Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

O A,O Λουτρακίου πήρε την πρόκριση μέσα στο Άργος κόντρα στον Παναργειακό ( video) - Η Μανωλάδα πέρασε από την Καλαμάτα

Παναργειακός-ΑΟ Λουτράκι 0-1 (video) | onsports.gr
Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (10/12) η πρώτη φάση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής με τη διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής.
Οι οκτώ ομάδες που προέκυψαν (Άρης, Καβάλα, Δωτιέας Αγιάς, Τρίκαλα, Δόξα Μανωλάδας, ΑΟ Λουτράκι, Κηφισιά, Εθνικός), θα μπουν τη Δευτέρα (15/12) στην κληρωτίδα, από την οποία θα βγουν τα τέσσερα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης, μετά τα ματς να γίνονται την Τετάρτη 14/1/2015. Και αυτά τα παιχνίδια, θα είναι νοκ άουτ, όπως προβλέπει η προκήρυξη του Κυπέλλου.


Το αήττητο σερί του συνέχισε και στο Κύπελλο ο ΑΟ Λουτράκι, καθώς επικράτησε 1-0 στο Άργος του Παναργειακού και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής.
Το ματς είχε καλές φάσεις, αλλά την ουσία την είχαν οι «οράνιε». Αρχικά ο Παπουτσής είχε δοκάρι στο 48’ σε πλασέ, αλλά στο 64’ ήταν αυτός που έβγαλε τον Σουσούνη σε θέση βολής, με τον τελευταίο να μην αστοχεί για το 0-1. Σημαντική ευκαιρία για να σκοράρουν είχαν οι «λύκοι» στο 60’, αλλά ο Τριμπόνιας αστόχησε με κεφαλιά προ κενής εστίας.
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Τίμος Καβακάς): Καράδαης, Παναγιώτου, Κάπλατζης, Κουκούλης, Μπιμπισίδης, Ισούφι (82’ Πούτσης), Τριμπόνιας (80’ Καλαγκάνης), Καρούτης, Μπιτζής, Παιδάκης (76’ Κοιλιάρας), Ρότα
ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Νίκος Μεσολόγγης): Κόντης, Παπουτσής, Γκαρμίρης, Σιώκος, Μαυρέλης, Τσώκος, Δημάκης (76’ Πράττος), Μπελεβέτης (87’ Σπέτσι), Σουσούνης (76' Χρυσαφίδης), Διαμαντόπουλος, Αποστολάκης

Συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε στην Καλαμάτα, όπου η Δόξα Μανωλάδας πήρε την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής, επικρατώντας 5-3 (3-3 κ.α.) στην παράταση της «Μαύρης Θύελλας».
Το παιχνίδι είχε συναρπαστική εξέλιξη, καθώς στο 6’ ο Αργυρόπουλος εκτέλεσε φάουλ και ο Ρούσσης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την Καλαμάτα. Στο 9’ οι παίκτες της Δόξας συνδυάστηκαν από δεξιά, και Πλαστουργός με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Η ομάδα της Μανωλάδας στο 14’ πέτυχε την ανατροπή, καθώς ο Σωτηρόπουλος με πλασέ έγραψε το 1-2. Στο 42’ όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 2-2 με σουτ έξω από την περιοχή του Γεωργακόπουλου.
Η Καλαμάτα μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος, και στο 58’ ο Γεωργακόπουλος με πλασέ μετά από ασθενή απόκρουση του Σούλη σε φάουλ του Νιφορόπουλου, έκανε το 3-2. Στο 83’ όμως η Δόξα έφτασε εκ νέου στην ισοφάριση με γκολ του Γούρμου για το 3-3, στέλνοντας το ματς στην παράταση.
Στην παράταση οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ρούσση με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 102’. Άμεσα εκμεταλλεύτηκε το πλεονέκτημα η ομάδα του Μίλτου Γκόφα, καθώς στο 104’ ο Βατσής με διπλή προσπάθεια πέτυχε το 3-4. Ο ίδιος παίκτης στο 109’ σφράγισε την πρόκριση της Δόξας, καθώς με πλασέ έγραψε το τελικό 3-5.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Κουρμπανάς): Μούζος, Νιφορόπουλος, Βασιλόπουλος, Ζάρκος (61’ Πολυχρόνης), Σκαρλάτος, Κουντάνης, Ηλιόπουλος, Ρούσσης, Κακκαλής (78’ Νικολόπουλος), Αργυρόπουλος (75’ Χαρίτος), Γεωργακόπουλος
ΔΟΞΑ ΝΕΑΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ (Μίλτος Γκόφας): Σούλης, Αγουρίδης, Μπίζος, Λαμπρόπουλος (61’ Βατσής), Αναγνωστόπουλος, Μαυρόπουλος, Σπ. Σωτηρόπουλος, Κοτσόκολος, Γούρμος, Αγγελόπουλος (61’ Νικολόπουλος), Πλαστουργός (53’ Λαθύρης)

1ος όμιλος
Πανσερραϊκός - Άρης (18:00)
Καβάλα - Καμπανιακός 1-0 (κανονική διάρκεια 0-0)

2ος όμιλος
Εθνικός Φιλιππιάδας - Δωτιέας Αγιάς 0-1 
Οικονόμος Τσαριτσάνης - Τρίκαλα 1-2 

3ος όμιλος
Παναργειακός - ΑΟ Λουτράκι 0-1 
Καλαμάτα - Δόξα Νέας Μανωλάδας 3-5 (κανονική διάρκεια 3-3)

4ος όμιλος

Ατρόμητος Πειραιά - Κηφισιά 0-1
Τριγλία Ραφήνας - Εθνικός Πειραιώς 0-1 (κανονική διάρκεια 0-0)