί  χλωρό.

ΧOΡΕΥOΝΤΑΣ ΤΟ ΜΑΗ

   

"Δερβένι για Όλους" η παρουσίαση του συνδυασμού της Τοπικής Κοινότητας Δερβενίου

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος
Απόλυτη επιτυχία σημείωσε η ανοικτή διαβούλευση που πραγματοποίησε απόψε Τρίτη 30 Απριλίου, στο Τουριστικό Περίπτερο Δερβενίου, ο ανεξάρτητος συνδυασμός της τοπικής Κοινότητας "Δερβένι για Όλους". Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα έγινε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου που το απαρτίζουν οι υποψήφιοι σύμβουλοι: Βασίλειος ( Λάκης) Ζιοζώκος, Αναστάσιος (Τάσος) Προδρομίδης, Ιωάννης Ροδόπουλος, Σωτήριος Σιάπικας , Χρύσα Σπυρούλια, ( Βάσια-) Ηλέκρα Τόλια.