Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Επιστολή του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνου Τασούλα, προς τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς και Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Αλέξη Τσίπρα

 final_2_12_09 _thinner_4cm_short_new_10 _orkomosia _sketch_3-cblack
Ακολουθεί η επιστολή στο συνημμένο έγγραφο:


Συνάντηση Μηταράκη - Στασινού - Μακέδου: Προχωράμε άμεσα στην αποκατάσταση της απόδοσης του αποθεματικού του πόρου του έξι τοις χιλίοις στους μηχανικούς δημοσίους υπαλλήλους

Προς ενημέρωσή σας, σας προωθούμε Δελτίο Τύπου του Υφυπουργού Εργασίας κ. Νότη Μηταράκη για τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ κ. Γιώργο Στασινό καθώς και τον Πρόεδρο του ΤΜΕΔΕ κ. Κωνσταντίνο Μακέδο αναφορικά με το ζήτημα της διαχείρισης, διάθεσης και κατανομής του αποθεματικού του πόρου του έξι τοις χιλίοις που δεν είχε αποδοθεί τα τελευταία χρόνια στους μηχανικούς  δημοσίους υπαλλήλους.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση πραγματοποίησε ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Νότης Μηταράκης με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ κ. Γιώργο Στασινό καθώς και τον Πρόεδρο του ΤΜΕΔΕ κ. Κωνσταντίνο Μακέδο αναφορικά με το ζήτημα της διαχείρισης, διάθεσης και κατανομής του αποθεματικού του πόρου του έξι τοις χιλίοις που δεν είχε αποδοθεί τα τελευταία χρόνια στους μηχανικούς  δημοσίους υπαλλήλους.

Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε πως στο άμεσο προσεχές διάστημα θα αποδοθεί ο πόρος στους δικαιούχους μηχανικούς δημοσίους υπαλλήλους, μέλη της ΕΜΔΥΔΑΣ, ενώ

Η διεξαγωγή συνεδρίου με βάση το καταστατικό, αποτελεί βασικό δημοκρατικό αξίωμα”



Η θέση του Στέφανου Ξεκαλάκη, Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής  του ΠΑΣΟΚ για τη σημερινή σύγκλιση του «συντονιστικού οργάνου» διεξαγωγής «συνεδρίου» του ΠΑΣΟΚ – Τα άρθρα του καταστατικού του ΠΑΣΟΚ για τη διεξαγωγή τακτικού συνεδρίου.
 
Η διεξαγωγή συνεδρίου με βάση το καταστατικό, αποτελεί βασικό δημοκρατικό αξίωμα

Τελικά έπρεπε να περάσουν 918 ημέρες για να προκηρυχθεί, σε χρόνο μεταγενέστερο της καταστατικά προβλεπόμενης λήξης της θητείας των οργάνων και της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, το «συνέδριο» που, μέσω αντιδημοκρατικών και αντικαταστατικών μεθοδεύσεων, ανακοίνωσε η κα Γεννηματά την 25η Απρίλη του 2017.
Ήταν τότε που, με αυταρχικό τρόπο, αφαίρεσε τις αρμοδιότητες από όλα τα

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Αναστασιος Γκιολής για τον θάνατο του Γιάννη Σπανου


Γεννημένος στο Κιάτο Κορινθίας στις 26 Ιουλίου 1934 ο Γιάννης Σπανός έφυγε από κοντά μας χθες 31 Οκτωβρίου 2019. Ο ευαίσθητος, ευγενικός, διακριτικός λυρικός συνθέτης, ένας δικός μας άνθρωπος, όπου ανήκε σε όλο τον κόσμο και μας ταξίδεψε με τις αμέτρητες όμορφες μουσικές μελωδίες του σε όλο τον κόσμο επίσης!
Η πολιτιστική και καλλιτεχνική του δραστηριότητα συνοδευόμενη πάντα από τη δυναμική του ανεκτίμητου συναισθηματικού του κόσμου, ξεδιπλωμένη στο θέατρο και στον κινηματογράφο, κάλυψε ένα πολύ μεγάλο μέρος του αιώνα και

"Μάχη" για τη 2η θέση στον Συνοικισμό ΠΑΣ Κόρινθος - Πέλοπας Κιάτου.


 Αποτέλεσμα εικόνας για αστερασ δερβενιου -παννεμεατικός / ΠΑΣ Κορινθοσ - Πέλοπας
Άκρως  ενδιαφέρουσα η αυριανή  6η αγωνιστική ημέρα, στο  πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας .  Και ενώ  ο μέχρι  στιγμής ο  επικεφαλής  με  το απόλυτο των βαθμών Ατρόμητος Χιλιομοδίου  αγωνίζεται με τον γειτονικό του Τενεάτη  Αθικίων και έχει στόχο το  6Χ6., στο Συνοικισμό (15:00) ο  ΠΑΣ Κόρινθος  στο ντέρμπι της ημέρας να δίνει μάχη με τον Πέλοπα Κιάτου,  για την δεύτερη θέση. Στο Δερβένι ο Αστέρας θελει επιστροφή στις νίκες απεναντι στον Παννεμεατικό, την ίδια ωρα που η Ελλάδα Βέλου υποδεχεται τον ουραγό Πανκαμαριακό . Δύσκολες εξόδους για Ισθμιακό στο Πετρί κόντρα στην τοποική Θύελλα και του ΑΟ Ζευγολατιού στο Ξυλόκαστρο στη μάχη του κόντρα   στον τοπικό Ηρακλή που αναζητά την νίκη. 
Στο Λουτράκι ο  Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Σαρωνικό Γαλατακίου, τη  στιγμή που η Θύελλα Κάτω Διμηνιού ,στην Τραγάνα αγωνίζεται  με  τον ΑΟ Λουτρακίου.


6η Αγωνιστική

Θύελλα Πετρίου
-
Ισθμιακός

Ατρόμητος Χιλιομοδίου
-
Τενεάτης Αθικίων

ΣΦΛ Ολυμπιακός
-
Σαρωνικός Γαλατακίου

ΠΑΣ Κόρινθος
-
Πέλοπας Κιάτου

Ελλάς Βέλου
-  
Πανκαμαριακός

Θύελλα Κ. Διμηνιού
-
ΑΟ Λουτράκι

Αστέρας Δερβενίου
-
Παννεμεατικός

Ηρακλής Ξυλοκάστρου
-
ΑΟ Zευγολατιού