Τρίτη 5 Απριλίου 2022

Τάσος Μπακασέτας: Οι Τούρκοι ρίχνουν «βόμβα» συμφωνίας με Σπόρτινγκ Λισαβόνας

 Τάσος Μπακασέτας: Οι Τούρκοι ρίχνουν «βόμβα» συμφωνίας με Σπόρτινγκ Λισαβόνας 

Ο Τάσος Μπακασέτας οδηγεί την Τράμπζονσπορ προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά σύμφωνα με τους “γείτονες”, ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Συμφωνία του Τάσου Μπακασέτα με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αποκαλύπτουν την Τρίτη (05.04.2022) τα ΜΜΕ της Τουρκίας. Πιο συγκεκριμένα, η εφημερίδα Fanatik

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Νέες τροποποιήσεις στα δρομολόγια εξαιτίας της απεργίας

 ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Νέες τροποποιήσεις στα δρομολόγια εξαιτίας της απεργίας 

Νέες τροποποιήσεις ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στα δρομολόγια των τρένων εξαιτίας της 24ωρης απεργίας αύριο Τετάρτη (6.04.2022).

Οι τροποποιήσεις αφορούν δρομολόγια για τις 5 και τις 7 Απριλίου και οι αλλαγές έχουν ως εξής: 

 Πειραιάς – Κιάτο
· 05/04/2022 Η αμαξοστοιχία 2302 καταργείται. H αμαξοστοιχία 2304 θα εκτελεστεί με λεωφορείο (θα πραγματοποιηθούν μόνο οι σταθμεύσεις Πειραιάς, Αθήνα, Κάτω Αχαρναί, Λιόσια, Μέγαρα, Κόρινθος, Κιάτο).

Αθήνα – Χαλκίδα

Ο «χασάπης» της Μπούτσα: Ποιος είναι ο συνταγματάρχης που φέρεται να διέταξε την σφαγή αμάχων

 Ο «χασάπης» της Μπούτσα: Ποιος είναι ο συνταγματάρχης που φέρεται να διέταξε την σφαγή αμάχων  

Τα στοιχεία του «χασάπη» της Μπούτσα, του Ρώσου διοικητή που που φέρεται να ηγήθηκε της σφαγής που συντελέστηκε στην πόλη λίγα χιλιόμετρα έξω από το Κίεβο, δόθηκαν στη δημοσιότητα από τους Ουκρανούς

Πηγές από τις υπηρεσίες πληροφοριών του Κιέβου έχουν ονομάσει τον Αντισυνταγματάρχη Αζατμπέκ Ομουρμπέκοβ– ο οποίος ηγείται της 64ης Ξεχωριστής Ταξιαρχίας Μηχανοκίνητων Τυφεκίων που είχε καταλάβει την περιοχή – ως τον υπεύθυνο για τη ρωσική δραστηριότητα στη Μπούτσα.

Απεργία Τετάρτη 6 Απριλίου: Παραλύει όλη η χώρα – Πώς θα κινηθούν Μετρό, Τραμ, ΗΣΑΠ, λεωφορεία και πλοία

 Απεργία Τετάρτη 6 Απριλίου: Παραλύει όλη η χώρα – Πώς θα κινηθούν Μετρό, Τραμ, ΗΣΑΠ, λεωφορεία και πλοία [βίντεο]  

Απεργία Τετάρτη 6 Απριλίου: Με κεντρικό σύνθημα, «ο μισθός δε φτάνει, ο λογαριασμός δε βγαίνει» ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν προκηρύξει 24ωρη πανελλαδική απεργία για την Τετάρτη 6 Απριλίου με αιτήματα αύξηση των μισθών και μέτρα αντιμετώπισης της ακρίβειας, ώστε να υπάρξει αξιοπρεπής διαβίωση για όλους. 

Με τροπολογία Γεωργαντά 45 εκατ. ευρώ στους κτηνοτρόφους για αγορά ζωοτροφών

 Με τροπολογία Γεωργαντά 45 εκατ. ευρώ στους κτηνοτρόφους για αγορά ζωοτροφών 

Σε περαιτέρω στήριξη των κτηνοτρόφων προχώρησε η κυβέρνηση, με τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς και η οποία ψηφίστηκε από τη Βουλή, προκειμένου να αντισταθμιστούν οι αυξήσεις στις τιμές των ζωοτροφών. 

Καιρός: Νέο κύμα αφρικανικής σκόνης μέχρι την Πέμπτη

 Καιρός: Νέο κύμα αφρικανικής σκόνης μέχρι την Πέμπτη – Η πρόγνωση του meteo 

Ένα νέο επεισόδιο μεταφοράς αφρικανικής σκόνης προς τη χώρα μας αναμένεται από σήμερα, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr. Οι συγκεντρώσεις σκόνης εκτιμάται ότι θα διατηρηθούν αυξημένες έως και την Πέμπτη 7 Απριλίου, ενώ από την Παρασκευή 8 Απριλίου θα υποχωρήσουν. Περισσότερο αναμένεται να επηρεαστούν το Ιόνιο, η Πελοπόννησος, οι Κυκλάδες, η Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. 

Τα κρούσματα κορονοϊού από την αρχή της πανδημίας στην Πελοπόννησο - Σήμερα 1.646 νέα κρούσματα ( 197 στην Κορινθία, 335 στην Μεσσηνία, 374 στην Αχαΐα.)

 

Μικρή μείωση  κρουσμάτων κορωνοϊού ,  σε σχέση με χθες, (-105) καταγράφηκε  το τελευταίο 24ωρο,  στην Πελοπόννησο. Συνολικά σήμερα παρατηρήθηκαν 1.646 νέες μολύνσεις ,  εκ των οποίων  τρεις  περιοχές  (Μεσσηνία,Ηλεία και Αχαΐα ) καταγράφουν  σήμερα μεγαλύτερο αριθμό  νέων κρουσμάτων (913) , σε σχέση με τις υπόλοιπες περιοχές (733).  

  Συγκεκριμένα: