Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024

Πέρασε με ανατροπή από τα Χανιά η Καλαμάτα

  

Το μεγάλο ντέρμπι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League 2, ανέδειξε νικήτρια με 2 - 1 την "Μαύρη Θύελλα", η οποία με γκολ του Ντιγκινί στο 90'+2' πήρε ένα τεράστιο διπλό στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, για τον Νότιο όμιλο του πρωταθλήματος.

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε στη νέα σεζόν η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, καθώς πανηγύρισε μία πολύ μεγάλη νίκη για την 1η αγωνιστική στη δεύτερη τη τάξει

Σεισμός 4,6 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος – Προηγήθηκαν δονήσεις μικρότερης έντασης

  

Σεισμός 4,6 Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (22.09.2024) στο Άγιο Όρος και έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 8 Χλμ. ΒΔ των Καρυών Αγίου Όρους και το εστιακό βάθος είναι 12,8 χιλιόμετρα. 

Είχαν προηγηθεί μικρότερης έντασης σεισμοί που είχαν αναστατώσει τους κατοίκους των γύρω περιοχών.

Συγκεκριμένα είχε γίνει σεισμός 4,1 Ρίχτερ στις 11:47, με επίκεντρο 10 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Ουρανούπολης και εστιακό βάθος στα 12,4 χιλιόμετρα, αλλά και ακόμη μια σεισμική δόνηση μεγέθους 3,2 Ρίχτερ στις 12:03. Μετά τον σεισμό των 4,6 Ρίχτερ ακολούθησε μια ακόμη δόνηση 3,8 Ρίχτερ.

Ποδοσφαιρικό πανόραμα

  

Πλούσιο το σημερινό (22/9) ποδοσφαιρικό πρόγραμμα.Το μενού περιλαμβάνει πολλές αναμετρήσεις και πρεμιέρες 

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ: Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζει η δράση στην Super League. Η αυλαία ανοίγει στην Λιβαδειά εκεί όπου η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί τον ΟΦΗ (16:00). Οι γηπεδούχοι αναζητούν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ οι Κρητικοί θέλουν να συνεχίσουν το σερί τους μετά τις νίκες απέναντι σε Βόλο (1-3) και Άρη (3-2). Στις 18:00, στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ, ο