Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Eurovision 2022: Οι έξι υποψήφιοι για την εκπροσώπηση της Ελλάδας!

 Eurovision 2022: Οι έξι υποψήφιοι για την εκπροσώπηση της Ελλάδας! (vid) 

Η αντίστροφη μέτρηση για τη διαδικασία επιλογής του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision έχει ξεκινήσει. Οι τραγουδιστές θα πρέπει μέχρι την Κυριακή να καταθέσουν τις προτάσεις τους στη δημόσια τηλεόραση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, τη φετινή σεζόν δε θα υπάρχει ψηφοφορία του κοινού, αλλά θα γίνει απευθείας ανάθεση. Το ρεπορτάζ της εκπομπής «Μega καλημέρα» ανέφερε ότι έξι υποψήφιοι έχουν καταθέσει ή αναμένεται να καταθέσουν την πρότασή τους στη Δημόσια τηλεόραση.


Η πρώτη που έχει καταθέσει πρόταση είναι η Καλομοίρα.

Η Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια έχει προτείνει τραγούδι μαζί με τον Μοχόμπι, ο οποίος είναι βραβευμένος με δύο Grammy. Το τραγούδι θα είναι χορευτικό. Είναι άλλωστε κάτι που η Καλομοίρα ξέρει καλά.

Η νικήτρια του περσινού «The Voice», Joanne αναμένεται να καταθέσει μέχρι την Κυριακή δύο τραγούδια, ένα χορευτικό κι ένα ερωτικό. Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, με αρκετές συμμετοχές με την Κύπρο, θα καταθέσει χορευτικό τραγούδι.

Ο Νίκος Γκάνος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega θα καταθέσει τρία χορευτικά τραγούδια και ο Good Job Nicky, ο γιος του Γιάννη Πάριου, θα καταθέσει ένα τραγούδι, το οποίο θα είναι μια δυνατή μπαλάντα.

Τελευταία υποψηφιότητα από την Evangelia, η οποία θα καταθέσει τρία τραγούδια σε ρυθμό pop, με παραγωγό τον Jay Stolar που έχει πολλές επιτυχίες διεθνούς βεληνεκούς.

dailymedia.com.gr