Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

Γεωργία - Ελλάδα: Κεκλεισμένων των θυρών η αναμέτρηση - Κατέρρευσε κτίριο στο Μπατούμι

 Γεωργία - Ελλάδα: Κεκλεισμένων των θυρών η αναμέτρηση - Κατέρρευσε κτίριο στο Μπατούμι

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει απόψε την Γεωργία (9/10, 19:00, Open TV + Cosmote 1HD), για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.
Το ματς, όμως, θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία των όσων θεατών είχαν αγοράσει εισιτήριο ή προγραμμάτιζαν να προμηθευτούν.
Ο λόγος; Οι άνθρωποι στη χώρα, αποφάσισαν να προχωρήσουν αυτή την κίνηση για λόγους ασφαλείας, έπειτα από την τραγωδία που έλαβε χώρα την Παρασκευή στην περιοχή. Υπενθυμίζεται ότι κοντά στο ξενοδοχείο που διαμένει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, κατέρρευσε μία παλιά πολυκατοικία. 

Η Εθνική Ελλάδας θέλει το τρίποντο σήμερα (19.00) στο θέρετρο του Εύξεινου Πόντου, για να υπάρξει... μετωπική της δεύτερης θέσης, του 2ου προκριματικού ομίλου, στη Σουηδία την προσεχή Τρίτη. Μια Σουηδία που, την ίδια ώρα που στην «Μπατούμι Αρίνα» θα κυλά η μπάλα, θα υποδέχεται το Κόσοβο κι αν κάνει καλύτερο αποτέλεσμα από μας ξεφεύγει ξανά πέραν του +3, όπου μαζεύτηκε η διαφορά...

Στα της προετοιμασίας του αγώνα, στην τελευταία προπόνηση ο Φαν’τ Σιπ κινήθηκε στην πεπατημένη των προηγούμενων ημερών.

Ήτοι τριάδα στην άμυνα μπροστά από τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο (αναμφισβήτητο φαβορί για βασικός παρά την κλήση του Αθανασιάδη της θαυματουργής Σερίφ Τιρασπόλ), η οποία φαίνεται πως έχει «κλειδώσει» (αφού χρησιμοποιήθηκε και στη νίκη επί της Σουηδίας).

Όπως και ποιοι θα την απαρτίζουν. Αυτοί θα είναι οι Χατζηδιάκος Μαυροπάνος και Τζαβέλλας (από δεξιά προς αριστερά). Ως φουλ μπακ, στην τετράδα του 3-4-1-2, δοκιμάστηκαν και θα είναι ο Ανδρούτσος (δεξιά) και ο Τσιμίκας (αριστερά), ενώ κεντρικοί χαφ οι Μπουχαλάκης και Σιώπης.

Σε ρόλο συνδετικό μεταξύ επίθεσης και χαφ ο Μπακασέτας, ενώ το δίλημμα φαίνεται πως υπάρχει για την επίθεση και πιο συγκεκριμένα για τον παρτενέρ του Παυλίδη, αφού στο πλάι του δοκιμάστηκε τόσο ο Μασούρας αρχικά όσο και ο Πέλκας κατόπιν. Ο Δουβίκας παρ’ ότι ακολούθησε την αποστολή, λόγω της αδιαθεσίας και της χαμένης προπόνησης της Πέμπτης έχασε έδαφος.