Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Εμβόλιο – «Επιδημία» οι αρνητές γονείς – Πατέρας απείλησε ότι θα πάει με καραμπίνα στο σχολείο

 Εμβόλιο – «Επιδημία» οι αρνητές γονείς – Πατέρας απείλησε ότι θα πάει με καραμπίνα στο σχολείο 

Ένα ακόμη απίστευτο περιστατικό με γονέα αρνητή του κοροναϊού. Σύμφωνα με το peloponissos.gr, ο περιφερειακός διευθυντής της Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, αποκάλυψε ότι αρνητής γονιός απείλησε πως θα πάει στο σχολείο με… καραμπίνα και θα σκοτώσει την διευθύντρια!

Συγκεκριμένα, ο διευθυντής Εκπαίδευσης ανέφερε: «Είχαμε έναν πατέρα στην

Τα ‘‘ψεύτικα’’ τα λόγια τα μεγάλα!! - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ ΤΕΥΧΟΣ ΝΟ 85


 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ ΤΕΥΧΟΣ ΝΟ 85

Πέφτουν τα «ΘΑ ΘΑ ΘΑ» σαν το χαλάζι.. δεν μπορούν πια να κρύψουν την εγκατάλειψη των χωριών μας αλλά και την επικινδυνότητα που προκύπτει από αυτήν. !!!

Το Πολιτιστικό Βήμα Φενεού ζητά γραπτή ενημέρωση από την περιφέρεια ( η οποία όμως να τηρηθεί!!!) σχετικά με την πορεία των όσων έργων αφορούν την Δ/Ε ΦΕΝΕΟΥ μια και «παρακολουθώντας το προηγούμενο διάστημα την πορεία αυτών δεν μπορέσαμε να καταλήξουμε σε κάποιο συμπέρασμα πού αυτά βρίσκονται»

Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής με τον Πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ


Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνος Τασούλας δέχθηκε σήμερα στο Γραφείο του τον Πρόεδρο της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής κ. Αθανάσιο Θανόπουλο, ο οποίος τον ενημέρωσε για την ολοκλήρωση της απογραφής των κτιρίων και τις διαδικασίες έναρξης της επικείμενης απογραφής πληθυσμού.

Ο κ. Θανόπουλος επέδωσε στον Πρόεδρο της Βουλής ασημένιο αναμνηστικό νόμισμα που εξέδωσε η Τράπεζα της Ελλάδος για την απογραφή, πρώτη φορά από τα 200 χρόνια του Ελληνικού κράτους.