Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Νεκρός σε τροχαίο ο Κυριάκος Γριβέας, ιστορικό στέλεχος της Ν.Δ.

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/09/kuriakos-griveas-500.jpg
Νεκρός σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα που συνέβη σήμερα το μεσημέρι στον παρακαμπτήριο δρόμο Σπάρτης-Γυθείου, ο Κυριάκος Γριβέας, επί σειρά ετών ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας.
Ο Κυριάκος Γριβέας γεννήθηκε το 1944 στο Οίτυλο Λακωνίας και αποφοίτησε

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έβαλε φρένο (1-0) στην αήττητη πορεία του Άρη

ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης 2-0: Ώρα να φρεν-ΑΡΗΣ
Μια φάση που θα γινόταν γκολ για να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης έψαχνε ο ΠΑΣ Γιάννινα και τη βρήκε με το αυτογκόλ του Δεληζήση στο 65’.
Ο Άρης δέχτηκε το πρώτο γκολ της χρονιάς σε τέσσερις αγωνιστικές, αλλά του κόστισε τους βαθμούς της νίκης, αφού παρά την επιθυμία του να παίξει ορθόδοξο ποδόσφαιρο, δεν κατάφερε να βρει ελεύθερους διαδρόμους στην καλοστημένη και πολυπρόσωπη άμυνα των Ιωαννίνων, που συχνά σε φάση άμυνας ήταν σε σχηματισμό 5-3-2.
Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη πήρε αυτό που ήθελε στην επιστροφή της στο γήπεδο της με αρκετή δόση τύχης και πανηγύρισε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη στη σεζόν.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Νικολιάς, Λίλα, Βιντάλ (90’ Σιόντης), Τσικάρσκι, Μυστακίδης (63’ Κριζμάν), Λεό (75΄Αθανασιάδης).
ΑΡΗΣ (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Τζανακάκης, Δεληζήσης, Βέλεθ, Κολάσο, Μπάσα (80’ Σιώπης), Ματίγια, Γκάμα, Ντιγκινί (80’ Ναζλίδης), Γκαρσία (80’ Μαρτίνες), Γιουνές.

Το ΑΧΙΟΝ TV ξανά στους δέκτες σας σε λίγες μέρες...

 
 Eπανέρχεται στους τηλεοπτικούς δέκτες της Πελοποννήσου και πρωτίστως της Κορινθίας το σήμα του τηλεοπτικού σταθμού “ΑΧΙΟΝ ”
Σε λίγες μέρες υπό τη νέα διεύθυνση του σταθμού θ΄αρχίσει και πάλι να εκπέμπει σήμα μέσω της Digea… το μαύρο για το ” ΑΧΙΟΝ” ΤV αποτελεί παρελθόν.  

Το κανάλι ‘ΆΧΙΟΝ”   ξεκινάει με νέο  δημοσιογραφικό δυναμικό, θα εκπέμπει και πάλι  στους τηλεοπτικούς μας δεκτές ,με 24ωρο πρόγραμμα με πολιτικές πολιτιστικές και αθλητικές εκπομπές καθώς και ανανεωμένα δελτία ειδήσεων με επίκεντρο την Κορινθία την Αργολίδα και την Αρκαδία.

Ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στην διεύθυνση και τους εργαζόμενους του σταθμού!


korinthostv.gr

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΣΤΗ Β΄ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ



Ατρόμητος-ΑΕΛ 2-0

Ατρόμητος-ΑΕΛ 2-0: Με τύχη και Ουγκράι

Ο Ατρόμητος με ένα τυχερό γκολ που σημείωσε ο Μπρούνο στο 54΄ και άλλο ένα παληκαρίσιο του Ουγκράι στο 85΄ λύγισε (2-0) την αντίσταση της ΑΕΛ στο Περιστέρι.

Οι καλύτεροι παίκτες του Ατρόμητου στην αναμέτρηση με τη Λάρισα ήταν αυτοί

Αστέρας Τρίπολης - Απόλλων Σμύρνης 2-0: Διαφορά κλάσης...

Αστέρας Τρίπολης - Απόλλων Σμύρνης 2-0: Διαφορά κλάσης...

Οι Αρκάδες έκαναν... πάρτι απέναντι στον ανεπαρκή Απόλλωνα κι έφτασαν πέρα ως πέρα δίκαια στο πρώτο τρίποντο της σεζόν.
Ο Αστέρας και ο Απόλλων ξεκίνησαν μεν το μεταξύ τους ματς χωρίς να έχουν βαθμούς -και μάλιστα με τον ίδιο συντελεστή τερμάτων, 1-4-, όμως η ιστορία της μεταξύ τους αναμέτρησης απέδειξε πως μερικές φορές τα στατιστικά και οι

Η Πρεμιέρα της Α΄ Κορινθίας, Δύσκολη νίκη ο Αγιος Γέωργιος επί του Αστέρα Δερβενίου .


 https://images3.imgbox.com/a4/f8/2sBYy8Ph_o.JPG
Ύστερα από ένα γκραγκινιόλ   αγώνα ο Άγιος Γεώργιος κατάφερε να νικήσει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας με 1 – 0 τον πολύ καλό Αστέρα Δερβενίου. Η ομάδα του Γιάννη Χόντια, κατάφερε να προηγηθεί στο 14΄ όταν ο Αράπογλού εκτέλεσε κόρνερ και ο Βελέντζας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βασιλακόπουλου για το 1 – 0
Οι παίκτες του Γιαννη  Παλαιολογόπουλου δεν πτοήθηκαν από το σε  βάρος τους τέρμα, ενέτειναν την προσπαθειά τους  πίεσαν και έχασαν απανωτές ευκαιρίες

Super League: Εντός Αστέρας και Ατρόμητος, το ενδιαφέρον στα Γιάννινα

Ηρακλής: «Μετακομίζει» σε Ωραιόκαστρο

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 4η αγωνιστικής της Super League το Σάββατο 22/9.
Στις 18:15, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης, δύο από τις τρεις συνολικά ομάδες (μαζί με τη Λαμία) που έχουν μηδενική βαθμολογική συγκομιδή. Επομένως, η νίκη είναι επιβεβλημένη και για τις δύο πλευρές.
Στο Περιστέρι φιλοξενεί τη ΑΕΛ ο Ατρόμητος (19:00), που θέλει να διατηρήσει για μια ακόμα αναμέτρηση το αήττητό του. Με τρεις σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί η ομάδα του Κάναντι (Ενσικουλού, Κιβρακίδης, Μανούσος), ο οποίος ωστόσο θα έχει στη διάθεσή του τον Ρόλαντ Ουγκράι. Η Λάρισα, από την πλευρά της, θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά τις δύο σερί ήττες (Άρης, ΠΑΟ).
Τέλος, το αγωνιστικό πανόραμα ολοκληρώνεται για σήμερα με την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στους Ζωσιμάδες ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη (20:30). Ο Γιάννης Πετράκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Κάστρο για την αποψινή αναμέτρηση και θα επαναφέρει τον Άντι Λίλα στη μεσαία γραμμή, ενώ στο δίδυμο των στόπερ Τζημόπουλου - Μιχαήλ, θα προσθέσει και τον Σκόνδρα. Οι Ηπειρώτες έχουν την καλή ψυχολογί με το μέρος τους χάρη στην εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Απόλλωνα, ενώ θα αγωνιστούν για πρώτη φορά φέτος στην έδρα τους, μπροστά στον κόσμου τους. Για την ομάδα του Πάκο Ερέρα, παρά τη δυσκολία της έδρας, στόχος είναι η συνέχιση του απόλυτου, ώστε να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Το πιο πιθανό είναι να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα.Πιο συγκεκριμένα, ο Κουέστα θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι Μενέντεθ, Δελεζήσης, Βέλεθ και Τζανακάκης αναμένεται να πλαισιώσουν το «καρέ» στην αμυντική γραμμή του Άρη. Οι Ματίγια και Μπάσα θα είναι το δίδυμο στα χαφ, ενώ οι Γκάμα, Γκαρσία και Ντιγκινί θα αποτελέσουν την μεσοεπιθετική τριάδα. Ο Γιούνες θα είναι ο μοναδικός προωθημένος

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:
Σάββατο (22/9)
Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων Σμύρνης (18:15)(Novasports 1)
Ατρόμητος-ΑΕΛ (19:00)(ΕΡΤ 1)
ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης (20:30)(Novasports 2)


Κυριακή (23/9)
Ξάνθη-ΟΦΗ (16:00)

Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός (19:00)
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (20:30)

Δευτέρα (24/9)
Παναιτωλικός-Λαμία (19:00)
Πανιώνιος-Ολυμπιακός (19:30)


Ζωντανά ραδιοφωνικα ο αγώνας ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEheKdpS1JazSnO85Iy2xUZrj1CehykweW_S4997-O2q-s7MSZfvD9hfZo6M1G_IIcsajkKKVJvpmv52eFPyuh_ITcjPTaJ9ZZAw3nonkWlXcHmtm5ahVY27VdadrzkR6jCbAS9jrTjW-8iS/s640/22-9-18.jpg

Σε απευθείας  αποκλειστική ραδιοφωνική - Διαδικτυακή μετάδοση από το γήπεδο της Αρχαίας Κορίνθου το GREEKRADIO WEB CHANNEL  και οι ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ, θα μεταδώσουν  στις 16:30, τον αγώνα ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ στα πλαισια της πρεμιέρας του πρωταθλήματος Κορινθίας

Μπακογιάννη: «Ο κ. Τσίπρας επιλέγει την πόλωση για να περιχαρακώσει το ακροατήριο του» – video


«Ο κ. Τσίπρας επιλέγει την πόλωση για να περιχαρακώσει το μικρό ακροατήριο το οποίο του έχει απομείνει. Αλλά η πόλωση αυτή είναι ζημιά όχι για την ΝΔ αλλά για τη χώρα» δηλώνει η βουλευτής και τομεάρχης οικονομίας και ανάπτυξης της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» και σημειώνει ότι η ΝΔ δεν θα ακολουθήσει τον κ. Τσίπρα σε αυτήν την αυτοκτονική για τη χώρα -αλλά και για την δημοκρατία- λογική».

Η σταθερή άρνηση του Κώστα Καραμανλή να γίνει… κομματάρχης


Της Μαρίκας Λυσιάνθη

Περί Κώστα Καραμανλή λοιπόν… Με αφορμή την επέτειο συμπλήρωσης τριών ετών από την ήττα της Νέας Δημοκρατίας στις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, και την… αυτοκτονική όπως αποδείχτηκε, επιλογή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη να ανοίξει μόνος του θέμα ηγεσίας, η συζήτηση δεν μπορεί παρά να φτάνει στον Κώστα Καραμανλή.
Ο πρώην πρωθυπουργός και επί 12 1/2 χρόνια πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, είναι ο τελευταίος ηγέτης τον οποίο ψήφισαν μαζικά οι Έλληνες στις κάλπες, σε

«Στάχτη» πάνω από 16 εκατ. στρέμματα στην Ελλάδα από το 1980 Σύμφωνα με έκθεση της Κομισιόν.

«Στάχτη» πάνω από 16 εκατ. στρέμματα στην Ελλάδα από το 1980 | in.gr 
Συγκλονιστικά στοιχεία για το καταστροφικό έργο των πυρκαγιών στην Ελλάδα τα τελευταία 37 χρόνια αναδεικνύει έκθεση της Κομισιόν, η οποία έρχεται στο φως της δημοσιότητας δύο μόλις μήνες μετά από τη φονική φωτιά στην ανατολική Αττική.
Στην έκθεση για τις δασικές πυρκαγιές στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη

Δημοσκοπήσεις: Η αλήθεια για ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ πίσω από αριθμούς Οι πρώτες δημοσκοπήσεις που έρχονται στη δημοσιότητα μετά από όσα έγιναν το καλοκαίρι, αποτυπώνουν τις βασικές δυναμικές της προεκλογικής μάχης

Δημοσκοπήσεις: Η αλήθεια για ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ πίσω από αριθμούς | in.gr 
Παρότι συνηθίζουμε να κατηγορούμε τις δημοσκοπήσεις για την υποτιθέμενη αναξιοπιστία τους, αυτό δεν αναιρεί ότι αποτελούν έναν ιδιότυπο καθρέφτη των δυναμικών της πολιτικής σκηνής.
Μια σειρά δημοσκοπήσεων το τελευταίο διάστημα έρχονται να δείξουν από ποιες αφετηρίες μπαίνουμε στη προεκλογική  διαμάχη. Είναι η δημοσκόπηση της Pulse για τον Σκάι, της Pro Rata για την ΕΦΣΥΝ και της Kappa Research για το Έθνος.

Δημοσκόπηση: Σε τροχιά αυτοδυναμίας η ΝΔ – Διψήφια η διαφορά Η Νέα Δημοκρατία έχει προβάδισμα 11,7 ποσοστιαίων μονάδων στην εκτίμηση ψήφου και 8,7 μονάδων στην πρόθεση ψήφου έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκοπήσεις: Η αλήθεια για ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ πίσω από αριθμούς | in.gr

Διψήφια διαφορά μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει η δημοσκόπηση της Metron Analysis για τα «Τα Νέα Σαββατοκύριακο».
Συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία έχει προβάδισμα 11,7 ποσοστιαίων μονάδων στην εκτίμηση ψήφου και 8,7 μονάδων στην πρόθεση ψήφου έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Και με τα ποσοστά αυτά βρίσκονται στο κατώφλι της αυτοδυναμίας η οποία κρίνεται και από την είσοδο των άλλων κομμάτων στη Βουλή και από το όσο θα