Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Κάλεσμα της Νέας Δημοκρατίας για βοήθεια στους πολίτες της δυτικής Αττικής

http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/10/nd-grafeia-1000-1.jpg
Η Νέα Δημοκρατία αναλαμβάνει πρωτοβουλία για τους πληγέντες πολίτες από την κακοκαιρία στη Δυτική Αττική.
Mε εντολή του Κυριακού Μητσοτάκη ξεκινά από σήμερα μια πρωτοβουλία συγκέντρωσης αγαθών πρώτης ανάγκης με σκοπό να συνδράμει τους κατοίκους της Δυτικής Αττικής και καλεί τους πολίτες να ενισχύσουν την προσπάθειά της.
Πιο συγκεκριμένα η ΝΔ απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση σε:

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Εξευτελισμός η εισβολή του Ρουβίκωνα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. -Έντονες αντιδράσεις από τα κόμματα

http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/11/roubikonas-1000.jpg
Νέα εμφάνιση έκανε η γνωστή ομάδα Ρουβίκωνας, η οποία εισέβαλε αυτήν την φορά στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Μέλη του Ρουβίκωνα εισήλθαν στο χώρο του ΥΠΕΘΑ και πέταξαν προκηρύξεις! Αμέσως μετά την εισβολή, πέταξαν τις προκηρύξεις και έφυγαν τρέχοντας καταδιωκόμενοι από άνδρες ασφαλείας.
Τα μέλη της αναρχικής ομάδας πέρασαν την πύλη, και έφθασαν στον χώρο που οδηγεί στο υπουργείο και το γραφείο του υπουργού Πάνου Καμμένου ο οποίος βρίσκεται στον Καναδά.
Το ΓΕΕΘΑ σε ανακοίνωσή του αναφέρει:
Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017, μεσημβρινές ώρες, ομάδα πολιτών εισήλθε χωρίς άδεια  στον προαύλιο χώρου του στρατοπέδου “ΠΑΠΑΓΟΥ” από την Πύλη Μεσογείων και πέταξε φυλλάδια. Ακολούθως απωθήθηκαν από προσωπικό ασφαλείας του στρατοπέδου και αποχώρησαν.
Για το περιστατικό ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ έχει διατάξει ΕΔΕ για την διακρίβωση των συνθηκών και αιτίων και τον καταλογισμό ευθυνών. Επίσης έχει ενημερωθεί η Ελληνική Αστυνομία.
 
Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωση της για την εισβολή του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
«Η σημερινή νέα εισβολή του Ρουβίκωνα μέσα στο Πεντάγωνο είναι βέβαιο ότι θα διδάσκεται στο μέλλον ως η επιτομή του εξευτελισμού μιας Κυβέρνησης. Το να απευθύνουμε νέα έκκληση για τα αυτονόητα, δεν έχει πλέον κανένα νόημα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής

Β΄κατηγορία Κορινθίας (9η αγωνιστική). Ντέρμπι ΠΑΣ Κλένια - Αγίων Θεοδώρων, Ολυμπιακου Λουτρ.- Περαχώρας. Επικυνδηνη έξοδος Ατρομήτου Χιλιομοδίου.στο Κιάτο

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhSUQPA_NiPytiK8hJdVCG0ym7V4o0Y7CgdjAK9s1_dc7ZRp5gBD2HTUssn5TM9ZY7nkR175StUNtP3oI4DJMLLKhX7yKcUKdeAaNXh8BOH3t8uRrWUBPsMuM34NW6kYgRf5z8a5aSsQ0AR/s1600/08adfe7bb544d357e3127c038f06a978_L.jpg

Άκρως ενδιαφέρουσα  είναι  η 9η αγωνιστική ημέρα, που  διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο (18 & 19/11 – 15:00)  στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας  Κορινθίας.
Η αρχή της αγωνιστικής, γίνεται αύριο Σάββατο, στο γήπεδο του Ζευγολατιού, όπου η ομάδα των Ταρσινών, μετά την νίκη της επί του Ολυμπιακού Λουτρακίου, θα επιδιώξει νέο τρίποντο με αντίπαλο τον Φωκά Αρχαίων Κλεωνών , οποίος έχασε εντός έδρας, από την Θύελλα Κάτω Διμηνιού.
Η αγωνιστική συνεχίζεται το απόγευμα της Κυριακής με τον μεγάλο θριαμβευτή της προηγούμενης αγωνιστικής , στο classiko  του Χιλιομοδίου, και πρωτοπόρο ΠΑΣ Κλένια, να αγωνίζεται σε ένα ακόμη ντέρμπι, αυτή τη φορά στην έδρα του με την ομάδα των Αγίων Θεοδώρων.
Στο Λουτράκι ο Ολυμπιακός, μετά την ήττα του από τα Ταρσινά ’97, θέλει την επιστροφή  στις νίκες , αντιμετωπίζει στο τοπικό ντέρμπι την Περαχώρα , όπως και ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου, που μετά την ήττα του από τον ΠΑΣ Κλένια, αγωνίζεται στο Κιάτο, κόντρα στη Θύελλα  Κατω Διμηνιού.
Ο Πανευρωστινιακός μάχεται για θετικό αποτέλεσμα στον Άγιο Βασίλειο, κόντρα στην τοπική Πρόοδο, την ίδια στιγμή, στο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ» ο Ποσειδών Κυράς Βρύσης αντιμετωπίζει την Λυκοποριά ,που πέτυχε το πρώτο της τρίποντο, μόλις την περασμένη αγωνιστική επί του Άρη Βοχαϊκού.
Τώρα η ομάδα  της Βόχας αντιμετωπίζει σε εκτός έδρας αγώνα ντέρμπι τον Σαρωνικό Γαλατακίου, ο οποίος έφυγε, την Κυριακή με πόντο , από την έδρα του Πανευρωστινιακού στο Ξυλόκαστρο. Τέλος στο Συνοικισμό και στην κοινή τους έδρα, ο Αστέρας Κορίνθου , ο οποίος την Τετάρτη στο Γ’ γύρο του κυπέλλου,  στάθηκε άτυχος και αποκλείστηκε  από την Ελλάδα Βέλου  στην διαδικασία των πέναλτι, αντιμετωπίζει στο ντέρμπι της ουράς, τον Κύψελο  Κορίνθου.

Η 9η αγωνιστική 
Σάββατο 18/11/2017-15:00 
Ταρσινά ‘97 - Φωκάς Αρχ. Κλεωνών Κυριακή 

Κυριακή 19/11/2017-15:00 
Θύελλα Κ. Διμηνιού - Ατρόμητος Χιλιομοδίου 
Ποσειδών Κ. Βρύσης - ΑΟ Λυκοποριάς 
ΠΑΣ Κλένια - Αγ. Θεόδωροι 
Σαρωνικός Γαλατακίου - Άρης Βοχαϊκού 
Αστέρας Κορίνθου - ΠΑΣ Κύψελος 
Πρόοδος Αγ. Βασιλείου - Πανευρωστινιακός 
ΣΦΛ Ολυμπιακός - ΑΟ Περαχώρας

Ενός λεπτού σιγή στα γηπεδα της Κορινθίας για τα θύματα των καταστροφικών πλημμυρών της Δυτικής Αττικής

Με απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΣ Κορινθίας  σε όλα τα γήπεδα το Σαββατοκύριακο 18.11 και 19.11.2017 θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων των καταστροφικών πλημμυρών που έπληξαν την Αττική στις 15.11.2017

Tweet: .@MariaSpyraki: Γιατί εδώ και 11 μέρες σιωπά για τις επιλογές του συναρχηγού του ο κ. Τσίπρας;

Δήλωση Γιάννη Μανιάτη για το δεύτερο γύρο των εκλογών



Androulakis Nikos
«Το πρώτο και κρίσιμο στοίχημα του Νέου Προοδευτικού Φορέα το κέρδισαν οι 210.000 πολίτες, που προσήλθαν στις κάλπες. Αυτοί αποτελούν τον συλλογικό εγγυητή της ενότητας και το θεμέλιο της δυναμικής μας πορείας. 
Στις 19 Νοεμβρίου θα επιλέξουμε το πρόσωπο του νέου προέδρου. Σίγουρα η ευθύνη της απόφασης ανήκει στον καθένα μας χωριστά. Δεν χρειάζονται υποδείξεις από κανέναν. Οι πολίτες συγκρίνουν, κρίνουν και αποφασίζουν. 

Συνάντηση του Νίκου Ανδρουλάκη με τον Γιάννη Μανιάτη

Androulakis Nikos

Συναντήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος για την ηγεσία της Δημοκρατικής Παράταξης, Νίκος Ανδρουλάκη, με τον συνυποψήφιό του Γιάννη Μανιάτη. Με αφορμή τον β΄ γύρο των εκλογών που διεξάγονται την Κυριακή οι κ. Ανδρουλάκης και Μανιάτης κάλεσαν τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να στηρίξουν το όραμα για την πολιτική ανανέωση της παράταξης και του πολιτικού συστήματος. 
Ο Γ. Μανιάτης υπογράμμισε ότι επιβάλλεται να συμπορευτούν όλοι με τη νέα γενιά.
 
Ακολουθεί αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη:

Την άμεση παρέμβαση του ΕΛΓΑ ζήτησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου για τις καταστροφές από τη χαλαζόπτωση σε Ίρια, Μονεμβασιά και Ευρώτα



 http://www.xalazi.gr/Uploads/dummy/thumbs/9226066_599x418.jpg
Την άμεση παρέμβαση του ΕΛΓΑ και του Διοικητή του ζήτησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης μετά τις τεράστιες καταστροφές στα Ίρια του Δήμου Ναυπλίου στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και στους Δήμους  Ευρώτα και Μονεμβασιάς της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, από τη χαλαζόπτωση της Πέμπτης 16 Νοεμβρίου 2017.

Ο κ. Τατούλης ζήτησε, αφενός, τη λήψη άμεσων μέτρων αποζημίωσης των παραγωγών, καθώς οι ζημιές στις εγκαταστάσεις είναι πολύ μεγάλες και η απώλεια εισοδήματος είναι ολοκληρωτική στο 100% της αγροτικής παραγωγής, αφετέρου, την απαλλαγή καταβολής εισφορών στον ΕΛΓΑ, δεδομένου ότι είναι η τρίτη συνεχόμενη καταστροφή που υπέστησαν στους Δήμους αυτούς. 

Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Πελοποννήσου



ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ.



Εμφάνιση 4.png
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διευρυμένη συνεδρίαση της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας (Ε.ΔΗ.Ρ.Τ.Μ.Ε.Ε) που πραγματοποιήθηκε από 14 έως 15 Νοεμβρίου 2017 στην Τρίπολη και συγκεκριμένα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ.

Ειδική Συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής αφιερωμένη στην ημέρα μνήμης και τιμής για την εξέγερση του Πολυτεχνείου

final_2_12_09 _thinner_4cm_short_new_10 _orkomosia _sketch_3-cblack
  Αθήνα, 17 Νοεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Η Δημοκρατία, την οποία ζούμε, είναι αποτέλεσμα αγώνων και θυσιών, είναι προς κατάκτηση κάθε στιγμή και στο πολιτικό και στο κοινωνικό επίπεδο, δεν είναι κάτι δεδομένο και αμετακίνητο». Αυτό τόνισε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης κατά τη διάρκεια της Ειδικής Συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής αφιερωμένη στην ημέρα μνήμης και τιμής για την εξέγερση του Πολυτεχνείου.