Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Παιδική παράσταση "ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ"

Στη θέση της παράστασης " το καπλάνι της βιτρίνας"  που ακυρώθηκε θα παρουσιαστεί η παιδική παράσταση "ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ"
ΤΡίτη 26 Ιουλίου Ανοιχτό Θέατρο "Βασίλης Γεωργιάδης" ώρα 21.30

Πρόσκληση για συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ.«ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ» 27/07/2016 Ώρα 14:00

Προς: Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ».
logo.kiklosΣας καλούμε  στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Παιδείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης- Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Ξυλοκάστρου –Ευρωστίνης «ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ», που θα πραγματοποιηθεί : ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ  2016   και ώρα 14.15 στο Δημοτικό Κατάστημα Ξυλοκάστρου, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 234 και 240 του Ν. 3463/2006 και του άρθρου 67 του Ν.3852/2010, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:
1.    Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για προμήθεια βιβλίων.
2.    Ψήφιση πίστωσης για  απολύμανση κτιρίων ΝΠΔΔ.
3.    Προγραμματισμός εκδήλωσης Προβολή κινηματογραφικών ταινιών στο Δερβένι κατά το μήνα Αύγουστο
4.    Προγραμματισμός εκδήλωσης «ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΕΥΡΩΣΤΙΝΙΩΝ 2016».
5.    Προγραμματισμός θεατρικής παράστασης « ΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ» από το θεατρικό εργαστήρι  του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.
6.    Προγραμματισμός θεατρικής παράστασης «ΝΥΦΙΚΗ ΣΟΥΙΤΑ» από τη θεατρική ομάδα του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ .
7.    Προγραμματισμός μουσικής εκδήλωσης «Τα τραγούδια της ψυχής»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΗΛΙΑΣ   ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

«Ο Ιππότης με τη σκουριασμένη πανοπλία από το Θέατρο Μαριονέτας Γκότση»


Δευτέρα 25 Ιουλίου Ανοιχτό Θέατρο "Βασίλης Γεωργιάδης" ώρα 21.00 είσοδος 7   / 5  € φοιτητικό, μαθητικό, άνεργοι, πολύτεκνοι

Πρόσκληση για συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής 28/07/2016 Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης

ΠΡΟΣ: Μέλη Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης
logo.kiklosΚαλείστε να προσέλθετε σε συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, στις 28 Ιουλίου 2016 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00, που θα γίνει στο γραφείο του Προέδρου αυτής στο Δημοτικό Κατάστημα, σύμφωνα με τα άρθρα 73 και 75 του Ν. 3852/2010, με θέματα :
1.    Κανονισμός υπαίθριας διαφήμισης Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.
2.    Έγκριση κοπής 3 πεύκων στην  οδό Καμελίας οικισμό Μελισσίου, για διαπλάτυνση.
3.    Προσωρινή ρύθμιση κυκλοφορίας  στη ν επαρχιακή οδό     Μελισσίου για την κατασκευή της Κάτω Διάβασης Κ206.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Μουσική Βραδιά στην πλατεία Αγίου Παντελεήμονα στα Σαρανταπηχιώτικα

Τρίτη 26 Ιουλίου  Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα Σαρανταπηχιώτικα είσοδος ελεύθερη

Πύρινα μέτωπα φωτιάς σε Λακωνία, Χ'ιο. Μέγαρα και Εύβοια

http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2016/06/fotia-dervenoxoria-1000-1.jpg

Κάτοικοι και πυροσβέστες σε Χίο, Κιλκίς, Κάρυστο και Αρεόπολη αντιμετωπίζουν τα πύρινα μέτωπα που έχουν ξεσπάσει και κατακαίνε χορτολιβαδικές και δασικές εκτάσεις, κάνοντας στάχτη τα πάντα στο πέρασμά τους.
Στη Χίο, το νότιο-νοτιοδυτικό τμήμα του νησιού έχει κριθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, με τους κατοίκους των χωριών που βρίσκονται κοντά στη μεγάλη φωτιά να δίνουν μάχη με τις φλόγες.
Οι δυνάμεις πυρόσβεσης που επιχειρούν στη Χίο έχουν ως εξής: 38 πυροσβέστες, 33 άτομα πεζοπόρο, 40 εθελοντές, 72 στρατιώτες, 16 πυροσβεστικά οχήματα, 15 δημοτικές υδροφόρες, 6 ιδιωτικά βυτιοφόρα, 2 ιδιωτικά χωματουργικά μηχανήματα, έξι ελικόπτερα και 6 αεροσκάφη.
Επίσης αναχώρησαν από Αθήνα, Θεσσαλία και Κεντρική Μακεδονία 21 οχήματα με 50 πυροσβέστες, σύμφωνα με το τοπικά μέσα της Χίου.
Στο Κιλκίς φωτιά εκδηλώθηκε στις 9:40 σε χορτολιβαδική έκταση όπου επιχειρούν 16 πυροσβέστες, 11 άτομα πεζοπόρο τμήμα και οκτώ οχήματα.
Επίσης, πυρκαγιά καίει και στο Μαρμάρι Καρύστου, από τις 10:30. 28 πυροσβέστες, 16 άτομο πεζοπόρο, οκτώ εθελοντές, 12 πυροσβεστικά οχήματα τρία αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.
Τέλος, στην Αρεόπολη επιχείρηση κατάσβεσης βρίσκεται σε εξέλιξη, με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να είναι 16 πυροσβέστες, 6 άτομα πεζοπόρο τμήμα, οκτώ πυροσβεστικά οχήματα, τέσσερις υδροφόρες του δήμου, ενώ από αέρος ρίψεις επιχειρούν 2 πετζετέλ.
Σε εξέλιξη είναι και η πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Κολάτα Μεγάρων. Επί τόπου έσπευσαν 25 πυροσβέστες με 11 οχήματα κι ένα ελικόπτερο.
 Άμεσα έθεσαν υπό έλεγχο και τελικά κατέσβεσαν οι πυροσβέστες τη φωτιά που εκδηλώθηκε στις 11.45 σε υπαίθριο οικοπεδικό χώρο στη Βούλα Αττικής, κοντά στο ΠΙΚΠΑ, στα όρια με τη Γλυφάδα. Στο σημείο μετέβησαν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα.
Στο μεταξύ, υπό έλεγχο είναι και οι τέσσερις πυρκαγιές που ξέσπασαν το βράδυ της Κυριακής στο Ηράκλειο Κρήτης, σε Γέργερη, Στόλους του δήμου Γόρτυνας, Σμάρι του δήμου Μίνωα Πεδιάδας και Ασήμι.
Μόνο το τελευταίο 24ωρο (έως 06.00 Δευτέρας) εκδηλώθηκαν συνολικά 50 δασικές πυρκαγιές.
Πολύ υψηλός είναι τη Δευτέρα ο κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική και Εύβοια προειδοποιεί η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

"Έφυγε" η Χρυσούλα Ξενοπούλου, τ. Γενική Διευθύντρια Νομαρχίας Κορινθίας.

"Ποντικοί" μπήκαν στη Νομαρχία Κορινθίας  Άρπαξαν άγνωστο αριθμό επιταγών
Απεβίωσε σε ηλικία 67 ετών η Χρυσούλα Ξενοπούλου, τ. Γενική Διευθύντρια Νομαρχίας Κορινθίας.
Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Ισθμίας στις 6 το απόγευμα
Η σορός της θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 5 το απόγευμα.

ΔΙΧΑΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ

Το συνεχή διχασμό επαίρεται ότι θα αναγγείλει σήμερα το βράδυ ο Έλληνας Πρωθυπουργός, το προνόμιο του ελληνισμού. Κάθε δημοψήφισμα έχει ένα ΝΑΙ και ένα ΟΧΙ ό,τι ακριβώς χρειάζεται για το διαίρει και βασίλευε των αποικιοκρατών. Ασφαλώς ο μανδύας της λαϊκής έκφρασης θα σκεπάσει σήμερα το βράδυ το ύπουλο σχέδιο επιβολής στην πολιτική της κοινής γνώμης που θα διαμορφώνεται από τους επίδοξους νόμιμους «καναλάρχες» με τα παράνομα χρήματα της αλλοδαπής. Δεν είναι τυχαίο ότι ανεξέλεγκτοι φορολογικά επιχειρηματίες λόγω των διεθνών δραστηριοτήτων τους αποτελούν τους μοναδικούς πρόθυμους επενδυτές στη χώρα με ό,τι αυτό σημαίνει.

ΟΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΣΤΡΑΤΟΥ




Μόνο θλίψη και απορία προκαλούν έγκυρα δημοσιεύματα για επικείμενες, εν μέσω θέρους, κρίσεις από την πολιτική ηγεσία και αλλαγές στη στρατιωτική ηγεσία της χώρας. Ένας στρατός και μια χώρα που αντιμετωπίζει μύρια όσα προβλήματα εξαιτίας της οικονομικής και ηθικής κυρίως απαξίωσης της κοινωνίας αλλά και των διεθνών εξελίξεων το μόνο που του έλειπε είναι οι συνεχείς κρίσεις και αλλαγές ηγετών. Μόνο ως κωμικό μπορεί να χαρακτηριστεί το φαινόμενο των προηγούμενων ετών που επί συναπτά  έτη οι Αρχηγοί Στρατού εναλλάσσονταν σε διάρκεια ανά μία ΕΣΣΟ στρατιωτικής θητείας.

Δημοπράτηση έργου στην Αρκαδία



ΒαλτέτσιΤη δημοπράτηση του έργου «Άρση καταπτώσεων και εργασίες αποκατάστασης κατεστραμμένων τμημάτων Επ. Οδού Τρίπολης – Βαλτετσίου από διασταύρωση προς Ψυχιατρείο – Βαλτέτσι» στην Π.Ε. Αρκαδίας υπέγραψε τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Αναβαθμίζουμε και αξιοποιούμε το πολιτισμικό μας απόθεμα»




 «Το πολιτισμικό μας απόθεμα αποτελεί αναμφίβολα συγκριτικό μας πλεονέκτημα και για το λόγο αυτό με ιδιαίτερη επιμέλεια όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε και να παρέμβουμε, όπου είναι εφικτό, στα μνημεία του τόπου μας», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στην τελετή για τα θυρανοίξια του ναού την Κυριακή 24 Ιουλίου 2016, «προκειμένου αυτός ο πλούτος να συνεχίζει να αφήνει το αποτύπωμά του στην ιστορική διαδρομή των απλών ανθρώπων, των χωριών μας και του τόπου μας, διαμορφώνοντας τη σύγχρονη Ελληνική ιστορία».

Την ιδιαίτερη ικανοποίησή του εξέφρασε ακολούθως ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου για το εξαιρετικό επίπεδο αναστήλωσης, για την εξαιρετική συνεργασία όλων των υφιστάμενων δομών και ευχήθηκε ο ανακαινισθείς ναός να συνεχίσει τη λειτουργία του και να συνεχίσει να αποτελεί ένα κομμάτι της λατρευτικής ιστορίας αυτού του τόπου.

«Χρηματοδοτήσαμε αβίαστα το έργο όπως βέβαια θα μπορέσουμε να χρηματοδοτήσουμε και άλλα έργα στο μέλλον που έχουν αυτή την κατεύθυνση και αυτό το χαρακτήρα» δήλωσε στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και ευχαρίστησε για τη συνεργασία με την Εφορία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας για το έργο αυτό.

 Ο κ. Τατούλης αναφέρθηκε επίσης στο ιδιαίτερο ιστορικό και πολιτισμικό υπόβαθρο της Αλαγονίας, τη σύνδεσή της με το Δεσποτάτο του Μορέα, με τις σημαντικές προσωπικότητες των Πατριαρχών Προκοπίου και Γρηγορίου Ε΄, αλλά και τα αρχιτεκτονικά στοιχεία του ναού που αποτυπώνουν τα χαρακτηριστικά της αρχιτεκτονικής από τον 12ο αιώνα μέχρι το 15ο αιώνα, τονίζοντας ότι «αυτός ο ναός στην Αλαγονία αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο μια σημαντική ιστορική περίοδο για την Πελοπόννησο».
Παρών από την Περιφέρεια Πελοποννήσου ήταν και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Περικλής Μαντάς.

“ Θα μείνει μεταξύ μας ” στο Δερβένι σήμερα και αύριο

ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ ̈Το Διάλειμμα ̈
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 201 6 – 10 η συνεχή χρονιά



Δευτέρα 25 - Τ ρίτη 26 /7

 “ Θα μείνει μεταξύ μας ”
 ( Κωμωδία , 1 0 5 ́ , 201 5 ) 

Σκηνοθεσία : Ζαν Φρανσουά Ρισέ 
Πρωταγωνιστούν : Βενσάν Κασέλ, Φρανσουά Κλιζέ, Αλίς Ισαάζ, Λόλα Λελάν 

   
Ο Αντουάν και ο Λοράν, δύο φίλοι για χρόνια αποφασίζουν να περάσουν τις διακοπές τους στην Κορσική με τις κόρες τους Λούνα και Μαίρη αντίστοιχα. Ένα βράδυ στην παραλία η Λούνα θ’ αποπλανήσει τον Λοράν. Μια στιγμή αδυναμίας για εκείνον, θα γίνει σφοδρός έρωτας για τη 17χρ ονη Λούνα. Ο Αντουάν καταλαβαίνει ότι κάτι συμβαίνει στη μονάκριβη κόρη του κι επιδιώκει με κάθε τρόπο να μάθει ποιος την πλήγωσε. Για πόσο καιρό μπορεί να μείνει μυστικό;

Σημαντικοί Λόγοι που ΔΕΝ Πρέπει Ποτέ να Κρατάμε τα Αέρια μας.


 logo newsletter

 

stogiatroaeria.jpgΣημαντικοί Λόγοι που ΔΕΝ Πρέπει Ποτέ να Κρατάμε τα Αέρια μας.


Υπάρχουν κάποια θέματα που οι περισσότεροι νιώθουμε άβολα να συζητήσουμε, όπως το να έχουμε αέρια.

Κίνδυνοι για την υγεία από τα κλιματιστικά...

logo newsletter





stogiatroaircondision1.jpgΚίνδυνοι για την υγεία από τα κλιματιστικά


Η αδιάκοπη χρήση των κλιματιστικών ενέχει κινδύνους, για την υγεία μας. Λοιμώξεις του αναπνευστικού, κρυολογήματα, ψύξεις είναι μερικά από τα προβλήματα υγείας που προκαλεί η χρήση των κλιματιστικών συστημάτων, όταν αυτά δεν συντηρούνται τακτικά και δεν χρησιμοποιούνται σωστά.

Τι θα επιχειρήσει ν’ αλλάξει ο Α. Τσίπρας σε δημόσιο, ΟΤΑ

Ενόψει της σημερινής ανακοίνωσης από τον πρωθυπουργό της κυβερνητικής πρότασης για την Συνταγματική αναθεώρηση η afodioikisi.gr, θυμίζει τις 11 προτάσεις για το Σύνταγμα που είχε καταθέσει ο Αλέξης Τσίπρας στις 29 Ιουνίου του 2013 στα Χανιά, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Πρόκειται για 11 προτάσεις δύο εκ των οποίων αφορούν το δημόσιο και τους ΟΤΑ. Προτάσεις που, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, αναμένεται να συμπεριληφθούν στις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού. Συγκεκριμένα:

ΕΝΦΙΑ που ...σκοτώνει, για όλους

Εκατοντάδες χιλιάδες οικονομικά εξαθλιωμένοι Έλληνες πολίτες, στους οποίους περιλαμβάνονται και πάρα πολλοί άνεργοι, ανάπηροι, τυφλοί, τρίτεκνοι και πολύτεκνοι  ...
airetos.gr

Νέο προσωπικό με 1.450 προσλήψεις στα Κέντρα Κοινότητας – Ποιοι θα έχουν «έξτρα» μόρια

Τον Οκτώβριο σχεδιάζεται να λειτουργήσουν τα πρώτα Κέντρα Κοινότητας, η νέα δομή που θα δημιουργηθεί σε 254 δήμους σε ολόκληρη τη χώρα με σκοπό να αποτελέσει το πρώτο σημείο συνάντησης με τους πολίτες που έχουν ανάγκη από δράσεις κοινωνικής προστασίας. Αυτό ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων “Πρακτορείο 104,9 FM”, η διδάκτωρ κοινωνιολογίας, Εύη Κάιλα, συνεργάτιδα της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώς Φωτίου.

Αποτελέσματα Διαγωνισμού Συγγραφής Σεναρίου Μεγάλου Μήκους με θέμα "ΚΥΠΡΟΣ"

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου, το Σπίτι της Κύπρου και 
η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος ανακοινώνουν τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού 
Συγγραφής Σεναρίου Μεγάλου Μήκους με θέμα "ΚΥΠΡΟΣ".
Οι δυο επιτροπές, Κυπριακή και Ελληνική, επέλεξαν τα τρία καλλίτερα ως εξής:

1ο βραβείο απονέμεται στο ΑΛΑΣΙΑ της Ναταλίας Νταλχάιμερ
2ο βραβείο απονέμεται στο "74" του Παύλου Χαραλάμπους
Έπαινος απονέμεται στο ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΛΟΥΒΙ της Μέλπως Τρούμπη

Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν στο διαγωνισμό.  

Senariografoi Webteam

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Γ. ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Την Παρασκευή στις 22 Ιουλίου ο Βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γιώργος Ψυχογιός, συμμετείχε στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης κατά την επεξεργασία του Σχεδίου Νόμου για Κύρωση Σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης σχετικά με το έγκλημα στον Κυβερνοχώρο και την ποινικοποίηση πράξεων ρατσιστικής βίας μέσω υπολογιστή καθώς και άλλων διατάξεων. Στην παρέμβασή του αναφέρθηκε κυρίως στα εξής:

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΡΙΑΣ ΘΕΛΕΡΙΤΗ ΣΤΗΝ 25η ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΟΑΣΕ ΣΤΗΝ ΤΥΦΛΙΔΑ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η βουλεύτρια του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Κορινθίας Μ. Θελερίτη, συμμετείχε στην αποστολή του ελληνικού κοινοβουλίου στην 25η Ετήσια Σύνοδο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) που πραγματοποιήθηκε στην Τυφλίδα της Γεωργίας από 1 έως 5 Ιουλίου 2016 με θέμα: «25 Χρόνια Κοινοβουλευτικής Συνεργασίας: Η οικοδόμηση της εμπιστοσύνης μέσω του διαλόγου». 

Αν ο κ. Τσίπρας ήθελε «μελέτη επιπτώσεων», δεν χρειαζόταν «μυστικές ομάδες» και «μυστικά Σχέδια»

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Δεν υπάρχει σχεδόν η παραμικρή αμφιβολία ότι – τώρα που τελειώσαμε με τον εκλογικό νόμο και ξαναπιάνουμε τη συζήτηση περί του περίφημου Σχεδίου Τσίπρα για έξοδο από το ευρώ με εκτελεστικά όργανα τους Βαρουφάκη-Γκαλμπρέιθ – θα ξανακούσουμε τα γνωστά.
Δηλαδή ότι ο κ. Τσίπρας ζήτησε μια «μελέτη επιπτώσεων» αν η χώρα εκβιαζόταν και βρισκόταν προ τετελεσμένων και τα λοιπά και τα λοιπά.
Η αλήθεια, βέβαια, είναι πως μελέτες επιπτώσεων υπήρχαν και είχαν δημοσιευθεί εγκαίρως – οπότε τι θα προσέθετε μία ακόμη;
Έχουμε και λέμε:

ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

Στον ανώτατο πολιτειακό άρχοντα καταφεύγει ο Αλέξης Τσίπρας για να εξασφαλίσει την έξοδο διαφυγής του και την πολιτική παραμονή του στην επόμενη ημέρα της Ελλάδας. Ένα νεύμα συγκατάβασης, συνεργασίας και συνενοχής από τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς σήμερα το βράδυ στον κήπο του Μεγάρου με άφθονο κρασί και σαμπάνια θα είναι αρκετό για να εξαγγείλει αύριο από το περιστύλιο της Βουλής την πολυπόθητη διαφυγή του στα μέσα του Σεπτέμβρη, στις 17 Σεπτέμβρη 2016.