Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Απίθανο συμβάν σε τοπικό πρωτάθλημα! Η τροχαία… έβγαλε τους ποδοσφαιριστές στο δρόμο (pics)

Ο Μπάιντεν και η… αγαπημένη δασκάλα του

  Ο Μπάιντεν και η… αγαπημένη δασκάλα του 

Του Φρίξου Παλαιολόγου

 

Στην παγκόσμια ημέρα δασκάλων αναφέρθηκε ο Τζο Μπάιντεν, με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

Και φυσικά, επέλεξε την… αγαπημένη δασκάλα του, τη σύζυγό του Τζιλ Μπάιντεν, η οποία ετοιμάζεται να γίνει η επόμενη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, εφόσον ο Αμερικανός πρώην Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ κερδίσει τη μάχη της 3ης Νοεμβρίου για τον Λευκό Οίκο, απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ.

Το πήρε πάνω της. Η Μισέλ Ομπάμα “εκτέλεσε” τον Τραμπ

https://ysterografa.gr/wp-content/uploads/2020/10/Screenshot-2020-10-06-at-5.04.59-PM-850x560.jpg 

Της Κατιάνας Ναυπλιώτου

Την ώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ έχει επιδοθεί σε μπαράζ επικοινωνιακής αντεπίθεσης,  μετά την επιστροφή του στον Λευκό Οίκο, από το στρατιωτικό νοσοκομείο Ουόλτερ Ριντ, οι Δημοκρατικοί έριξαν στη μάχη το… υπερόπλο Μισέλ Ομπάμα.

Με βίντεο διάρκειας 26 λεπτών, η αγαπημένη πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έστειλε το μήνυμα της ανάγκης να καταψηφιστεί ο Ντόναλντ Τραμπ, στη σκιά και των επιλογών του από τη στιγμή που διεγνώσθη θετικός στον κορονοϊό.

Η Μισέλ Ομπάμα προέτρεψε τους συμπατριώτες της να σηκωθούν από τον καναπέ, και στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου να επιλέξουν ως επόμενο Πρόεδρο των ΗΠΑ τον “καλό φίλο της”, Τζο Μπάιντεν.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον δήμαρχο Καλλιθέας: Στο επίκεντρο η επέκταση του μετρό

  

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα συνάντηση, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, η επέκταση του Μετρό στην περιοχή της Καλλιθέας, με πρόσβαση προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και η ανάγκη επιτάχυνσης των έργων του παραλιακού μετώπου.

Κορωνοϊός: Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών στην Ελλάδα – Τρία θύματα σε λίγες ώρες

 Συναγερμός στο Νοσοκομείο Καλαμάτας: 7 νέα θετικά κρούσματα κορωνοϊού

Ακόμα τρεις νεκρούς μετρά η Ελλάδα από επιπλοκές στον νέο κορωνοϊό.

Το απόγευμα της Τρίτης ο επίκουρος καθηγητής επιδημιολογίας Γκίκας Μαγιορκίνης είχε ανακοινώσει 3 θανάτους κατά το προηγούμενο εικοσιτετράωρο.

Κατά την διάρκεια της ενημέρωσης , έγινε γνωστό ότι υπέκυψαν άλλοι δύο

Κορωνοϊός: Αυτός είναι ο χάρτης προστασίας που ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς – Τα μέτρα και τα επίπεδα

 

O Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε στην καθιερωμένη ενημέρωση της Τρίτης, τον χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας για τον κορωνοϊό.

Όπως εξήγησε ο κ. Χαρδαλιάς, ο χάρτης υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας από τον κορωνοϊό περιλαμβάνει 4 επίπεδα προληπτικών μέτρων και κανόνων για κάθε περιφερειακή ενότητα της χώρας.

Παίξε και γίνε εσύ ο νικητής στα Κορυφαία Κορινθιακά Τουρνουά 2020 - Μοναδικές αθλητικές αναμετρήσεις και εντυπωσιακά έπαθλα! !

 Email Image 

Το κέντρο αθλητικής προετοιμασίας SPORTCAMP διοργανώνει τοπικά τουρνουά ποδοσφαίρου και μπάσκετ τετράμηνης διάρκειας και προσκαλεί  τους φίλους των αθλημάτων να οργανώσουν τις ομάδες τους και να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία στο γήπεδο!

 

Από 10 Οκτώβρη, τον αγωνιστικό παλμό δίνει το SPORTCAMP και οι ομάδες καλούνται να αναμετρηθούν με σημείο συνάντησης τις αθλητικές εγκαταστάσεις του.

Τα Ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά τουρνουά ενηλίκων «F7 kick off tournament» και το «Loutraki basketball cup 5on ξεκινούν και η ευκαιρία γίνεται πρόκληση!

 

Οι ομάδες διεκδικούν εντυπωσιακά έπαθλα και η αγωνία κορυφώνεται. Είστε έτοιμοι;

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει!

Απαλλαγή των κατηγοριών και Αθώοι, για άλλη μια φορά για την οικογένεια Ραψωματιώτη

 

«Απαλλαγή των κατηγοριών» πρότεινε η κα Εισαγγελέας και «Αθώος» ήταν η απόφαση της κας Προέδρου, στο Β’ μονομελές Πλημμελειοδικείο Κορίνθου, σήμερα 5 Οκτωβρίου 2020.

Η Τρίτη κατά σειρά διαδικασία απαλλαγής, αθώωσης και ακύρωσης προστίμου που ξεκινά από τις καταγγελίες – μηνύσεις του 2015 και αφορούσαν την δραστηριότητα μας στις μονάδες ανακύκλωσης – διαχείρισης απορριμμάτων, στο Μπολάτι