Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

ΔΕΡΒΕΝΙ: Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο το "ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ 2023" - Κέφι , χαρά τραγούδι.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που περπατούν, όρθια άτομα και εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, όρθια άτομα και δρόμος

Με την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση και το κάψιμο του βασιλιά Καρνάβαλου κορυφώθηκαν, απόψε 26 Φεβρουαρίου οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δερβένι με τίτλο " ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ 2023", που διοργάνωσε ο δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς.

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στην πρωτεύουσα της Ευρωστίνης ξεκίνησε το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου με την βραδινή ποδαράτη, στις 7:30 το απόγευμα όπου ο κεντρικός δρόμος του Δερβενίου γέμισε από μασκαρεμένους...

Άρης – Ατρόμητος 2-1: «Κλείδωσε» την εξάδα Άρης .

 Άρης – Ατρόμητος 2-1: «Κλείδωσε» την εξάδα  

Δεύτερη σερί νίκη για τον Άρη. Επικράτησε 2-1 του Ατρόμητου και εξασφάλισε και μαθηματικά την παρουσία του στα πλέι οφ.

Ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο ήταν καταιγιστικός. Έπιασε τον Ατρόμητο από τον «λαιμό» και δεν τον άφησε να πάρει ανάσα με τον Νταρίντα όχι μόνο να ανοίγει το σκορ στο 8’ αλλά ήταν και ο παίκτης από τον οποίο περνούσαν σχεδόν όλες οι επιθέσεις του Άρη.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έβγαινε

Αχαΐα: Ανεξέλεγκτη η μεγάλη φωτιά στην περιοχή Κυπαρίσσι – Υπό μερικό έλεγχο το μέτωπο στη Βελά Αιγείρας

 

Σε εξέλιξη η μεγάλη φωτιά στην περιοχή Κυπαρίσσι Αχαΐας, όπου επιχειρούν δύο αεροπλάνα. Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στη θέση Βελά στην ανατολική Αιγιαλεία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, πάνω από τη μεγάλη φωτιά σε δάσος στο Κυπαρίσσι Αχαΐας επιχειρούν δύο «Καναντέρ», που κάνουν συνεχείς ρίψεις νερού. Επίσης, επιχειρούν και ισχυρές επίγειες δυνάμεις, αποτελούμενες από περίπου 50 πυροσβέστες με 18 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων. Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά προκλήθηκε από δέντρο που έριξε ο δυνατός αέρας  πάνω σε κολόνα με ρεύμα!

Την ίδια στιγμή, καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα πάντα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά που ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση, στη θέση Βελά, του Δήμου Αιγιαλείας, βρίσκεται υπό μερικό έλεγχο. Στο δεύτερο πύρινο μέτωπο, συνεχίζουν να επιχειρούν περίπου 16 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα.

Οι φωτιές δεν απειλούν προς το παρόν σπίτια.