Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Ατρόμητος-ΑΕΛ 2-0

Ατρόμητος-ΑΕΛ 2-0: Με τύχη και Ουγκράι

Ο Ατρόμητος με ένα τυχερό γκολ που σημείωσε ο Μπρούνο στο 54΄ και άλλο ένα παληκαρίσιο του Ουγκράι στο 85΄ λύγισε (2-0) την αντίσταση της ΑΕΛ στο Περιστέρι.

Οι καλύτεροι παίκτες του Ατρόμητου στην αναμέτρηση με τη Λάρισα ήταν αυτοί
που πέτυχαν τα γκολ για την ομάδα του Περιστερίου. Ο Βραζιλιάνος Μπρούνο στο 54’ με την… πλάτη, έπειτα από προσπάθεια να διώξει τη μπάλα με κεφαλιά ο Γρομητσάρης και ο Ούγγρος, Ουγκράι με ψύχραιμο τελείωμα σε αντεπίθεση έπειτα από ασίστ του Μάντσον, στο 85’.
Καλύτεροι οι γηπεδούχοι σε όλη τη διάρκεια του ματς κέρδισαν δίκαια την Λάρισα, που περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο. Στο 70’ αποβλήθηκε από την ΑΕΛ ο Βούλγαρος αριστερός μπακ Χούμπτσεφ για σκληρό μαρκάρισμα στον Μπρούνο (τον ίδιο είχε ανατρέψει και στην πρώτη κάρτα στο 60’).
Mε τη νίκη αυτή ο Ατρόμητος ανέβηκε στην 1η θέση της βαθμολογίας (με ένα ματς περισσότερο). Ο προπονητής της θεσσαλικής ομάδας, Σωτήρης Αντωνίου, ανακοίνωσε στην συνέντευξη Τύπου την παραίτηση του από τον πάγκο των «βυσσινί».
Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η Λάρισα χρειάζεται μία νέα αρχή και επικαλέστηκε ως αιτία τα αρνητικά αποτελέσματα στο ξεκίνημα της σεζόν.
Aτρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς (87' Νάτσος), Γιαννούλης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Μπουσουλάτζιτς, Μάντσον, Βασιλακάκης (78' Μούγιακιτς), Ουγκράι, Μπρούνο, Κουλούρης (83' Κωτσόπουλος)
ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Κρίστινσον, Καρανίκας, Γκόλιας, Γρομητσάρης, Αμντάλα (46' Λεοζίνιο), Χούμπτσεφ, Φατιόν, Κόεφ (46' Πίτι), Κούνιτς (80' Μπαργκάν), Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς