Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Ο Αστέρας Δερβενίου σηκώσε κεφάλι στο κατεστημένο για ένα καλύτερο κορινθιακό ποδόσφαιρο. - Τον εξοντώνουν...

Asteras Derveniou
 Γράφει ο Κώστας Αν. Κουσουλός
Δημοτικός Σύμβουλος 
Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης
Μέλος του Αστέρα Δερβενίου

Kostas KousoulosH EΠΣ Κορινθίας μετά την σχετική ανακοίνωση του σωματείου μας, επέβαλε, ποινές & προστίματα εξοντωτικά για τον σύλλογό μας.
Τελικά φίλοι του Αστέρα μας όλοι αυτοί που διοικούν το κορινθιακό ποδόσφαιρο αποδείχτηκε ότι μας υπολογίζουν και μας φοβούνται γιατί ποτέ δεν περίμεναν ότι ένα χωριό όπως το Δερβένι μπορεί να σηκώσει κεφάλι στο κατεστημένο. 
Γιατί όσο ο Αστερας μας δεν τους ενοχλούσε μας επικροτούσαν και μας έλεγαν μπράβο και συνεχίστε και προσφέρεται στο κορινθιακό ποδόσφαιρο. Τώρα τι έγινε κύριοι; Τι έγινε ; 
Διεκδικήσαμε αυτό που δικαιούμαστε χρόνια και δεν σας βολεύει; Γιατί όμως; 
Φίλοι του Αστέρα μας πρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα μας και τώρα στα δύσκολα, μια γροθιά και μια φωνή όλοι μαζί να ενισχύσουμε τις προσπάθειες των παικτών μας που θέλουν όσο περισσότερο την βοήθειά μας. 
Στο τέλος εμείς θα βγούμε νικητές και η ιστορία θα γράψει. Ένα χωριουδάκι σήκωσε κεφάλι στο κατεστημένο και προσπάθησε για ένα καλύτερο κορινθιακό ποδόσφαιρο.  
Θα μας επακολουθήσουν πολλοί. να είστε σίγουροι,  ότι με όλα αυτά γινόμαστε πιο δυνατοί. Για αυτό σας ζητώ όλοι ενωμένοι να συνεχίσουμε των αγώνα μας. Ολοι  στο γήπεδο το Σάββατο να ενισχύσουμε τον Αστέρα μας!! Αστέρας μια ζωή!!