Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024

Super League 2: Πρεμιέρα με ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη

 Super League 2: Πρεμιέρα με ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη 

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Β’ και τον Ηρακλή, δεσπόζει στο πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2.
«Ασπρόμαυροι» και «κυανόλευκοι» κοντράρονται στην Ευκαρπία, με τον «Γηραιό» να καλείται να ξεπεράσει την απογοήτευση από τον αποκλεισμό από το Αιγάλεω στο Κύπελλο - και μάλιστα στη διαδικασία των πέναλτι. Διοργάνωση στην οποία προχώρησε ο Καμπανιακός, ο οποίος περιμένει στη Χαλάστρα τη Νίκη Βόλου που, με τη σειρά της, αποκλείστηκε.

Super League: «Μάχες» σε τρία… μέτωπα

  

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η «αυλαία» της πέμπτης αγωνιστικής στη Super League.

Τα βλέμματα στρέφονται κυρίως σε «Κλεάνθης Βικελίδης» και Πανθεσσαλικό, εκεί όπου κοντράρονται Άρης – Ολυμπιακός (20.00) και Βόλος – ΠΑΟΚ (17.00) αντίστοιχα, με την αγωνία να κορυφώνεται ενόψει της προσπάθειας που θα καταβάλουν οι σύλλογοι για να εξασφαλίσουν το θετικό αποτέλεσμα. 

Πέραν αυτών, στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός θα υποδεχτεί τον Αστέρα AKTOR (20.30) με τον Κλοντ Μακελελέ να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία των Αρκάδων.

Πρεμιέρα σήμερα και στο Κύπελλο Κορινθίας ( ΑΟ Περαχώρας - ΑΟ Λυκοποριάς)

  Εκτός από την σημερινή πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας, σήμερα (22/9) αρχίζει και η πρώτη  φάση του Κυπέλλου Κορινθίας. Η πρώτη φάση θα διεξαχθεί σε 4 "δόσεις και θα ολοκληρωθεί σε ένα μήνα. Πρεμιέρα του Κυπέλλου σήμερα στις 16:00  στην Περαχώρα , όπου σε νοκ άουτ αγώνα η τοπική ομώνυμη ομάδα μάχεται με τον ΑΟ Λυκοποριάς.