Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

Μηδένισε την περσινή ποινή του -6 ο Παναθηναϊκός 3 - 1 την Λαμία

Τα… νιάτα οδηγούν τον Παναθηναϊκό, 3-1 τη Λαμία | in.grΠαρουσία του υποψήφιου νέου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Παϊρότζ Πιενγκμποσάντ, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε της Λαμίας στο ΟΑΚΑ με 3-1, στην εναρκτήρια αναμέτρηση της 2ης ημέρας στη Super League.
Με τη δεύτερη σερί νίκη τους, καθώς είχε προηγηθεί εκείνη στην Ξάνθη, οι «πράσινοι» εξάλειψαν νωρίς-νωρίς την τιμωρία των -6 βαθμών που τους επιβλήθηκε λόγω μη αδειοδότητής τους και βάσει της εικόνας που εμφανίζουν στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, μπορούν να αισιοδοξούν για ακόμη καλύτερες ημέρες.

ΟμιλΙα του Προέδρου της Νέας ΔημοκρατΙας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο summer school της ΟΝΝΕΔ στην Κόρινθο: Δεσμεύομαι για πραγματική μείωση της ανεργίας κατά 7 μονάδες

Photo 31-08-2018, 20 09 28.jpg Photo 31-08-2018, 20 27 03.jpg
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς και την πολιτική που ακολουθεί εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο θερινό σχολείο της ΟΝΝΕΔ στην Κόρινθο
Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι, Φίλες και φίλοι, ΟΝΝΕΔίτες, ΟΝΝΕΔίτισσες, Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες.

Σας ευχαριστώ που είσαστε εδώ μαζί μου σήμερα γιατί όλοι  μαζί φτιάχνουμε το αύριο. Eυχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνετε  να βρεθούμε ξανά. Και χαίρομαι, αγαπητέ Πρόεδρε, που διαλέξατε την Κόρινθο και το Λουτράκι γι’ αυτό το εξαιρετικά καινοτόμο και πολύ ενδιαφέρον summer school της ΟΝΝΕΔ.

Δεύτερη «στροφή» για τη Super League

Super League: Δύσκολη έδρα για ΑΕΚ, ευκαιρίες για ΠΑΟ και Ατρόμητο
Στην κορυφή της βαθμολογίας αναμένεται να βρει το τέλος της 2ης αγωνιστικής της Super League, τον Ολυμπιακό και τον Αρη.

Με την ψυχολογία στα ύψη από την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον ΠΑΣ Γιάννινα και είναι το λογικό φαβορί για την νίκη, όπως και οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης που επέστρεψαν στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Αρης υποδέχεται την ΑΕΛ και όπως έδειξε στην πρεμιέρα, έχει τις δυνατότητες για αρκετά πράγματα στο εφετινό πρωτάθλημα.

Δυνατο φιλικά τεστ: Κόρινθος2006 - Αστέρας Δερβενίου , Πέλοπας - Αγ. Γεώργιος

http://protinewskorinthias.gr/wp-content/uploads/2018/02/63198582d1c1e0def3af8815b5899e1f-700x469.jpg

Οι προετοιμασία των ομάδων εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς στην Κορινθία καλά κρατεί.
Σαββατοκύριακο με 10 φιλικά τεστ ( 5 το απόγευμα του Σαββάτου και 5 την Κυριακή) και ένα τουρνουά, σήμερα με διοργανωτή τον Ολυμπιακό Λουτρακίου στο Σπορ Καμπ.(17:00)
Στους φιλικούς που γίνονται σήμερα Σάββατο. 
Στο ΔΑΚ Κορίνθου στις 18:00 η Κόρινθος 2006 αντιμετωπίζει τον Αστέρα Δερβενίου , ενώ στο  πλαστικό του Κιάτου ο Πέλοπας υποδέχεται τον Άγιο Γεώργιο.  
Την ίδια ώρα στο γήπεδο της Κλένιας ο ΑΟ Μαψού αγωνίζεται με τον ΑΣ Κωφών Πειραιώς. 
Μισή ώρα νωρίτερα (17:30) στο Χιλιομόδι ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει την Θύελλα Πετρίου και  στο "ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ" ο Ισθμιακός παίζει με τον Σαρωνικό Γαλατακίου
Την Κυριακή (18:000) Στο γήπεδο της Κλένιας ο τοπικός ΠΑΣ υποδέχεται τον Παννεμεατικό, στο Ζευγολατιό ο Άρης Βοχαϊκού , τον Πέλοπα Κιάτου, στο Σοφικό ο Πανσολυγειακός τον Ολυμπιακό Άσσου. 
Την ίδια ώρα στο Ξυλόκαστρο ο Πανευρωστινιακός αντιμετωπίζει  σε φιλικό αγωνα τον ΑΠΣ Αγιάννης και στους Αγίους Θεοδώρους  η τοπική ομάδα την Πέραχώρα

Κάθε εποχή έχει τον ήρωά της. Ο Μάικ Πενς “γιάτρεψε” το αμερικανικό έθνος, με τα λόγια του για τον Τζον ΜακΚέιν


Του Κυριάκου Βελισσάριου

Κάθε εποχή έχει τον ήρωά της.
Ο Τζον ΜακΚέιν περνάει στην Ιστορία ως ένας από τους σύγχρονους πολιτικούς ήρωες της Αμερικής.
Και ο Αντιπρόεδρος Πενς, ήρθε να “γιατρέψει” την κοινωνία της υπερδύναμης, ίσως και να διασώσει την τιμή του Λευκού Οίκου.

Ποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων που χρησιμοποιούν Airbnb απειλούνται με πρόστιμο 5.000 ευρώ


Όλοι όσοι ενοικιάζουν ακίνητα μέσω της πλατφόρμας Airbnb θα καλούνται να τα δηλώσουν στην πλατφόρμα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.
Όσοι δεν δηλώσουν τα ακίνητά τους θα βρεθούν αντιμέτωποι με την επιβολή προστίμων που φθάνουν μέχρι τις 5.000 ευρώ. Σύμφωνα με την

Πέθανε η πρώτη Ελληνίδα πρύτανης Αλίκη Γιωτοπούλου-Μαραγκοπούλου

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/08/magagkopoulou-555.jpg 
Πέθανε σε ηλικία 101 ετών μια από τις επιφανέστερες προσωπικότητες της σύγχρονης Ελλάδας, η Αλίκη Γιωτοπούλου-Μαραγκοπούλου.
Tη θλιβερή είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε με ανάρτηση στο facebook o πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για Δικαιώματα του Ανθρώπου Γιώργος Σταυρόπουλος.

"Εντυπωσίασε και στην Μεσσήνη η Κιθαριστική Ορχήστρα Νίκαιας."

Εμφάνιση ΚΙΘ. ΟΡΧ. ΝΙΚΑΙΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΗ+.jpg 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Εντυπωσίασε και στην Μεσσήνη, η κορυφαία Κιθαριστική Ορχήστρα της Ελλάδας, η Κιθαριστική Ορχήστρα Νίκαιας,  την Τρίτη 28 Αυγούστου  στο Αμφιθέατρο Πάρκου Μεσσήνης, όπου παρουσίασε έργα γνωστών μουσουργών. Στην Συναυλία παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Μεσσήνης κος Τσώνης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη κος Τσεφαλάς.
Εμφάνιση ΣΤΕΛ. ΓΚΟΛΓΚΑΡΗΣ-ΜΕΣΣΗΝΗ.jpgΕμφάνιση ΓΙΩΡ. ΓΚΟΛΓΚΑΡΗΣ-ΜΕΣΣΗΝΗ.jpg
 

«ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ» στο Λουτράκι



Εμφάνιση 1_n.jpg 
Λουτράκι, 31 Αυγούστου 2018



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Την Τετάρτη 29 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο συνάντηση του Δημάρχου κ. Γεωργίου Γκιώνη και εκπροσώπων του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου.

Επρόκειτο για μία πρώτη συζήτηση στα πλαίσια πρόσκλησης του ΕΣΠΑ του επιχειρησιακού προγράμματος «ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ». 

Απώτερος σκοπός είναι η συνέχιση των συναντήσεων καθώς και των συζητήσεων αναφορικά με το συγκεκριμένο πρόγραμμα και την υλοποίησή του.

Στην πρώτη αυτή συνάντηση-συζήτηση παρευρέθησαν από την πλευρά του Εμπορικού Συλλόγου οι κ.κ.  Κουρούκλη Ανδριανή (Πρόεδρος), Βλάσσης Βαγγέλης (Αντιπρόεδρος), Ορφανού Ειρήνη (Ταμίας), Αλεξανδρής Γιάννης (Μέλος), Κωνσταντόπουλος Ηλίας (Μέλος) και από την πλευρά του Δήμου οι κ.κ. Μαυροειδής Γιάννης (Γενικός Γραμματέας Δήμου), Καντήρος Διονύσης (Επιστημονικός Συνεργάτης Δημάρχου).



                                                                                ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας