Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

"Αντίο" Γ΄Εθνική για ΑΟ Λουτρακίου, Πελοπά Κιάτου και ΑΟ Ζευγολατιού


 https://i1.wp.com/sportsup.gr/wp-content/uploads/2018/02/DSCN5916-1024x768.jpg
"Αντίο» με μία ακόμη ήττα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής είπε ο ΑΟ Λουτρακίου οποίος έχασε στην έδρα του με 0 -2 από τον Διαγόρα Ρόδου. Η ομάδα του Νίκου Παντέλη μόλις στο 5΄ άνοιξε το σκορ, χάρη σε τέρμα του Γιόνδη.
Ο  Διαγόρας κατάφερε στο 36΄ να ζευγαρώσει τα τέρματα του με γκολ του Σερτζίνιο. Ενώ στο φινάλε του πρώτους μέρους σουτ του  Αγγελούδη σταμάτησε

Έτοιμοι για το ντέρμπι Παναχαϊκή και ΟΦΗ

 

Πατρινοί και Κρητικοί ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου. Ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η αποστολή της Παναχαϊκής για τον αυριανό αγώνα με τον ΟΦΗ στην Αγυιά (Σάββατο 31/3, ώρα 15.00).
Από τον προπονητή της ομάδας, Σωκράτη Οφρυδόπουλο επελέγησαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Βρονταράς, Σούλης, Χαλκιάς, Μπουτζίκος, Πολίμος, Μακρυδημήτρης, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Φωτάκης, Αργυρόπουλος, Γκίνο, Μουστακόπουλος, Πολυχρόνης, Αντωνακόπουλος, Ελευθεριάδης, Μωραΐτης, Κωνσταντακόπουλος, Αποστολόπουλος, Πλέγας, Κυνηγόπουλος.
Εκτός αποστολής έμεινε ο Ανδρέας Μαστραντωνάκης ο οποίος συμπιεριλήφθη στην αποστολή της Κ20 για τον αγώνα με τον ΟΦΗ, οι τιμωρημένοι λογω καρτών Ντάσιος και Φουρλάνος, οι τραυματίες Βασιλείου, Μασούρας, Μπούτιβας, Μπαμπούνης και Μπιτσάκος, καθώς και οι Στεργίδης, Αγουρίδης.
Με αφορμή τον αγώνα με τον ΟΦΗ, ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων», Σωκράτης Οφρυδόπουλος έκανε την εξής δήλωση: «Πρόκειται για έναν αγώνα ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες. Την Παναχαϊκή και τον ΟΦΗ. Ένα παιχνίδι που δίνει μεγάλη αίγλη στο πρωτάθλημα και το οποίο χαίρονται να παίζουν οι παίκτες και να παρακολουθεί ο κόσμος.
Είναι δύο ομάδες που πλέον γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους και παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο. Υπάρχει σεβασμός, διότι παίζουμε με τον πρώτο, αλλά αυτό πάντα λειτουργεί ως κίνητρο για εμάς. Εμείς θα παίξουμε για τη νίκη και μπορούμε να τα καταφέρουμε αν είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ τους οπαδούς μας που ήταν στη Δράμα και τους περιμένουμε αύριο στην Αγυιά να βοηθήσουν την ομάδα μας με την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν».
Mε προπόνηση που έγινε την Παρασκευή το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για την αναμέτρηση, με την Παναχαϊκή στην Πάτρα. Εκτός είναι οι τραυματίες Μονιάκης, Παπαστεριανός ενώ επιστρέφει ο Μπολάκης που εξέτισε την τιμωρία του στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.
Παράλληλα, ο Λεάλ προπονήθηκε επιφυλακτικά, καθώς έχει ενοχλήσεις στο ισχίο, ωστόσο ο Νίκος Παπαδόπουλος, τον συμπεριέλαβε στην αποστολή και θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή
Ο Έλληνας τεχνικός επέλεξε για την αποστολή 19 παίκτες. Αυτοί είναι οι: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Νάστος, Πουρτουλίδης,Μαχαίρας, Κοέλιο, Περογαμβράκης, Μάνος, Λεάλ, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Βουό.
Eκτός αποστολής έμειναν οι: Παναγιώτου, Γιαγκιόζης, Μονιάκης, Παπαστεριανός, Οικονόμου, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Παπατόλιος, Τοπούζης, Νοικοκυράκης.
Η αποστολή του ΟΦΗ αναχωρεί το απόγευμα της Παρασκευής, αεροπορικώς για την Αθήνα και από εκεί με το πούλμαν της ομάδας, για την Πάτρα. Θα επιστρέψει στο Ηράκλειο, το Σάββατο το βράδυ, μετά το παιχνίδι.
==========
 
Μετά την πρωινή προπόνηση της Παρασκεύης, με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΑΟΧ Κισσαμικό, ο τεχνικός της Σπάρτης, Μάρκος Στεφανίδης έβγαλε την αποστολή.
Οι ποδοσφαιριστές που έχουν επιλεγεί, είναι οι: Μακρυωνίτης, Τρακάκης, Δεινόπαπας, Ζουλιώτης, Καζβιρόπουλος, Κολτσίδας, Μπέλης, Μπουζούκης, Οικονομόπουλος, Παναγιώτου, Ράνος, Σάββα, Σανδραβέλης, Τριανταφυλλάκος, Τσιμόντζι, Τσιόφου, Φουρτάδο και Ράντι.
Εκτός πλάνου έμεινε ο Βοσνακίδης.
Στο μεταξύ, με δήλωσή του μέσα στην εβδομάδα, ο Στεφανίδης ζήτησε τη στήριξη του κόσμου της Σπάρτης: “Η ομάδα μας είναι πανέτοιμη για το κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου, όπου ζητάμε την στήριξη του δωδέκατου παίκτη, δηλαδή του φίλαθλου κόσμου”.
======
 
24η Αγωνιστική  Ώρα – Γήπεδο    
31/03 Σπάρτη – ΑΟΧ/Κισσαμικός  15:00 – Δημ. Σπάρτης

31/03 Παναχαϊκή – ΟΦΗ    15:00 – Αγυιάς Πάτρας
31/03 Απόλλων Λάρισας – Τρίκαλα    16:00 – Αλκαζάρ
01/04 Καλλιθέα – Απόλλων Πόντου  15:00 – Δημ. Καλλιθέας

01/04 Εργοτέλης – Παναιγιάλειος  16:00 – Παγκρήτιο
01/04 Α.Ε. Καραϊσκάκης – Αιγινιακός   16:00 – Αγ. Αναργύρων Άρτας

01/04 Άρης – Δόξα Δράμας 17:00 – Κλ. Βικελίδης

– Βέροια – Πανσερραϊκός 0 - 3 α.α.

– Αχαρναϊκός – Αναγέννηση Καρδίτσας 0 - 3 α.α.


Νέο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας: 5.066 προσλήψεις σε δασικές υπηρεσίες (κατανομή)

Η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος και ο Υφυπουργός Εργασίας, Νάσος Ηλιόπουλος, παρουσίασαν σήμερα  ένα νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για την αντιπυρική προστασία των δασών.
Το “Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας για την Αντιπυρική Προστασία των Δασών” σχεδίασαν από κοινού τα Υπουργεία Εργασίας και Περιβάλλοντος με

Συμβασιούχοι-«Βοήθεια» στο σπίτι: Στους θεσμούς προσκρούει η μονιμοποίησή τους (φωτο)

 
Σε συμβολική κατάληψη του υπουργείου Εσωτερικών προχώρησαν το μεσημέρι συμβασιούχοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», οι οποίοι από το πρωί πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στο πλαίσιο της σημερινής 24ωρης πανελλαδικής απεργίας τους.
Της κατάληψης προηγήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας των συμβασιούχων με

Γ. Ψυχογιός στη Βουλή: «Σύμβαση Κων/πολης, το πιο σημαντικό και ολοκληρωμένο πλαίσιο κατά της έμφυλης και ενδοοικογενειακή βίας»


Την Πέμπτη 29 Μαρτίου κυρώθηκε ενώπιον του Ελληνικού Κοινοβουλίου η Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης του Συμβουλίου της Ευρώπης. Ο Γιώργος Ψυχογιός, βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ, στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής τόνισε τα εξής:

«Πρόκειται για μία διεθνή σύμβαση μείζονος σημασίας, τη γνωστή ως «Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης», το πιο σημαντικό ολοκληρωμένο και εξειδικευμένο διεθνές κείμενο, όσον αφορά στην καταπολέμηση της βίας εναντίον των γυναικών και την ενδοοικογενειακή βία.

Η Διεθνής Σύμβαση του Συμβουλίου της Ευρώπης για την Πρόληψη και Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας είναι πλέον νόμος του κράτους


 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Κύρωση της Σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης από το ελληνικό κοινοβούλιο και η παράλληλη ψήφιση του εφαρμοστικού της νόμου είναι μια ιστορική στιγμή για τους αγώνες του φεμινιστικού και γυναικείου κινήματος ενάντια στη βία κατά των γυναικών και το διαρκές αίτημα για την ψήφιση ενιαίου νόμου που θα καλύπτει όλες τις μορφές βίας κατά των γυναικών στον ιδιωτικό και δημόσιο βίο, στην οικογένεια, στις προσωπικές σχέσεις, στους χώρους εργασίας, στην εκπαίδευση, στους κοινωνικούς και πολιτικούς θεσμούς.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΗΣΤΡΙΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ

Πασχαλιάτικες ευχές από το σύλλογο εργαζομένων της Π.Ε. Κορινθίας

Εμφάνιση ΚΑΡΤΑ 1.jpg

ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ 192ης ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ - ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΟΜΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ2!

Εμφάνιση Δημοτικη Φιλαρμονικη Δερβενίου Μεσολόγγι 2018.jpg

Για 1η φορά απο ιδρύσεως της η Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου υπο της διεύθυνσης του αρχιμουσικού της, κ. Παναγιώτη Παναγάκου, θα δώσει το παρόν στις εκδηλώσεις του Εορτασμού της 192ης Επετείου της Εξόδου της Ηρωικής Φρουράς των Ελευθερων Πολιορκημένων στο Μεσολόγγι, το Σάββατο του Λαζάρου 31 Μαρτίου 2018!

ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 θεάτρο Άγγελος Σικελιανός:"Ταξίδι στη Μουσική με τα Παιδιά"

Φωτογραφία της Mairi Hlektra.