Τρίτη 5 Απριλίου 2022

Νίκος Ταγαράς: "Εγκριση πίστωσης 132.852,67 € από τον ΔΕΔΔΗΔΕ για την υπογειοποίηση του εναέριου δικτύου ρεύματος στον κεντρικό δρόμο στο Δερβένι.- Το έργο θα υλοποιηθεί τον Σεπτέμβριο.

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κάθεται 

Με σημερινή του δήλωση ο Υφυπουργός Χωροταξίας & Αστικού Περιβάλλοντος στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκος Ταγαράς ανακοίνωσε την έγκριση  πίστωσης για την υπογειοποίηση του εναέριου δικτύου ρεύματος στον κεντρικό δρόμο στο Δερβένι που θα υλοποιηθεί τον Σεπτέμβριο. Η δήλωση του κ. Νίκου Ταγαρά έχει ως εξής:
 
"Με μεγάλη ικανοποίηση ανακοινώνω ότι εγκρίθηκε η πίστωση 132.852,67 € (πλέον Φ.Π.Α) από τον ΔΕΔΔΗΕ για την υπογειοποίηση του εναέριου δικτύου ρεύματος στον κεντρικό δρόμο στο Δερβένι.
✅Το έργο της υπογειοποίησης θα υλοποιηθεί τον Σεπτέμβριο με κεφάλαια από τον Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ).
🚶‍♀️🚶🏻🚘Οι υπογειοποιήσεις του δικτύου διανομής αναμένεται να συντελέσουν καθοριστικά στην ασφάλεια της κυκλοφορίας των διερχόμενων πεζών και οχημάτων."


Με δηλώσεις του στο διαδίκτυο  τόσο ο Αντίδήμαρχος του Δήμου Ξυλοκάστρου -  Ευρωστίνης κ. Γίαννης Σκέρος , όσο και οι πρώην Αντιδήμαρχοι κ.κ. Κώστας Κουσουλός και Νίκος Κεκερής συγχαίρουν  τον Υφυπουργός Χωροταξίας & Αστικού Περιβάλλοντος στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκο Ταγαρά για την ανακοίνωσή της έγκρισης πίστωσης για την υπογειοποίηση του εναέριου δικτύου ρεύματος στον κεντρικό δρόμο στο Δερβένι.
 Συγκεκριμένα :
Ο αντιπρόεδρος του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης  κ. Γιάννης Σκέρος τονίζει:
"Συγχαρητήρια Υπουργέ!!! Πάντα κάνετε πράξεις και έργα που αναβαθμίζουν την περιοχή μας. Ειδικά δε για την Δημοτική Ενότητα Ευρωστίνης η στήριξή σας ειναι διαχρονική και συνεχής!!!!"

Ο πρώην Αντιδήμαρχος του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ.  Κώστας Κουσουλός τονίζει: "Συγχαρητήρια Υπουργέ!! Ησουν δίπλα μας και παλιά (με το μεγάλο έργο του γηπέδου του Αστέρα μας) και τώρα για άλλη μια φορά δεν ξεχνάς την ταλαιπωρημένη Ευρωστινη. Ελπίζω να συνεχιστεί με την αναβάθμιση του Βιολογικού και την επέκταση σου έως Μαύρα Λιθάρια.Ευχαριστούμε Νίκο  Ταγαρά !!"  Ενώ ο κ. Κουσουλός δεν παραλείπει να συγχαρεί και τον νυν αντδήμαρχο Γιάννη Σκέρο,,
 "Συγχαρητήρια και σε εσένα Αντιδήμαρχε γιατί ήταν προεκλογική σου δέσμευση!!Μπράβο!!
 
Συγχαρητήρια προς τον Νίκο Ταγαρά απευθύνει  και ο τ. Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου και πρώην Αντιδήμαρχος του τ. Δήμου Ευρωστίνης κ. Νίκος Κεκερής όπου τονίζει
Συγχαρητηρια ΥΠΟΥΡΓΕ, για την εγκριση της υπογειοποιησης των δικτυων της ΔΕΗ , ενος τοσο μεγαλου σημαντικου εργου για το ΔΕΡΒΕΝΙ !!!
 
Τέλος τον κ. Νίκο Ταγαρά συγχαίρουν και άλλοι φορείς φορείς της περιοχής για την αναβάθμιση αυτή.