Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ κ. ΤΣΙΡΩΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΩΝ ΣΔΙΤ



Ο Υπεύθυνος του Τομέα Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρης Αυγενάκης, αναφορικά με τις ανακοινώσεις του αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος κ. Τσιρώνη για το θεσμό των ΣΔΙΤ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι πρόσφατες ανακοινώσεις του αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος κ. Τσιρώνη για την κάθετη αντίθεσή του στο θεσμό των ΣΔΙΤ και οι δηλώσεις του για αναστολή  όλων των έργων ΣΔΙΤ αρμοδιότητός του ανοίγουν μια ακόμη πληγή στην, ήδη, αιμορραγούσα οικονομία της χώρας μας.
Η υλοποίηση έργων μέσω ΣΔΙΤ αποτέλεσε σημαντικό μοχλό ανάπτυξης, ιδίως σε μια περίοδο που η στενότητα πόρων καθιστούσε αδύνατη την υλοποίηση μεγάλων έργων υποδομής.
Η εμπειρία που έχει αποκτηθεί στη χώρα μας στον τομέα των ΣΔΙΤ, σε συνδυασμό με τις οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις και ανάγκες απαιτεί την ενίσχυσή τους, με βελτίωση του θεσμικού τους πλαισίου, διασφαλίζοντας αφενός την επέκτασή τους και σε άλλους επιμέρους τομείς και αφετέρου την ενίσχυση της λειτουργικότητας και της αποτελεσματικότητας των ΣΔΙΤ.
Η κυβέρνηση συνεχίζει τον επικίνδυνο και καταστροφικό δρόμο προς τη διεθνή απομόνωση της χώρας μας, την απομάκρυνση οποιασδήποτε μορφής ανάπτυξης και την εξάλειψη κάθε επιχειρηματικής δράσης. Προσκολλημένη σε ιδεολογικές αντιλήψεις του παρελθόντος διολισθαίνει σε δράσεις που έχουν ως συνέπεια την αναστολή των μεγάλων δημοσίων έργων υποδομής, τη διατήρηση χαμηλών ρυθμών ανάπτυξης και την επιστροφή στην ύφεση.
Πρέπει άμεσα η κυβέρνηση να συνειδητοποιήσει ότι το μέλλον των έργων είναι οι παραχωρήσεις και τα έργα ΣΔΙΤ, καθώς μέσω αυτών αυξάνονται τα χρήματα για υποδομές. Το ΣΕΣ 2014-2020 φέρνει ένα σημαντικό ποσό της τάξεως των 4,2 δις για έργα υποδομών και περιβαλλοντικά, αλλά δεν μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες για σημαντικές υποδομές το επόμενο διάστημα. Η συμμετοχή ιδιωτών-επενδυτών είναι αναγκαία για την κατασκευή και συντήρηση έργων που δεν μπορούν να προχωρήσουν με τη μικρή δημόσια συμμετοχή, που είναι διαθέσιμη στην παρούσα χρονική περίοδο».

Το Δερβένι στο " ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ" Βόλτα με ψαρόβαρκα στον Κορινθιακό (Βίντεο)

Σήμερα 15 Ιουνίου 2015, στην εκπομπή της ΕΡΤ 1, " ‘Μένουμε Ελλάδα"  έγινε μια παρουσίαση της περιοχής μας και μάλιστα ήταν το πρώτο θέμα της δημοφιλούς αυτής εκπομπής.

Η εκπομπή μας ξενάγησε προβάλλοντας τα αξιοθέατα της περιοχής Δερβενίου , όπως μοναδικά τα κατέγραψε η κάμερα μέσα από ψαρόβαρκες που σεργιάνισαν τον Κορινθιακό και με τους ψαράδες της περιοχής να μας ξεναγούν στον τόπο τους και μιλώντας για τις "ψαρικές τους" ικανότητες ιδίως στο μπακαλιάρο..
.

Το αφιέρωμα στο Δερβένι , είναι διάρκειαs 10 περίπου λεπτών και  ξεκινά στο 03.30 της εκπομπής.
Το ξεκίνημα με τους ντόπιους ψαράδες στο Δερβένι αρχίζει από τα Μαύρα Λιθάρια...

απολαύστετο: VIDEO

Συναυλία στήριξης του Κοινωνικού Ιατρείου Κορίνθου


https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/11064863_10153425486483331_1822998087852241417_n.jpg?oh=ee6523514f93c084c88cfcce21c70180&oe=55EB906A
   
Ανδρέας Ζάρρος
15 Ιουνίου στις 3:00 π.μ.
 
Εισιτήρια για τη συναυλία στήριξης του Κοινωνικού Ιατρείου Κορίνθου με τους Γιάννη Χαρούλη, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Ματούλα Ζαμάνη κ.α., μπορείτε να πάρετε στο μαγαζί μου και στο ξενοδοχείο FADIRA (10€)..

ΤΩΡΑ: Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στον Ασσο Κορινθίας (video)

ΤΩΡΑ: Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στον Ασσο Κορινθίας (video) 

Η φωτιά ξεκίνησε από τον σκουπιδότοπο. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στον Ασσο Κορινθίας, η φωτιά είναι σε χαράδρα κοντά στο χωριό 
Βεληνιάτικα και  καίει ξερά χόρτα και καλαμιές. 
http://www.ustream.tv/recorded/63851507
Broadcast live streaming video on Ustream
Τάσος Μητσόπουλος

Επιστρέφουν τα δώρα για 800.000 συνταξιούχους – Τι λέει η απόφαση του ΣτΕ

Πολλές προεκτάσεις έχει η απόφαση του ΣτΕ για την επαναφορά των συντάξεων στα επίπεδα του 2012 πριν τις μνημονιακές περικοπές.
Σήμερα ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος έκανε γνωστό ότι το ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματική την κατάργηση των δώρων στους συνταξιούχους.

Οι Ευρωπαίοι δείχνουν το δρόμο στην Ελλάδα: “Αλλάξτε τα όλα στο δημόσιο” – Τι υποστηρίζει ανάλυση-σοκ


Το πρώτο πράγμα που η Ελλάδα πρέπει να κάνει είναι «να μεταρρυθμίσει την γραφειοκρατία του δημοσίου, το οποίο παραμένει αδιαφανές, ανεπαρκές και πελατειακό για δεκαετίες».
Με αυτά τα λόγια ο Christian Odendahl, επικεφαλής οικονομολόγος του –σημαντικότερου ίσως‒ think tank στην Ευρώπη, Center for European Reform (CER), δηλώνει πως ασχέτως της συμφωνίας που μπορεί να υπάρξει μεταξύ Ελλάδας και εταίρων, η χώρα μας πρέπει πρωτίστως να εργαστεί πάνω στο δημόσιο και την γραφειοκρατική του δομή. Δηλαδή, να δοθεί βαρύτητα στην εξυγίανση του δημοσίου τομέα.

Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις μετά την απόφαση του ΣτΕ

Aυξήσεις σε συνταξιούχους φέρνει η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας με την οποία ακυρώνει την ειδική εισφορά της τάξης του 5% με 20% στο τμήμα των συντάξεων που υπερβαίνει τα 1.000 ευρώ, ενώ βάζει τις βάσεις και για τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος στις επικουρικές.

Για 800.000 συνταξιούχους, θα πρέπει με την καθαρογραφή της απόφασης να γυρίσουν στα ποσά των συντάξεων που λάμβαναν πριν από την εφαρμογή του νόμου, δηλαδή να δουν αυξήσεις , αλλά δεν θα πάρουν αναδρομικά.

Διαλογή Σπόρων στο Αγρόκτημα Φυσικής-Παραδοσιακής Καλλιέργειας Φοίφα

Οι Ανώνυμοι Σποροφύλακες σας καλούν στο Αγρόκτημα Φυσικής και Παραδοσιακής Καλλιέργειας Φοίφα όπου από την Τρίτη 16 Ιουνίου μέχρι την Παρασκευή 19 Ιουνίου, από τις 11:00 μέχρι τις 14:00 τα πρωινά και από τις 17:30 μέχρι τις 20:30 τα απογεύματα θα ασχοληθούμε με την διαλογή των φετινών μας σπόρων. 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ



http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/708x320/public/samaras_tilefwno2_533_355.jpg?itok=rtwTCexohttp://rodosreport.gr/wp-content/uploads/2015/06/2312497-656x410.jpg

 
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, επικοινώνησε σήμερα το πρωί με τη νέα Πρόεδρο του  ΠΑΣΟΚ, κα Φώφη Γεννηματά και της εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για την εκλογή της.    

Η χρεοκοπία και η άβυσσος δεν είναι επιλογή

15/6/2015

Δελτίο Τύπου


Η Κεντρική Επιτροπή της Δράσης που συνεδρίασε το Σάββατο 13/6, μετά από εισήγηση του προέδρου της Θόδωρου Σκυλακάκη, αποφάσισε ομόφωνα τα ακόλουθα:

- Στηρίζει πολιτικά οποιαδήποτε συμφωνία υπογράψει η σημερινή κυβέρνηση με την ΕΕ, που θα κρατήσει τη χώρα εντός του ευρώ και θα αποτρέψει την άτακτη χρεοκοπία. Η στήριξη αυτή δίδεται με πλήρη επίγνωση ότι θα πρόκειται για μια πολύ κακή συμφωνία που θα μεταφέρει πάλι τα βάρη στον ιδιωτικό τομέα, τον οποίο σταθερά και διαχρονικά υπερασπίζεται η Δράση. Η χειρότερη συμφωνία είναι όμως καλύτερη από την καταστροφή.

- Καλεί την κυβέρνηση να συνειδητοποιήσει επιτέλους ότι η μη υπογραφή συμφωνίας οδηγεί τη χώρα στην άβυσσο. Δεν είναι επιλογή.

- Καλεί τα κοινοβουλευτικά κόμματα που υποστηρίζουν την Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας να δεσμευτούν τώρα ότι θα ψηφίσουν ανεπιφύλακτα την όποια συμφωνία στη Βουλή. Είναι η καλύτερη υπηρεσία που μπορούν να προσφέρουν σήμερα στην χώρα και στο λαό.


FT: Γιατί η Ελλάδα δεν έχει τίποτα να χάσει αν πει «όχι» στους πιστωτές

tsipras708ft_0

Με ένα άρθρο-φωτιά, οι Financial Times καλούν στην ουσία τον Αλέξη Τσίπρα να μην υποχωρήσει στις αξιώσεις των πιστωτών. Μέσω συγκεκριμένων στοιχείων αναλύουν γιατί δεν πρόκειται να χάσει τίποτε αν πει «όχι» κηρύσσοντας πτώχευση, ακόμη και αν υπάρξει Grexit.
Ο συντάκτης του άρθρου στους FT Wolfgang Münchau εξηγεί αναλυτικά τα δεδομένα που έχει να αντιμετωπίσει η ελληνική οικονομία και στην περίπτωση του «ναι» και στην περίπτωση του «όχι». Και καταλήγει στο συμπέρασμα: Δεν έχει να χάσει τίποτα, ενώ Γερμανία και Γαλλία μόνο, θα χάσουν 160 δισ. Ευρώ σε περίπτωση ελληνικής χρεοκοπίας.

Μαθησιακές δυσκολίες: Κατηγορίες των μαθησιακών δυσκολιών, ο ρόλος των γονιών, των εκπαιδευτικών και η συνεργασία τους

Της Ζαχαρής Στυλιανής, Ειδική Παιδαγωγό του Ψυχοπαιδαγωγικού Κέντρου «ΠΝΟΗ» Ζεφυρίου  του Κοινωνικού φορέα Κ.Σ.Δ.Ε.Ο «ΕΔΡΑ» σε συνεργασία με την Κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Φυλής

Οι μαθησιακές δυσκολίες απασχολούν ένα μεγάλο ποσοστό μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών. Τα τελευταία χρόνια το ενδιαφέρον των εκπαιδευτικών εστιάζεται συχνά στις δυσκολίες μάθησης που αντιμετωπίζουν τα παιδιά στην πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Πολλές φορές αυτοί οι μαθητές χαρακτηρίζονται ως “τεμπέληδες” και ¨αδιάφοροι”. Οι γονείς είναι εκνευρισμένοι αφού τα παιδιά δεν δείχνουν σημαντικές προσπάθειες στις μαθητικές τους υποχρεώσεις και ασχολούνται συνεχώς με τον υπολογιστή ή τα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Αυτή η αντίδρασή τους είναι συνέπεια της αδυναμίας που νιώθουν να ανταποκριθούν στις καθημερινές σχολικές τους εργασίες. Οι εργασίες αυτές και τα βιβλία απαιτούν προσοχή, κατανόηση και πολλές πληροφορίες που πρέπει να δοθούν με συγκεκριμένο τρόπο. Αντιθέτως τα ηλεκτρονικά παιχνίδια δεν έχουν πολλές απαιτήσεις και το σπουδαιότερο είναι ότι νιώθουν ικανοποίηση, αφού επιβραβεύονται μέσω των νικών τους, κάτι που δεν συμβαίνει με τα μαθήματά τους καθημερινά. Οι μαθησιακές δυσκολίες είναι μέρος της φύσης μας και αποτελούν τη μοναδικότητα με την οποία αντιλαμβανόμαστε και μαθαίνουμε τον κόσμο γύρω μας. Για αυτό το λόγο, τα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με σχολικό ρατσισμό.

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης προειδοποιεί για τους κινδύνους από την νέα προκλητική ενέργεια από την πλευρά της Τουρκίας στο Αιγαίο



http://fonografos.net/v1/wp-content/uploads/2014/04/2738.jpg
Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης, επικεφαλής της Κ.Ο. των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή και τη νέα προκλητική ενέργεια της Τουρκίας με τη διέλευση τουρκικού πολεμικού σκάφους υποκλοπών από την Άνδρο που αυξάνει τον κίνδυνο θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο, κατέθεσε σχετική ερώτηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Παρουσίαση στο 5o e-GOVERNMENT FORUM 2015 - Καλές πρακτικές – Μια bottom-up προσέγγιση

Εμφάνιση IMG_1504.jpg
Την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015 πραγματοποιήθηκε το 5o e-GOVERNMENT FORUM 2015 στο Αμφιθέατρο του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου.

Στην τρίτη θεματική ενότητα με τίτλο "Σχεδιασμός, υλοποίηση, ανάπτυξη και αξιοποίηση εφαρμογών και υποδομών ηλεκτρονικής διακυβέρνησης" εντάχθηκε και η παρουσίαση με θέμα "Done is the engine for more: Καλές πρακτικές – Μια bottom-up προσέγγιση" του Βασίλη Μπαλάφα από το Τμήμα Πληροφορικής της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας.

Στο πάνελ της θεματικής ενότητας έλαβαν επίσης μέρος με χρήσιμες παρουσιάσεις οι Παναγιώτης Αθανασιάδης, Εμμανουήλ Γιαμπουράς, Δημήτρης Γκρίτζαλης, Φώτης Καλαμαντής, Γρηγόρης Βιδάκης και Κώστας Παπαδάτος.


Το παραδοσιακό τραγούδι στο χθες και το σήμερα


Γράφει ο
Νίκος Ζυγογιάννης
Όλοι οι λαοί και οι λεγόμενοι «πρωτόγονοι» έχουν τραγούδια. Αυτά διαθέτουν ένα στοιχειώδη λόγο και μια στοιχειώδη μουσική και υπηρετούν ένα πρακτικό σκοπό π. χ. την πρόκληση βροχής. Σε περισσότερο εξελιγμένες κοινωνίες, αγροτικές, το τραγούδι που αποδίδει συναισθηματικές διαθέσεις και καταστάσεις, έχει ομαδικό χαρακτήρα, εφόσον οι κοινωνίες αυτές παραμένουν κλειστές. Στην ελληνική γλωσσική χρήση ο προσδιορισμός «δημοτικό» παραπέμπει στην εποχή της παραδοσιακής αγροτικής κοινότητας. 

Απορίες και σκέψεις από την επίσκεψη του κ. Τσιρώνη στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας

Γράφει η
Αντωνία Μπούζα
Ο υπερρεαλισμός στην τέχνη, όπου η φαντασία και η πραγματικότητα ενώνονται σε μία απόλυτη πραγματικότητα, δίνει μία άλλη οπτική,  αλλά στην πολιτική, μάλλον είναι αναποτελεσματική ως πρακτική των πραγμάτων τα οποία Πολιτεία και Αυτοδιοίκηση, καλούνται να διαχειριστούν.
Κατά την επίσκεψη σήμερα στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας του Αναπλ. Υπουργού ΠΑΠΕΝ κ. Τσιρώνη, όπου παραβρέθηκα, είδα μία χαλαρότητα από πλευράς του, μία ρομαντική θα έλεγα πρακτική διαχείρισης των καίριων ζητημάτων, που διαχρονικά οι παλινωδίες κυρίαρχα της Κεντρικής εξουσίας, έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδα.

Από εδώ και πέρα η ευθύνη είναι προσωπική

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Εδώ που φτάσαμε, η ευθύνη για ό,τι επακολουθήσει ανήκει στα δύο κόμματα που συγκυβερνούν και προσωπικά στους αρχηγούς τους, αλλά και σε όσους έχουν εμπλακεί ή εμπλέκονται στις διαπραγματεύσεις και σε όσους βουλευτές και στελέχη των δύο κομμάτων επιμένουν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους έναντι της χώρας και του λαού.
Οποιοσδήποτε διαθέτει ελάχιστο κοινό νου όφειλε να έχει αντιληφθεί ότι η απαράδεκτη καθυστέρηση των τεσσάρων μηνών θα οδηγούσε αναπόφευκτα σε επιδείνωση της διαπραγματευτικής θέσης της χώρας, σε επιδείνωση της δημοσιονομικής κατάστασης και τελικά σε αχρείαστες εντάσεις που θα οδηγούσαν όχι μόνο σε χειρότερη συμφωνία, αλλά και σε μια μοιραία ρήξη.

Είκοσι χρόνια από τον μεγάλο σεισμό του Αιγίου το βράδυ της 15ης Ιουνίου 1995

Εκείνο το βράδυ ο ουρανός λουζόταν από το φως του φεγγαριού, δυο μέρες μετά την Πανσέληνο. Η χαρά από την άνοδο του Παναιγιαλείου στη Γ' Εθνική μετά το ιστορικό μπαράζ στη Λεωφόρο, δεν είχε ακόμα σβήσει. Πέσαμε για ύπνο κι αρχίσαμε να ονειρευόμαστε με όνειρα καλοκαιρινά μέχρι το πρώτο φως της ημέρας να διαλύσει τις παράξενες ιστορίες που πλάθει το μυαλό την ώρα εκείνη. Μόνο που εκείνο το ξημέρωμα δεν θα ήταν σαν τα άλλα...
Περισσότερα στο  filodimos.gr

Τραγικό! Ακρωτηριάστηκε φίλαθλος στο ΣΕΦ από κροτίδα!

Τραγικό! Ακρωτηριάστηκε φίλαθλος στο ΣΕΦ - Έχασε τρία δάχτυλα από κροτίδα!Ένα άσχημο περιστατικό στιγμάτισε την επιτυχία του Ολυμπιακού, ο οποίος στέφθηκε πρωταθλητής, επικρατώντας για 3η φορά του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ.

Την ώρα της μεγάλης χαράς για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, ένας φίλαθλος στάθηκε άτυχος.

Πάνω στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ενώ κρατούσε μια κροτίδα, αυτή έσκασε στα χέρια του, με αποτέλεσμα να χάσει τρία δάχτυλα από το χέρι του.

Πηγη: sport-fm.gr

Χόρευε ζεϊμπέκικο, έβγαλε το περίστροφο και αυτοκτόνησε

http://giparakis.gr/wp-content/themes/goodnews/framework/scripts/timthumb.php?src=http://giparakis.gr/wp-content/uploads/2014/03/%CE%A3%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%98%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82-53%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%87%CF%8C%CF%81%CE%B5%CF%88%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B1%CE%AF%CE%BF-%CE%B6%CE%B5%CF%8A%CE%BC%CF%80%CE%AD%CE%BA%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B6%CF%89%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85.jpg&h=360&w=600&zc=1
Σοκ σε μπαρ στο Μενίδι, όπου ένας 28χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ έβγαλε το περίστροφό του και ενώ χόρευε ζεϊμπέκικο, αυτοκτόνησε!

Το τραγικό περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής σε μπαρ στο Μενίδι όπου είχε πάει ο 28χρονος αστυνομικός με την παρέα του.

Τα αίτια που οδήγησαν τον νεαρό αστυνομικό στην αυτοκτονία παραμένουν αδιευκρίνιστα. Πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι πρόσφατα είχε χωρίσει από την αρραβωνιαστικιά του, ενώ και η μητέρα του αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Σε μια στιγμή της βραδιάς, ο 28χρονος έκανε παραγγελιά να χορέψει ένα ζεϊμπέκικο. Μετά την πρώτη στροφή, έβγαλε το περίστροφό του και αυτοπυροβολήθηκε.

Ο 28χρονος αυτόχειρας υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ Δυτικής Αττικής. Οι συνάδελφοί του ήξεραν ότι είχε προβλήματα αλλά δεν περίμεναν ότι θα έφτανε στο σημείο της αυτοκτονίας.

Στο μπαρ όπου έγινε το κακό κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τον 28χρονο λίγο πριν από τις 04:00 τα ξημερώματα. Παρά τη μάχη που έδωσαν ο γιατροί για να τον κρατήσουν στη ζωή, λίγο μετά τις 06:00 τα ξημερώματα της Κυριακής έφυγε από τη ζωή.


Τσεκούρι 10% ως και 30% στις κύριες συντάξεις, μεγάλες περικοπές και στις επικουρικές

Τσεκούρι 10% ως και 30% στις κύριες συντάξεις, μεγάλες περικοπές και στις επικουρικές Το απόλυτο αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές και η λογική “αυτά είναι δεν τα διαπραγματευόμαστε” που άκουσε η ελληνική αντιπροσωπεία από τα μέλη του Brussels Group μεταφράζεται σε τεράστιες περικοπές συντάξεων.
Η Ελληνική αντιπροσωπεία αποχώρησε καθώς ουσιαστικά δεν υπήρξε διαπραγμάτευση. Οι δανειστές ανακοίνωσαν απλά τις απαιτήσεις τους και περιμένουν να δουν τις κινήσεις της ελληνικής πλευράς.

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΥΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ



Σαμαράς: Η διακοπή των διαπραγματεύσεων είναι πολύ κακή εξέλιξη 
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς συγκαλεί εκτάκτως το άτυπο Πολιτικό Συμβούλιο του Κόμματος για αύριο Τρίτη, 16 Ιουνίου, στις 14.00 στα Κεντρικά Γραφεία (Λεωφόρος Συγγρού 340).