Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Συλλήψεις 2 ατόμων για ληστεία σε σπίτι ηλικιωμένης στο Στόμι

Αποτέλεσμα εικόνας για ελας
Συνελήφθησαν, χθες (13.3.2017) το απόγευμα, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 38 και 53 ετών, αντίστοιχα, για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης ημεδαπής.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου, προέκυψε ότι ο 38χρονος και ο 53χρονος, χθες (13.3.2017) το πρωί,
στην τοπική κοινότητα Στομίου του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Κορινθίας, μπήκαν στην οικία ηλικιωμένης ημεδαπής και με τη χρήση σωματικής βίας την ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Μετά από άμεση κινητοποίηση και οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν χθες (13.3.2017) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου και συνελήφθησαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων χρημάτων, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην ηλικιωμένη.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.