Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Νίκη "Αστεράτη" για τον Ηρακλή Λεχαίου 2 - 1 τον Αστέρα Δερβενίου

Puggj3mb

Ο διαιτητής και όχι οι παίκτες ήταν ο πρωταγωνιστής στον εκτός έδρας αγώνα του Αστέρα Δερβενίου με τον Ηρακλή Λεχαίου, στον οποίο ο Αστέρας ηττήθηκε με 2 – 1.
Vvsdvbmk Από σοβαρότατα διαιτητικά λάθη προήλθαν τα δύο τέρματα του Ηρακλή (οφσάιντ και ανύπαρκτο πέναλτι), ενώ δεν δόθηκε ένα πέναλτι υπέρ του Αστέρα στο 2 – 1.
 Ο Ηρακλής, χωρίς να είναι καλύτερος αφού δημιούργησε μόνο δύο-τρεις φάσεις σ’ όλον τον αγώνα, έφυγε νικητής απέναντι σ’ έναν Αστέρα που και πάλι υπέστη άλλον έναν καταποντισμό μετά το 70’. Έβαλε το χεράκι της η διαιτησία, τα έπαιξαν όλα για όλα οι γηπεδούχοι με τέσσερες επιθετικούς, αποχώρησε τραυματίας ο Αντωνόπουλος που μέχρι τότε έκανε καλό παιχνίδι και τελικά οι βαθμοί της νίκης, που διαφαινόταν βέβαιη για τον Αστέρα λόγω της απόδοσης των δύο ομάδων, χάθηκαν.

45ος ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ε.Π.Σ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 - Π.Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 κυπελλο


ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ε.Π.Σ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
 Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 - Π.Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ.

Την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 και ώρα 15:00 
στο γήπεδο ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ
Η ποδοσφαιρική Κορινθιακή ζει σε ρυθμούς Κυπέλλου. Η αντίστροφη μέτρηση , άρχισε. Απομένουν λιγότερο από 20 ώρες από την στιγμή , στις 3:00 το απόγευμα της Τετάρτης  15 Μαρτίου 2017, που ο διαιτητής Γιάννης Νεοφυτιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Μοντζέλη και Μπούμπα , με 4ο διαιτητή τον κ. Κεφιλή και παρατηρητή τον κ. Καλπακίδη, θα σφυρίξει την έναρξη του 45ου τελικού Κυπέλλου Κορινθίας, ανάμεσα στην Κόρινθο ΄06 και στον Ηρακλή Ξυλοκάστρου.
Ο φετινός τελικός γίνεται στο γήπεδο του Ζευγολατιού και αναμένεται να παρακολουθήσουν πολλοί ποδοσφαιρόφιλοι από όλη την Κορινθία.
Η Κόρινθος ΄06 του Σταύρου Μπινιάρη, έφτασε για πρώτη φορά στην 11χρονη ιστορία της σε τελικό Κυπέλλου,κάνοντας μάλιστα πολύ μεγάλη πορεία για να τα καταφέρει αφού κατάφερε να αποκλείσει ομάδες , μάλιστα με μεγάλα σκορ, τον Κύψελο 11- 0, τον Αίαντα Κορίνθου 7 -0  εκτός έδρας τον Κουταλά με 9 - 0 και τον ΠΑΣ Κορινθο εντός έδρας με 2 - 1.
Ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου η ομάδα του Νίκου Κολιμάδη θα διεκδικήσει για 2η φορά στην 89χρονη ιστορία του το Κύπελλο Κορινθίας Η ομάδα της Δυτικής Κορινθίας έφτασε έως τον τελικό, αποκλείοντας εκτός έδρας τον ΑΟ Μαψού 5 - 0, τον ΠΑΣ Κλένια με 5 -1, την Δάφνη με 1 - 0  και τον Τενεάτη Αθικίων με 1 - 0
Την πρώτη φορά που μετείχε στο τελικό του Κυπέλλου, την περίοδο 2009 - 2010, είχε κατακτήσει το τρόπαιο καθώς είχε νικήσει 4 - 1 στα πέναλτι (κανονικός αγώνας και παράταση 0 - 0) τον Ολυμπιακό  Λουτρακίου .
Ο Ηρακλής με προπονητή τον Σπύρο Αργυρόπουλο αγωνίστηκε με την ακόλουθη σύνθεση: Κολιμάδης, Μάντα, Καρακώστας, Βελέντζας, Ψυχογιός (105′ Ραχιανιώτης), Μαργαρίτης, Στυλιανούδης (57′ Καρβούνης), Διαμαντόπουλος, Σιδηρόπουλος, Πιλιαφάς, Τζεμαλής (77′ Μούτος). 
Έφτασε τον τελικό αποκλείοντας Αναγέννηση Κιάτου, Ελλάς Βέλου, Θύελλα Πετρίου και Πέλοπα Κιάτου, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε και στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ερασιτεχνών. 

Συλλήψεις 2 ατόμων για ληστεία σε σπίτι ηλικιωμένης στο Στόμι

Αποτέλεσμα εικόνας για ελας
Συνελήφθησαν, χθες (13.3.2017) το απόγευμα, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 38 και 53 ετών, αντίστοιχα, για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης ημεδαπής.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου, προέκυψε ότι ο 38χρονος και ο 53χρονος, χθες (13.3.2017) το πρωί,

Tweet: Θα ζητήσει δανεικά κι από κει;

Εκδήλωση του Ροταριανού Ομίλου "Κόρινθος"

Με την επιστολή αυτή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την εκδήλωση του Ομίλου μας με Ομιλητή τον κ. Θάνο Τζήμερο την
Παρασκευή 17 Μαρτίου στις 9 μ.μ
στο Pietris Castello Hall στο Λουτράκι.

Θα  ήταν ιδιαίτερη χαρά να μας τιμήσετε με την παρουσία σας, αλλά και να

Περισσότερα 2 από 97 Εκτύπωση όλων Σε νέο παράθυρο Πρωινή δυσκαμψία: Πού οφείλεται και πώς αντιμετωπίζεται;


SmokingInCarΠρόστιμα έως 3000 ευρώ σε καπνιστές και ατμιστές παραβάτες



«Τσουχτέρα» πρόστιμα προβλέπει η νέα, εφαρμοστική, εγκύκλιος για το κάπνισμα που εξέδωσε το υπουργείο Υγείας. Η εγκύκλιος θέτει σε εφαρμογή το προ 6 μηνών ψηφισθέν αυστηροποιημένο νομοθετικό πλαίσιο του αντικαπνιστικού νόμου, το οποίο εκτός από το συμβατικό τσιγάρο συμπεριλμαβάνει και το άτμισμα αλλά και φυτικά προϊόντα και νέα προϊόντα καπνού.

Διαβάστε περισσότερα 



backpaininthemorninge1.jpgΠρωινή δυσκαμψία: Πού οφείλεται και πώς αντιμετωπίζεται;


Σας είναι δύσκολο να σηκωθείτε το πρωί από το κρεβάτι, λόγω δυσκαμψίας και έντονου πόνου στις αρθρώσεις; Μήπως χρειάζεται το σώμα σας χρόνο για

Γ. Πατούλης : Καλώ τον υπουργό Εσωτερικών Π. Σκουρλέτη άμεσα σε debate ...

Ανοιχτή πρόσκληση σε δημόσιο διάλογο προκειμένου να ενημερωθούν οι τοπικές κοινωνίες για τις θέσεις της κυβέρνησης επί της δρομολογούμενης διοικητικής  ...
airetos.gr

Η κλιματική αλλαγή θα αυξήσει τον κίνδυνο δασικών πυρκαγιών στη Μεσόγειο

Η κλιματική αλλαγή θα αυξήσει τον κίνδυνο δασικών πυρκαγιών στη Μεσόγειο
Η κλιματική αλλαγή θα αυξήσει κατακόρυφα τον κίνδυνο των δασικών πυρκαγιών στη Μεσογειακή Ευρώπη τις επόμενες δεκαετίες, σύμφωνα με μια νέα μελέτη. Τα υφιστάμενα μέτρα πρόληψης των πυρκαγιών θα είναι ανεπαρκή, οπότε θα χρειαστεί αλλαγή στρατηγικής. Αναφέρει η EurActiv Ισπανίας. Μελέτη του Πανεπιστήμιου της Βαρκελώνης, η οποία δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Scientific Reports, ανέλυσε μια σειρά από μοντέλα που και δείκτες …
EurActiv.gr 

Εμπλοκή της Ρωσίας στην Λιβύη, αναπτύσσει στρατεύματα στην Αίγυπτο

Εμπλοκή της Ρωσίας στην Λιβύη, αναπτύσσει στρατεύματα στην Αίγυπτο
Η Μόσχα φαίνεται να έχει αναπτύξει ειδικές δυνάμεις σε μια αεροπορική βάση στη δυτική Αίγυπτο κοντά στα σύνορα με τη Λιβύη τις τελευταίες ημέρες, Αμερικανικές, Αιγυπτιακές και άλλες διπλωματικές πηγές υποστηρίζουν, μια κίνηση η οποία έρχεται να προστεθεί στις ανησυχίες των ΗΠΑ για μεγαλύτερη εμπλοκή της Μόσχας στη Λιβύη. Διπλωματικές πηγές των ΗΠΑ υποστηρίζουν ότι οποιαδήποτε αντίστοιχη ρωσική αποστολή θα …
EurActiv.gr 

ΟΤΑ: Παρατείνεται η θητεία των αιρετών –Το σενάριο του ΥΠΕΣ

Σενάριο παράτασης της θητείας των αιρετών της Αυτοδιοίκησης μετά τη συνταγματική ημερομηνία των εθνικών εκλογών του 2019 εξετάζει, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, η κυβέρνηση στο πλαίσιο της μεταρρύθμισης του Καλλικράτη.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το υπουργείο Εσωτερικών,

Μητσοτάκης: Τέρμα στη «φάμπρικα» των συμβασιούχων -Όχι στην απλή αναλογική

«Πρέπει, κάποια στιγμή, να σταματήσει η φάμπρικα των συμβάσεων ορισμένου χρόνου. Αυτές είναι οι λογικές που χρεοκόπησαν τη χώρα». Αυτό τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε σύσκεψη στην Περιφέρεια Κρήτης στην οποία συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης, δήμαρχοι του νησιού και ο γραμματέας και βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης (φωτο).

Ερώτηση Ντόρας Μπακογιάννη στον Υπ. Οικονομικών «Πειραγμένες» αντλίες σε μεγάλο αριθμό πρατηρίων καυσίμων


Πολιτικό Γραφείο
Ντόρας Μπακογιάννη



 

Αθήνα, 14 Μαρτίου 2017
 
Ερώτηση στον Υπ. Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο και 
τον Υπ. Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου

Θέμα: «Πειραγμένες» αντλίες σε μεγάλο αριθμό πρατηρίων καυσίμων
 
Σε απάντηση του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης στην υπ’ αρ. 2936/27.01.2017 ερώτηση που κατέθεσα, σχετικά με το γεγονός ότι ένα στα δέκα πρατήρια υγρών καυσίμων έχει «πειραγμένες» αντλίες, αναφέρεται ότι«η πολυπλοκότητα των ελέγχων σε συνδυασμό με την ανάγκη συντονισμού και συνεργασίας με τις συναρμόδιες υπηρεσίες, υπό την καθοδήγηση του Υπουργείου Οικονομικών, στο οποίο ολοκληρώνεται η πλατφόρμα κεντρικής παρακολούθησης και αξιοποίησης παραγόμενων στοιχείων, έχει ως αποτέλεσμα να απαιτείται χρόνος» (αρ. πρ. 28101/08.03.2017).

Επιπλέον, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής», υπάρχει πιθανότητα προβλήματος στην αξιοποίηση των στοιχείων που συλλέγονται από τα συστήματα εισροών-εκροών των πρατηρίων. Συγκεκριμένα, είναι πολύ πιθανό για ένα πρατήριο να «πουλήσει» περισσότερα ή λιγότερα καύσιμα χωρίς δόλο, εξαιτίας της διαφορετικής θερμοκρασίας παραλαβής και παράδοσης του υγρού καυσίμου. Ακριβώς γι’ αυτό, είναι απαραίτητη η ενδελεχής επεξεργασία των στοιχείων που συγκεντρώνονται από τα συστήματα εισροών-εκροών, προκειμένου να καταστούν αξιοποιήσιμα.

Κατόπιν τούτων, ερωτώνται οι κ.κ. υπουργοί:
 

  1. Πότε θα ολοκληρωθεί η πλατφόρμα κεντρικής παρακολούθησης και αξιοποίησης των παραγόμενων στοιχείων;
  2. Έχει προβλεφθεί ενδελεχής επεξεργασία των στοιχείων εισροών-εκροών για να μπορούν να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα;

 

Η ερωτώσα βουλευτής

 
                                                                             Ντόρα Μπακογιάννη

Βανδάλισαν τη Νέα Φιλαδέλφεια, προσέβαλαν την ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Ενσωματωμένη εικόνα 1

Την Κυριακή, υπήρξε ένα συλλαλητήριο χαράς και προσμονής. Χιλιάδες Ενωσίτες έδωσαν ξανά ζωή και χαρά στη Νέα Φιλαδέλφεια, έφεραν στο μυαλό εικόνες από το όμορφο παρελθόν και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. 

Αυτοί είναι οι ΑΕΚτζήδες, έτσι συμπεριφέρονται στην πόλη που στέγασε για χρόνια την έδρα τους και έγινε σπίτι τους. Από την άλλη, είναι οι όψιμοι υπερασπιστές του νυν δημάρχου. Βάνδαλοι, ανιστόρητοι, προκλητικοί. Στο πέρασμα τους, βανδάλισαν την πόλη, προσέβαλαν βάναυσα την ΑΕΚ.

Maria Nikolaidou

Ομιλία για τη Διατροφή στη Νηστεία, στο ΚΑΠΗ Ξυλοκάστρου

Ομιλία για τη Διατροφή στη Νηστεία, στο ΚΑΠΗ Ξυλοκάστρου
Τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017 και ώρα 17:30, στο Κ.Α.Π.Η. Ξυλοκάστρου, πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα “Η Διατροφή στη Νηστεία”.
Λόγω του ότι διανύουμε την περίοδο της Σαρακοστής, πολλοί άνθρωποι ακολουθούν ένα διατροφικό πρόγραμμα νηστείας, με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό των τροφών ζωικής προέλευσης και της συνεπακόλουθης αύξησης των φυτικών τροφών, όπως λαχανικά, όσπρια, ζυμαρικά, φρούτα.

Click to enlarge image 20170313_174542.jpg
Το ερώτημα είναι: κάνει πράγματι η νηστεία καλό στον οργανισμό και προάγει την υγεία; Περικλείει η νηστεία κινδύνους για την ομαλή λειτουργία του οργανισμού; Η απάντηση βρίσκεται κάπου στη μέση.
Την κατατοπιστική και επίκαιρη ομιλία, από τη Διαιτολόγο-Διατροφολόγο κυρία Έμη Σακελλαρίου, παρακολούθησε ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος και ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Καλύβας, πολλά μέλη και φίλοι του ΚΑΠΗ Ξυλοκάστρου.


Αλλαγές και νομοθετικές ρυθμίσεις για τους δασικούς χάρτες ανακοίνωσε ο ΑνΥΠΕΝ Σωκράτης Φάμελλος – Άμεση επίλυση προβλημάτων, ηλεκτρονικές και γρήγορες διαδικασίες, ολοκλήρωση δασικών χαρτών ζήτησε ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός - Τί ειπώθηκε στην εκδήλωση ΤΕΕ – ΓΕΩΤΕΕ με θέμα «Δασικοί Χάρτες: προβλήματα και προτάσεις αντιμετώπισής τους»

Εμφάνιση photo-13-3-2017.jpg
Αλλαγές και νομοθετικές ρυθμίσεις για τους δασικούς χάρτες ανακοίνωσε ο ΑνΥΠΕΝ Σωκράτης Φάμελλος – Άμεση επίλυση προβλημάτων, ηλεκτρονικές και γρήγορες διαδικασίες, ολοκλήρωση δασικών χαρτών ζήτησε ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός - Τί ειπώθηκε στην εκδήλωση ΤΕΕ – ΓΕΩΤΕΕ με θέμα «Δασικοί Χάρτες: προβλήματα και προτάσεις αντιμετώπισής τους»

-Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός τόνισε ότι: «το ΤΕΕ θα πρωτοστατήσει μέχρι τέλους στην επίλυση των προβλημάτων, που ανέδειξε η ανάρτηση των δασικών χαρτών»  και πρότεινε να συνδεθεί  η ανάπτυξη της χώρας με την πρωτοβουλία της Συνταγματικής αναθεώρησης.
Εμφάνιση photo-13-3-2017-2.jpg 
-Ο Αν. Υπουργός ΥΠΕΝ Σωκράτης Φάμελλος  ανακοίνωσε νομοθετικές αλλαγές και διορθώσεις για τους δασικούς χάρτες και αποδέχθηκε πρόταση ανοιχτού διαλόγου και συνεργασίας με τους τεχνικούς επιστημονικούς φορείς για την ολοκλήρωση του.

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ "ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ" ΣΤΗΝ ΚΩ



Εμφάνιση 17264104_1305813099486233_7029621845710014129_n.jpg
Εμφάνιση 17155299_1305813259486217_5587747135078602870_n.jpg
Το πρόγραμμα "Αθλητικός Προσανατολισμός", που έχει εκπονήσει ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών από το 2013, τώρα με την υποστήριξη της ΚΕΔΕ ταξιδεύει στα σχολεία των απομακρυσμένων περιοχών της Ελλάδος.

Εμφάνιση 17156065_1305813219486221_3330776965158362231_n.jpgΈτσι στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας, οι Ολυμπιονίκες Papadopoulou Sofia (ιστιοπλοΐα), Maria Georgatou (ρυθμική γυμναστική), Popi Ouzouni (σφαιροβολία), Apostolos Taskoudis (πάλη) και Χρήστος Σπύρου, επισκέφτηκαν το 4ο δημοτικό και το 1ο γυμνάσιο Κω χαροποιώντας ιδιαίτερα τους μαθητές του ακριτικού μας νησιού και μεταλαμπαδεύοντάς τους τις αξίες του αθλητισμού, του Ολυμπισμού και του υγιεινού τρόπου ζωής, μέσα από την παρουσίαση των αθλημάτων τους...

OI ΞΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ»

Ενσωματωμένη εικόνα 1
Εμφάνιση Participations greece -in-VRILITTOS.jpg
Έξι σύλλογοι από το εξωτερικό θα πάρουν μέρος στο 5ο Διεθνές Τουρνουά Αναπτυξιακών Ηλικιών 
Η οργανωτική επιτροπή του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» ανακοινώνει τις έξι ομάδες Παμπαίδων Α’ (γεννημένοι 2002-2003) από το εξωτερικό που θα αγωνιστούν στο 5ο Διεθνές Τουρνουά Αναπτυξιακών Ηλικιών  το διάστημα 7-11 (Παρασκευή έως Μ. Τρίτη) Απριλίου 2017.
Tην διοργάνωση θα φιλοξενήσει για 4η συνεχόμενη χρονιά, η «Μητρόπολη» του Ελληνικού Χάντμπολ, Βέροια. 
Στο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2017» θα πάρουν μέρος οι Εθνικές Ομάδες Παίδων (γεννημένοι 2000-2001) της Ελλάδας, της Κροατίας, της Βοσνίας- Ερζεγοβίνης, της Ρουμανίας, του Ισραήλ και της Αυστρίας.
Στην κατηγορία Παμπαίδων Α’ θα συμμετέχουν από την Ελλάδα οι ομάδες Φίλιππος Βέροιας, ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι., ΧΑΝΘ, ΠΑΟΚ, ΑΕΣΧ Πυλαίας και ΑΟ Προσοτσάνης, ενώ από το εξωτερικό παρόντες θα είναι οι Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία), Εθνική Ισραήλ, Κροάσια Ζάγκρεμπ (Κροατία), Βαρντάρ Σκοπίων (ΠΓΔΜ), Παρτίζαν Βελιγραδίου (Σερβία), Λοκομοτίβα Μπρσκό (Βοσνία).
Ιστορικά στοιχεία των ομάδων και δηλώσεις στελεχών

Εαρινό Ράλλυ Σπριντ 2017 (18-19 Μαρτίου) | Οι προετοιμασίες

Εμφάνιση EarinoSprint2017_Afisa.jpg
Μαρτίου με επίκεντρο το Λουτράκι Κορινθίας, διοργανώνεται από το Σωματείο Start Line και αποτελεί τον 1ο γύρο του Κυπέλλου Χώματος 2017. Το κέντρο του θα στεγαστεί στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τον Ισθμό και θα φιλοξενήσει το Αρχηγείο και τους Χώρους Επισκευών και Ανασυγκρότησης. Να σημειωθεί, πως ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος πληρωμάτων και αυτοκινήτων, θα Η στιγμή της επιστροφής στο χώμα πλησιάζει και οι ετοιμασίες από την πλευρά της Οργανωτικής Επιτροπής έχουν μπει στην τελική ευθεία.

Ο αγώνας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 πραγματοποιηθεί στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Ι ΚΤΕΟ "Mr KTEO" στον Ασπρόπυργο, το απόγευμα του Σαββάτου 18 Μαρτίου.

Το Brexit οδηγεί σε διάλυση και τους Εργατικούς


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Μπορεί στις 29 Ιουνίου 2016 ο κ. Τσίπρας να επικοινώνησε με τον ηγέτη των Εργατικών
Τζέρεμι Κόρμπιν, προκειμένου να εκφράσει «την αλληλεγγύη του για τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα του, η Βρετανία» και μπορεί, λίγο αργότερα ο κ. Τσίπρας να ανακοίνωσε μέσω τουίτερ πως «αυτοί που είναι υπεύθυνοι για τη διχαστική και ευρωσκεπτικιστική ρητορική, δεν μπορούν να κατηγορήσουν τις προοδευτικές δυνάμεις», τα μέλη των Εργατικών στη Βρετανία, όμως, δεν φαίνεται να συμμερίζονται αυτή την άποψη.
Όπως έγινε πρόσφατα γνωστό (βάσει εγγράφων που περιήλθαν στην εφημερίδα Times), σχεδόν 26.000 μέλη έχουν εγκαταλείψει το Εργατικό Κόμμα της Βρετανίας από το περασμένο καλοκαίρι και πάνω από τα τρία τέταρτα από αυτούς είχαν εγγραφεί στο κόμμα μετά τις βουλευτικές εκλογές του 2015 και μετά την άνοδο του Κόρμπιν στην ηγεσία του, που ακολούθησε την εκλογική ήττα του κόμματος.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΙΡΗ ( LIVE EKΠΟΜΠΗ Ηλέκτρα fm)


10:00 - 13:00 Με την Μαίρη Νικολοπούλου... 
εως το μεσημέρι
ΗΛΕΚΤΡΑ 98.8 FM
http://www.hlektra.fm/