Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου: 23 παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσετε…

 Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου: 23 παραστάσεις που δεν πρέπει  να χάσετε… 

Στην αρχή της εβδομάδας ανακοινώθηκε το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Αθηνών - Επιδαύρου. Η παρουσίαση συνοδεύτηκε με πολύ σημαντικά νέα για τη ζωή της κορυφαίας διοργάνωσης του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με την υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη, το Φεστιβάλ αποκτάει μόνιμη έδρα στην Πειραιώς 260, όπου θα συνυπάρχει με τις υπηρεσίες του Οργανισμού Διαχείρισης Πολιτιστικών Πόρων.

Παράλληλα, από το Ταμείο Ανάκαμψης θα δοθούν 3.000.000 ευρώ για την αναβάθμιση των σκηνών της Πειραιώς, της Επιδαύρου και του Ηρωδείου. Με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα για την έναρξη του Φεστιβάλ -σε επτά εβδομάδες από σήμερα- παραδίδουμε μια ατζέντα με τις πιο ελκυστικές παραγωγές, ελληνικές και ξένες  και σας παρουσιάζουμε 23 επιλογές ανάμεσα στις 70 παραγωγές που επιφυλάσσει το Ελληνικό Φεστιβάλ στο κοινό της Αθήνας σε Πειραιώς 260, Ωδείο Ηρώδου του Αττικού και Επίδαυρο.

Ταξίδι στο Αγκίστρι: Ένας παράδεισος, μία ανάσα από την Αθήνα

 Ταξίδι στο Αγκίστρι: Ένας παράδεισος, μία ανάσα από την Αθήνα 

Σε 55’ μόλις λεπτά από το Λιμάνι του Πειραιά μπορούμε να βρεθούμε σε έναν πευκόφυτο παράδεισο και να απολαύσουμε βουτιές, ψαράκι δίπλα στη θάλασσα και την υπέροχη ατμόσφαιρα ενός νησιού. Το Αγκίστρι είναι από τους πλέον αγαπημένους προορισμούς, τώρα που ανοίγει ο καιρός, ακόμη και για μονοήμερη εκδρομή. 

Τα κρούσματα κορονοϊού από την αρχή της πανδημίας στην Πελοπόννησο - Σήμερα 1.751 νέα κρούσματα ( 264 στην Κορινθία, 282 στην Μεσσηνία, 380 στην Αχαΐα.)

 

Μεγάλη αύξηση  κρουσμάτων κορωνοϊού ,  σε σχέση με χθες, (+755) καταγράφηκε  το τελευταίο 24ωρο,  στην Πελοπόννησο. Συνολικά σήμερα παρατηρήθηκαν 1.751 νέες μολύνσεις ,  εκ των οποίων  τρεις  περιοχές  (Μεσσηνία,Ηλεία και Αχαΐα ) καταγράφουν  σήμερα μεγαλύτερο αριθμό  νέων κρουσμάτων (952) , σε σχέση με τις υπόλοιπες περιοχές (799).  

  Συγκεκριμένα: