Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Ενός Κάκου μύρια έπονται ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-1

Τέλος στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής, στο ΟΑΚΑ. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε στο 37ο λεπτό με γκολ του Μιραλάς όμως στην επανάληψη ο Τζιμπρίλ Σισέ έγειρε την πλάστιγγα προς το "πράσινο". Ο Γάλλος σούπερ σταρ με δύο δικά του τέρματα (57', 63' πέναλτι) διαμόρφωσε το τελικό 2-1, που επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή στον ένα βαθμό.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έπρεπε να χάσει στο ΟΑΚΑ και έχασε! Δώρο έκαναν τη νίκη στον Παναθηναϊκό με 2-1. Ο Κάκος, που έδωσε πέναλτι και απέβαλε τον Αβραάμ στο 61’, ο Ακρίβος που έπρεπε να διακόψει τη φάση με οφσάιντ του Γκαρσία και να μην εξελιχθεί καθόλου, αλλά και ο Ολυμπιακός ο ίδιος, που δεν τελείωσε τους ανύπαρκτους όσο αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω και προηγούταν στο σκορ!
Στο 37’, ο Κέβιν Μιραλάς τα έβαλε με τρεις αμυντικούς του Παναθηναϊκού εκτός περιοχής, σούταρε στη δεξιά γωνία του Τζόρβα και… 0-1! Ο Βέλγος δυνάστης βούβανε το ΟΑΚΑ! Ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα στο σκορ χάρη σε μία φανταστική ατομική ενέργεια του Μιραλάς και υπό τις αποδοκιμασίες των οπαδών του Παναθηναϊκού προς τους γηπεδούχους, «άγγιξε» το 0-2 στο 41’, αλλά απ’ την πολύ καλή σέντρα του Τοροσίδη, ο Φουστέρ βρήκε «αέρα» στην προσπάθειά του να πλασάρει απ’ το ύψος του πέναλτι, με το ημίχρονο να λήγει με τους Πειραιώτες μπροστά με 0-1…
Στο 53’ ο Χριστοδουλόπουλος έπιασε ένα σουτ στην κίνηση με τον Πάρντο να μπλοκάρει σταθερά, αλλά στο 57’ ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε. Κατά λάθος η μπάλα έφτασε στον Χριστοδουλόπουλο, που βγήκε στην κόντρα, σέντραρε στο σημείο του πέναλτι, ο Τοροσίδης δεν μπόρεσε στον αέρα να διώξει και ο Σισέ στην κίνηση ισοφάρισε (1-1).
Ο Ολυμπιακός, που είναι αλήθεια ότι δεν μπήκε δυνατά στην επανάληψη, αλλά δεν ένοιωσε και καμία απειλή, προσπάθησε να απαντήσει αμέσως, στο 58’, όμως απ’ το γύρισμα του Τοροσίδη ο Ριέρα δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή. Στο 59’ ο Φουστέρ ζήτησε πέναλτι, σε σπρώξιμο του Σπυρόπουλου από πίσω στην περιοχή, αλλά στο 61’ ο Κάκος και ο Ακρίβος έκριναν το ντέρμπι: σε αντεπίθεση του Παναθηναϊκού ο πρώτος βοηθός δεν υποδεικνύει το οφσάιντ, ο Γκαρσία δίνει στον Σισέ, ο Αβραάμ τον σπρώχνει από πίσω προτού πλασάρει και… πέναλτι. Ο Σισέ το εκτέλεσε και ο Παναθηναϊκός με μία φάση, στο 62’ επιτυγχάνει την ανατροπή (2-1), με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει με δέκα παίκτες, λόγω απευθείας κόκκινης που αντίκρισε ο Παπαδόπουλος…
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Πλεσί (66’ Σιμάο), Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης (46’ Μαρίνος), Χριστοδουλόπουλος, Γκοβού (46’ Λουίς Γκαρσία), Σισέ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πάρντο, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης (62’ Μοδέστο), Ριέρα, Φουστέρ (82’ Ζαϊρί), Μιραλάς (76’ Μήτρογλου).

ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΑΚΟ

Με θερμότητα έγινε δεκτός από τους κατοίκους της Κυπαρρισίας στην επίσκεψη που πραγματοποίησε εκεί το μεσημέρι του Σαββάτου 30/10, ο επικεφαλής του συνδυασμού ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Παναγιωτόπουλο και τους υποψήφιους περιφερειακούς τους συμβούλους.

O Πέτρος Τατούλης επισκέφθηκε το Βέλο και το Κιάτο


Στους νομούς Αρκαδίας και Κορινθίας περιόδευσε την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης.

Το ντέρμπι της ημέρας στην Κόρινθο , Στη Σαλαμίνα δοκιμάζεται ο ΠΑΟ Ρουφ




Δύσκολο έργο έχει ο πρωτοπόρος του 1ου ομίλου της Football League2, ΠΑΟ Ρουφ, καθώς στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, φιλοξενείται από τον Αίαντα Σαλαμίνας, που στην έδρα του παραμένει αήττητος και θα παραταχθεί με όλα του τα... όπλα απέναντι στην Αθηναϊκή ομάδα. Ο τεχνικός της ομάδας Σάκης Βερούτης δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, με τους "ερυθρόλευκους" από την άλλη να θέλουν τη νίκη για να διατηρηθούν πρώτοι στην βαθμολογία του πρωταθλήματος.
Παράλληλα, η Ρόδος δοκιμάζεται στην Κόρινθο, στο ντέρμπι της ημέρας Πολλά τα προβλήματα για την Ρόδο Εκτός πλάνων του προπονητή Γιώργου Στράντζαλη βρίσκονται οι Παπαδημήτρης, Σερέτης, Μαραγκουδάκης, Μπιμπίρης, Ρηγανάς οι οποίοι είναι τραυματίες και δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα τους. Από την άλλη ο τεχνικός της "Μπάρτσα", Νίκος Κουρμπανάς, δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποια ιδιαίτερη απουσίας.
Η Παναχαϊκή παίζει στα Ψαχνά με τον Ηρακλή που έχει παραχωρήσει μόλις μία ισοπαλίας Κανονικά έχουν συμπεριληφθεί στα πλάνα του Ηλία Φυντάνη οι Κοιλιάρας και Γενιτσαρίδης Από την πλευρά του ο κόουτς των νεοφώτιστων, Αντώνης Πριόνας, δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποια σημαντική απουσία.
Με την προσθήκη των Στάικου και Παπουτσή πρόκειται να αγωνιστεί ο Παναιγιάλειος του Δημήτρη Σπανού απέναντι στην Αγία Παρασκευή εντός έδρας. Από την άλλη ο κόουτς της "Σάντα", Μίλτος Γκόφας, θα παρατάξει την ομάδα του χωρίς τους ανέτοιμους Σαγανά και Ζαχαρίζια.
Με τον Βύζαντα Μεγάρων τελευταία να έχει ανέβει αγωνιστικά, ο Ασπρόπυργος θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να κερδίσει τους τρεις πόντους της νίκης απέναντι στους "κιτρινόμαυρους"
Πολλές οι απουσίες για τον τεχνικό του Κεραυνού Κερατέας Πέτρου Δημητρίου. Οι "κυανέρυθροι" θα παραταχθούν απέναντι στον πλήρη Πλατανιά χωρίς τους Μπάτσο, Κλειτσάκη, Αναγνώστου, Κίτο, Γκεμίση και Μαυρουδή.
Τέλος, ο Απόλλων Σμύρνης θα φιλοξενήσει τον Πανηλειακό και με νίκη θα βελτιώσει αισθητά την θέση του στην βαθμολογία. Χωρίς απουσίες θα παραταχθεί ο Απόλλων Σμύρνης απέναντι στον Πανηλειακό, εντός έδρας. Το ίδιο ισχύει και για τους "ερυθρόλευκους", αφού ο Βλαστός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. Παράλληλα, το Σάββατο θα ξεκαθαρίσει αν ο καινούργιος προπονητής Γιώργος Τόγιας θα είναι αυτός ο οποίος θα κάτσει στον πάγκο του Πανηλειακού για το ματς της Κυριακής.

Η 8η αγωνιστική
Απόλλων Σμύρνης-Πανηλειακός
Αίας Σαλαμίνας-ΠΑΟ Ρουφ
Ηρακλής Ψαχνών-Παναχαϊκή
Κόρινθος-Ρόδος
Ολυμπιακός Χερσονήσου-Χανιά
Παναιγιάλειος-Αγία Παρασκευή
Πλατανιάς-Κεραυνός Κερατέας
Ασπρόπυργος-Βύζας Μεγάρων

Ήταν "Ατρόμητος" και έμεινε μόνος στο "ρετιρέ"

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ - ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ 3 - 1


Ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντερμπι κορυφής της Α’ κατηγορίας Κορινθίας καθώς επικράτησε στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής , της μέχρι σήμερα ισόβαθμού του Ελλάδος Βέλου με το ευρύ σκορ 3 – 1. Με την νίκη του αυτή η ομάδα του Χιλιομοδίου , απέδειξε από τώρα , περίτρανα, πιο είναι το «μεγάλο αφεντικό» στην κατηγορία καθώς διατηρεί το απόλυτο με 6 σερί νίκες και μάλιστα εκτοπίζοντας την Ελλάδα Βέλου στην 3η θέση της βαθμολογίας καθώς ο Ολυμπιακός Λουτρακίου νίκησε εκτός έδρας την Προοδευτική Περιγιαλίου με 4 – 2 και πέρασε στη δεύτερη θέση. Ο Ισθμιακός νίκησε 1 – 0 τον Πανσολυγειακός ένώ ο Σαρωνικός Γαλατακίου επικράτησε , με το ίδιο σκορ εκτός έδρας των Αγίων Θεοδώρων. Εκτός έδρας «τρίποντα» πέτυχαν ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου με 3 – 2 επί του Σπαθοβουνίου και ο Ηρακλής Λεχαίου με 3 – 0 επί του Πανευρωστινιακού. Τέλος οι αγώνες ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ - ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ και ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ Θα διεξαχθούν αύριο.


6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚ               2 - 4

ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ            0 - 3

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔ - ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ                3 - 1

ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚ.                2 - 3

ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ                                      0 - 1

ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ                             1 - 0



Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔ                                    6     19 - 2     18
2 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚ                                  6    20 - 8     16
3 ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ                                                    6     15 - 6      15
4 ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚ.                                            6     12 - 7       11
5 ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ                                         6       9 - 6         8
6 ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ                                                         6     6 - 10        8
7 ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ                                        5     5 - 5          7
8 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ                                                   6    9 - 10         7
9 ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ                                                        6    5 - 11        7
10 ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜ.                                                  5    7 - 7          6
11 ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ                                        6    5 - 11        6
12 ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ                                                    5    6 - 11        5
13 ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ                                                6     2 - 5          4
14 ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ                                   6     7 - 16        4
15 ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ                                    6      5 - 11       3
16 ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ                                   5      4 - 10        3

Απεβίωσε ο πρωτοπόρος παιδαγωγός και εκδότης Χάρης Πάτσης...

 


Από τον Κώστα Κωνή
Έφορο Δημοσίων Σχέσεων
της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος.

 
Εφυγε από τη ζωή, το βράδυ της 27ης Οκτωβρίου, σε ηλικία 97 ετών, ο παιδαγωγός - συγγραφέας - εκδότης Χάρης Σ. Πάτσης.
Ο Χάρης Σ. Πάτσης, γεννήθηκε στο Θεσπρωτικό Πρεβέζης, σπούδασε στην Φιλοσοφική Σχολή - Έδρα Παιδαγωγικής ενώ στη διάρκεια των πανεπιστημιακών σπουδών του παρακολούθησε παράλληλα μαθήματα, στην Πάντειο και στη Γαλλική Ακαδημία.
Χρημάτισε Αριστίνδιν Εκπαιδευτικός Σύμβουλος στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και Διευθύνων Σύμβουλος του «Γενικού Συμβουλίου Βιβλιοθηκών Ελλάδος», ενώ τιμήθηκε με το Α' Χρυσό Μετάλλιο Παιδείας, για τη συνεισφορά του στην άνοδο του πνευματικού επιπέδου του ελληνικού λαού.
Οι εκδοτικές δραστηριότητες του ξεκίνησαν το 1945, με την ίδρυση του ομώνυμου εκδοτικού οργανισμού, ο οποίος εξέδωσε μεταξύ άλλων εκπαιδευτικών έργων και την 24τομη «Νέα Ελληνική Εγκυκλοπαίδεια», την οποία αργότερα επέκτεινε σε 36τομη.
Ο Χάρης Πάτσης χαρακτηρίζεται από τους ειδικούς ως πρωτοπόρος παιδαγωγός, με πλούσιο συγγραφικό έργο και προσφορά στα Ελληνικά Γράμματα. Παράλληλα μπορεί να καταταχθεί και στο Πάνθεον των Ηπειρωτών Εθνικών Ευεργετών για την μεγάλη προσφορά σε βιβλία και στο απόμακρο χωριό της χώρας μας.
 
press-gr.blogspot.com

Υπ. Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας - Νίκος Ταγαράς : «Στόχος όλων μας πρέπει να είναι η ανάπτυξη της Κορινθίας»



Την Κυρά-Βρύση, την Περαχώρα και το Λουτράκι επισκέφθηκε την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010, ο Νομάρχης και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας με το συνδυασμό «Δυνατή Πελοπόννησος» του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Δράκου, Νίκος Ταγαράς.

Ο λόγος του Νίκου Ταγαρά τα οκτώ χρόνια της Νομαρχιακής του θητείας στους πολίτες της Κορινθίας, είναι το έργο του και οι δεσμεύσεις του, που έγιναν πράξη.

Ο Περιφερειακός δρόμος του Λουτρακίου, είναι άλλο ένα παράδειγμα της συνέπειας λόγου και έργων του Νίκου Ταγαρά. Η χρηματοδότηση επετεύχθη τον Ιανουάριο του 2006 από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Πελοποννήσου (ΠΕΠ) και η δημοπράτηση του έργου έγινε τον Ιούνιο του ίδιου έτους. Κατασκευάστηκε ο δρόμος παράκαμψης της πόλης του Λουτρακίου, από τον κόμβο του Ισθμού μέχρι την έξοδο προς την Περαχώρα, συνολικού μήκους 7,5 χ.λ.μ και προϋπολογισμού 9.105.000 ευρώ. Το έργο ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο του 2009 και δόθηκε στην κυκλοφορία.

Στόχος των δράσεων, των έργων, των λόγων του Νίκου Ταγαρά όλα αυτά τα χρόνια, είναι ο άνθρωπος.

Με σεβασμό και κοινωνική ευαισθησία, υλοποιήθηκαν τα έργα και οι δράσεις της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης όλα αυτά τα χρόνια. Με την ολοκλήρωση του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ), σε συνδυασμό με τη λειτουργία του Κέντρου Αποθεραπείας Φυσικής και Κοινωνικής Αποκατάστασης (ΚΑΦΚΑ) και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου στην Κόρινθο, η Κορινθία απέκτησε σύγχρονες σχολικές μονάδες για τις δύο βαθμίδες εκπαίδευσης, για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Για την κατασκευή και λειτουργία του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ), επετεύχθη η παραχώρηση δημόσιας έκτασης 20 στρεμμάτων στην περιοχή της Κυρά-Βρύσης. Η κατασκευή του έργου ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2006 και ολοκληρώθηκε το Σεπτέμβριο του 2009. Ο προϋπολογισμός του έργου ανήλθε στα 4.497.850 ευρώ. Παράλληλα για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών του ΕΕΕΕΚ δαπανήθηκαν 34.000 ευρώ.

Το Δεκέμβριο του 2004, επετεύχθη η χρηματοδότηση για την κατασκευή του 3ου ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου και το Νοέμβριο του 2005 ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής του. Πρόκειται για ένα εξαθέσιο σχολείο δυναμικότητας 180 μαθητών, το οποίο περιλαμβάνει αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, εργαστήρια πληροφορικής και ξένων γλωσσών και χώρους εξυπηρέτησης της ολοήμερης λειτουργίας του. Η κατασκευή του σχολείου ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο του 2008 και το Σεπτέμβριο του ίδιου έτους ξεκίνησε η λειτουργία του. Ο προϋπολογισμός του ανήλθε στα 2.256.000 ευρώ.

Για τη διευκόλυνση και την κάλυψη των αναγκών των μαθητών της Περαχώρας, τον Αύγουστο του 2005 δημοπρατήθηκε η κατασκευή του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου της Περαχώρας. Το έργο προϋπολογισμού 1.410.000 ευρώ, ολοκληρώθηκε και λειτούργησε το 2008.

Από το ΕΣΠΑ επετεύχθη η χρηματοδότηση και δημοπρατούνται τρία νέα σχολικά κτίρια, ένα εκ των οποίων είναι το Νηπιαγωγείο του Λουτρακίου με προϋπολογισμό 1.158.000 ευρώ.

Για την κάλυψη των αναγκών των μαθητών στο Γυμνάσιο Ισθμίας, δαπανήθηκαν 38.000 ευρώ, παράλληλα για την τοποθέτηση ανελκυστήρα για άτομα με ειδικές ανάγκες στο Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Λουτρακίου δαπανήθηκαν 14.200 ευρώ.

Στο τομέα της Υγείας και της Πρόνοιας, για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του ΚΑΦΚΑ δαπανήθηκαν συνολικά 75.000 ευρώ.

Στοχεύοντας στην ανάδειξη του Αρχαιολογικού χώρου της Ισθμίας και του Ιουστινιάνειου Τοίχους, δαπανήθηκαν συνολικά 1.050.205 ευρώ.

Στον τομέα της οδοποιίας, για την τεχνικογεωλογική έρευνα του δρόμου Σχοίνου-Αλεποχώρι δαπανήθηκαν 30.000 ευρώ, παράλληλα για τις συντηρήσεις του επαρχιακού οδικού δικτύου στο Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας, δαπανήθηκαν συνολικά 360 000 ευρώ. Ο συνολικός προϋπολογισμός των έργων που υλοποιήθηκαν στο Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας, αγγίζει τις 19.668.255 ευρώ.

Αναφορά έγινε και στην προστασία και ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της περιοχής και στην προστασία των υδάτινων πόρων, με σκοπό να διασφαλιστεί και η ποιότητα αλλά και η ποσότητα τους.

Ο Νίκος Ταγαράς, τόνισε την αναγκαιότητα για κοινούς στόχους και συνεργασία. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χωριζόμαστε μεταξύ μας και να αναλωνόμαστε σε στείρες αντιπαραθέσεις. Πρέπει να στοχεύουμε ψηλά, με ανθρωπιά, χωρίς τη μιζέρια του παρελθόντος, για την ανάπτυξη της Κορινθίας για την ανάπτυξη της Πελοποννήσου.

Άπόψε ομιλία του Γιώργου Δέδε στο Λουτράκι

Απόψε Σάββατο, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Kορινθίων με τον ανεξάρτητο συνδυασμό "Νέα Πελοπόννησος- Πέτρος Τατούλης " κ. Γιώργος Δέδες θα μιλήσει στις 19.00 στα Πίσια, τόπος καταγωγής του, στο τοπικό Καφενείο , στις 20.00 στην Περαχώρα στο Καφενείο Βασιλείου και στις 21.00 στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου, επί της Οδού Κολοκοτρώνη 17.

Προβάδισμα στον Δημήτρη Δράκο 2% δίνει μέτρηση του ΠΑΣΟΚ


«Πλήρης ανατροπή στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ,το +20% έγινε -2%!!!» γραφεί , ένα από τα πιο επισκέψιμα πολιτικά ιστολόγια της χώρας , το Fimotro, επικαλούμενο μάλιστα μέτρηση που διεξήχθη για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ!!
Συγκεκριμένα , αναφέρει :
Φαίνεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό. Ο Τατούλης που προηγείτο με 20 μονάδες διαφορά του Δράκου, στην τελευταία τηλεφωνική μέτρηση που παρέλαβε σήμερα το ΠΑΣΟΚ χάνει με 2 μονάδες... διαφορά από τον υποψήφιο της Ν.Δ.! Ο Τατούλης προηγείται μόνο στην Αρκαδία και την Κορινθία, στη δεύτερη περίπτωση με πολύ μικρή διαφορά και ο Δράκος σε όλους τους άλλους νομούς. Όπως είναι φυσικό η μάχη θα πάει σε δεύτερο γύρο και εκεί όλα θα εξαρτηθούν από τις συμμαχίες και τις ισορροπίες. Όμως στον δεύτερο γύρο το αποτέλεσμα θα κρίνουν οι υποψήφιοι της αριστεράς. Αυτοί δεν φαίνεται να πολυσυμπαθούν το ΠΑΣΟΚ λόγω Μνημονίου. Τον Τατούλη φαίνεται πως τον πήρε η κάτω βόλτα από την ημέρα και μετά που ανακοινώθηκε πως το ΠΑΣΟΚ τον στηρίζει επισήμως. Μεγάλη ανατροπή…

http://fimotro.blogspot.com/2010/10/20-2.html