Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ: ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ & ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ


https://www.neapeloponnisos.gr/wp-content/uploads/2019/03/MAIN.jpg
Τρίπολη, 8 Οκτωβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία της «Νέας Πελοποννήσου» ο επικεφαλής της κ. Πέτρος Τατούλης προέβη στην κάτωθι ανακοίνωση:

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ

Π.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΙΔΕΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Π.Ε. ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΠΙΣΙΜΙΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Π.Ε. ΛΑΚΩΝΙΑΣ
ΤΖΑΝΕΤΕΑ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ (ΝΤΙΑ)

Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΜΠΟΥΖΑ ΑΝΤΩΝΙΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ   ΤΟΜΕΩΝ  ΕΡΓΑΣΙΑΣ  ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ : ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  • ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ: ΓΚΟΥΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ-ΠΑΙΔΕΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ: ΚΟΡΩΝΗ-ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΛΗΜΕΝΤΙΝΗ , ΣΚΟΥΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
  • ΥΠΟΔΟΜΕΣ-ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ-ΔΙΚΤΥΩΝ: ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ

  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ: ΓΑΝΩΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ & ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Υπεύθυνη για τον Στρατηγικό Σχεδιασμό και τον Συντονισμό της «Νέας Πελοποννήσου» ορίζεται η Νικολάκου Κωνσταντίνα (Ντίνα), η οποία θα έχει και την ευθύνη των πολιτικών Τουρισμού.

Μέχρι το τέλος του έτους θα ανακοινωθεί το σύνολο της οργανωτικής δομής της « Νέας Πελοποννήσου» που θα στελεχωθεί με τα μέλη που συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια της παράταξης καθώς και η οργανωτική δομή του πολιτικού Φόρουμ. 



Γραφείο Τύπου - Νέα Πελοπόννησος


Αύριο το 2nd ATHENS INVESTMENT FORUM - το πρόγραμμα και οι ομιλητές

 
Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΤΕΕ) και η Vertical Solutions S.A. σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης και το World Energy Council Greece, διοργανώνουν το Στρατηγικό Συνέδριο Athens Investment Forum 2019:
Η Ελληνική Οικονομία στη Νέα Εποχή των Επενδύσεων και της Ανάπτυξης.
Στόχος του Συνεδρίου είναι η ανάδειξη των πολλών και σημαντικών ευκαιριών για επενδύσεις, που προσφέρει η Ελλάδα, καθώς και η ενίσχυση του επενδυτικού

H Περιφέρεια Πελοποννήσου και η Π..Ε. Κορινθίας στηρίζουν συλλόγους που προάγουν τον αστείρευτο πολιτισμό... Ο Αντιπεριφερειάρχης Αναστάσιος Γκιολής καλεσμένος στην Αλμυρή από το χωρευτικό συλλογο «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ» για.ένα "ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ".



Κόρινθος 8/10/2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής, παρευρέθηκε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στην Αλμυρή Κορινθίας, καλεσμένος του Χορευτικού Συλλόγου Αλμυρής «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ» και της δημοσιογράφου Μαίρης Νικολοπούλου όπου με το εξαίρετο συνεργείο της και την άψογη συνεργασία της με το σύλλογο και τους καλεσμένους, πραγματοποίησαν τα γυρίσματα της εκπομπής ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ, αναδεικνύοντας μέσα από τη διοργάνωση του συλλόγου και της εκπομπής άλλη μία πανέμορφη γωνιά της Κορινθίας, την Αλμυρή.

Μεταξύ άλλων παρευρέθησαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σπύρος Ζαχαριάς και Τιμολέοντας Πιέτρης, ο πρόεδρος της Αλμυρής κ. Κωνσταντίνος Μποζίκης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Δασοπροστασίας κ. Πολίτης κ.α.

Η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας αλλά και ο ίδιος ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας στηρίζουν και στέκονται δίπλα σε τέτοιου είδους δράσεις και εκδηλώσεις όπου ανυψώνουν τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας, ενέργειες όπου προάγουν τον αστείρευτο πολιτισμό μας και εμπνέουν με τέτοιο τρόπο τους νέους μας, ώστε να ξαναγεμίσουν ζωή τα όμορφα χωριά μας.

Πολλά συγχαρητήρια στους χορευτές, στο Δ.Σ του Συλλόγου και στην πρόεδρο Παναγιώτα Μικρού καθώς και σε όλους όσους ανώνυμα ή επώνυμα συνεισέφεραν στο ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ της Αλμυρής του νομού μας.


Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Παντρεύτηκε στα Ροζενά ,με παπά και με κουμπάρο ο "Τάκαρος" του κορινθιακου ποδοσφαίρου

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Takhs Stayrou, εσωτερικός χώρος
Ενώπιον Θεού και ανθρώπων, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019, στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού στα Ροζενά, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου  ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας τησ Ένωσης Ποδοσφαιρικών  Σωματείων ( ΕΠΣ) Κορινθίας Παναγιώτης ( Τάκης) Σταύρου και η Ελένη Αντωνακοπούλου.
Στο γάμο του "Τάκαρου" και της Ελένης παρέστησαν πλήθος κόσμου από τη γύρω περιοχή,αθλητικοί παράγοντες , Πρόεδροι ποδοσφαιρικών σωματείων , ποδοσφαιριστές από τις ομάδες Πανευρωστινιακός , Αστέρας Δερβενίου, ΑΟ Λυκοποριάς κ.λ.π.
Επακολούθησε δεξίωση σε γνωστό κέντρο στα Καριώτικα Ξυλοκάστρου.
Οι "Δυτικοί Κορινθιακοί Ορίζοντες" εύχονται στους νεόνυμφους  " Βίον ανθόσπαρτο, κάθε ευτυχία, να  ζήσετε χρόνια πολλά και πάντα αγαπημένοι."
Η εικόνα ίσως περιέχει: αυτοκίνητο