Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Eurovision 2022: Οι έξι υποψήφιοι για την εκπροσώπηση της Ελλάδας!

 Eurovision 2022: Οι έξι υποψήφιοι για την εκπροσώπηση της Ελλάδας! (vid) 

Η αντίστροφη μέτρηση για τη διαδικασία επιλογής του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision έχει ξεκινήσει. Οι τραγουδιστές θα πρέπει μέχρι την Κυριακή να καταθέσουν τις προτάσεις τους στη δημόσια τηλεόραση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, τη φετινή σεζόν δε θα υπάρχει ψηφοφορία του κοινού, αλλά θα γίνει απευθείας ανάθεση. Το ρεπορτάζ της εκπομπής «Μega καλημέρα» ανέφερε ότι έξι υποψήφιοι έχουν καταθέσει ή αναμένεται να καταθέσουν την πρότασή τους στη Δημόσια τηλεόραση.

Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία «Αθηνά» το Σάββατο

Κακοκαιρία – Έρχονται βροχές και καταιγίδες στην Αττική – Δείτε ζωντανά την εξέλιξη της κακοκαιρίας «Αθηνά» 

Η κακοκαιρία «Αθηνά» θα ταλαιπωρήσει και αύριο Σάββατο 9 Οκτωβρίου τη χώρα καθώς σύμφωνα με το meteo αναμένονται ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι.

Συγκεκριμένα τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες, με αυξημένη πιθανότητα χαλαζοπτώσεων στα δυτικά, αναμένονται και αύριο, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο βροχές και καταιγίδες αναμένονται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με εξαίρεση την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά, κυρίως στα νησιά του Ιονίου, στη Δυτική Στερεά, στη Βορειοδυτική Πελοπόννησο, στην Ανατολική Θεσσαλία, στην Εύβοια και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

ΒΟΥΛΗ-ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ; Η επόμενη μέρα του καταστροφικού σεισμού στην Κρήτη

    

Κανάλι επικοινωνίας με τους Δήμους και τις Περιφέρειες της Ελλάδας ανοίγει και πάλι η εκ­πομπή «@υτοδιοίκηση» από αυτή την Κυριακή 10 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 11.00 το πρωί, στον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων.

Στο επίκεντρο της εκπομπής αυτής της Κυριακής βρίσκονται οι ζημιές και τα προβλήματα, που προκάλεσε ο καταστροφικός σεισμός στα χωριά του Ηρακλείου της Κρήτης. Καλεσμένοι, πρόσωπα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και βουλευτές του Νομού, οι οποίοι θα αναδείξουν
τα εμπόδια, αλλά και τις λύσεις που θα επαναφέρουν στην κανονικότητα τη ζωή των ανθρώπων που έχασαν τις εστίες τους.

Η Κέλλυ Κοντογεώργη φιλοξενεί στο στούντιο τους βουλευτές Ηρακλείου Μάξιμο Σενετάκη
(ΝΔ) και Βασίλη Κεγκέρογλου (Κίνημα Αλλαγής). Παρεμβαίνουν και καταθέτουν τις απόψεις τους ο Μανώλης Φραγκάκης, Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος και ο Νικόλαος Συριγωνάκης, Αντιπε­ριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, καθώς και ο δημοσιογράφος στο Ράδιο Κρή­τη Κώστας Συλιγάρδος.

@υτοδιοίκηση

Αυτή την Κυριακή 10/10 και κάθε Κυριακή στις 11.00 το πρωί στον Τηλεοπτικό Σταθμό

της Βουλής των Ελλήνων

 

Βουλή Τηλεόραση- Επικοινωνία

Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 11, Αθήνα

Τηλ: 210- 3735035

Tv-epikoinonia@parliament.gr



Τα κρούσματα κορονοϊού από την αρχή της πανδημίας μέχρι σήμερα στην Πελοπόννησο . 159 νέα κρούσματα σήμερα ( 15 στην Κορινθία - 48 στην Μεσσηνία - 44 στην Αχαΐα.)

 

Μικρή μείωση ,  κρουσμάτων κορωνοϊού,  σε σχέση με χθες, ( -7), καταγράφηκε το τελευταίο 24ωρο,  στην Πελοπόννησο.  Συνολικά σήμερα παρατηρήθηκαν 159 νέες μολύνσεις, , εκ των οποίων  δύο περιοχές  ( Αχαΐα & Μεσσηνία) παρουσιάζουν σήμερα  διπλάσιο αριθμό  νέων κρουσμάτων, σε σχέση με τις υπόλοιπες.  

  Συγκεκριμένα:

Εκατό δύο (102) νέα κρούσματα  κατεγράφησαν στη Περιφέρεια Πελοποννήσου, εκ των οποίων 15  νέες μολύνσεις παρατηρήθηκαν στην Π. Ε. Κορινθίας , 48 στην Π. Ε. Μεσσηνίας και οι υπόλοιπες 39 αναφέρθηκαν στις Π. Ε. Αργολίδας (22), Αρκαδίας (13) και Λακωνίας (4).

Επίσης άλλα 57 νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν σήμερα στις Π. Ε. Αχαΐας (44) και Ηλείας (13).   

Σήμερα 8 / 10 / 21 κατεγράφησαν, συνολικά 159 νέα κρούσματα σε όλη την  Πελοπόννησο, όπου από την αρχή της πανδημίας, έφτασαν τα 48.355 (23.451  στην Περιφέρεια Πελοποννήσου)

Σήμερα Παρασκευή  8 / 10 / 21, ανακοινώθηκαν νέα κρούσματα στις Π.Ε. Ενότητες Αχαΐας (44),  Μεσσηνίας  (48) ,  Κορινθίας (15), Ηλείας (13), Αργολίδας (22), Αρκαδίας (13) και Λακωνίας (4)

Αναλυτικά τα κρούσματα στους 7 νομούς στην Πελοπόννησο μέχρι σήμερα:

Π.Ε. Αχαΐας                19.425

Π.Ε. Κορινθίας             7.422

Π.Ε. Μεσσηνίας           6.137

Π.Ε. Ηλείας                  5.791

Π.Ε. Αργολίδας           4.433

Π.Ε. Αρκαδίας             3.435

Π.Ε. Λακωνίας            2.307