Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Δήλωση του Προέδρου της Βουλής για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

http://www.athina984.gr/wp-content/uploads/2017/10/zaf.jpgΤη θλίψη και τον αποτροπιασμό του εκφράζει ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης για την εν ψυχρώ δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου μέσα στο γραφείο του.
Η δήλωση του κ. Βούτση έχει ως εξής:
«Η εν ψυχρώ δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου προκαλεί θλίψη και αποτροπιασμό. Η εγκληματική αυτή ενέργεια που στρέφεται εναντίον ενός επιστήμονα, οικογενειάρχη, ασχολούμενου με τα κοινά, δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο, είναι απολύτως καταδικαστέα και η διαλεύκανσή της επιβεβλημένη.
Τα θερμά συλλυπητήριά μου στη σύζυγο, τα παιδιά, τον αδελφό του και όλους του οικείους, καθώς και στο νομικό κόσμο που έχασε ένα καταξιωμένο μέλος του».

Θανατηφόρο τροχαίο στο Μελίσσι – Ένας νεκρός, μία τραυματίας


Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό και μία τραυματία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (13.10.2017) στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών,στη στροφή Φωστηρόπουλου στο Μελίσσι. 
Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε όταν ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με αγροτικό αυτοκίνητο. To αποτέλεσμα της σφοδρότατης σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού του I.X και μία γυναίκα τραυματισμένη από το αγροτικό αυτοκίνητο. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου 

ΦΩΤΟ: korinthostv.gr

«Με τα φώτα νυσταγμένα και βαριά» έφυγε από την ζωή ο τραγουδιστής Γιώργος Σαρρής, αδερφός της Χαρούλας Αλεξίου.


«Με τα φώτα νυσταγμένα και βαριά» έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα από ανακοπή σε ηλικία 69 ετών ο τραγουδιστής Γιώργος Σαρρής.
Ο Γιώργος Σαρρής είχε τραγουδήσει τις «Νταλίκες» ενός από τα πιο εμβληματικά λαϊκά τραγούδια των Νικολόπουλου – Ρασούλη όπως κανείς άλλος. Ο ξαφνικός χαμός του βύθισε στο πένθος την αδελφή του Χαρούλα Αλεξίου.

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΑΡΣΙΝΑ ΄97 - ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ

          
         ΤΑΡΣΙΝΑ '97             -      Α.Ο. ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ 
                            ΣΑΒΒΑΤΟ  14 / 10 / 2017
                        16:00 ΖΩΝΤΑΝΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ
       GREEKRADIO WEB CHANNELGREEKRADIO WEB CHANNEL -
                     ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Σεισμικές δονήσεις στο Κορινθιακό


Τις τελευταίες ώρες  5 σεισμικές δονήσεις έγιναν αισθητές ,στην περιοχή της Δυτικής Κορινθίας, χωρίς να προκαλέσουν ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής. 
Οι δονήσεις αυτές είχαν επίκεντρο τον Κορινθιακό Κόλπο , 30 χλμ. νοτιοανατολικά από το Γαλαξίδι  με την μεγαλύτερη να είχε μέγεθος 3.8 βαθμούς  της κλίμακος Ρίχτερ και με το εστιακό βάθος στα 5 χλμ  να σημειώνεται στις  9:23 το πρωί, ενώ  8 λεπτά νωρίτερα (9:15) είχε σημειωθεί δόνηση 3 .2 βαθμών, από το ίδιο περίπου σημείο.
Τέλος σεισμικές δονήσεις τις τάξεως των 2.4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκαν και στις 9¨38 π.μ., στίς 15:58 και στις 18:16...

Β' Κορινθίας (4η αγωνιστική): Ταρσινά - Λυκοποριά, Ατρόμητος Χ. - Σαρωνικός, Ολυμπιακός Λ. - Πανευρωστινιακός



http://www.spartafc.gr/media/com_news/story/2015/12/22/146/main/1.jpg 
Με τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής ημέρας συνεχίζεται, το Σαββατοκύριακο (14 - 15/10) , το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας.
Αύριο Σάββατο , στις 4:00, διεξάγονται δύο αγώνες του προγράμματος. Στο Κιάτο  η Θύελλα Κάτω  Διμηνιού, αντιμετωπίζει  τον Άρη Βοχαϊκού, ενώ στο Ζευγολατιό τα Ταρσινά 97, υποδέχονται τον ΑΟ Λυκοποριάς, τον οποίο , πριν

Ψάχνουν για το πρώτο τους "τρίποντο" οι μισές ομάδες στην Α Κορινθίας (4η αγωνιστική)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhlawXlJ4yDmjD_6BeSGX2e19FTO9MyzEcBk5zTbwr1Q91aYUf44N04fTvpTM-IL8D1f79eL-vFKbVEbKvawj9jncrZZTi7tAnWOs0kSSFsRyB2nWlVcUobUtlTUHeqA9cDN7-Q9A-01bU/s640/%25CE%25B1%25CE%25BA%25CE%25BF%25CF%2581%25CE%25B9%25CE%25BD%25CE%25B8%25CE%25B9%25CE%25B1.png

Με τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής ημέρας συνεχίζεται, αύριο Σάββατο (14/10) ,στις 4:00 μ.μ.,  το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας, όπου οι μισές ομάδες ψάχνουν για το πρώτο τους "τρίποντο".

Αποτροπιασμός για τη στυγνή δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου - Καθολική καταδίκη απ΄όλα τα κόμματα

http://media2.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/10/zafeiropoulos-1300.jpg
Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η είδηση της δολοφονίας του γνωστού δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Πολιτικοί από όλα τα κόμματα καταδίκασαν την δολοφονία του.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος τηλεφώνησε στην οικογένεια του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Ο κ. Παυλόπουλος εξέφρασε τόσο την άφατη οδύνη του για την απώλειά του όσο και την απερίφραστη καταδίκη για την στυγερή και άνανδρη δολοφονία του. 
 Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα μόλις έμαθε για τη στηγερή δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου  και ζήτησε την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης.. Τα βαθύτατα συλλυπητήρια του στην οικογένεια και τους οικείους του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Άμεσα ενημερώθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης για την δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.
Αποφάσισε, μάλιστα, την αναβολή της προγραμματισμένης για αύριο, Παρασκευή, παρουσίασης της νέας επικοινωνιακής ομάδας της ΝΔ.