Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Γερμανική «ταρίφα» επί της Αργεντινής έστειλε τον Ντιέγκο Μαραντόνα... σπίτι του.

Η Γερμανία ταπείνωσε την Αργεντινή νικώντας την με 4-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά, όπου περιμένει αντίπαλο από το ζευγάρι της Παραγουάης με την Ισπανία.

Προκλητικές ανισότητες

Σύνταξη με 28,5 χρόνια στους υπαλλήλους της Βουλής με το νέο καθεστώς συνταξιοδότησης στο Δημόσιο



ΠΗΓΗ:.ΤΟ ΒΗΜΑ

Προκλητικές ανισότητες, παρά τις μεγάλες αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα που επιχειρεί η κυβέρνηση, κρύβει το νέο συνταξιοδοτικό καθεστώς των δημοσίων υπαλλήλων, καθώς από τις Χθες έγινε γνωστό ότι και οι ένστολοι πλέον θα συνταξιοδοτούνται με βάση τις γενικές διατάξεις, δηλαδή θα πρέπει να συμπληρώνουν 40 χρόνια απασχόλησης. Όμως θα τους δίνεται το δικαίωμα, όπως και στους άλλους δημοσίους υπαλλήλους, να αναγνωρίζουν και πλασματικό χρόνο ασφάλισης.

"Πρόωρος τελικός"

Αργεντινή - Γερμανία

Κάτι σαν τελικός είναι η αναμέτρηση ανάμεσα σε Αργεντινή και Γερμανία για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σήμερα στις 5 το απόγευμα όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω στους 22

Πνιγμός 68χρονου στο Λουτράκι

Χθες το απόγευμα από τη θαλάσσια περιοχή Λουτρακίου ανέσυραν 68χρονο άνδρα ο οποίος είχε χάσει τις αισθήσεις του. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ , μετεφέρθη στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του και παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομία . Από τη Λιμενική Αρχή Κορίνθου διενεργείται προανάκριση.

Η Ουρουγουάη προκρίθηκε στα ημιτελικά μετά από 40 χρόνια

Ουρουγουάη - Γκάνα 1-1 (4-2 πέν.)

Η Ουρουγουάη νίκησε την Γκάνα με στα πέναλτι με 4-2, και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Μουντιάλ μετά από 40 χρόνια. Στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία, ενώ αυτή είναι η