Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Φονική καραμπόλα 35 αυτοκινήτων στο Σχηματάρι

Φονική καραμπόλα στο Σχηματάρι
Τουλάχιστον 35 αυτοκίνητα μετατράπηκαν σε μία άμορφη μάζα σιδερικών, μετά από σφοδρή καραμπόλα που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στο 61ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του Σχηματαρίου, στο ρεύμα προς Αθήνα.
 Μία νεαρή γυναίκα είναι νεκρή. Οκτώ τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Δύο εκ των τραυματιών -ένας άντρας και μία γυναίκα- φέρεται να είναι σε σοβαρότερη κατάσταση.

Η κατάσταση των υπόλοιπων τραυματιών δεν εμπνέει ανησυχία.

Για κάθε περίπτωση είχε τεθεί σε ετοιμότητα ο Ερυθρός Σταυρός.

Στον τόπο του δυστυχήματος, κοντά στα παλιά διόδια Σχηματαρίου, έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών, καθώς και 8 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Στην καραμπόλα ενεπλάκησαν δύο φορτηγά, ένα λεωφορείο και τα υπόλοιπα ήταν επιβατικά αυτοκίνητα.

Στο λεωφορείο επέβαιναν μαθητές Λυκείου του Περιστερίου, οι οποίοι είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Λόγω του συμβάντος, υπάρχει εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον κόμβο Σχηματαρίου.
Η κυκλοφορία στο σημείο έχει διακοπεί, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ένα μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στο ύψος του Σχηματαρίου στο ρεύμα προς Αθήνα. Η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται από παρακαμπτήρια οδό κοντά στα παλιά διόδια του Σχηματαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καραμπόλα έγινε σε σημείο που γίνονται έργα, στα παλιά διόδια του Σχηματαρίου, ενώ εκείνη τη στιγμή έβρεχε καταρρακτωδώς στο σημείο. Οι πληροφορίες πάντως για τα αίτια του τροχαίου δεν είναι σαφείς και δεν αποκλείεται να οφείλεται στην ολισθηρότητα του δρόμου.
Οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται.

Το Δερβένι του χθες και του σήμερα (φώτο)


Δύο φωτογραφικές απόψεις  της κεντρικής οδού του Δερβενίου , από την ίδια θέση,
Και όμως οι φωτογραφίες αυτές έχουν διαφορά η μία  από την άλλη 85 χρόνια.
Η πρώτη απεικονίζη το Δερβένι του σήμερα (2014) και η δεύτερη το Δερβενι χιονισμένο σε φωτογραφία του 1929.

Έβρισαν τις “ερυθρόλευκες” και τον... Μάρκο στην Τουρκία

Έβρισαν τις “ερυθρόλευκες” και τον... Μάρκο στην Τουρκία
 Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη για τους "16" του CEV Cup γυναικών δεν είχε μόνο αγωνιστικό ενδιαφέρον...
Οι συγκεκριμένες αναμετρήσεις είχαν θεωρηθεί υψηλού κινδύνου, λόγω της δολοφονίας του Σέρβου οπαδού του Ερυθρού Αστέρα, Μάρκο Ιβκοβιτς από Τούρκους (ο Ολυμπιακός είναι αδερφό σωματείο με τον Ερυθρό Αστέρα).

Η φιλοξενία του Τουρκικού συλλόγου ήταν πολύ καλή, αλλά δεν ήταν ανάλογη και η συμπεριφορά του κόσμου. Τα κορίτσια του Γιάννη Νικολάκη δεν γλίτωσαν τις αποδοκιμασίες των οπαδών, οι οποίοι έβριζαν έντονα και τον Σέρβο νεκρό.

Για την... ιστορία, παρά τη σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησε στο "Burhan Felek Sport Hall" της Κωνσταντινούπολης, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-1 από τη Γαλατασαράι στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τους "16" του CEV Cup
.
Όλα πλέον θα κριθούν στην ρεβάνς της ερχόμενης Τρίτης (16/12) στο κλειστό του Ρέντη, όπου ο Ολυμπιακός θέλει νίκη με 3-0 ή 3-1 και κατόπιν να επικρατήσει στο "χρυσό" σετ.
Τα σετ: 23-25, 25-22, 25-16, 25-22

Γαλατάσαραϊ (Μπαρμπολίνι): Μέινερς 25 (20/43 επ., 5 άσοι. 55% υπ. – 21% άριστες), Κάλατς 9 (5/8 επ., 4 μπλοκ), Μποσέτι 6 (5/15 επ.,1 μπλοκ, 56% υπ. – 38% άριστες), Αλίκαγια 1 (1 άσο), Τσεντόνι 19 (16/39 επ. 1 άσο, 2 μπλοκ), Γκιουρκαγιανάκ 3 (1/6 επ., 2 μπλοκ), Γκιουνεϊλιγκί –λ (61% υπ. 0 50% άριστες) / Αιντινλάρ 2 (2 μπλοκ), Γκουτς 1 (1/4 επ., 11% υπ. – 00% άριστες)

Ολυμπιακός (Νικολάκης): Γιώτα 10 (8/10 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ), Κωνσταντινίδου 5 (2/7 επ., 3 μπλοκ), Βέσοβιτς 12 (10/31 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ, 56% υπ. – 19% άριστες), Μπραμπόροβα 15 (12/28 επ., 3 μπλοκ, 42% υπ. – 24% άριστες), Χριστοδούλου 2 (1/3 επ., 1 άσο), Μποσκάτσι 19 (11/28 επ., 5 άσοι, 3 μπλοκ), Κονόμι –λ (57% υπ. – 43% άριστες) / Λαμπρούση 1 (1/3 επ.), Βλαχάκη, Κοκκινάκη, Τέζα

"Ξένο σώμα" θεωρεί τον Παπανδρέου ο Βενιζέλος!

`Ξένο σώμα` θεωρεί τον Παπανδρέου ο Βενιζέλος!   Μια δήλωση με πολλά νοήματα και μοναδικό αποδέκτη τον Γιώργο Παπανδρέου, έκανε πριν από λίγο στην Θεσσαλονίκη ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.
Όταν ρωτήθηκε για τα ζητήματα που έθεσε ο Γιώργος Παπανδρέου, ο κ. Βενιζέλος απάντησε:
«Δεν υπάρχουν εσωτερικά θέματα του ΠΑΣΟΚ, υπάρχουν εξωτερικά του ΠΑΣΟΚ με τα οποία δεν ασχολούμαστε».

Ολόκληρος ο διάλογος με το δημοσιογράφο, στο πλαίσιο τις συνέντευξης Τύπου, που έδωσε ο κ. Βενιζέλος,στο τέλος της Συνάντησης των υπουργών Εξωτερικών των χωρών μελών του ΟΣΕΠ, έχει ως εξής:
- Δημοσιογράφος: Τι γίνεται με τα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ; Αυτό που είπατε, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους όσοι επιλέξουν το δρόμο των εκλογών, αφορά και τα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ, τα στελέχη του;
- Ευ. Βενιζέλος: Δεν υπάρχουν εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ. Εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχουν. Υπάρχουν εξωτερικά του ΠΑΣΟΚ, με τα οποία δεν ασχολούμαστε.
- Δημοσιογράφος: Αναφέρομαι στις τελευταίες δηλώσεις του Γιώργου Παπανδρέου.

Νωρίτερα το ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταγγέλει τους φιλοπαπανδρεϊκούς βουλευτές. Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Τα ίδια πάντα δύο - τρία στελέχη που έχουν προφανώς κάνει την επιλογή τους και εκφράζουν μια πολύ συγκεκριμένη, αμετανόητη αντίληψη, επιδιώκουν να υπονομεύσουν, με αυτά που λένε κάθε λίγο και λιγάκι, τις προσπάθειες της χώρας και της παράταξης.
Ασεβούν σε βάρος των συντρόφων και συναδέλφων τους στο ΠΑΣΟΚ και κυρίως σε βάρος του ελληνικού λαού, τις αγωνίες και τις προτεραιότητες του οποίου αγνοούν στο όνομα των δικών τους μικρών προσωπικών στρατηγικών.
Ίσως έχουν την ψευδαίσθηση ότι προκαλούν κάποιο πολιτικό αποτέλεσμα, ενώ απλώς τροφοδοτούν παραπολιτικά σχόλια.
Το 2015 δεν είναι 2009-2010. Από την άλλη μεριά το 2009-2010 είναι πολύ κοντά και όλοι θυμούνται πρόσωπα και καταστάσεις.
Εμείς μένουμε επικεντρωμένοι στη διαδικασία εκλογής του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας και τη σχετική εθνική ευθύνη όλων των μελών της Βουλής των Ελλήνων, στη δύσκολη διαπραγμάτευση με τους εταίρους, στον σχεδιασμό της επόμενης φάσης της χώρας και στην ανάδειξη της θέσης του ΠΑΣΟΚ και της δημοκρατικής παράταξης ως εγγυητή της εθνικής σταθερότητας».

Ποιοί δικαιούνται επίδομα 230 ευρώ, δωρεάν laptop, και φθηνότερο Internet-- 40.464 οι δικαιούχοι στη Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ποιοί δικαιούνται επίδομα 230 ευρώ, δωρεάν laptop, και φθηνότερο Internet
 Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ υπουργική απόφαση που αφορά στην επιδότηση 290.000 δικαιούχων με εισοδηματικά και άλλα κριτήρια.
 Με την απόφαση αυτή, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΙΣΧΥ, χρηματοδοτείται με το συνολικό ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ δράση της Γενικής Γραμματείας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, η οποία στοχεύει στη διάδοση της πληροφορικής και του internet στην Ελλάδα.
Οι ενδιαφερόμενοι για το κοινωνικό αυτό μέρισμα μπορούν να δουν εαν πληρούν τα κριτήρια μέσω του συστήματος Taxisnet, καθώς αρμόδια είναι η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.

 Οι 290.000 πολίτες που θα πληρούν τα κριτήρια δικαιούνται:
- Και ένα κουπόνι αξίας 230 ευρώ το οποίο είναι αποκλειστικά για αγορά tablet ή laptop
- Και έκπτωση 12 ευρώ τον μήνα μέχρι και τον Οκτώβριο του 2015 για την απόκτηση ή διατήρηση internet
- Και 60 ευρώ για εκπαίδευση πάνω στις νέες τεχνολογίες

Σύμφωνα με τη Ναυτεμπορική οι δικαιούχοι ανά περιφέρεια κατανέμονται ως εξής:

- Ανατολική Μακεδονία και Θράκη με τον εκτιμώμενο αριθμό των ωφελούμενων να ανέρχεται στα 47.506 άτομα
- Θεσσαλία με 52.477 δικαιούχους
- Ήπειρος με 22.588 δικαιούχους
- Δυτική Ελλάδα με 57702 δικαιούχους
- Ιόνια νησιά με 13220 δικαιούχους
- Πελοπόννησος με 40.464 δικαιούχους
- Βόρειο Αιγαίο με 14.753 δικαιούχους
- Κρήτη με 40.527 δικαιούχους

Πηγή: Ναυτεμπορική

Παρέμβαση Γιούνκερ: Να μην εκλεγούν στην Ελλάδα ακραίες δυνάμεις

samgiounker

Ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, μιλώντας σε συζήτηση που διοργάνωσε η αυστριακή τηλεόραση δεν έκρυψε την στήριξή του στην κυβέρνηση, τονίζοντας ότι προτιμά στην εξουσία «οικεία» πρόσωπα, ενώ κάλεσε τους Έλληνες να μην εκλέξουν ακραίες δυνάμεις.
«Νομίζω ότι οι Έλληνες -οι οποίοι έχουν μια πολύ δύσκολη ζωή- ξέρουν πολύ καλά τι θα σήμαινε ένα λάθος εκλογικό αποτέλεσμα για την Ελλάδα και την Ευρωζώνη», δήλωσε ο Γιούνκερ και συμπλήρωσε: «Δεν θα ήθελα ακραίες δυνάμεις να έρθουν στην εξουσία».
Ερωτηθείς ο Γιούνκερ αν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας μπορούν να χαρακτηριστούν ως «ακραίες δυνάμεις», απάντησε: «Θα ήθελα η Ελλάδα να κυβερνάται από ανθρώπους που έχουν το βλέμμα και την καρδιά τους στραμμένα στους πολλούς αδύναμους ανθρώπους και που μπορούν να κατανοήσουν τις ανάγκες των ευρωπαϊκών διαδικασιών. Κάθε κόμμα που κατέρχεται στις εκλογές πρέπει να μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτά τα πρότυπα και δεν θέλω να σχολιάσω τις πιθανότητες που έχει το ένα ή το άλλο κόμμα, ωστόσο θα το προτιμούσα εάν εμφανίζονταν οικεία πρόσωπα»

Η Γ’ τάξη του Γυμνασίου Νεμέας στο Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης EUROPE DIRECT Περιφέρειας Πελοποννήσου-Ναύπλιο

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης EUROPE DIRECT Περιφέρειας Πελοποννήσου-Ναύπλιο υποδέχτηκε σήμερα τη Γ’ τάξη του Γυμνασίου Νεμέας στο πλαίσιο εκπαιδευτικού περιπάτου στο Ναύπλιο.
Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στα γραφεία του Κέντρου και έμαθαν για τις ευκαιρίες ενημέρωσης που τους παρέχει το δίκτυο EUROPE DIRECT προκειμένου να αξιοποιήσουν προγράμματα και ευκαιρίες που προσφέρονται στους Ευρωπαίους πολίτες και ιδιαίτερα στους νέους. Μαθητές και εκπαιδευτικοί παρακολούθησαν ενημερωτικά βίντεο και συζήτησαν για τις νέες δυνατότητες του ERASMUS+ και για την αναζήτηση θέσεων εργασίας μέσω του δικτύου EURES. Επίσης επισκέφθηκαν τη βιβλιοθήκη του Κέντρου, ξεφύλλισαν τα έντυπα των Εκδόσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τους προσφέρθηκαν αντίτυπα των εκδόσεων που τους ενδιέφεραν.
Τέλος, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους πλοηγήθηκαν σε χρήσιμες ιστοσελίδες από τις οποίες μπορούν να αντλούν εκπαιδευτικό και πληροφοριακό υλικό.

cid:image004.png@01CF176E.D17AEF90Ανδρονίκη Τζομάκα
Συντονίστρια δράσεων
Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης EUROPE DIRECT Περιφέρειας Πελοποννήσου-Ναύπλιο

cid:image001.jpg@01CEF4D8.46961FC0
Ενσωματωμένη εικόνα 1
Παραλιακή οδός Ναυπλίου-Νέας Κίου, 21100 Ναύπλιο

cid:image005.jpg@01CEF4D8.46961FC0
' 2752 362141  7 27520 25048 

Ώρες λειτουργίας για το κοινό: Δευτ. - Παρ. 09.30-13.30. Χρειάζεστε πληροφορίες για την ΕΕ; Καλέστε δωρεάν στο 00800 67891011 από οπουδήποτε στην ΕΕ (Δευτ. - Παρ. 10.00-19.30). Για τα δικαιώματα σας σε άλλη χώρα της Ε.Ε. και πρακτικές συμβουλές, μπορείτε να επισκεφθείτε το δικτυακό τόπο ‘Η Ευρώπη Σουhttp://europa.eu/youreurope/citizens/index_el.htm

Βόμβα Λαπαβίτσα: Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να έχει σχέδιο για πιθανή επιστροφή στην δραχμή

lapavitsat-oikon-708«Καμία προοπτική και κανένα ενδεχόμενο δεν μπορεί να αποκλείεται από την κυβέρνηση για το θέμα άλλου νομίσματος. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να έχει τρία και τέσσερα διαφορετικα και εναλλακτικά πλάνα». Αυτό δήλωσε ο οικονομολόγος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κώστας Λαπαβίτσας.

Μιλώντας  στα Παραπολιτικά 90,1 ο κ.Λαπαβίτσας πρόσθεσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάει σε διαπραγματεύσεις και θα του προκύψουν σίγουρα προβλήματα. “Ενα από τα πλάνα τα οποία πρέπει να εξετάζει ο ΣΥΡΙΖΑ όπως το εξετάζουν και οι υπόλοιποι είναι τι θα κάνει αν μας μπει το μαχαίρι στο λαιμό».
Παράλληλα ο κ. Λαπαβίτσας, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει χάσει τ” αυγά και τα πασχάλια και το θέμα είναι πως θα βγεί η χώρα από το τέλμα. Περιγράφοντας την κατάσταση είπε ότι οι αγορές θα αντιδράσουν και ήδη αντιδρούν. Ήταν αναμενόμενο και είναι αναμενόμενο να αντιδράσουν οι αγορές είπε ο κ. Λαπαβίτσας και πρόσθεσε ότι το θέμα είναι αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει την αυτοπεποίθηση να εφαρμόσει το πρόγραμμά του.

arouraios.gr

Κώστας Κόλλιας: «Υπογράφεται τη Δευτέρα η χρηματοδότηση του τυποποιητηρίου της ΕΑΣ Νεμέας»



Εντάσσεται την Δευτέρα στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης το τυποποιητήριο ελαιολάδου της ΕΑΣ Νεμέας, σύμφωνα με ενημέρωση που είχε ο Βουλευτής Κορινθίας κ. Κώστας Κόλλιας από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Σχετικά με το θέμα ο κ. Κόλλιας δήλωσε:
«Επικοινώνησα σήμερα με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, προκειμένου να ενημερωθώ για την πορεία του φακέλου που έχει υποβάλει η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νεμέας για την υλοποίηση της επένδυσης του τυποποιητηρίου ελαιολάδου. Όπως πληροφορήθηκα, σήμερα ο φάκελος έφυγε με θετική εισήγηση από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Προγραμματισμού και Γεωργικών Διαρθρώσεων και ήδη βρίσκεται στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα κ.Κορασίδη για υπογραφή.
Δεδομένου ότι ο αναθεωρημένος προϋπολογισμός έχει εγκριθεί και ο φάκελος είναι πλήρης, έλαβα τη διαβεβαίωση ότι τη Δευτέρα ο κ.Κορασίδης θα υπογράψει την οριστική ένταξη του έργου στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης, από όπου θα λάβει και τη σχετική χρηματοδότηση.
Θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου διότι τρία χρόνια αγώνα, μαζί με τον πρώην Πρόεδρο της ΕΑΣ κ. Γ.Γεωργούση, τον νυν Πρόεδρο κ.Χρ.Γρηγορίου, τη Διευθύντρια κ. Αρ.Αϊβαλή και τους συνεργάτες τους, βρίσκουν επιτέλους αίσιο τέλος.  Οι κοπιώδεις προσπάθειες που καταβάλαμε από κοινού έπιασαν τόπο, ώστε σύντομα οι αγρότες της Νεμέας θα μπορέσουν να επωφεληθούν από αυτό το τόσο σημαντικό έργο. Η προστιθέμενη αξία που θα αποκτήσει το ελαιόλαδο της Νεμέας, με κόστος σημαντικά μειωμένο για τους παραγωγούς, θα δώσει ώθηση και ανταγωνιστικότητα στην αγροτική οικονομία του Δήμου.
          Όπως έχω δηλώσει και στο παρελθόν, θα εξακολουθήσω να παρακολουθώ το έργο μέχρι την εκταμίευση του κονδυλίου, είναι πάντως δεδομένο ότι όλα τα εμπόδια έχουν αρθεί και η επένδυση είναι διασφαλισμένη. Είμαι βέβαιος ότι η ΕΑΣ Νεμέας θα αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τις δυνατότητες της μονάδας τυποποίησης και αυτό αποδεικνύεται από τη μαχητικότητα, την υπομονή και την επιμονή με την οποία επεδίωξε την υλοποίηση του έργου. Θέλω να διαβεβαιώσω τους παραγωγούς της Κορινθίας, τους εκπροσώπους τους και τις συνεταιριστικές οργανώσεις ότι θα στέκομαι πάντα αρωγός στις αναπτυξιακές τους προσπάθειες, διότι είναι πεποίθησή μου ότι παρόν και το μέλλον της Κορινθίας μπορεί να θεμελιωθεί στέρεα στους αγρότες μας και την αγροτική παραγωγή».

Ο Μιλοβάνοβιτς βλέπει απόψε Καρβάλιο και Ουτσέμπο της Μποαβίστα

anderson carvalho-αντερσον καρβαλιοΟ αρχικός προγραμματισμός προέβλεπε πως ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς θα ήταν χθες στο Βέλγιο για να δει ματς του Γιουρόπα Λιγκ και από εκεί θα συνέχιζε για την Ιβηρική χερσόνησο. Ωστόσο, ο «Μίλο» αποφάσισε να αναβάλει για ακόμα μια φορά την επίσκεψη στις κάτω χώρες και φεύγει σήμερα για την Πορτογαλία.
Το enwsi.gr έμαθε πως πρώτος σταθμός στο ταξίδι του «κιτρινόμαυρου» τεχνικού διευθυντή στην Πορτογαλία, θα είναι η αποψινή αναμέτρηση της Βιτόρια Σετούμπαλ με τη Μποαβίστα, για χάρη δύο παικτών της φιλοξενούμενης που έχουν κεντρίσει την προσοχή.
Ο λόγος για τον 24χρονο Βραζιλιάνο κεντρικό χαφ, Αντερσον Καρβάλιο και τον Νιγηριανό επιθετικό, Μίκαελ Ουτσέμπο. Ο Καρβάλιο είναι παίκτης που γεμίζει τη μεσαία γραμμή. Μπορεί να παίξει όλες τις θέσεις, έχει ισορροπία στο παιχνίδι του και θεωρείται πως μπορεί να έχει πολύ σημαντικό επίπεδο προόδου. Εχει ξεκινήσει από τη φημισμένη Σάντος, έπαιξε ως δανεικός στην Ιαπωνία δίχως να καταφέρει να προσαρμοστεί και από το καλοκαίρι πέρασε τον Ατλαντικό για τη Μποαβίστα. Φέτος, έχει οκτώ συμμετοχές με δύο γκολ στο πρωτάθλημα και είναι βασικό στέλεχος.
Ο Μιλοβάνοβιτς έχει από το καλοκαίρι στην ατζέντα του την περίπτωση του Μίκαελ Ουτσέμπο. Ο 24χρονος Νιγηριανός επιθετικός (με ολλανδικό διαβατήριο) είχε μπει στο στόχαστρο της ΑΕΚ. Ο Ουτσέμπο έπαιξε με τη Νιγηρία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά άργησε να συμφωνήσει με ομάδα. δύο σεζόν έπαιξε στο Βέλγιο με τη Γκενκ, έχοντας επτά γκολ σε 62 συμμετοχές. Φέτος με τη Μποαβίστα έχει πέντε ματς με ένα γκολ. Παίκτης που ξεχωρίζει για τα σωματικά προσόντα και τον τρόπο που κινείται μέσα στο γήπεδο.
Στην Πορτογαλία ο Μιλοβάνοβιτς θα παραμείνει μέχρι και τη Δευτέρα όπου θα επιστρέψει στην Αθήνα. Θα παρακολουθήσει το μεγάλο ντέρμπι της χώρας ανάμεσα σε Πόρτο και Μπενφίκα, έχοντας ως κύριο στόχο να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας με τα δύο σπουδαία ευρωπαϊκά κλαμπ. Και βέβαια, θα έχει σειρά επαφών για να είναι έτοιμος σε κάθε ενδεχόμενο στη συνέχεια, ακόμα και για την απόκτηση κάποιων δανεικών.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟY

enwsigr

Χρήστος Δημητρόπουλος: «Όλα τα άξια στελέχη μας μπορούν να προσφέρουν και πρέπει να αξιοποιηθούν»

Εμφάνιση tagaras_dimitropoulos_kollias.jpg 
Συνεδρίασε το απόγευμα της Τετάρτης (10/12) η Νομαρχιακή Δ.E. της Νέας Δημοκρατίας με τη συμμετοχή στελεχών απ' όλα τα μήκη και τα πλάτη του Νομού Κορινθίας.

Σε εξαιρετικό κλίμα και παρουσία του αναπλ. Υπουργού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής κ. Ν. Ταγαρά και του Βουλευτή-Προέδρου της Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας της Βουλής κ. Κ. Κόλλια, τα τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ενημερώθηκαν τόσο από τον Πρόεδρο της Νομαρχιακής κ. Χρ. Δημητρόπουλο όσο και από τους προαναφερθέντες κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους, για πλήθος σημαντικών θεματών που απασχολούν τους συμπολίτες μας στο Νομό Κορινθίας.

Επείγον! Παρακαλείστε να ενημερώσετε όλους τους φίλους και τις επαφές σας!

Επείγον! Παρακαλείστε να ενημερώσετε όλους τους φίλους και τις επαφές σας!
Μέσα στις επόμενες μέρες να έχετε κατά νου: Μην ανοίξετε κανένα μήνυμα που περιέχει ένα συνημμένο που ονομάζεται:
«Ενημέρωση για τα 
Windows Live" ανεξάρτητα από το ποιος το στέλνει. Είναι ένας ιός που καίει όλο το σκληρό δίσκο. Αυτός ο ιός προέρχεται από ένα γνωστό πρόσωπο που έχει τη λίστα διευθύνσεών σας.
Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να στείλετε αυτό το μήνυμα σε όλες τις επαφές σας.
Εάν λάβετε ένα μήνυμα με το συνημμένο "
Windows Live Update", ακόμη και αν αυτό έχει σταλεί από έναν φίλο, μην ανοίγετε γιατί αμέσως απενεργοποιεί τον υπολογιστή σας.
Αυτή είναι η χειρότερη μορφή ιού που ανακοίνωσε το 
CNN και έχει ταξινομηθεί από τη Microsoft ως ο πιο καταστροφικός ιός ποτέ.
Αυτός ο ιός ανακαλύφθηκε χθες από τη 
McAfee.
Δεν υπάρχει δυνατότητα επισκευής για αυτόν τον τύπο του ιού.
Απλά καταστρέφει τον τομέα μηδέν από το σκληρό δίσκο.
Θυμηθείτε: αν μπορείτε να στείλετε αυτές τις πληροφορίες στις επαφές σας, θα μας προστατέψουν όλους.

EFENPRESS-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Η ασθένεια που εξαπλώνεται

 Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Όλο και πιο ανησυχητική γίνεται η κατάσταση στην Ιταλία, καθώς το ξενοφοβικό κόμμα της Λέγκας του Βορρά και το Κίνημα Πέντε Αστέρων τραβούν ο ένας το σχοινί και ο άλλος το κορδόνι.
Η Λέγκα ανακοίνωσε ότι τάσσεται υπέρ της αναθεώρησης όλων των ιδρυτικών συνθηκών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το Κίνημα Πέντε Αστέρων έχει ανακοινώσει ότι θα συγκεντρώσει υπογραφές, με στόχο τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την έξοδο της Ιταλίας από την ευρωζώνη.
Με επικεφαλής τον Ματτέο Σαλβίνι και τον Μπέπε Γκρίλο, έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους να διαλύσουν την ΕΕ και, πάντως, να βγάλουν την Ιταλία από το ευρώ.

Για επέλαση επέλαση της "κομματοκρατίας και της ευνοιοκρατίας " κατηγορούν τη Δούρου οι εργαζόμενοι του ΕΔΣΝΑ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι εργαζόμενοι στον Ειδικό Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής έχουν γίνει μάρτυρες μιας αλυσίδας πρωτοφανών ενεργειών και μεθοδεύσεων που φέρουν τη σφραγίδα της νέας διοίκησης και των ηθών που πρεσβεύει η φίλα προσκείμενη σε αυτήν συνδικαλιστική μειοψηφία.

Πρόκειται για ενέργειες που απέχουν έτη φωτός από τις αρχές της ισότητας και της ισονομίας και που σήμερα επιβεβαιώνεται περίτρανα, ότι είχαν σχεδιαστεί και δρομολογηθεί από κάποιους - με έντονα στερητικά ψυχοσωματικά σύνδρομα, δεν εξηγείται αλλιώς -, ήδη από την επομένη των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ένας τραγικά θλιβερός πατερούλης

giorgos-papandreou
Ένας θλιβερός πατερούλης από το πρόσφατο παρελθόν χτυπά την πόρτα της χώρας. Διασπαστικός, διαλυτικός χωρίς καμία αυτοκριτική, με μόνο «επιχείρημα» το βαρύ επίθετό του, θέλει να αποκαταστήσει το μύθο του ολέθρου.

Διότι όλεθρος, δεν ήταν ότι έβαλε ο Γιώργος την Ελλάδα στο μνημόνιο. Όλεθρος ήταν γιατί ενώ ήξερε τα οικονομικά στοιχεία της Ελλάδας και είχε μυστικές συνομιλίες με το ΔΝΤ, παρ όλα αυτά εκβίασε για εκλογές για να αποφύγουμε τη λιτότητα του Καραμανλή όπως εκβιάζει σήμερα ο Αλέξης ..και τότε τους πρώτους μήνες της διακυβέρνησης, έδινε και αυξήσεις. Είναι ο όλεθρος της ανευθυνότητας απέναντι σε ένα έθνος που σε μία νύχτα έγινε αποικία.
Δεν χρεώνεται προσωπικά τα λάθη δεκαετιών ο Γιώργος ή το ΠΑΣΟΚ μόνο (και η ΝΔ δεν παει πίσω), χρεώνεται κυρίως την παιδική του ανωριμότητα, βλακεία, ανικανότητα ή/και υστεροβουλία που μας έδωσαν την τελική κλωτσιά στον γκρεμό.
Αυτός ο εφιάλτης ξανακτυπά την πόρτα της Ελλάδας, όταν ο στενός του κηπουρός οδηγείται στο ειδικό δικαστήριο και όταν όλες οι προσωπικές του επιλογές ρουφήχτηκαν από την ανθρωποσκούπα της κρίσης.
Αυτός ο εφιάλτης που δεν βοήθησε το κόμμα του στις ευρωεκλογές, αντιθέτως τάχθηκε υπέρ άλλων, αυτός ο εφιάλτης που λειτουργεί με μοναδικό γνώμονα την εκδικητικότητα, είναι σήμερα πάλι εδώ και την δεύτερη κρισιμότερη στιγμή της κρίσης (που δημιούργησε), είναι έτοιμος να διαλύσει τον κεντρώο χώρο και μαζί του και την Ελλάδα.

Ένας πραγματικά ..τραγικά θλιβερός πατερούλης.
Επαμεινώνδας Στεργιόπουλος www.tokentro.gr

Ντέρμπι κορυφής στο Δερβένι . Ο "κατατρεγμένος" και αποδεκατισμένος Αστέρας μάχεται με την Κόρινθο ΄06


 Άκρως ένδιαφέρουσα ειναι η αυριανή ( Σάββατο 13/12/14) 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας Κορινθίας.  Η αγωνιστική περιλαμβάνει το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στις εκ των πρωτοπόρων ομάδες Αστέρα  Δερβενίου και Κόρινθο  '06, με τις υπόλοιπες των πρωτοπόρων ομάδων Θύελλα Πετρίου , ΑΟ Ζευγολατιού και ΠΑΣ Κόρινθος να δοκιμάζονται εκτός έδρας με Αγίους Θεοδώρους, Κύψελο και Ελλάδα Βέλου, αντίστοιχα.
Στο Δερβένι θα γίνει το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στο Αστέρα  Δερβενίου και Κόρινθο  '06. Στο γήπεδο αναμένεται να κατακληστει από εκατοντάδες φίλους της Δερβενιώτικης ομάδας, οι οποίοι, αφ ενός μεν, θα την ενισχήσουν για την νκη και αφετέρου να σταθουν στο πλευρό της μετά τον αδικο "κατατρεγμό" και αποδεκατισμό της από τις κορινθιακές ποδοσφαιρικες αρχές.
Στο Ξυλόκαστρο θα διεξαχθει το τοπικό ντέρπι αναμεσα στον Πανκαμαριακό (ως γηπεδούχο) και στον Ηρακλή Ξυλοκάστρου (ωςφιλοξενούμενο), ενώ στο Χιλιομόδι ο Ατρόμητος αντιμετοπίζει την γειτονική του ομάδα του ΑΟ Σπαθοβουνίου. Τέλος ο Παννεμεατικός υποδέχεται τον Τενεάτη Αθικίων.

Α1 Κατηγορία
11η αγωνιστική
 ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ -ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ.-ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ
 ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ - ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ
ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΕΛΟΠΑΣ
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ -ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ -ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ -ΤΕΝΕΑΤΗΣ

O A,O Λουτρακίου πήρε την πρόκριση μέσα στο Άργος κόντρα στον Παναργειακό ( video) - Η Μανωλάδα πέρασε από την Καλαμάτα

Παναργειακός-ΑΟ Λουτράκι 0-1 (video) | onsports.gr
Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (10/12) η πρώτη φάση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής με τη διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής.
Οι οκτώ ομάδες που προέκυψαν (Άρης, Καβάλα, Δωτιέας Αγιάς, Τρίκαλα, Δόξα Μανωλάδας, ΑΟ Λουτράκι, Κηφισιά, Εθνικός), θα μπουν τη Δευτέρα (15/12) στην κληρωτίδα, από την οποία θα βγουν τα τέσσερα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης, μετά τα ματς να γίνονται την Τετάρτη 14/1/2015. Και αυτά τα παιχνίδια, θα είναι νοκ άουτ, όπως προβλέπει η προκήρυξη του Κυπέλλου.

Επίθεση κατά της πρεσβείας του Ισραήλ - Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική

`Βλέπουν` πέντε δράστες πίσω από την καταδρομική επίθεση με καλάσνικοφ στην πρεσβεία του Ισραήλ – Αυτόπτης μάρτυρας: Άδειασαν μια γεμιστήρα
 Έρευνες διεξάγει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία μετά την επίθεση με καλάσνικοφ κατά της ισραηλινής πρεσβείας τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Ψυχικό.
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πυρά προερχόμενα από την οδό Μουσών, επί της οποίας βρίσκεται η είσοδος της πρεσβείας. Τα πυρά άκουσε ο σκοπός που είχε βάρδια μετά τις 3:00 τα ξημερώματα.
 Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, που απέκλεισαν την περιοχή, προσπαθώντας να εντοπίσουν στοιχεία. Στο σημείο έχουν βρεθεί 54 κάλυκες από καλάσνικοφ.

Ευρωκαταδίκη της Ελλάδας για τη χωματερή Κιάτου. Το ευρωδικαστήριο αποφάσισε ότι η χώρα μας παραβιάζει την κοινοτική νομοθεσία.

Ευρωκαταδίκη της Ελλάδας για τη χωματερή ΚιάτουΓια μια ακόμη φορά η Ελλάδα καταδικάστηκε από το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΔΕΕ) για το θέμα το σκουπιδιών. Είναι το τρίτο «χαστούκι» για τη χώρα μας μέσα στο 2014 και αφορά τη διαχείριση της χωματερής στο Κιάτο. Στις αρχές του μήνα, είχε επιβληθεί υπέρογκο πρόστιμο στη χώρα μας για την αδυναμία της να κλείσει και να αποκαταστήσει τους παράνομους χώρους απόρριψης απορριμμάτων, ενώ τον περασμένο Ιούλιο καταδικάστηκε για τη χωματερή της Ζακύνθου, η οποία λειτουργεί μέσα σε προστατευόμενη περιοχή.

Πότε αλλάζει ή τροποποιείται το ωράριο εργασίας (εγκύκλιος)

Σύμφωνα με την εγκύκλιο 46755/847/11.12.2014 δίνονται διευκρινίσεις για την υποχρέωση του εργοδότη να ενημερώνει την Επιθεώρηση Εργασίας για κάθε αλλαγή ή τροποποίηση του ωραρίου ή της οργάνωσης του χρόνου εργασίας των εργαζομένων του σύμφωνα με την περίπτωση Α της παραγράφου 1 του άρθρου 55 του ν. 4310/2014.

ΩΡΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Την 29η Δεκεμβρίου θα χτυπήσει δυνατά η καμπάνα της αλλαγής στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Αν οι 300 της Βουλής δεν ομονοήσουν και αναλάβουν την ευθύνη της πολιτικής αναταραχής της Ελλάδας για τουλάχιστον ένα μήνα ο πολιτικός ασκός του Αιόλου θα ανοίξει.
Κανείς δεν θα μπορεί να προσδιορίσει τη μοίρα της Νέας Δημοκρατίας τότε. Για κάποιους θα αποτελέσει το μόνο σταθερό πυλώνα που θα εξασφαλίσει την προοπτική της χώρας την επόμενη τετραετία και θα κυριαρχήσει, για κάποιους θα περάσει στην ιστορία ως ένα από τα κόμματα της μεταπολίτευσης που κατέστρεψε την επόμενη γενιά.

Ούτε τώρα ο Παναθηναϊκός! “Χ”αλάρωσε και το... πλήρωσε









 Είχε την ευκαιρία, όμως την... κλώτσησε. Ο λόγος για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος για 87' κρατούσε το «τρίποντο» κόντρα στην Εστορίλ για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, όμως στα φινάλε όχι μόνον ισοφαρίστηκε, αλλά παραλίγο να χάσει κιόλας. Ετσι, ολοκλήρωσε την παρουσία του στον όμιλο χωρίς νίκη, με απολογισμό 2 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Ηττα-σοκ και αντίο Ευρώπη για τον ΠΑΟΚ

Ηττα-σοκ και αντίο Ευρώπη για τον ΠΑΟΚ Ο ΠΑΟΚ ήθελε νίκη επί της Γκενγκάν για να προκριθεί στους «32» του Europa League, αλλά οι Γάλλοι επικράτησαν 2-1 στην Τούμπα και ο «δικέφαλος» αποχαιρέτισε πρόωρα την Ευρώπη.

Η αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής του 11ου ομίλου της διοργάνωσης δεν κύλησε όπως θα ήθελε ο «δικέφαλος», ο οποίος ήταν κακός και «πλήρωσε» την άσχημη αρχή, τη δυσκολία δημιουργίας ευκαιριών και τα αμυντικά κενά του. Ετσι, απογοήτευσε τον κόσμο του, ο οποίος αποδοκίμασε μετά το 1-2 στο 83' αλλά στο τέλος χειροκρότησε τους παίκτες του Αγγελου Αναστασιάδη.

Πέθανε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Πέτσος

£ ¤ ™ “ œ ™ Ÿ ¤ ¥   Ÿ Έφυγε από τη ζωή ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Πέτσος, ο οποίος στο παρελθόν είχε πέσει θύμα βομβιστικής επίθεσης από την  17 Νοέμβρη.
Ο Γιώργος Πέτσος γεννήθηκε το 1947. Κατάγεται από την Μακεδονία και συγκεκριμένα από την ‘Εδεσσα του Ν. Πέλλας. Είναι γόνος παλαιάς Μακεδονικής οικογένειας, Μακεδονομάχων και πολιτικών. Παντρεμένος με την Ντενίζ Γκιουστόζι, είναι πατέρας ενός παιδιού ηλικίας 37 ετών, του Βαγγέλη.

Λαμπερός ως το τέλος ο Αστέρας ΠΑΡΤΙΖΑΝ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-0

asteraspartizan
 Με έξι βαθμούς σ' έναν δύσκολο όμιλο και με το κεφάλι… ψηλά αποχαιρέτησε ο

Αστέρας το Europa League. Οι Αρκάδες πήραν τη «λευκή» ισοπαλία στο Βελιγράδι κόντρα στην Παρτίζαν στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής του Europa League.

Και μάλιστα θα μπορούσαν να είχαν φύγει και με το «τρίποντο» αν ο Μπακασέτας μόλις στα 25'' του αγώνα έβρισε δίχτυα αντί να στείλει την μπάλα άουτ (σε πλασέ στην κίνηση από πάσα του Μπαράλες) ή (κυρίως) αν ο Μάσα, μόνος απέναντι στον Λούκατς στο 90' σούταρε πιο καλά, αντί να δώσει την ευκαιρία στο Σέρβο γκολκίπερ ν' αποκρούσει σωτήρια με τα πόδια.
Αυτές οι ευκαιρίες ήταν και οι κορυφαίες στον αγώνα μαζί με το δοκάρι σε προβολή του Νίνκοβιτς στο 47'. Οι Σέρβοι ήταν πιεστικοί στα πρώτα 10' του α' μέρους και στο πρώτο 20λεπτο του δευτέρου, ωστόσο ο Αστέρας άντεξε σε αυτά τα διαστήματα έχοντας πολύ σωστή αμυντική τακτική. Κι όπως αναφέραμε αν στο 90' ο Μάσα ευρισκόμενος σε θέση αριστερά κοντά στην μικρή περιοχή εκμεταλλευόταν την πάσα του Μπαντιμπανγκά, τότε οι Αρκάδες θα πανηγύριζαν – εκτός απροόπτου - το πρώτο ευρωπαϊκό διπλό της ιστορίας. Τελικά αρκέστηκαν στην 5η ισοπαλία σε πέντε ματς μακριά από την Τρίπολη.
Όπως και να έχει ο Αστέρας – που ξεκίνησε με πολλές αλλαγές συγκριτικά με το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό – προσέφερε έναν ακόμη βαθμό στην ελληνική συγκομιδή, όπως και στο δικό του σακούλι.
Σίγουρα η φετινή χρονιά και η συλλογή έξι πόντων σ' έναν όμιλο όπου υπήρχαν ακόμη η Τότεναμ και η Μπεσίκτας είναι άκρως τιμητική για την ομάδα της Αρκαδίας, που… ψήλωσε και στην Ευρώπη.

ΠΑΡΤΙΖΑΝ (Μάρκο Νίκολιτς): Λούκατς, Βολκόφ, Στάνκοβιτς, Μ. Ίλιτς, Νίνκοβιτς (81' Λούκα), Γκρμπιτς (74' Σ. Ίλιτς), Α. Ζίνκοβιτς. Ντρίντσιτς, Μάρκοβιτς, Σκούλετιτς (89' Κόγιτς).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Λούι, Τιε Μπι (75 Μάσα), Μουνάφο, Ζησόπουλος, Τσοκάνης, Μπαράλες, Μπακασέτας (72' Μπαντιμπανγκά), Γιαννιώτας (63' Νίκο Φερνάντες).

ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑΣ

Δεν υπάρχει πολιτική ανάλυση που να μπορεί να εξηγήσει το φαινόμενο των ΑΝΕΛ και της ΔΗΜΑΡ. Δύο κόμματα που κέρδισαν την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους τώρα για τον πολιτικό τους αφανισμό. 

Ο Αστέρας Δερβενίου σηκώσε κεφάλι στο κατεστημένο για ένα καλύτερο κορινθιακό ποδόσφαιρο. - Τον εξοντώνουν...

Asteras Derveniou
 Γράφει ο Κώστας Αν. Κουσουλός
Δημοτικός Σύμβουλος 
Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης
Μέλος του Αστέρα Δερβενίου

Kostas KousoulosH EΠΣ Κορινθίας μετά την σχετική ανακοίνωση του σωματείου μας, επέβαλε, ποινές & προστίματα εξοντωτικά για τον σύλλογό μας.
Τελικά φίλοι του Αστέρα μας όλοι αυτοί που διοικούν το κορινθιακό ποδόσφαιρο αποδείχτηκε ότι μας υπολογίζουν και μας φοβούνται γιατί ποτέ δεν περίμεναν ότι ένα χωριό όπως το Δερβένι μπορεί να σηκώσει κεφάλι στο κατεστημένο. 
Γιατί όσο ο Αστερας μας δεν τους ενοχλούσε μας επικροτούσαν και μας έλεγαν μπράβο και συνεχίστε και προσφέρεται στο κορινθιακό ποδόσφαιρο. Τώρα τι έγινε κύριοι; Τι έγινε ; 
Διεκδικήσαμε αυτό που δικαιούμαστε χρόνια και δεν σας βολεύει; Γιατί όμως; 
Φίλοι του Αστέρα μας πρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα μας και τώρα στα δύσκολα, μια γροθιά και μια φωνή όλοι μαζί να ενισχύσουμε τις προσπάθειες των παικτών μας που θέλουν όσο περισσότερο την βοήθειά μας. 
Στο τέλος εμείς θα βγούμε νικητές και η ιστορία θα γράψει. Ένα χωριουδάκι σήκωσε κεφάλι στο κατεστημένο και προσπάθησε για ένα καλύτερο κορινθιακό ποδόσφαιρο.  
Θα μας επακολουθήσουν πολλοί. να είστε σίγουροι,  ότι με όλα αυτά γινόμαστε πιο δυνατοί. Για αυτό σας ζητώ όλοι ενωμένοι να συνεχίσουμε των αγώνα μας. Ολοι  στο γήπεδο το Σάββατο να ενισχύσουμε τον Αστέρα μας!! Αστέρας μια ζωή!!