Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Νέο τηλεοπτικό σποτ Νέας Δημοκρατίας - Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ (Εργαζόμενη μητέρα) ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ (μικρομεσαίο επιχειρηματία)

Το spot με τη Δήμητρα:
 
Το spot με το Χρήστο:
 


Στην ενότητα των θετικών προγραμματικών ταινιών της ΝΔ στις οποίες πρωταγωνιστούν άνθρωποι που εκπροσωπούν μια ξεχωριστή κατηγορία επαγγελματικών και κοινωνικών ομάδων της ελληνικής κοινωνίας προστίθενται από σήμερα οι δύο επόμενες ταινίες.
Αναδεικνύοντας το αξιακό πρότυπο των πρωταγωνιστών με το οποίο η «Ελλάδα πάει Μπροστά», τα νέα σποτ επικοινωνούν τις προγραμματικές θέσεις της ΝΔ και τις συνδέουν με τις ιδέες, τη στάση και τη νοοτροπία καθημερινών ανθρώπων.
Το θετικό αυτό πρότυπο έρχεται να ενισχύσει και να προωθήσει η ΝΔ, μέσα από τις θέσεις της, κάνοντας το βασικό συστατικό μιας νέας πολιτικής πραγματικότητας.
Κάθε ένας χαρακτήρας προτάσσει αυτό που θεωρεί ως καθήκον του, ως ατομική του ευθύνη σε διαφορετικούς τομείς και περιβάλλοντα. Στο Δημόσιο, στο πανεπιστήμιο, στην επιχείρηση, στο σπίτι και στη δουλειά τους. Κεντρικό μήνυμα των σποτ είναι ότι «Όλοι μαζί πάμε την Ελλάδα Μπροστά».
Οι λέξεις κλειδιά εμπλουτίζονται και η Ελλάδα πάει μπροστά με ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΔΟΥΛΕΙΕΣ
Μια εργαζόμενη μητέρα, η Δήμητρα πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία. Η Δήμητρα κάθε μέρα «βάζει τα γυαλιά» στους καλύτερους μάνατζερ, φροντίζοντας για κάθε ανάγκη της οικογένειας της.
Η ΝΔ στέκεται δίπλα στην εργαζόμενη μητέρα και την οικογένειά της και στο πρόγραμμά της ­–μεταξύ άλλων– προβλέπει: περισσότερους βρεφονηπιακούς σταθμούς, δομές ολοήμερης απασχόλησης παιδιών, κάλυψη των κενών θέσεων σε όλες τις βαθμίδες της Α’ βάθμιας Παιδείας και  κατάργηση του 23% ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση.
Στην δεύτερη ταινία της σειράς πρωταγωνιστεί ο Χρήστος, ένας μικρομεσαίος επιχειρηματίας, που παρά την κρίση δεν ρίχνει την ποιότητα για να κερδίσει. Η ΝΔ στηρίζει στην πράξη την επιχειρηματικότητα με λιγότερους φόρους, άμεση αποκατάσταση της ομαλότητας στην αγορά, άρση των capital controls, ενίσχυση της ρευστότητας και ενεργοποίηση του ΕΣΠΑ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΡΡΩΝ



http://news247.gr/eidiseis/politiki/ekloges-gr/ekloges2015/article3659265.ece/BINARY/w660/meimar5.jpg
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης περιόδευσε σήμερα στο Νομό Σερρών και στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται στο πλαίσιο της παρουσίας του στη ΔΕΘ.

Νωρίτερα, συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα στα γραφεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Κατά τη συνάντηση έγινε ο παρακάτω διάλογος:  

http://www.protothema.gr/files/1/2015/09/11/meimar%20tzitz%201.jpgΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που βρίσκομαι εδώ στην Περιφέρεια και συναντώ έναν πολύ καλό φίλο. Ταυτόχρονα πρέπει να τονίσω ότι ο κάθε Περιφερειάρχης είναι και ένας πολύ καλός θεσμικός συνεργάτης της κεντρικής κυβέρνησης. Πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα συνεννόησης και συνεργασίας η κεντρική κυβέρνηση με την Αυτοδιοίκηση, προκειμένου να προχωρήσουμε στο σχεδιασμό αλλά και την επίλυση των πολυσύνθετων ζητημάτων τα οποία μας απασχολούν σήμερα και τα οποία μπορούν να λυθούν κυρίως με τη λογική, ανεξαρτήτως της ιδεολογικής και πολιτικής προσέγγισης που έχει ο καθένας μας. Πολύ περισσότερο με το συγκεκριμένο Περιφερειάρχη με τον οποίο μας συνδέουν χρόνια φιλίας, κοινωνικών αγώνων και πολιτικών απόψεων. Πιστεύω ότι μπορούμε, αν συνεννοηθούμε και συνεργαστούμε, τόσο οι πολιτικές δυνάμεις όσο και οι θεσμικοί παράγοντες της χώρας πως μπορούμε να προχωρήσουμε προς τα εμπρός, να βγάλουμε την Ελλάδα από την κρίση και να προχωρήσουμε προς το δρόμο της ανάπτυξης. Δεν είναι τα πράγματα εύκολα, αλλά όμως έχουμε ελπίδα, αισιοδοξούμε. Αισιοδοξούμε γιατί πιστεύουμε ότι αν προκύψει μια κυβέρνηση που θέλει να νοικοκυρέψει τον τόπο και που μπορεί πράγματι να ολοκληρώσει τις μεταρρυθμίσεις που είναι απαραίτητες για να προσελκύσουμε επενδύσεις, που είναι απαραίτητες για να δημιουργηθούν νέες  θέσεις εργασίας, νέες δουλειές, ώστε να υπάρξει αύξηση τους εισοδήματος, μπορούμε να πετύχουμε. Και μπορούμε να τα πετύχουμε όλοι μαζί. Οι εκλογές συνήθως πολώνουν, δημιουργούν ένταση, διχάζουν. Εμείς ερχόμαστε με έναν ενωτικό λόγο, απλώνουμε το χέρι στον κάθε συμπολίτη μας, ανεξαρτήτως της πολιτικής προσέγγισης και προτίμησης  που θα έχει και του λέμε ότι είναι η ώρα να προχωρήσουμε όλοι μαζί για να βρει η Ελλάδα, το δρόμο που της αξίζει. Ένα δρόμο πολύ καλύτερο για το μέλλον.

Επισκέψεις Χρίστου Δήμα και συζητήσεις σε Κιάτο, Λουτράκι, Νεμέα και Κλένια

 
 Tο Δημαρχείο Σικυωνίων στο Κιάτο επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης στην οποία συμμετείχαν ο Δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Μυττάς και Βασίλης Δομετίου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Αναστάσιος Λεονάρδος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Αλεξόπουλος και Γιάννης Σωτηρόπουλος και ο Γ.Γ. του Δήμου Χρήστος Ζαχαριάς, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τοπικά προβλήματα.

 Σημειώνεται πως νωρίτερα το πρωί, ο Χρίστος Δήμας βρέθηκε στον σχολικό αγιασμό στην Κλένια όπου συνομίλησε με εκπαιδευτικούς και γονείς για τα μεγάλα προβλήματα και τις ελλείψεις  που αντιμετωπίζει ο χώρος της εκπαίδευσης αλλά και για τις προσδοκίες ενόψει τη νέας σχολικής χρονιάς
Εμφάνιση  Αργότερα, ο Χρίστος Δήμας μαζί με τον βουλευτή Αττικής Μάκη Βορίδη, ο οποίος πραγματοποίησε επίσκεψη στην Κορινθία στο πλαίσιο επίσημης
λησης από την τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, τις Αθλητικές Κατασκηνώσεις (Sport Camp) και τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Νεμέας.
 Εμφάνιση

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ .ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ


 ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ .ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΠΣ Σ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
 http://www.ustream.tv/channel/greekradiowc

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΙΜΠΕΪΤ



http://www.gossip-tv.gr/media/com_news/story/2015/07/20/388410/main/Vaggelis-Meimarakis.jpgΑπό το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για το ντιμπέιτ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, από την αρχή της προεκλογικής περιόδου, έχει ξεκαθαρίσει ότι, προκειμένου να γίνει δημόσιος διάλογος και να ενημερωθούν οι πολίτες, συμμετέχει, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, σε οποιαδήποτε συζήτηση Πολιτικών Αρχηγών και με οποιαδήποτε διαδικασία.
Ως εκ τούτου, οι όροι και οι προϋποθέσεις προσδιορίζονται αποκλειστικά από το ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε στο ΕΜΠΡΟΣ που κυκλοφορεί το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου

Εμφάνιση EMPROS-01.jpg 
Διαβάστε στο ΕΜΠΡΟΣ  που κυκλοφορεί το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου


  • Αμέσως μετά τις εκλογές, έρχεται ο Ολλανδός «αντιβασιλέας» της Ελλάδος
  • «Ντιμπέιτ»: Αυτοί κάνουν ανθελληνική τηλεόραση, εμείς κάνουμε εθνική πολιτική
  • Δεν είμαστε ραγιάδες, ούτε γονατίζουμε
  • Απέραντο καταυλισμό Λαθρομεταναστών θέλει την Αθήνα ο Καμίνης
  • Δίδακτρα-φωτιά για τα παιδιά του Αλέξη
  • Φάκελοι-βόμβα για Μπόμπολα στο συρτάρι του Σπίρτζη
  • Λούφαξε ο Καραμανλής, όταν συνάντησε λαθρομετανάστες
  • Όταν ο πάπας έκρυψε τον σταυρό του
  • Καταιγίδα κατασχέσεων σε σπίτια και τραπεζικούς λογαριασμούς
  • Υπέρ των λαθρομεταναστών οι μασονικές στοές της Ευρώπης
  • Αποκαλύπτουμε: Οι εγκύκλιοι για την Ιθαγένεια και το προφίλ της εισβολής
  • Βόρειος Ηπειρος: Αγρια επίθεση σε Ελληνα ιερέα
  • Η τύχη σου είναι στην ψήφο σου
  • Τα κοιτάσματα οσμίου της Ελλάδος, στόχος των αρπακτικών
  • Αποκαλυπτική συνέντευξη για τις φρικαλεότητες των κομμουνιστοσυμμοριτών στον Μελιγαλά
  • Το ΕΜΠΡΟΣ σε όλη την Ελλάδα
  • Τα Capital Controls σκοτώνουν τις εξαγωγές
  • Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ υποδεικνύουν οι Βρυξέλλες
  • Η  πτώση της Χαλκίδας στους τούρκους
  • Δεν μπορεί να μας σώσουν αυτοί που κατέστρεψαν την χώρα.
  • Ου πόσοι, αλλά ου: Μια απάντηση στα περί Χριστιανισμού, Παγανισμού και Χρυσής Αυγής
  • Από τον Kalergi στην Ευρωπαϊκή Ενωση: Μια σύντομη ιστορία της παγκοσμιοποίησης 

EFIMERIDA EMPROS

Χέρμαν βαν Ρομπέι στην EurActiv: Η Ελλάδα χρειάζεται κυβέρνηση εθνικής ενότητας


Χέρμαν βαν Ρομπέι στην EurActiv: Η Ελλάδα χρειάζεται κυβέρνηση εθνικής ενότηταςΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Την ανάγκη σχηματισμού κυβέρνησης εθνικής ενότητας διότι η συμφωνία της 30ης Ιουλίου είναι η τελική και είναι «απίθανο» να υπάρξει τέταρτο δάνειο διάσωσης, εξέφρασε σε συνέντευξη στην EurActiv o Χέρμαν βαν Ρομπέι.
O Χέρμαν βαν Ρομπέι ήταν Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και Πρωθυπουργός του Βελγίου. Από την 1η Σεπτεμβρίου είναι πρόεδρος του think tank Κέντρο Ευρωπαϊκής Πολιτικής.
Σε μια εκτενή συνέντευξη με την EurActiv.com, ο Βέλγος αναφέρθηκε και στις ελληνικές εκλογές λέγοντας ότι είναι «αναπόφευκτος» ο σχηματισμός μιας κυβέρνησης συνασπισμού.
«Ας ελπίσουμε μετά τις εκλογές να σχηματιστεί μια κυβέρνηση συνασπισμού, κατά προτίμηση μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας», είπε συγκεκριμένα, προβλέποντας ότι κανένα κόμμα δεν θα έχει απόλυτη πλειοψηφία στη νέα βουλή.
Αυστηρή προειδοποίηση στους Έλληνες πολιτικούς
Παράλληλα, έστειλε αυστηρή προειδοποίηση στους Έλληνες πολιτικούς λέγοντας ότι είναι η «τελευταία ευκαιρία».
«Οι πιθανότητες ενός τέταρτου πακέτου διάσωσης είναι ελάχιστες […] σπάνια χρησιμοποιώ τη λέξη ‘τελευταία ευκαιρία’ αλλά το ένστικτό μου είναι ότι η εφαρμογή της συμφωνίας της 30ης Ιουλίου είναι ουσιαστική».
Μια νέα τέταρτη συμφωνία μεταξύ Ελλάδος και δανειστών είναι «πιθανώς απίθανη» είπε ο Βέλγος, ο οποίος εξέφρασε επίσης ελπίδα να το γνωρίζουν αυτό οι Έλληνες πολιτικοί.
«Είναι κάτι που πρέπει να έχουν στο μυαλό τους όταν σχηματίσουν την επόμενη κυβέρνηση», κατέληξε.
EurActiv

Δημοσκοπήσεις - Εκλογές 2015: Ανατροπή στην πρώτη θέση στα όρια του στατιστικού λάθους - Δύο κόμματα μένουν εκτός Βουλής

Δημοσκοπήσεις - Εκλογές 2015: Ανατροπή στην πρώτη θέση στα όρια του στατιστικού λάθους - Δύο κόμματα μένουν εκτός Βουλής 
Ένα ασύλληπτο θρίλερ επικρατεί στο πολιτικό σκηνικό της χώρας με τις δημοσκοπήσεις κυριολεκτικά να τρελαίνουν όχι μόνο τους δημοσκόπους αλλά και τα επιτελεία των κομμάτων.
Οι διαφορά ανάμεσα στα δύο κόμματα είναι οριακές και κάθε μέρα που περνά αλλάζει το σκηνικό με το κόμμα που έρχεται πρώτο στις δημοσκοπήσεις διαρκώς να εναλλάσσεται.

Πέθανε το βράδυ της Τετάρτης ο Λάμπρος Κανελλόπουλος

Πέθανε το βράδυ της Τετάρτης ο Λάμπρος Κανελλόπουλος

Απεβίωσε το βράδυ της Τετάρτης, σε ηλικία 67 ετών, ο πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής της UNICEF Λάμπρος Κανελλόπουλος, πρώην πρόεδρος της ΓΣΕΕ και ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.
Ο Λάμπρος Κανελλόπουλος γεννήθηκε το 1948 στη Ζαχάρω  Ηλείας. Έλαβε μέρος στον αντιδικτατορικό αγώνα (1967-74), εντάχθηκε στο ΠΑΣΟΚ από την ίδρυση του και ήταν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος από το 1984. Διετέλεσε υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων από 22.1.96 έως 25.9.96.

Έκπτωση 30% για όσους ταξιδέψουν με τρένο για τις εκλογές

Έκπτωση 30% για όσους ταξιδέψουν με τρένο για τις εκλογές
Έκπτωση 30% για όσους ταξιδέψουν σιδηροδρομικά για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις βουλευτικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου χορηγεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Η έκπτωση αφορά στις τιμές των εισιτηρίων για ταξίδι απλής μετάβασης ή μετ/ επιστροφής από τον τόπο διαμονής στον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος.
Σημειώνεται, ότι για τους επιβάτες που θα αγοράσουν εγκαίρως τα εισιτήρια τους θα παρέχεται επιπλέον και η έκπτωση προαγοράς 15%.

Ανεξαρτητοποιήθηκε η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σοφία Σακοράφα

Ανεξαρτητοποιήθηκε η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σοφία ΣακοράφαΤην ανεξαρτητοποίησή της από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρωβουλή, ανακοίνωσε την Παρασκευή η Σοφία Σακοράφα εκφράζοντας την διαφωνία της με την υπογραφή του τρίτου μνημονίου.

Στην δήλωσή της η κ. Σακοράφα αφήνει να εννοηθεί ότι θα δραστηριοποιηθεί εντός της χώρας στην κατεύθυνση και σε συνεργασία με τις δυνάμεις που ανέδειξε το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.

Στην δήλωσή της η κα Σακοράφα αναφέρει:

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΒΗΜΑFM: «Αν η Νέα Δημοκρατία δεν είναι πρώτη στις εκλογές, η επόμενη κυβέρνηση δεν θα είναι σταθερή»

http://www.matrix24.gr/wp-content/uploads/2013/02/dora.jpgΗ βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, παραχώρησε συνέντευξη στο BHMA FM 99,5 και τους δημοσιογράφους Άρη Ραβανό και Μπάμπη Παπαπαναγιώτου.

Δημοσιογράφος: Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν μια εικόνα, την οποία αν έχει κάποια βεβαιότητα είναι ότι δεν θα έχουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση από οποιονδήποτε οπότε την κάνουμε ακριβώς την επόμενη μέρα;
Ντόρα Μπακογιάννη: Νομίζω ότι μπορούμε να συμφωνήσουμε , αυτή τη στιγμή τουλάχιστον με βάση τις μετρήσεις, αυτοδυναμία αποκλείεται. Από εκεί και πέρα είναι επίσης βέβαιο ότι θα χρειαστούν κυβερνήσεις συνεργασίας. Στην Ελλάδα αργήσαμε αλλά πρέπει να μπούμε στην κουλτούρα συνεργασίας και να μάθουμε να λειαίνουμε τις γωνίες μας και να μην επιδεικνύουμε την αλαζονεία, την οποία επιδεικνύαμε στο παρελθόν.  Τώρα, τι δυνατότητες υπάρχουν; Εγώ εκεί θα ήθελα να είμαι πάρα πολύ σαφής. Πιστεύω ότι εάν η ΝΔ δεν είναι πρώτο κόμμα και δεν λάβει εκείνη την εντολή σχηματισμού μιας κυβέρνησης συνεργασίας, η επόμενη κυβέρνηση δεν θα έχει σταθερότητα.

Αεροπλάνα και βαπόρια – Κουβάρια και συμπτώσεις


tsipras-kammenos-vouli

...Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης θυμίζει πως τους φακέλους των υποβρυχίων τους «μετέφερε» ο σημερινός αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης ως τότε υπασπιστής του Τσοχατζόπουλου και του Παπαντωνίου...!!! αλλά το κυριότερο.. επισημαίνει πως ο κ. Καμμένος δεν έφερε κάποιο θέμα στη Βουλή όταν ήταν στην κυβέρνηση... αλλά πετάει λάσπη προεκλογικά..


διαβάστε τη συνέχεια...    
www.tokentro.com

Τρία έργα για τη Μεσσηνία υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου


http://www.pelopsnews.gr/content/news/news-37429092013225546.jpg
Τη δημοπράτηση τριών ακόμα έργων για τη Μεσσηνία υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.
Πρόκειται για τα έργα «Καθαρισμός κοίτης – κατασκευή – επισκευή τεχνικών έργων σε ρέματα του Δήμου Οιχαλίας», «Αντιπλημμυρικά έργα στη νέα είσοδο Καλαμάτας από Κόμβο Διασποράς έως ποταμό Νέδοντα – Α φάση» και «Βελτίωση – συντήρηση 9ης Εθνικής Οδού (Τμήμα Γαργαλιάνοι – Χώρα – Γιάλοβα – Πύλος – Μεθώνη».

Πέτρος Τατούλης «Πάνω από 60 εκατομμύρια ευρώ οι επενδύσεις της Περιφέρειας στις σχολικές υποδομές»



Εμφάνιση φωτογραφία 1(4).JPG
«Η Περιφέρειά μας έχει πλέον δεδομένο το μουσικό σχολείο της Τρίπολης, το οποίο αποτελεί κόσμημα, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα αποδίδεται και το μουσικό σχολείο της Σπάρτης, ενώ ήδη έχουμε ξεκινήσει τη διαδικασία για να υλοποιήσουμε το μουσικό σχολείο του Άργους» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την τελετή αγιασμού στο Μουσικό Σχολείο Τρίπολης για τη νέα σχολική χρονιά.
Εμφάνιση φωτογραφία 2(2).JPG«Αυτό σημαίνει ότι δημιουργούμε ένα δίκτυο σύγχρονων εκπαιδευτηρίων, σύγχρονων μουσικών σχολείων σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Προάγουμε δηλαδή τη μουσική παιδεία, τη μουσική εκπαίδευση σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα» συνέχισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και τόνισε ότι «επιμένω ιδιαίτερα στη βασική αρχή ότι χωρίς εκπαίδευση, χωρίς συγκροτημένο σχέδιο, χωρίς τη δυνατότητα ανάδειξης των προσόντων και των ταλέντων δεν μπορεί να υπάρξει εθνικός σχεδιασμό στη μουσική παιδεία, ιδιαίτερα στο κομμάτι της παραδοσιακής μουσικής».

Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Λουτρακίου...



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                    Λουτράκι   11/9/2015
       ΝΟΜΟΣ  ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                                         Αριθ. Πρωτ.: 16993
                Δ Η Μ Ο Σ
ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ -
        ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ                                            

                                                                                               

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως, Λουτράκι) την  15η Σεπτεμβρίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:30 για συζήτηση και λήψη  απόφασης  επί των κατωτέρω  θεμάτων  της ημερήσιας διάταξης:


1.Διάθεση πιστώσεων δημοτικού προϋπολογισμού τρέχοντος έτους και ανατροπή αναλήψεων.

2.Κατάρτιση όρων ανοικτού διαγωνισμού για την εκτέλεση της προμήθειας  καυσίμων λιπαντικών για την κίνηση των μεταφορικών μέσων και πετρελαίου θέρμανσης έτους 2015 (Αριθ. Μελ. 23/2015 ).

3.Διορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου προς ανάληψη ενεργειών ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου, αναφορικά με το υπ΄ αρίθ. 15823/2015 συνταχθέν πρωτόκολλο παράβασης του Δήμου μας κατά του Ντελέζου Αθανάσιου.



                                                                          Ο  Πρόεδρος
    
                                                                       ΓΚΙΩΝΗΣ Αλκ. Γεώργιος
                                                                                Δήμαρχος